2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Yaptırdın mı sen de? Geçmiş olsun hadi, sevindim
Muayene rahat geçince bi de doktor gayet uygun durumun normal doğuma deyince insana bi güç geliyo yaparım len ben bunu diye

Valla havalara uctm
Hele bu hafta bide kafasi iyice aşağı inmiş doğumun rahat olacak dedi daha da sevindim. Artık gelebilir beklemeue basla dedi.

gecmis olsun Garfield, bizde yok maalesef

Slm. Ben de 13 ocak pzt gunu sezeryan dogum yaptim. Kizim tam 40 haftalik oldu ama gelmeye niyeti yoktu asagi inmemisti ve boynunda kordon vardi. Doktorum yuzunu bisey( hatirlayamadim) kemigine dayamis o yuzden asagi inmiyor dedi. Kizim dogdugunda bi yanagi kipkirmiziydi yeni yeni geciyo ve boynunda da kordondan dolayi kirmiziljk vardi. O yuzden 42 haftayi beklemedigim icin hic pisman diilim. Ameliyata gelince spinal oldum. Ama 11de ameluyat olmama ragmen gunduz beste ancak ayaga kalkabildim. Cunku gazim vardi ve hareket edince cok canim yaniyodu. Sezeryan yapicak arkadaslara tavsiyem ac gitseniz bile lavman yaptirin bana yapmadilar gazdan cok cektim.
Baska bi tavsiye de hastanenin hemsirelerini vs. Gorup oyle karar vermeniz dogum yapicginiz hastaneye. Biz 1900 tl verdik ki 1500 demisti dr son anda ameliyata girmeden spinal olursa 400 tl fark aliniyo denildi. Ameliyat onlugumj giymistim yok vermiycez mi diycektik. Hemsireler suratsiz sanirsiniz devlet hastanesi. Hemsireyi cagiriyoruz uc saat sonra geliyo. Ben yataktan kalkamadim benden yarim saat once sezeryan yapan baska bi hasta vardi onu soyluyo bana . O kalkti yuruyo hadi sen de kalk diyo o kadar agrinin arasinda bi hemsireden firca yemem eksikti. Annemler fln yok su hemen kalkmisti yok bu bu kadar kotu olmamisti diyolar. Ben de patldim en sonunda . Her bunyede farkli etki yapiyo tabi de ben baya kotu oldum ilk uc gun ama bi hafta oldu cok sukur cok iyiyim. Geciyo. Hic gecmicekmis gibi geliyo ama geciyo uc gun sabredin.
Bir de benim ilk sutum geldi ama agrilarim baslayinca kesilmis sutum cocuk ikinci gun hic susmadi habire agladi. Bi hemsire gelip sutume bakmisti sutun var demisti megersem sutum kesilmis. Bi gun garibim ac kaldi en sonunda akil ettik de mama istedjik cocuk bi guzel uyudu kendine geldi. Cahillik iste sizin aklinizda bulunsun.
Bir de eve geldikten sonra farkettim ki emzirme doneminde ne giyecegimi hic dusunmemisim.giycek bisey bulamiyorum bol bol onu acilir kiyafetler alin bence.
Biraz uzun oldu ama klasik cumleyi ben de kurucam. Cok sıkıntı cekiyosunuz ama bebeginizin gogsunuze yatmasi her seye bedel. Dogum yapanlara bol sut, henuz yapmayanlara da hayirli dogumlar diliyorum.

bende geçen cumartesi doğum yaptım 22.58 de oğluşum doğdu 10.5 saat sancı çektim ama ben bebiş doğunca ama geçiyo gerçekten

canım hadi gözün aydın. Doğum hikayenide bekliyorummm. Oğluşun olacakttı yanlış hatırlamıyorsam. Allah analı babalı büyütsün.

kızlar herkese merhaba.
dün gece göbeğimin bittiği yerde aşağıda bir ağrıyla uyandım. ama ağrı sancı gibi değildi. sürekli devam etti. yarım saat sonra geçti. 10 dk sonra yine başladı ama karnımda kasılmıştı. kasılma bitince ağrıda bitti.
sonuç olarak bebek gelmedi :)))

Herkese günaydın ezan bile okundu ben hala gram uyku uyuyamadım. Güya birde uyku depolayacağız nerdeeeee? Kızım kıpır kıpır oda uyumadı hiç. Biraz uğraşıp çıkmaya çalışsa keşke artık kavuşsak. Kokusunu içime çeksem.

günaydınlar :) bende bütün gece sadece 1saat uyku uyuyabildim gündüzlerim perişan oluyor gece uyuyamamak bir şey deyilde bulduğum yerde uyuya kalıyorum

günaydınlar :) bende bütün gece sadece 1saat uyku uyuyabildim gündüzlerim perişan oluyor gece uyuyamamak bir şey deyilde bulduğum yerde uyuya kalıyorum

Aynen öyle doktor yürü diyor ama yorgunluktan nasıl çıkayım bugün :s gündüz uykusu gece uykusunun yerini tutunuyor zaten. Sersem gibi oluyorum.

Aynen öyle doktor yürü diyor ama yorgunluktan nasıl çıkayım bugün :s gündüz uykusu gece uykusunun yerini tutunuyor zaten. Sersem gibi oluyorum.

bende 1 gün yürüsem 2.gün yürüyemiyorum bel ağrısı başlıyor hemen vaktim doldu ama halen doğum belirtisi yok yürüyemediğim için bazen kendimi suçlu hissediyorum belki diyorum yürüsem dogucak ne alaka ise

gunaydin canlarim nasilsiniz
ugrayamiyorum takip edemiyorum kimler dogurdu kimbilir cok meraktayim dilzarmi dogurdu rabbim anali babali buyutsun kuzumuu
allahim hepinizin yardimcisi olsun.dualarim sizinle.
ben nerdeyse 40 derece atesle hastanelik oldum 3 gundur kendime gelemedim cok fenaydim oluyorum zannettim.kanimda yuksek enfeksiyon cikti.serum yedim antibiyotik devam.maskeyle baktim oglana.anneler geldi baktilar daha cok.
bu arada efem cuma gunu sunnet oldu cok sukur iyi.ama hastaliktanmi bilmem sutum azaldi doymuyo mama veriyorum.
yinede emzirmeye tam gaz devam.
lohusalik psikolojisini bi kenara attim hasta olunca.insan caninin derdine dusunce o da azaliyo gibi.esime de zaman zaman dariliyorum oglunu buldu beni unuttu diye.duzeliriz insallah.
az once bagir cagir kabuslardan aglayarak uyandim.esimde korktu.
danasini susturduk anasi basladi dedi
hepinizi cok merak ediyorum musait olur olmaz gecmise goz aticam opuyorum kocaman kendinize yavrulariniza iyi bakin

Herkese günaydın kızlar
Babayı işe yolladık geri yattık kızımla, az daha uyuyalım, anneler kalkınca uyumak olmaz

Valla havalara uctm
Hele bu hafta bide kafasi iyice aşağı inmiş doğumun rahat olacak dedi daha da sevindim. Artık gelebilir beklemeue basla dedi.

Biz de bekliyoruz bakalım ama biraz nazlı çıktı kızım, hiç gelmeye niyeti yok gibi. Kasılma bol bol var ama ağrı sızı sancı yok:44:

Hayırlı olsun canım, Allah yavruna uzun sağlıklı mutlu ömür versin
Biraz sıkıntı yaşamışsın ama eminim gün geçtikçe daha iyi olacaksınız. Hastane ve ekibi de tamamen şans işi, canını sıkma, sen ve yavrun sağlıklıysanız herşey unutulur. Umarım en kuşa sürede de bol bol sütün gelir

Ben de ağrı sancı dinlemekten, kaç dk sürecek yine girecek mi diye kontrol etmekten sıkıldım bizim ağrılar kasılmalar da hala bizimle dalga geçiyo, oyun oynuyo

Canım çok geçmiş olsun, umarım iyileşirsin en kısa sürede..oğluşunu da bol bol öp kokla bizim yerimize de, biz daha kavuşamadık kızımla, vuslat çok büyük olucak

04.01.2014 20:49 da yuksek tansıyon sebebı ıle mecburı sezeryan ıle oğlusum hayatımıza katıldı ☺️

Hayırlı olsun, çok geçmiş olsun, Allah analı babalı büyütsün

Son düzenleyen: Moderatör:
kizlar bebeklerinize neden sut vermiyonuz birakin kitaplari falan kurallar burda gecmiyo o ne derse o oluyo.bebeginizi sutunuzden mahrum birakmayin.zaten acikinca oyle bi agliyolar ki baska turlu susturamazsiniz oyle saatlerce.
ufak olduklari icin oyunla falanda oyalayamiyosunuz.ben salliyorum da kucakliyorum da her agladiginda emziriyorum da.yavrum kokumdan sicakligimdan mahrum kalmasin zaten birakip ise gidicem daha ne zaman bu kadar vakit gecircem ki.isterse alissin yapiyorum yine yaparim
doktorlarda her istediginde emzirin diyolar.sarilik olmamasi icinde beslenmesi onemli.
bide pandorada yazmis mutlaka emzirmeye uygun ust bas ve sutyeniniz olsun.ben onu dusunemedim su an kiyafetleri yakasindan cekistirip emziriyorum.bu hafta alisverise cikicam
gercekten cok gerekli.mutlaka biseyler alin.

canim bendede sanirim cok dikis var sayisini bilmiorum ama dikis uzun surdu.15. gunden beri dikis yerlerini bile hissetmiorum.cok iyi durumdayim.otururken hic kasmiyorum bile.
bakma sen manyaklara.herkes profesor masallah :84:

sagol kuzum operim bol bol seninde az kaldi seni merak ediyorum gununu bekleyecekmi acaba zeynocan hic sanmiyorum hadi hayirlisiii :124:

tesekkurler canım, hepımıze Allah sag salım saglıklı dogumlar nasıp eder ınsallah.Senın de gozun aydın, Allah saglıklı analı ve babalı buyutmeyı nasıp eder ınsallah....darısı basımıza...

mınıkkelebek canım gecmıs olsun maalesef salgın da var boyle yakalıyor ıste, ılaclarınla ınsallah en kısa surede toparlarsın, bebısın de ıyıdır ınsallah, ne guzel vakıt hemen bıle gecmıs.....
04.01.2014 20:49 da yuksek tansıyon sebebı ıle mecburı sezeryan ıle oğlusum hayatımıza katıldı ☺️

Gozunuz aydın ,Allah analı babalı ssaglıklı buyutmeyı nasıp eder ınsallah...

sag ol canım, ne bılım ınsanlar bırılerını korkutmaya bayılıyor herhalde, normal dogumun dıkıs zorlugu varsa guzellıgı de var oyle dusunuyorum, mecburı olursam da sezeryan da olurum sonucta o da zorunlu olursa mecbur olacagız, onemlı olan saglıkla bebıslere kavusmak, Allahım hayırlısını verır ınsallah hepımız ıcın...

sagol tatlim salgindan suphelendiler ama degilmis grip degil idrar yoluda diil anlayamadilar antibiyotik sart olduu icin verdiler iyi geldi cok sukur.
kesinlikle kulak asma millete.evet gec iyilesen de vardir ama sezeryandada ayni zorlugu yasayanlar var.icinden gectigi gibi bi dogumun olur insallah

tesekkur ederım cnm ınsallah senınkı gıbı kolay bır dogum nasıp eder Allah bıze de...Hmm grip degıl mi? Antıbıyotık ınsalah gecırır canım, hemen ıyılesırsın umarım hastalık hıc cekılmıyor ben de grıp gıbıyım bugun doktora gıdınce ılac versın dıyecegım yoksa obur turlu 1 haftadır gecmedı doguma kadar ıyılesmem lazım.

amin canim gittiginde en az 6 cm acilmis olursun insallah
sende agirlasmadan tedavi ol aman allah korusun cok zor hastalik ates mahfedio insani

Sinirimden kuduruyorum. Sabah 8 de uyudum. 11 buçukta deli gibi kapı çalmaya başladı. Üstüste zile basılıyor eşim kavgaya çıkıyordu. Kapıyı açtı ablası. Ta karşıdan gelmiş ama haber verme zahmetinde bulunmamış sağolsun. Halimi biliyor o kadar çok zile basılır mı ya? Korkudan uçuk çıktı anında dudağımda kızım doğsa da öpemicem artık. Sabah uyudu diyor eşim olsun sen kaldır uyandır diyo. Bende odadan çıkmıyorum uyuyor numarası yapıyorum.

Kızlar pandorapandora nın dediği gibi doğum sonrası giymek için gömlek gibi önden düğmeli üstler alın bol bol. Çocuk emzirirken rezil oluyo insan. Sütaş ineği gibi günde elli kere memişleri çıkarmak kabus oluyo :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…