sen hangi hasteneye gidiyon kelebekim önce bi onu de bakem
bu eşlerin kafalarına kafalarına vuracan böyle
dünde konusu geçti bana diyorki tutki doğum başladı ben seni nasıl yetiştirim diyo o trafiktededim ben tutarım içimde olmaz diyo illa yunus emre bende dedim doğurmam ozaman bende evde doğuruveririm dedim sen bilirsin diyo adam
canım biraz önce tekrar doktora gittim..dedim bu sabah yina akıntım oldu pembeydi felan dedim bakdı usg de kan göremiyorum dedi ama dün de aynısını demisdi bugünde aynısını dedi kesenin seklinde bozukluk var dedi...bende gördüm malesefsekli degisik bozulmus 50% düsük olabilir 50% yasayabilir diyo ama sanki daha cok düsük olcagına emin doktor üzülme tatlı düsük olursa arastırırız neden felan diye dedi gereken arastırmalar yapılır üzme kendini felan dedi aslında bence doktor emin düseceginede iste 50% ihtimal yasar diyor....haftaya gel bakalım dedi kalp atısları olcakmı dedi..istersende hastanede kal dedi bu dönemlerde kanaması olanları yatırıyoruz serum felan takıyoruz evde dinlenemiyorsan burda kal dedi hayır dedim hayırlısı olsun bakalım ALLAH büyüktür...
cnm ya 332.sayfada da benimki var.çok mu küçük yoksa seninkini yakındanmı çekmişler.ondan mı büyük duruyor acaba.
hep aynı replikler aynı aynı
neymiş benim doğum sabah saatlerine gelirse o trafikte nası gidicekmiş nereye arabayı koycakmış
normalde bile yer yokmuş
zaten bi kere de arabayı çektirdik orda 3. otoparkta nihayet bulduk tabi psikolojisi bozuldu adamın
seni de evde doğurtucak gene götürmicek :111:
ben medical park göztepeye gidiyorum canım
hep aynı replikler aynı aynı
neymiş benim doğum sabah saatlerine gelirse o trafikte nası gidicekmiş nereye arabayı koycakmış
normalde bile yer yokmuş
zaten bi kere de arabayı çektirdik orda 3. otoparkta nihayet bulduk tabi psikolojisi bozuldu adamın
seni de evde doğurtucak gene götürmicek :111:
ben medical park göztepeye gidiyorum canım
Benimkinin henüz hiç sesi çıkmadı. Gerçi ben ümraniyede oturuyorum. Neresi olursa olsun ümraniye trafiğine girip öyle gidicez. O yüzden sanırım ses çıkarmadı :)
selam annişler ve göbüşler nasılsınız ?? bu aş erme ne zaman başlarki acaba
.?? bu arada benim herşeyden midem bulanıyor herşey kokuyor gibi sizdede öyle oluyor mu ?????????
senin adam napacak mecburrrne çekti be Ümraniye trafiğinden
fiyatları tuzlu gelebilir bana oranın bide orasıda uzak der bu adam
vallahi ben yunus emreye kaldım galiba
ssenin adam tabi gitmez kelebekim arabaları herşeyi onların
doğurtur valla bu gidişle:18::18:
adam ümraniyeyi bide medıcana varya oyüzden sevmiyor.diyorum oraya gitmiycem tamam gereği yok diyorum..yok diyor..kan testi yaptırmıştık orda ilk 80tl verdi adamdiyo şimdi en ucuz test oydu ben altından kalkamam diyo doğru zaten haklıda ee başka hastanelerde var sonuçta sanki bi medıcana var ya
aşerme başlasa bile ben hiç bişey yiyemiyorumkicanım ne çekse eşim önce netten okuyor kesin zararlı çıkıyor ve yiyemiyorum
hoşgeldiniz goksumbende hiç bişey yiyemiyorum ..
aşerme başlasa bile ben hiç bişey yiyemiyorumkicanım ne çekse eşim önce netten okuyor kesin zararlı çıkıyor ve yiyemiyorum
hoşgeldiniz goksumbende hiç bişey yiyemiyorum ..
merhaba arkadaslar...Testlerinde kansızlık teşhisi konan var mı?varsa ne yaptınz???
Bizim henüz arabamız yok. Trafik sıkışırsa otobüsten inip alternatif diğer yolları tercih ediyoruz. Bazen tabanvay bazen taksi vs. Sanırım birazda ondan :)
Canım karından kalp atışını duyamayınca alttan baktı. Belki o yüzden benimki böyle çıkmıştır. Seninki karındanmı ?
Tatilm yakın olanlar pahalı, ucuz olanlar uzak. Napcaz katlanacaz mecburrr. Sanki senin eşin testlere vereceği paralarda gidip ebelik eğitimi alacakmış gibi geliyo bana. Valla alır eğitimi evde doğurtur benden söylemesi :)
Tatilm yakın olanlar pahalı, ucuz olanlar uzak. Napcaz katlanacaz mecburrr. Sanki senin eşin testlere vereceği paralarda gidip ebelik eğitimi alacakmış gibi geliyo bana. Valla alır eğitimi evde doğurtur benden söylemesi :)
selam annişler ve göbüşler nasılsınız ?? bu aş erme ne zaman başlarki acaba
.?? bu arada benim herşeyden midem bulanıyor herşey kokuyor gibi sizdede öyle oluyor mu ?????????
valla biz çok şanslıyız mardinde bi tane özel hastane var muayene 12 tl tahlillerde pek pahalı değil valla hergün gidesim geliyor malum gezecek yer yok fazla eşime diyorum cnm sıkıldı hadi dr gidelim bari bebeği görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?