2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

hep aynı replikler aynı aynı
neymiş benim doğum sabah saatlerine gelirse o trafikte nası gidicekmiş nereye arabayı koycakmış
normalde bile yer yokmuş
zaten bi kere de arabayı çektirdik orda 3. otoparkta nihayet bulduk tabi psikolojisi bozuldu adamın
seni de evde doğurtucak gene götürmicek :111:
ben medical park göztepeye gidiyorum canım

geçmiş olsun canım bu dunyada yicek ekmegi varsa kim ne mani olabilirki sen içini ferah tut dua et inş. sağlıkla gelsin yavrun kucagınna

Benimkinin henüz hiç sesi çıkmadı. Gerçi ben ümraniyede oturuyorum. Neresi olursa olsun ümraniye trafiğine girip öyle gidicez. O yüzden sanırım ses çıkarmadı :)

selam annişler ve göbüşler nasılsınız ?? bu aş erme ne zaman başlarki acaba
.?? bu arada benim herşeyden midem bulanıyor herşey kokuyor gibi sizdede öyle oluyor mu ?????????

fiyatları tuzlu gelebilir bana oranın bide orasıda uzak der bu adam
vallahi ben yunus emreye kaldım galiba
ssenin adam tabi gitmez kelebekim arabaları herşeyi onların
doğurtur valla bu gidişle:18::18:
adam ümraniyeyi bide medıcana varya oyüzden sevmiyor.diyorum oraya gitmiycem tamam gereği yok diyorum..yok diyor..kan testi yaptırmıştık orda ilk 80tl verdi adamdiyo şimdi en ucuz test oydu ben altından kalkamam diyodoğru zaten haklıda ee başka hastanelerde var sonuçta sanki bi medıcana var ya

.?? bu arada benim herşeyden midem bulanıyor herşey kokuyor gibi sizdede öyle oluyor mu ?????????

aşerme başlasa bile ben hiç bişey yiyemiyorumkicanım ne çekse eşim önce netten okuyor kesin zararlı çıkıyor ve yiyemiyorum
hoşgeldiniz goksum bende hiç bişey yiyemiyorum ..

Son düzenleme:

Tatilm yakın olanlar pahalı, ucuz olanlar uzak. Napcaz katlanacaz mecburrr. Sanki senin eşin testlere vereceği paralarda gidip ebelik eğitimi alacakmış gibi geliyo bana. Valla alır eğitimi evde doğurtur benden söylemesi :)

aşerme başlasa bile ben hiç bişey yiyemiyorumkicanım ne çekse eşim önce netten okuyor kesin zararlı çıkıyor ve yiyemiyorum

Benimki istemediğim şeyleri bile toplayıp getiriyor eve. Akşam gelirken arıyo ne alayım diye şunu alayım yok istemiyorum diyorum. Bakıyorum poşetler dolu gelmiş. Ne biliyosun belki sen değil bebişim istemiştir diyo. Gecenin 3 ünde elinde tabak içinde birsürü şey getirmiş uyku arasında bana yedirmeye çalışıyo. Tabi bazen o uykulu halimle gelince çeşitli işkencelerime maruz kalabiliyo.

aynen bulantıdan bişey yemek istemiyorum düşün yani önceden iyiydi kiloda var zaten ama şimdi hiçç ne tatlı ne bişey bi erik yiyorum güzel o kadar başka bişey yiyemiyorum 8

Bizim henüz arabamız yok. Trafik sıkışırsa otobüsten inip alternatif diğer yolları tercih ediyoruz. Bazen tabanvay bazen taksi vs. Sanırım birazda ondan :)

olsun arabanız yoksa ekstra bi masrafınız çıkmıyor bence daha guzel
rabbım yınede kazzasız belasız nasıp etsın vaktı zamanı geldığınde

valla biz çok şanslıyız mardinde bi tane özel hastane var muayene 12 tl tahlillerde pek pahalı değil valla hergün gidesim geliyor malum gezecek yer yok fazla eşime diyorum cnm sıkıldı hadi dr gidelim bari bebeği görürüz

ben istedim seftalı aldırdım kocacıma görünmez yazımki sizin canınız çekmesin die

Kız güldürdün beni ya. Canım sıkıldı hadi bi doktora gidip bebeği görelim he o da iyiymiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…