Kızlar selam,
Size birşey soracağım. Ben bugün bi aptallaık edip devlet hastanesine gittim, randevu aldığım doktor değil asistanı vardı tam bir aptal nasıl doktor olacak muamma. Ultrasonla baktı dedi ki kesen büyümüş ama bebek görünmüyo kalp atışları tam belli değil ama bu etrafta görünen beyazlıklar bebek olabilir. Allah aşkına söyler misiniz siz bu açıklamadan birşey anladınız mı?
Gebeliğimin 6.haftası içindeyim nasıl bebek görünmez, yada o etraftaki beyazlıkların bebek olabileceğinizi nasıl söyleyebilir?
Benim gebeliğimdemi problem var yoksa o asistanda mı? Siz hiç böyle bir açıklama duydunuz mu? Ne yapmalıyım ben şimdi
Insallah kurban oldugum rabbim agzindan duysun senin benim hepimizin bebegine saglik wersin rabbim isini sansa birakma sadece yat we birtek tuwalete git rabbimin izniyle iyi olacaksiniz inaniyorum buna sende stres yapma
çok sağol canım.ümraniye tarafına eşim gitmek istemiyor.malum sabah saatine alıyorum randevu oda gelmek istiyor .saat 8bucuk 9 dedimi o kısım felç olur diye benimkini ikna edemedim..illa Üsküdar diyor .yunus emreye gidiyorum şuan ama 5 ay önce orayı bırakmak zorunda kalmıştım.şimdidebaşka doktora aldım onuda sevmedik.ordaki son kalan doktorada gitsem dönüp demicekmi aynı hastanede 3 doktorBen Çamlıca Erdem hastanesinde Ayşegül ünal a gidiyorum. Güleryüzlü bir bayan. Erdemde Ayşe Katrancıyı öneriyor herkes ama acayip yoğun. Yoğunluktan dolayı ona gitmek naisp olmadı.
:26::26::26::26:ilk defa duydum...ben ilk gittiğimde görünmemişti ama kese rahimde gelişicek demişti doktor..sen içini ferah tut eminim onda vardır bi dengesizlikKızlar selam,
Size birşey soracağım. Ben bugün bi aptallaık edip devlet hastanesine gittim, randevu aldığım doktor değil asistanı vardı tam bir aptal nasıl doktor olacak muamma. Ultrasonla baktı dedi ki kesen büyümüş ama bebek görünmüyo kalp atışları tam belli değil ama bu etrafta görünen beyazlıklar bebek olabilir. Allah aşkına söyler misiniz siz bu açıklamadan birşey anladınız mı?
Gebeliğimin 6.haftası içindeyim nasıl bebek görünmez, yada o etraftaki beyazlıkların bebek olabileceğinizi nasıl söyleyebilir?
Benim gebeliğimdemi problem var yoksa o asistanda mı? Siz hiç böyle bir açıklama duydunuz mu? Ne yapmalıyım ben şimdi
selam guzel annelerr.....
bugün çok şükür gördük bebeğimin kalp atışlarını....
kanama alanının sordum hemen dr uma çok şükür bitmiş gibi dedi...
ne kadar dua etsem azz...
dünde yazmıştım ikinci kızımda sürekli hastanede yatmıştım...
kanama içerde pıhtıya dönüşmüştü ve rahim ağzına yapışmıştı..
3 kere normal doğum için çatala alınmıştım hamileliğim boyunca..
evde küçük bebeğim vardı..
ve ayakta dururken kanlar boşalıyodu öyle kanamalarım oluyodu...
ağrı kısmını zaten söylemiyorum bile...
normal doğum gibi...
ama rabbim gün vermişti ve şimdi 4 yaşında...
ve hatta dr lar 34. haftadan sonra riske atmayalım alalım demişlerdi..
biz bi gün daha iki gün daha diyerek 39. haftayı tamamlamıştık çok şükür...
haa bunlar herkeste olacak diyede bişey yok...
benim rahmimin şeklinden kaynaklanıyo bu durum...
ama herşeye rağmen bebeğimi sağlıklı bir şeklilde kucağıma almıştım...
bu bebektede ilk kontrolümde dr kanama var diyince çok korkmuştum
ama çok şükür geçmiş...
yani bir kadının bile iki hamileliği birbirini tutmazken
başka biriyle aynı şeyleri yaşamak zor ihtimal..
melek2828 arkadaşım nolur dikkat et ağır kaldırma..çok tehlikeli bu aylarda..
hoş bende dün perdenin stoperı düşmüştü onu taktım
sonra bel ağrısından kıvrandım...
şu 3 ayı bi atlatsak rabbimin izniyle kazasız belasız çok güzel olcakk...
:16
tatlım bana deseki erken gebelik bebek görünmüyor olabilir mantığı anlarsın, ama bebek yok demek? etraftaki beyazlıklar bebek olabilir demek? ancak bir delinin ağzının çıkabilecek sözler... eşim sinirden çatladı zor tuttum, ben desen öyle ve şunu söyliyeyim Fatih Sultan Mehmet hastanesi kadın doğum bölümü tam bir rezalet!
çok sağol canım.ümraniye tarafına eşim gitmek istemiyor.malum sabah saatine alıyorum randevu oda gelmek istiyor .saat 8bucuk 9 dedimi o kısım felç olur diye benimkini ikna edemedim..illa Üsküdar diyor .yunus emreye gidiyorum şuan ama 5 ay önce orayı bırakmak zorunda kalmıştım.şimdidebaşka doktora aldım onuda sevmedik.ordaki son kalan doktorada gitsem dönüp demicekmi aynı hastanede 3 doktorişte benim derdim böyle
canım biraz önce tekrar doktora gittim..dedim bu sabah yina akıntım oldu pembeydi felan dedim bakdı usg de kan göremiyorum dedi ama dün de aynısını demisdi bugünde aynısını dedi kesenin seklinde bozukluk var dedi...bende gördüm malesefsekli degisik bozulmus 50% düsük olabilir 50% yasayabilir diyo ama sanki daha cok düsük olcagına emin doktor üzülme tatlı düsük olursa arastırırız neden felan diye dedi gereken arastırmalar yapılır üzme kendini felan dedi aslında bence doktor emin düseceginede iste 50% ihtimal yasar diyor....haftaya gel bakalım dedi kalp atısları olcakmı dedi..istersende hastanede kal dedi bu dönemlerde kanaması olanları yatırıyoruz serum felan takıyoruz evde dinlenemiyorsan burda kal dedi hayır dedim hayırlısı olsun bakalım ALLAH büyüktür...
çok sağol canım.ümraniye tarafına eşim gitmek istemiyor.malum sabah saatine alıyorum randevu oda gelmek istiyor .saat 8bucuk 9 dedimi o kısım felç olur diye benimkini ikna edemedim..illa Üsküdar diyor .yunus emreye gidiyorum şuan ama 5 ay önce orayı bırakmak zorunda kalmıştım.şimdidebaşka doktora aldım onuda sevmedik.ordaki son kalan doktorada gitsem dönüp demicekmi aynı hastanede 3 doktorişte benim derdim böyle
hayalot kız benim eşim de ümraniyeye gitmiyo bi türlü nedir bu ümraniye trafiği fobisi
hatta doktoru oralardan bulayım dedim de ben seni doğuma götürmem orda park yeri bile yok dedi
başka doktor bul dedi
zaten alemdağ caddesini sanıyorum trafiğe kapamışlar eşim öyle dedi
belki de beni kandırıyo
Üsküdar anadolu hastanesi var. Bide ticaret lisesinin karşısında üsküdar hastanesimiydi adını tam hatırlayamadım.
merhaba ocak anneleri herkesin bebeği hayırlı olsun, bende hamileyim
sat 27 nisan nasip olursa ocak sonu olacak gibi bebişim
canım biraz önce tekrar doktora gittim..dedim bu sabah yina akıntım oldu pembeydi felan dedim bakdı usg de kan göremiyorum dedi ama dün de aynısını demisdi bugünde aynısını dedi kesenin seklinde bozukluk var dedi...bende gördüm malesefsekli degisik bozulmus 50% düsük olabilir 50% yasayabilir diyo ama sanki daha cok düsük olcagına emin doktor üzülme tatlı düsük olursa arastırırız neden felan diye dedi gereken arastırmalar yapılır üzme kendini felan dedi aslında bence doktor emin düseceginede iste 50% ihtimal yasar diyor....haftaya gel bakalım dedi kalp atısları olcakmı dedi..istersende hastanede kal dedi bu dönemlerde kanaması olanları yatırıyoruz serum felan takıyoruz evde dinlenemiyorsan burda kal dedi hayır dedim hayırlısı olsun bakalım ALLAH büyüktür...
Merhaba, güzel bir hamilelik geçirmeni dilerim. Sen yazınca aklıma geldi benimde. Evimde kedi besliyorum bende, Tüm aşıları, doktor kontrolleri düzenli yapılıyor ki görümcem veteriner kendisi yapıyor. Doktorum beslenemesen iyi olur dedi ama nasıl atarım veya başka birine emanet ederim. Bu arada görümcem de 7,5 aylık hamile, o da kedi besliyor. Doktorum kedi beslediğimi söylediğim halde benden toksoplazma testi yaptırmamı da istemedi, bu aralar ben kendim gidip yaptırmayı düşünüyorum.
hayalot kız benim eşim de ümraniyeye gitmiyo bi türlü nedir bu ümraniye trafiği fobisi
hatta doktoru oralardan bulayım dedim de ben seni doğuma götürmem orda park yeri bile yok dedi
başka doktor bul dedi
zaten alemdağ caddesini sanıyorum trafiğe kapamışlar eşim öyle dedi
belki de beni kandırıyo
Trafiğe kapandı demeyelim de çile haline geldi diyelim. Her tarafında metro inşaatı ve yol çalışması var. O yüzden kimse alemdağ caddesini kullanmıyor.
merhaba ocak anneleri herkesin bebeği hayırlı olsun, bende hamileyim
sat 27 nisan nasip olursa ocak sonu olacak gibi bebişim
Canım bak ben 7. haftamda bebeğimi ve kalp atışını gördüğümdeki ultrason görüntüm. Benimkinde de çok küçük görünüyor. 1 hafta daha bekle. O zaman tam net çıkar. Bir de ultrasona girişlerin arasında en az bir hafta olmasına dikkat et. Bende çok merak ediyorum sürekli ne olup bittiğini öğrenmek istiyorum ama çok sık gitmek de iyi değil canım.
Eki Görüntüle 722862
Canım ben önceki gebeliğimde bebek görünmediği için kürtaj oldum.Sonra kromozom analizinde bebekte sorun olmadığı ortaya çıktı.
Yani bendeki pıhtılaşmadan dolayı bebek erken ölmüş boş gebelik değilmiş aslında
zaten yolk sac da vardı.
sonra doktorum dedi ki bidahaki hamilelikte kalp atışını beklemicez hatta keseyi bile beklemedik
test pozitif çıkar çıkmaz iğneye başladık.çünkü kalp atışını zaten görmedim ben
demem o ki iğnelere en erken zamanda başlanması gerekiyor.bebeğin kan dolaşımından önce başlanmalı.
Doktorun doğru bişey yapmış erken başlatarak.
bu iğnelerin kanama yaptığını söyleyenler oluyor forumda bilmiyorum ne kadar doğru ama benim de 6. haftada oldu kanamam.
doktorum coraspini de clexane iğneyi de kesmedi aynen devam ettim.
inşallah kalp atışını duyacaksın haftaya canım
iğneyi kes demediyse kesme sakın coraspini de tabi
canım ben biraz önce gittim doktora dedim bu sabah da pembe akıntım oldu dedim baya hemde dedim...bakdı kese duruyor dedi ama kesenin sekli halen bozukbende gördüm gercekden de sekli cok bozulmus 50% düsükle sonuclanabilirmis aslında emin bence doktor düsük olcagından da bana azda olsa moral olsun diye haftaya gel bakalım dedi kalp atısı alcazmı diye dedi...igneyide aspirinide sakın bırakma progestoronada devam dedi...dün baslamısdım progesterona...ama benimde ümidim kalmadı kese cok tuhafdı yinede ALLAH büyüktür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?