2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Canım ben 6. haftamda gördüm bebeğimi. Kesenin içinde hafif bir beyazlık vardı. Doktorum burada bebeğin var ama makine tam net yakalayamıyor küçük olduğu için dedi. Ama kesenin içindeydi yani. Sonra 7. haftamda gittiğimde hem bebeğimi hem de kalp atışlarını gördüm. Kesenin olupta bebeğin olmaması seni korkutmasın. Henüz erken görünmeyebilir. Bir de ben ilk önce girdim ultrasona çok net görünmedi sonra 1 saat bekledim, su içtim, iyice sıkışınca tekrar girdim. O zaman daha net çıktı. Tam görebildim. Aklında bulunsun.

Insallah kurban oldugum rabbim agzindan duysun senin benim hepimizin bebegine saglik wersin rabbim isini sansa birakma sadece yat we birtek tuwalete git rabbimin izniyle iyi olacaksiniz inaniyorum buna sende stres yapma

canım biraz önce tekrar doktora gittim..dedim bu sabah yina akıntım oldu pembeydi felan dedim bakdı usg de kan göremiyorum dedi ama dün de aynısını demisdi bugünde aynısını dedi kesenin seklinde bozukluk var dedi...bende gördüm malesef sekli degisik bozulmus 50% düsük olabilir 50% yasayabilir diyo ama sanki daha cok düsük olcagına emin doktor üzülme tatlı düsük olursa arastırırız neden felan diye dedi gereken arastırmalar yapılır üzme kendini felan dedi aslında bence doktor emin düseceginede iste 50% ihtimal yasar diyor....haftaya gel bakalım dedi kalp atısları olcakmı dedi..istersende hastanede kal dedi bu dönemlerde kanaması olanları yatırıyoruz serum felan takıyoruz evde dinlenemiyorsan burda kal dedi hayır dedim hayırlısı olsun bakalım ALLAH büyüktür...

Ben Çamlıca Erdem hastanesinde Ayşegül ünal a gidiyorum. Güleryüzlü bir bayan. Erdemde Ayşe Katrancıyı öneriyor herkes ama acayip yoğun. Yoğunluktan dolayı ona gitmek naisp olmadı.
çok sağol canım.ümraniye tarafına eşim gitmek istemiyor.malum sabah saatine alıyorum randevu oda gelmek istiyor .saat 8bucuk 9 dedimi o kısım felç olur diye benimkini ikna edemedim..illa Üsküdar diyor .yunus emreye gidiyorum şuan ama 5 ay önce orayı bırakmak zorunda kalmıştım.şimdidebaşka doktora aldım onuda sevmedik.ordaki son kalan doktorada gitsem dönüp demicekmi aynı hastanede 3 doktorişte benim derdim böyle

:26::26::26::26:ilk defa duydum...ben ilk gittiğimde görünmemişti ama kese rahimde gelişicek demişti doktor..sen içini ferah tut eminim onda vardır bi dengesizlik

rabbim sağsalim kucağınada almayı nasip etsin inşallah canım çok sevindim

Canım bak ben 7. haftamda bebeğimi ve kalp atışını gördüğümdeki ultrason görüntüm. Benimkinde de çok küçük görünüyor. 1 hafta daha bekle. O zaman tam net çıkar. Bir de ultrasona girişlerin arasında en az bir hafta olmasına dikkat et. Bende çok merak ediyorum sürekli ne olup bittiğini öğrenmek istiyorum ama çok sık gitmek de iyi değil canım.

Üsküdar anadolu hastanesi var. Bide ticaret lisesinin karşısında üsküdar hastanesimiydi adını tam hatırlayamadım.

Allahım hakkında hayırlısını nasip etsin canım..ama çıkmadık candanda ümit kesilmez..bol bol dua et..yat dinlen uyu..herşeyden önemlisi önce senin sağlığın..bugünlerde geride kalıcak inşallah..rabbim dermansız dert vermesin

hayalot kız benim eşim de ümraniyeye gitmiyo bi türlü nedir bu ümraniye trafiği fobisi
hatta doktoru oralardan bulayım dedim de ben seni doğuma götürmem orda park yeri bile yok dedi
başka doktor bul dedi
zaten alemdağ caddesini sanıyorum trafiğe kapamışlar eşim öyle dedi
belki de beni kandırıyo

merhaba ocak anneleri herkesin bebeği hayırlı olsun, bende hamileyim
sat 27 nisan nasip olursa ocak sonu olacak gibi bebişim

Trafiğe kapandı demeyelim de çile haline geldi diyelim. Her tarafında metro inşaatı ve yol çalışması var. O yüzden kimse alemdağ caddesini kullanmıyor.

Üsküdar anadolu hastanesi var. Bide ticaret lisesinin karşısında üsküdar hastanesimiydi adını tam hatırlayamadım.

orda aslında yeşim hanım varmış arayıp bi öğrenmem gerek..ama doğumda nasıll onu bilmiyorum:26:
Üsküdar hospital var ordada aslında baran hanım var çok iyi bi doktor ama hastane çok kötü..kadın nerdeyse her saat doğumda
bi gittim bikere tam 3 saat bekledim gelmesinidüşünsene karnın burnunda kapıda doktoru beklediğini
ben biraz daha okuyayım edeyim en son çare Ümraniye tarafı

Canım inşallah sağlıkla devam eder hamileliğin valla hiç belli olmaz neler okuyoruz
doktorlar bu çocuk nerdeyse düşmüş gelişmemiş durmaz alalım diyolar da bebek sapasağlam doğuyo
herşey kısmet,sen doktorun verdiği ihtimallere takılma
sadece olasılıklardan bahsediyo doktorlar,tabi ki biz de her ihtimali bilmek istiyoruz
şu an erken dönemdesin inşallah biraz gün geçsin bebeğini de görürsün

Canım yaptır bence ben hayvan beslediğimi söylemeden Dr yaptı zaten hepsine bakıyorlar rubella, toxoplazma,hepatit b öbürleride önemli bide hemogram idrar testi falan bence ister zaten sor sen bi nezaman yapacakmış diye dr bana veterinere sor dedide biliyorum papağanlarında bir sürü hastalığı oluyo ama kaç aydır besliyorum toxo falan olmamışım Allah'a şükür kuşumunda maşallahı var burnu aksa ilaç veriyorum çok dikkatliyimdir bende rüyamda onu seviodum bu ara pek yaklaşmıom kuşumda üzgün kafesinin kapısını açıp bağırıyo eşim ilgilenio drda yinede sevgini eksik etme dedi:) ama kedi olayı zor ben tereddütte kalırdım kumunu sen temizleme yinede

Buda benim bebişim kıyamam ona ben

sen hangi hasteneye gidiyon kelebekim önce bi onu de bakem
bu eşlerin kafalarına kafalarına vuracan böyle
dünde konusu geçti bana diyorki tutki doğum başladı ben seni nasıl yetiştirim diyo o trafiktededim ben tutarım içimde olmaz diyo illa yunus emrebende dedim doğurmam ozaman bende evde doğuruveririm dedimsen bilirsin diyo adam

Canim 6 haftalik pirinc tanesi gibi bilmemistir korkma duzgun bi doktora git mutlu haberi de wer teyzelerine hemen hayirli olsun

Ah canlarım hepiniz sağolun, karnımdan baktığında keseyi gördü ama benim içimi mahvetti Şimdi ayarladığım hastaneden ve doktordan randevu almaya çalışacağım benim için dua edin evladım bana tutunmuş olsun Allah hepinizden razı olsun sağlıkla huzurla evlatlarınızı kucağınıza alın!

cnm ya 332.sayfada da benimki var.çok mu küçük yoksa seninkini yakındanmı çekmişler.ondan mı büyük duruyor acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…