kızlar benim doktorum spinal anestezi dedi sezaryan için. bazıları epidural diyor. ne farkı var acaba hangisi daha rahat
Kizlar selam ancak firsat buldum malum bebeisler ilgi sevgi bakim istiyor :)
Pisik icin sudocreme oneririm hemen gecirdi bizim azicik olmustu ben prime preniumcare kullaniyorum bebegim biraz yapili 2 paket 1 numara yetti suan 2 ye gectik
Malesef gece mama takviyesi yapiyorum sutum oyle cok degil ama hic kafaya takyorum saglik olsun cok sukur gunduz anne sutu aliyor ya
Sizler d vit 3 e basladiniz mi kac damla kullaniyorsunuz
Hayatimiz bi sure bu alt ac emzir gaz cikart rutininde olucak belliki ama annelik cok guzel bi duygu oglumu sevdigim kadar kimseyi sevemem heralde surekli sukrediyorum bu duyguyu yasayabildigimiz icin coook sansliyiz Allah isteyen herkese nasib etsin
kızlar selamlar,
pazar günü kv, babam ve kardeşim geldi o zamandan beri foruma bakamıyorum.doğuran varsa hayırlı olsun, bekleyenlere sabır diliyorum.
herkes annesi veya kv ile problem yaşar.benim sorunum babam.her söze alınan, sürekli küsen kendini odaya kapatan bir babam var.
böyle bir zamanda çok sinir oluyorum ama huyunun bu olduğunu bildiğim için kafaya takmamaya çalışıyorum.
ben yarın öğlen sezeryanla oğluma kavuşacağım kısmetse.dualarınızı eksik etmeyin lütfen...
Hanımlar,
Hic iyi degilim ,sanırım depresyon geciriyorum agır olarak, herseye aglıyorum. Annemle yasadıgımız sorunları biliyorsunuz, evine dondu coktan. Dogumdan 3 gun sonar donmek istedi, izin vermedim , 10 gunde dondu.
Barış geceleri hic uyumuyor, dun gece 12:15'te uyandı, Sabah 09:00'da uyuduButun gece mememdeydi. Cektigim an aglamaya baslıyordu. Sabaha karsı dayanamadım, babasını kaldırdım.. İşe yaramadı. Evvelki gecede oyleydi.
Maalesef aglamamı durduramıyorum, yeni hayata adapte olamadım. Aksam uzeri kontroller icin doktora gittik. Alması gereken kilodan 45 gr daha az almısYaptırdıgımız tarama testlerinden birinde de karnitin degeri az biraz yuksek cıkmıs. Testi tekrarlayacagız. Doktor belki bebegin yeterince beslenemedigini soyledi, bakalım bu aksam biberonla anne sutu vericem, ne kadar iciyor.
Ne yapacagımı gercekten bilmiyorum.. bu durumdan kurtulmam lazım, dualarınıza ihtiyacım var
Aynen canım hurma, ananas, sıcak su , yürüyüş hatta bu halimle 2 kere eşimle faaliyette bile bulundum yok gelmiyor kızım :)
herkes arıyor telefonlara çıkmıyorum genelde. Birşey olsa birini arasam alodan önce doğurmadım diyorum. Çünkü herkes doğurdum haber veriyorum sanıyor heyecanlanıyor. Benimde cuma kontrolüm. Kızımla konuşuyorum sürekli. Gel kızım bak son 6 gün. Kendin gelmezsen doktor teyze zorla alıcak seni. Bak bugün gelmezsen yarın kova burcu olacaksın diyorum ama hareket yok :)
18 ocak cuma günü kizimi normal doğum ile kucagima aldim dikiş dizisi sut geldi gelmedi gazdi derken bugün yazabildim şuan kucagimda uyuyor kuzum Rabbim doğumu bekleyenlere kolay doğum bebeği olanlara da saglik shat versin inşallah forumda yazip bu güzel hamilelik döneminde destek olan herkese tesekkurler
kızlar selamlar,
pazar günü kv, babam ve kardeşim geldi o zamandan beri foruma bakamıyorum.doğuran varsa hayırlı olsun, bekleyenlere sabır diliyorum.
herkes annesi veya kv ile problem yaşar.benim sorunum babam.her söze alınan, sürekli küsen kendini odaya kapatan bir babam var.
böyle bir zamanda çok sinir oluyorum ama huyunun bu olduğunu bildiğim için kafaya takmamaya çalışıyorum.
ben yarın öğlen sezeryanla oğluma kavuşacağım kısmetse.dualarınızı eksik etmeyin lütfen...
Kizlar selam ancak firsat buldum malum bebeisler ilgi sevgi bakim istiyor :)
Pisik icin sudocreme oneririm hemen gecirdi bizim azicik olmustu ben prime preniumcare kullaniyorum bebegim biraz yapili 2 paket 1 numara yetti suan 2 ye gectik
Malesef gece mama takviyesi yapiyorum sutum oyle cok degil ama hic kafaya takyorum saglik olsun cok sukur gunduz anne sutu aliyor ya
Hayatimiz bi sure bu alt ac emzir gaz cikart rutininde olucak belliki ama annelik cok guzel bi duygu oglumu sevdigim kadar kimseyi sevemem heralde surekli sukrediyorum bu duyguyu yasayabildigimiz icin coook sansliyiz Allah isteyen herkese nasib etsin
Hanımlar,
Hic iyi degilim ,sanırım depresyon geciriyorum agır olarak, herseye aglıyorum. Annemle yasadıgımız sorunları biliyorsunuz, evine dondu coktan. Dogumdan 3 gun sonar donmek istedi, izin vermedim , 10 gunde dondu.
Barış geceleri hic uyumuyor, dun gece 12:15'te uyandı, Sabah 09:00'da uyuduButun gece mememdeydi. Cektigim an aglamaya baslıyordu. Sabaha karsı dayanamadım, babasını kaldırdım.. İşe yaramadı. Evvelki gecede oyleydi.
Maalesef aglamamı durduramıyorum, yeni hayata adapte olamadım. Aksam uzeri kontroller icin doktora gittik. Alması gereken kilodan 45 gr daha az almısYaptırdıgımız tarama testlerinden birinde de karnitin degeri az biraz yuksek cıkmıs. Testi tekrarlayacagız. Doktor belki bebegin yeterince beslenemedigini soyledi, bakalım bu aksam biberonla anne sutu vericem, ne kadar iciyor.
Ne yapacagımı gercekten bilmiyorum.. bu durumdan kurtulmam lazım, dualarınıza ihtiyacım var
Canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün..Bende de süt az bebeğim çok iştahlı ve yetişemiyorum onun süt isteğine yetmiyorumKizlar selam ancak firsat buldum malum bebeisler ilgi sevgi bakim istiyor :)
27-28 ocak tarihli normal doğum bekleyenler çok mu aceleciyiz ama bizim bebişlerimiz ne zaman gelecekkkçok merak ediyorum sürekli hareketlerini hissetmek istiyorum bazan çok korkuyorum ama Allaha emanetler inş. sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucaklarımıza alırız yavrularımızı...
Merhaba nihayet 19 ocak 23.04 te oğlum dünyaya geldi.Doğumdan ayrıntılı bahsetmek istemiyorum çok zordu ilk oğlumda yaşadıklarımı bunda da yaşadım malesef ama şu an çok iyiyiz ve mutluyuz şükür.Oğlum aynı tıpkı abisi gibi diyodum ya,sanki aynı bebekten bir daha doğurdum bekleyen arkadaşlarıma sabır ve en önemlisi kolay doğum diliyorum sevgiler...
Sağol canım Allah razı olsun kolay bi doğumun olur inş suni sancısızSorma canım ya o sıkıntı bende de var. Son zamanlarda iyice azaldı hareketleri, son 2-3 gündür özellikle, eskisi kadar yoğun kıpırdamıyo. Daha keskin ama az hareketleri var. Korkuyorum bazen neden kıpırdamıyo diye, sıkıntı yapıyorum. Yarın doktoruma söylicem.Geçmiş olsun canım ve hayırlı olsun. Ağrı acı unutulur ama sahip olduğun yavru kalıcıbundan sonra her gün daha iyi hissedeceksin. Allah yavrularınla uzun mutlu ömür versin..
Merhaba nihayet 19 ocak 23.04 te oğlum dünyaya geldi.Doğumdan ayrıntılı bahsetmek istemiyorum çok zordu ilk oğlumda yaşadıklarımı bunda da yaşadım malesef ama şu an çok iyiyiz ve mutluyuz şükür.Oğlum aynı tıpkı abisi gibi diyodum ya,sanki aynı bebekten bir daha doğurdum bekleyen arkadaşlarıma sabır ve en önemlisi kolay doğum diliyorum sevgiler...
Biz ilk gunlerde sütum gelmryince aptamil aldık, dr bana mamayı sakın biberonla verme dedi,suyu verebilirsin demisti..memeyi bırakabilirmis,kaşikla verdik ama cok zor oldu...Mama takviyesi veren arkadaşlar hangi marka ne veriyosunuz ? Bide biberonlamı veriyosunuz
20 ocak sabah 6 da epidural normal doğum ile doğdu oglum :)herkesi şaşırttı ama beni değil :) ....
dikiş sızım var biraz ama kolay bir doğum oldu.. doktorum dikiş atarken ıslık calıyordu
bi ara girip detayları yazabilirim umarımsabah meltemi erikçilekkiraz ne alemde acabaa günlerimiz aynıydı dı. herkese kolay doğumlar ....
Sağol canım Allah razı olsun kolay bi doğumun olur inş suni sancısız(
kızlar iyi akşamlar. bugün kontrolüm vardı ikinci kez çatı muayenesi oldum ama bu sefer bayağı zorladı doğum başladın artık diye. sdece 1 parmak açılma varmış nst de sancı çıktı ama 60 falan.yani benim oğlanın gelmeye niyeti yok sanırım. ama doktor cuma günü gel tekrar bakalım duruma göre suni sancıyla başlatırız dedi.zaten 5 cm denden sonrada allah izin verirse epidural yapcak.hayırlısı olsun hepimiz için çok heyecanlıyım
(engteacher86 ) canım hareketlerinin azalmasına normal diyolar aslında sonuçta mantıkende yerleri daraldı biz bazan göbişimi sallaya sallaya zor hareketlendirioruz ya da banamısın demiyo bazan da hareketli oluyo o zaman mutlu oluyorum çok değişken yani ama insan tedirgin oluyor göremeyince daha farklı yapabilecek hiç bişeyimiz yok dua etmekten başka allaha emanetler ....
pztesi saat 9 da genel anestezi ile sezeryan oldum.kızımız sena artık yanımızda.bugünde eve geldik.ancak süt meselesi var.gelmiyor.şuan biraz geliyor gibi.ama aslında doğum yapan arkadaşlara sorum var.benim kızım ne yerse yesin yani mama ya da anne sütü 5 dk sonra hemen yeşil ishal gibi kakasını yapıyor.bugün tam 7 bez bu şekilde oldu.bu normal mi yoksa ben bu çocuğu hasta falan mı ettim ya.
buarada geçmişi hiç okuyamadım.doğum yapan arkadaşlara gözünüz aydın diyorum.öpüyorum hepinizi
Allah analı babalı büyütsün canım. bebğin bukadar kısa sürede hasta olma ihtimali yok canım çünkü mikrop kapsa bile, her mikrobun vücutta bir üreyip hastalık çıkarma süresi var, bu da genelde 7 gün.. ki anne sütü alan bebekler mikroplara karşı bağışıklıdır. normal bu kaka filan.pztesi saat 9 da genel anestezi ile sezeryan oldum.kızımız sena artık yanımızda.bugünde eve geldik.ancak süt meselesi var.gelmiyor.şuan biraz geliyor gibi.ama aslında doğum yapan arkadaşlara sorum var.benim kızım ne yerse yesin yani mama ya da anne sütü 5 dk sonra hemen yeşil ishal gibi kakasını yapıyor.bugün tam 7 bez bu şekilde oldu.bu normal mi yoksa ben bu çocuğu hasta falan mı ettim ya.
buarada geçmişi hiç okuyamadım.doğum yapan arkadaşlara gözünüz aydın diyorum.öpüyorum hepinizi
bende 29 ocak bekliyorum ama yok gelen giden. çok şükür karnım düştü bu da bir adımdır di mi27-28 ocak tarihli normal doğum bekleyenler çok mu aceleciyiz ama bizim bebişlerimiz ne zaman gelecekkkçok merak ediyorum sürekli hareketlerini hissetmek istiyorum bazan çok korkuyorum ama Allaha emanetler inş. sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucaklarımıza alırız yavrularımızı...
Suni sancyla çok zor olmuştur eminim. Allah bebeğine ve sana sağlık versin çok şükür bi problem yok ikinizde de. Hayırlı olsun canım, sen e kurtuldun bu doğum stresinden. :)Merhaba nihayet 19 ocak 23.04 te oğlum dünyaya geldi.Doğumdan ayrıntılı bahsetmek istemiyorum çok zordu ilk oğlumda yaşadıklarımı bunda da yaşadım malesef ama şu an çok iyiyiz ve mutluyuz şükür.Oğlum aynı tıpkı abisi gibi diyodum ya,sanki aynı bebekten bir daha doğurdum bekleyen arkadaşlarıma sabır ve en önemlisi kolay doğum diliyorum sevgiler...
zamanı geldi demek.. Allah kolaylık versin canım. şimdiden tebrikler..kızlar selamlar,
hep bahsettiğimiz lohusa depresyonu seni de etkilemiş anlaşılan. Allah yardımcın olsun canım. emzik kullansan geceleri? en azından memen yara olmaz ve sende çok yorulmamış olur. amerikada ilk 6 ay öneriyorlar, bebeği rahatlatıyor diye. sütün az geliyor olabilir çünkü bebekler hızlı büyüyorlar, sütün olsa bile oburcuğa yetmiyordur. mama takviyesi, bol su iç. bi de akşam yemeklerini yağlı yemek gerekiyormuş. sütün kalitesini arttırıyormuş.Hanımlar,
tavsiyeler için tşkler canım. inanın çok ihtiyacımız var böyle bilgilereSelamlar herkese..cnm bizde bugüm ldik deviti,gunde 3 damla ağzınaysa,kaşiga koyarsan 4 damla vercen..sutunde artar ins. Cnm,benimdd yoktu ilk gunlet..
Doğum yapmayanlara tavsiyelerim olucak...süt icin mutlaka humana still tea,lactamil alın..ben hergun iciyorum,birde boza da arttiriyor...bez olarkta prima premium care 1 numara aldik biz ,3. Pakete baslicaz,0 numarada alinabilir.biraz buyuk geliyor bu...emzirme sütyeninden cok atlet daha kullanıslı oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?