2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

burdayım anacım doğurmadım daha.. hiç bi belirtide yok zaten.. annem gözümün içine bakıyo ne zaman doğurucam diye :) bebek tekme atıyo mesela annem aa sancın varmı diyo .. yok yok rahat ol daha doğuramıyom diyorum :) bebişinde doğmaya niyeti yok sanki.. kar yağsın hava iyice soğusun diye bekliyor sanırım bizim bebişler... Allah hayırlısını versin .. cuma günü tekrar kontrolüm var bakalım ne diyecek tohtor tiyze :) dua edin bana kızlar yaa plasenta biraz daha yukarı çıkmış olsunda normal doğurabileyim bende :)

Son düzenleme:

saol canım teşekkür ederrm

canım normal dogumdan hiç korkma ... ep.dural i tavsiye ediyorum mükemmel bişiy :) en zorunu oyle atlattım ..erken gelsin diye çok dua ettim. allaha çook şükür sağlıklı geldi oglum...iiyikibdee erken gelmiş:) darısı bsşınıza

Arkadaşlar doğum yapanlara ve yapacak olanlara süt için tavsiyem var.Doktorum bana dediki doğumdan 3 gün önce galactago diye bir süt damlası var onu kullanacaksın ayrıca humana stıll tea de kullanacaksın dedi ve benım doktorumumda doğumunu yapan arkadaşlar bunları yapmış sütleri çok çükür yeterliymiş deneyin denemekten zarar gelmez.İsterseniz kendi dokorunuza danışın.Dereotu.bulgur pilavı.incir suyu,hurma ve bol su içmekde sütü getiriyormuş benim doğumuma 1 hafta var ben bunları yapmayı düşünüyorum.

canım dr 3 dikiş var ded ama bilmiyorum doğru mu...bakmaya korkuyorum şklinden etkilenmiyeyim diye de bakmıyorum açıkcası..ama temizlenirken şişlikleri hissediyorum...ön biraz genişce gibi :) arka da şişlikler var...
dr 3 dikiş atıcam dedi uzun sürünce hocam 3 dediniz 33 oldu galiba dedim... dr da dediki ne 33 ü 40 dan gidiyorum :)...bi de dedi ki hepsini dikiyim mi komple kapatayım :) kahkaha attık birlikte:)... normalden korkma güzel bir olay :)

ne kadar güzel anlatmışsın.. darısı en kısa zamanda başımıza artık..
son günler zor geçiyor diyolardıda aldırmıyodum sahidende öyleymiş..
inşallah senin gibi bir doğumum olur :)

saol canım inşallah kolay olur sizinde...

evet hergün daha ii oluyorum.. allah sizi de kurtarsın.valla dua ediyorum size de hep aklım burdaydı. kimler doğurdu acaba diye. geçmise de bakamadım< bildirimleri takip ettim...sütüm de olur inşllah. yanlız çoıoooookkk acıyo..inanılmaz derecede.meme uçları. kkrem falan hikaye.yara yok ama acı çok

yok canım zaten benim öncelikli tercihimde normal olması ama plasenta biraz aşağıda normal doğumda kanama yaparsa sezeryana alırım dedi doktor, bu ihtimal yüzünden şu an durumum net değil.. cuma günü yapılacak kontrole göre karar vermem gerekiyor. doktorda istemiyor sezeryana girmemi ama riske de atmamam lazım.. hem normalin acısını çekip bide sezeryana girersem psikolojim bozulur kanımca.. Hakkımızda hayırlısı olsun artık.. moralimi yüksek tutuyorum her ihtimale karşın.. yeterki sağlıklı şekilde oğluşumu kucagıma alıp koklayayım..

ben de ınsallah catı kontrolunde rahat bırakacam kendımı.Ben sımdıye kadar 15 kılo aldım.cok sıskınlık yok bende ama.

canım bayagı ayrıntılı yazmıssın, ne guzel cok sukur atlattın daırısı basımıza:) Epıdural olayını son ana kadar ıstemeyım dıyorum dayanabılırsem tabı. doktorum da oyle dedı ınsallah dayanırım bakalım ne olacak ayy sabırsızlandım o acıyı merak edıyorum yaa:)

kızlar hayırlı akşamlar.bugün saat 4 de kahverengi sümüksü jole kıvamında nişan denilen şey geldi benden:18:şimdi sancım ne zaman başlar acaba? adet ağrısı gibi ağrıdan başka bişi yok şimdilik.doktor nişan geldikten sonra 1.5 gün vaktin var demişti ama burdaki arkadaşlar kaç gün sonra doğuma gitti acaba?

40. haftanda olduğun için hastaneye bile gitmen gerek 37. 38. 39. haftanda olsaydın bekle derdim ama görümcemden biliyorum onunda 40. haftasında nişan geldi hastaneye güle oynaya gitti gittikten bir buçuk saat sonra doğurdu açılma vardı suni sancıyla doğum yaptı ebe arkadaşım var oda 40. haftada gelen nişanda hastaneye gidilmesi gerek diyor

merhaba kızlar en son buraya yazdıgımda sezaryan günümü bekliyodum ama yazdıgım gece suyum gitti ve 15 olan dogum tarihim 12 sinde oldu sezeryanla oğlumu kucağıma aldım allah tüm bekleyenlere hayırlı doğumlar nasip etsin en son jüliet le konuştum dogumu 13 ündeydi acaba dogum yaptımı çok merak ettim

gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün yavrunu.. çook doğum yapan var, birkaç kişi kaldık hala bekleyen :)

arkadaşlar bende doğum yaptım. 18 ocak'ta olacaktı sezeryan ama bizim kız 2 gün acele etti. :) 16 ocakta spinal sezeryanla çok rahat bir şekilde aldım kızımı kucağıma çok şükür. 50 cm 3100 gram ağırlığında aynı bana benziyor. :) meme ucu sorunum var malesef sağarak veriyoruz şimdilik az olduğu için aptamilde veriyoruz. doğum yapanlara geçmiş olsun, analı babalı sağlıkla büyütün yavrularınızı inşallah. yapacak olan arkadaşlarda sorunsuz olarak kavuşsuz bebeklerine inşallah. sonra doğum hikayemi yazarım inşallah :)

Canım bende cuma gidicem inşallah. Hakkımızda hayırlısı artık benim bugün bol bol kasılmalarım var ama ağrı sızı yok.

Ayy bi akşam buraya ben de doğurdum yazabilcek miyim acaba beni heyecan aldı götürdü yaa:)))genelde sanırım beklenen tarıhten bır hafta once falan mı gelıyor bebısler eger oyleyse cok az kaldı yaaa sankı daha hazır degılım dur oglum bır kac gun daha azcık daha vakıt gecıreyım dıyorum.

Kızlar benim nişanım geldi
Doktorumu aradım bi de o iğrenç şeyi tarif ettim, teyit etti. 24 ila 36 saat arasında doğum gerçekleşir, beklicez dedi, bekliyoruz

bende de heyecan korku panik endişe sevinç ne ararsan mevcut.. bende hem doğsun istiyorum hem kendimi hazır hissetmiyorum..
zaman daraldıkça bende daralıyorum.. :)

Kızlar benim nişanım geldi
Doktorumu aradım bi de o iğrenç şeyi tarif ettim, teyit etti. 24 ila 36 saat arasında doğum gerçekleşir, beklicez dedi, bekliyoruz

ee hadi gözün aydın... diye diye getireceksin zeynoyu.. Allah hayırlı şekilde kucagına almayı nasip etsin. bu hesaba göre 2 güne kadar aynı şeyi benimde yaşama ihtimalim var o zaman.. Ayyyy çook heyecanlı .. panik oldum birden.. sen bu gece uyumazsında şimdi :)

Sağol canım, çok heyecanlı bildiğin gibi değil
Bi de ishal oldum çok fena. Doktora da söyledim, alakası var mı diye, yok dedi doktorumla sohbetimiz harbiden iğrenç şeyler üzerine döndü
Artık uyku olur mu bilmem hayırlısı, zaten kasılmalarım falan da var, ne zaman gelecek bakalım zeyno
Darısı başına en kısa sürede inşallah

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…