2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Günaydın. 14 ocak 19.15te spinal sezaryenle aldık kızımızı kucagımıza. Eskiyi okuyamadım tüm dogum yapanlara hayırlı olsun. Bekleyenlere de hayırlı dogm nasip etsin rabbım.

fenlife , ecas80, lutfum yavrularınız hayırlı uğurlu olsun. sütleriniz bol lohusalığınız sorunsuz olsun. ayrıntıları bekliyoruz sizlerden. bizler buralardayız sorularınız olursa bekleriz lutfum geçmiş olsun atlatmışsınız çok şükür Rabbim şifa versin

hayırlı olsun canım gözün aydın. canım atlatacaksın bu günleri de. inan herkes yaşıyor bunları belki bunu duymak rahatlatabilir seni. tamam herkes yaşıyor da hani çözüm diyebilirsin ahh keşke elimden bişey gelse. geçecek sadece dua et canım Rabbim çok büyük. ilk zamanlar kucağıma bile alamıyordum susturamıyordum iyi bir anne değilim diye ağlıyordum ama şimdi alıştık birbirimize çok şükür. bizimkiler de gidecek ben de kara kara düşünüyorum bakabilir miyim diye ama yapabiliriz nolacak

hakkında hayırlısı buymus canım demek ki..Allahım herkesın duasını kabul eder ınsallah ve bu guzel duyguyu ısteyen herkese yasatır ınsallah...Bazen korkuyorum dogum sonrasından tum hayat degısecek dıye ama herkes bu duygunun guzel oldugunu soyledıkce merakla beklıyorum..Canım hepımızın Allah yardımcısı olsun ınsallah

Doğum yapan arkadaşlar tek tek alıntı yapamadım, gozunuz aydın, Allah analı babalı buyutsun ınsallah.Darısı başımıza...Ben o kadar bıtkınım kı bu grıp nerden geldı yaa hıc enerjım yok halım yok o kadar halsızım kı dogum bıle yapamam bu gucsuzlukle dıyorum:))))Doktor zaten ılac da vermedı su meyve ıhlamur da cok fayda etmedı ates basıyor, terlıyor gıbı oluyorum yatmak da ıstemıyorum bırazdan yuruyuse cıkacaz annemle soyle bı gezıneyım ınsallah daha kotu olmamm

Merhaba arkadaşlar,

Tüm doğum yapanlara geçmiş olsun, bebeklerine sağlıklı uzun ömürler diliyorum... Bekleyen arkadaşlar da en kısa zamanda sağlıkla bebeklerine kavuşurlar..

Tüm sayfaları okumuyanadım, ne zamandır aklımda normal doğum bekleyen arkadaşlar, misafir kolonyası dışında kendiniz içinde kolonya alın, ben sancı arasınd keşke yanımda olsaydı dedim... Bir de ebeniz için bşr hediye ayarlarsanız, benin ebem çok iyiydi, sonra götğreceğim ama o an bir şey vermeyi isterdim... Minnettar kalıyor insan...

Biz iyiyiz, zehranın henüz gaz sancıları başlamadı, emişiyoruz bol bol, azıcık sarılık var gibi birazdan ölçtürmeye gideceğiz, inş, yükselmemiştir...

Bir ara doğum hikayemi yazacağım inş... Hem doğum yapan hem yapacak arkadaşlara tavsiyem, sakinlik... Sakin olun, ilk kızımda çok acemiymişim, hem doğumda hem doğum sonrasında çok telaşlıydım.. Sancı çekerken saat hesabıyapıyordum, bunda sancım daha uzun sürdü, ama ebeleri şaşırtacak kadar sakindim.,, son bir saati saymazsak... ebe hanım lütfen bana yardım edin diye kadına yalvarıyordum....

süt geldi, gelmedi telaşım çok olmadı, kaşıkla mama veririm demiştim, Humana still tea bana şyi geldi, doğumdan hemen sonra hastanede içmeye başladım.. Herşeyin çözümü var yeter ki sağlık olsun.,,

Allah hepimize sağlıklı bebişler, bol sütler nasip etsin...

İnşallah canım, o günleri dört gözle bekliyorum, ben çok severim mutfak işini yemek yapmayı falan, inşallah kızım da bana benzer, benzemezse de canı sağolsun
Yarın benim de randevum var bakalım be dicek doktor, ikimizden birini yatırırlar mı dersin
Akşam doğuruyorum sandım, sancı bel ağrısı falan karışık geldi ama sonra yatınca geçmiş. Bu gece de doğuramadım diye kalktım sabah

Canım ne güzel herşey yolunda haberleri gelince seviniyorum böyle biz artık sabrımızın sonuna geldik, benim sabırlı eşim bile artık doğsa da sevsek koklasak demeye başladı, dedim demek ki artık vakti gelmiş:)
O humana çayı ben de alcam işe yarıyo demek ki.
Kuzunu kokla öp bol bol bizim yerimize de

18 gün önce doğum yaptım, sezeryanla doğurmama rağmen bazı sorunlarım başladı yaaa
kabız oldum, çok zor tuvalete çıkıyorum, dün aynayla baktım afedersiniz, popom baya pişik olmuş, bi de hemoroid oluşmuş, oturup kalkarken zorlanıyorum, doktora gitmekten çok çekiniyorum uykum kaçtı walla, naapcam bilemedim...
bi de doğum sonrası dr vajinal fitil vermişti, ben kullanmadım, tuhaf geldi açıkcası çok fena mantar oluştu, bir de öyle pis bi koku oluyo ki, hergün duş alıyorum ama koku bana geliyo heran, o kadar keskin ve pis bir koku ...
o fitilleri şimdi kullansam çok mu geç kalmış olurum acaba :26:

Canım bence doktora git, belki şu an gelişen durum için başka bi tedavi uygular. Fitili belki önlem amaçlı vermiştir, şu anda başka bir tedaviye ihtiyacın olabilir. Çok geçmiş olsun. Bebişin nasıl iyi mi?

20 ocak sabah 6 da epidural normal doğum ile doğdu oglum :) herkesi şaşırttı ama beni değil :) ....
dikiş sızım var biraz ama kolay bir doğum oldu.. doktorum dikiş atarken ıslık calıyordu
bi ara girip detayları yazabilirim umarım sabah meltemi erikçilekkiraz ne alemde acabaa günlerimiz aynıydı dı. herkese kolay doğumlar ....

Doğum yapan annelere hayırlı olsun. Allah sağlıklı sıhhati büyütmeyi nasip etsin:)

Artik tecrübe kazanmaya baslamis annelere bol bol sut versin. Bebislerde pırt pırt rahat rahat gaz cikarsin :)

Benim gibilere de hayırlı doğumlar nasip etsin. Ocak bitiyor nerdeyse biz doğurmadık diye strese giriyoruz. Kimse yazmak istemiyor artik heralde sabahtan beri 2 sayfa ilerleyemedik dogumu hızlandırma faaliyetlerine devam :) Umudumuzu kaybetmeyelim mecbur çıkacaklar oradan :)

haklısın, çok şükür iyi,
pişik oldu yalnız
benden size tavsiye ;
bez olarak uzun araştırmalardan sonra prima kullanmaya karar verdim. 2 paket 1 numara almıştım doğum öncesi.
çok az kullanılıyo 1 numara bebek büyüyo hemen dediler die daha fazla almadım, bebeğim iri deil, eşime 1 numara al dedim, fellik fellik aradı bulamadı 1 numara prima. heralde çok az kullanılıyo die çok getirmiyo marketler. ben de amaan boşver nolcak, hangisinin 1 numarası warsa al gel dedim. molfix bulmuş :/ geceleyin poposunu açıyorum yavrum işemiş, poposu sırılsıklam. prima on numaraymış walla, bezi doluyodu ama poposu kupkuru oluyodu.
çocuğun poposu kıpkırmızı oldu, dünden beri ağlıyo, zeytin yağı sürüyorum, daha iyi çok şükür.
şimdi aradı bulmuş prima 1 numara.
anliicağnız, 1 numarasını kolay bulacağınız bi bebek bezine alıştırın bebeklerinizi.

Sen de mi doğurdun kuzum hayırlı olsun, ne kadar sevindim anlatamam hele ki normal doğum yapabilmene oğlun nasıl iyi mi? Sütün falan geldi mi emzirebiliyo musun? Bi de dikişin var mı?
'Herkes doğurdu bi ben kaldım' diyorum her doğurandan sonra, annem de 'sen kapağı kapatcaksın' diyo

Sorma çok canım sıkılıyo, dakika başı dilimde, 'daha doğuramadım, bugün de doğuramadım' diye
Kuşburnu ve böğürtlen çaylarından aldım içmeye başladım, hurma yiyorum, duş alırken belime sıcak su tutuyorum ama yok gelmiyo kızım gelmiyo:44:
Yarın kontrolde bişey dicek mi bakalım doktorum.

Bana da alma dediler ama ben 1'er paket 1-2-3 beden aldım prima premium care'den. Belki sevmicek alma dediler ama en iyisi bu neden sevmesin yani ben aldım. Hazır elimde para varken birkaç ihtiyacı dedim görülmüş olsun. Gerçi ben bu gidişle bez falan kullanamicam, kızım doğana kadar okul yaşına gelcek

Aynen canım hurma, ananas, sıcak su , yürüyüş hatta bu halimle 2 kere eşimle faaliyette bile bulundum yok gelmiyor kızım :)
herkes arıyor telefonlara çıkmıyorum genelde. Birşey olsa birini arasam alodan önce doğurmadım diyorum. Çünkü herkes doğurdum haber veriyorum sanıyor heyecanlanıyor. Benimde cuma kontrolüm. Kızımla konuşuyorum sürekli. Gel kızım bak son 6 gün. Kendin gelmezsen doktor teyze zorla alıcak seni. Bak bugün gelmezsen yarın kova burcu olacaksın diyorum ama hareket yok :)

18 ocak cuma günü kizimi normal doğum ile kucagima aldim dikiş dizisi sut geldi gelmedi gazdi derken bugün yazabildim şuan kucagimda uyuyor kuzum Rabbim doğumu bekleyenlere kolay doğum bebeği olanlara da saglik shat versin inşallah forumda yazip bu güzel hamilelik döneminde destek olan herkese tesekkurler

kızlar selamlar,
pazar günü kv, babam ve kardeşim geldi o zamandan beri foruma bakamıyorum.doğuran varsa hayırlı olsun, bekleyenlere sabır diliyorum.

herkes annesi veya kv ile problem yaşar.benim sorunum babam.her söze alınan, sürekli küsen kendini odaya kapatan bir babam var.
böyle bir zamanda çok sinir oluyorum ama huyunun bu olduğunu bildiğim için kafaya takmamaya çalışıyorum.

ben yarın öğlen sezeryanla oğluma kavuşacağım kısmetse.dualarınızı eksik etmeyin lütfen...

Kizlar selam ancak firsat buldum malum bebeisler ilgi sevgi bakim istiyor :)

Pisik icin sudocreme oneririm hemen gecirdi bizim azicik olmustu ben prime preniumcare kullaniyorum bebegim biraz yapili 2 paket 1 numara yetti suan 2 ye gectik

Malesef gece mama takviyesi yapiyorum sutum oyle cok degil ama hic kafaya takyorum saglik olsun cok sukur gunduz anne sutu aliyor ya

Sizler d vit 3 e basladiniz mi kac damla kullaniyorsunuz

Hayatimiz bi sure bu alt ac emzir gaz cikart rutininde olucak belliki ama annelik cok guzel bi duygu oglumu sevdigim kadar kimseyi sevemem heralde surekli sukrediyorum bu duyguyu yasayabildigimiz icin coook sansliyiz Allah isteyen herkese nasib etsin

Ben de aynı dururmdayım valla.Heyecanla bekliyoruz hala gelmedi.Yarın kontrolüm var bakalım nolucak.Hiç bir belirti de yok kendimi dinliyorum acaba karnım belim mi ağrıyo diyorum :) ama yok :)

Allah hayirlisiyla kavusmani nasib etsin seseryandan korkma sakin ben zorunlu sezeryan oldum anlatip korkutanlara hayret ettim
Kimseyi ve hic biseyi kafana takma hersey gecici ama yarin kucagina alicagin ve onun sevgisi omrun boyunca kalici olucak

kızlar benim doktorum spinal anestezi dedi sezaryan için. bazıları epidural diyor. ne farkı var acaba hangisi daha rahat

Canim doktorunu ardinmi ? Önemlidir belki .

meraba ben mart annesı olcam ınsallah sızlere gecmıs olsun sağlıklı bebıslerınız olsun ınşalla:)vajınal kanama demıssın cvp veremeden gecemedım cunku aynı sey yıyenımde basımıza geldı 1 sene once sakın korkmayın kızlar bebıslerımız adet oluyo hatta goguslerı cevız buyuklugunde sısebılır ıst hastane hastane gezdık ve bırcok kadınla karsılastık cogunda aynı hastalık bebıslerde adet oluomus doktor gayet normal adet sancısı cekıo ve kanama oluo dedı bız cok korkmustuk ılk defa basımıza geldı cunku hatta erkek cocuklarda goruldugude oluomus 1 hafta fılan suruyo ara ara cışle beraber pıhtılı gbı kan gelıo vajınadan sakın korkmayın ama dr gosterın tabıkı....................

ama resmen buyuk kadın gbı adet sancısı cekıodu benım bırıcık yıyenım ınlıodu fılan karın agrısı gbı agrı cekıodu fıstıgım

cok gecmıs olsun kızlar hayırlı bebıslerınız olsunnnnnn

Hanımlar,

Hic iyi degilim ,sanırım depresyon geciriyorum agır olarak, herseye aglıyorum. Annemle yasadıgımız sorunları biliyorsunuz, evine dondu coktan. Dogumdan 3 gun sonar donmek istedi, izin vermedim , 10 gunde dondu.

Barış geceleri hic uyumuyor, dun gece 12:15'te uyandı, Sabah 09:00'da uyudu Butun gece mememdeydi. Cektigim an aglamaya baslıyordu. Sabaha karsı dayanamadım, babasını kaldırdım.. İşe yaramadı. Evvelki gecede oyleydi.

Maalesef aglamamı durduramıyorum, yeni hayata adapte olamadım. Aksam uzeri kontroller icin doktora gittik. Alması gereken kilodan 45 gr daha az almıs Yaptırdıgımız tarama testlerinden birinde de karnitin degeri az biraz yuksek cıkmıs. Testi tekrarlayacagız. Doktor belki bebegin yeterince beslenemedigini soyledi, bakalım bu aksam biberonla anne sutu vericem, ne kadar iciyor.

Ne yapacagımı gercekten bilmiyorum.. bu durumdan kurtulmam lazım, dualarınıza ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…