Kız nerelerdesin sen, doğurdun sandım
Benim annem de beni dikişsiz doğurmuş ama artık böyle heralde modabakalım bize nasıl kısmet olcak.
İşte canım her doktor bir olmuyo, ben de o yüzden her kontrolde yazıyorum doktorumun bütün söylediklerini, belki birinin işine yarar diyebişey sorduğunda cevap vermeyen doktora da uyuz oluyorum, ne için gidiyorsak sanki oraya?
Sonu biraz korkutmuş ama çok şükür sağlıkla kavuşmuşsun kızına
Hayırlı olsun, Allah sağlıklı mutlu ömür versin..
Tebrikler kızlarr. Allah analı babalı büyütsün
zor bir soru bu. doktorunla detaylı görüş bence, böyle bir durumda bebek ve senin için riskli olur m diye. en fazla ne olabilirmiş yani?
Maşallah hepinize. pıtır pıtır yeni güzellikler katılmış demek aramızaa..tebrikler..
bak hele yaaa .. tamara bizi beklemeden doğurmuşsun ama oldumu şimdi :) gözün aydın olsun.. çok sevindim.. Allah analı babalı büyütsün.. ben hala doğurmadım hatta nasıl doğuracagımla ilgili karar verme aşamasındayım.. cuma belli olacak durum..
ohh maşallah herşey yolunda ne güzel.. çok sevindim .. son günler geldi ya arayan arayana sıkıldım bende konuşmaktan.. 3 ay filan daha doğurmayı düşünmüyorum diyorum ne diyim:) kızının kilosu iyi bence doğduktan sonra emzirip tombişleştirirsin :)
çook geçmiş olsun ne kadar açıksözlü yazmışsın durumu :) kaç dikiş var? dikişler yüzünden şekil bozukluğu filan oluyor mu acaba? hoş benim durum cuma netleşecek belkide sezeryan olacagım ama normal olma ve dikişli olma ihtimaline karşılık bu soru işaretleride olmuyor değil :)
ne kadar güzel anlatmışsın.. darısı en kısa zamanda başımıza artık..
son günler zor geçiyor diyolardıda aldırmıyodum sahidende öyleymiş..
inşallah senin gibi bir doğumum olur :)
Anacım yok doğuramıyom
Doktora pzt sorcam zaten 'doktor sen beni oyalıyon mu böyle bugün git 3 gün sonra gel' diye
Canım geçmiş olsun annene, en kısa sürede iyileşir de desteğine devam eder inşallahsüt için boza iç bol bol bulabiliyorsan, bir de kuru inciri kaynatıp suyunu içince çok süt oluyomuş, denemekte fayda var, umarım işine yarar.
Valla ben de her seferinde 'tamam artık bidahakine kontrole kadar doğururum' diyorum ama yok gelmiyo kızım
yürüyüşe de merdiven inmeye çıkmaya da çok üşeniyorum, şöyle yattığım yerden başlayıverse ne güzel olur
Sorma valla gülüyorum halimize düşündükçeresmen ağrı sızı için yalvarıyoruz. Ama eninde sonunda ben çekicem o sancıyı ağrıyı, olsun artık da kurtulayım diyorum.
Bugün sıcak su yapıp leğene içinde oturup oynadım çocuk gibine kadar zevkliymiş onu hatırladım. Ablam da sıcak suya oturdum deyince, ıkınsan gelmezmiş mi diyo sen deyince o geldi aklıma. dalga geçiyorlar artık.
Hoşgeldin arkadasım
Geçmiş olsun, bol bol meyve ve ıhlamura dayan doğurana kadar geçsin, malum doğumda güç lazım
Ben 2 kere çatı muayenesi oldum ne nişan geldi ne kanamam oldu, benimki demirden heraldekasılma falan çok var da doğum başlamıyo işte.
Şakası bi yana senin nişanın gelmiş yakında doğurursun inşallah
Canım 10 cm de olsa oluyo işte o dikişler. Dikişsiz doğum az duydum, doktorlar genelde bebişin son çıkış kanalında sıkışması veya bölgenin gelişigüzel yırtılmasına engel olmak için yapıyolar bu kesiyi işte yapacak bişey yok
Şöyle düşün, sen doğurdun çok şükür, artık her saat her gün daha iyi olacaksın, biz hala bekliyoruz
Çok geçmiş olsun, süt için de boza iç, inşallah en kısa sürede fışır fılır akar sütlerinkuzunu öp kokla bizim için de, teyzeleri daha kavuşamadı yavrucuklarına:)
Bu arada mesaj alınmıştır, doğurmak için temizlik yapılacak
canım dr 3 dikiş var ded ama bilmiyorum doğru mu...bakmaya korkuyorum şklinden etkilenmiyeyim diye de bakmıyorum açıkcası..ama temizlenirken şişlikleri hissediyorum...ön biraz genişce gibi :) arka da şişlikler var...
dr 3 dikiş atıcam dedi uzun sürünce hocam 3 dediniz 33 oldu galiba dedim... dr da dediki ne 33 ü 40 dan gidiyorum :)...bi de dedi ki hepsini dikiyim mi komple kapatayım :) kahkaha attık birlikte:)... normalden korkma güzel bir olay :)
saol canım hoş buldum evet doktorun bana dediği tarih bu ayın sonu en geç 2 şubat benimde evet bende de batma oluyor bazen ben gittim çatınmuayenesine az biraz can yanıyoo doktorum gülüyor gülerek cevap veriyor sezeryan olursa ayın 23ü demişti daha önceden sonra normal yoluna girdi bebek dedi
gribim yaaaaaaa hapşırıp tıksırınca akıntım geldi gene az önce kahverngi damla damla kırmızı noktalı bu nedir acaba sende şiştinmi ben şiştim :))))))))))
hani söylüyodum ya pazar temizlik yapcaz diye.. toplandık yaptık eltim kv annem ben eşim .... ben de yavaş yavaş yaptım onlarla :) koltuk sildim :) birde ütü yaptım :)... derken lavaboya gittim sanki altıma kaçırmışım gibi ıslaklık vardı .. kıvamı da bol köpüklü tükürük gibiydi.. annemi çagırdım bilir kişi olarak :) altına kacırdın sen dediiiiii... iiii dedim tamam... neyse sürekli wc ye gidesim geldi her gidişimde de tükürük olayı oluyodu. biraz da içinde hafif renkler oluyodu ama çok dikkatli bakınca farkediyordum.... neyse işler bitti ben banyo yaptım üzerimi giydim saçımı kuruturken bişi hissettim baktım iç çam. bir damla çay lekesi gibi bişi. komşumu aradım o da yakında doğurmuştu , geldi, göstermek için iç çam. indirdiiiiimmmmm aaaaaaaaaaaaaaaaaa bide baktık bariz kan gelmiş...hemen hastnyi aradık saat gece 11 .. şans işte benim dr nöbetçi..hemen hazırlandık makyaj filan:) komşumun eşi bıraktı hstye.. ebem geldi tanıştık çoook iiidi saolsun. nst ye aldı sancın var dedi..muayene edicem dedi. annemler çıktı odadan..hani dr acıtmamıştı yaaa ben oyle olcak sandım ... korkmayın ama acıdı ebe bakarken :) çığlık attım :) eveeeettt dedi açılman başlamış 3 cm.. soydu geceliğimi giydirdi eşin yatışını yapsın dedi..yattım bekledik ...gece saat 3... uyurken bir sancı ile uyandım ama ne sancı yok böyle bişi. ağlamaya başladım eşim ebeyi cagırdı epidural yapmaya gittik. tam o sırada suyum geldi. utandım işiyorum sandım:) ep.dral çok iii geldi agrım dindi belden aşağım uyustu.. uyudum bende saat 5 de ebe geldı. muayene etti.10 cm dedi aferin çok ii dedi. ben sevindim. dr aradılar beni de nornal doğuma hazırladılar.. lağman yapmadılar:) sadece mesanemi boşalttı ebem...dr gelene kadar ıkındırdı beni ıkın dediği zaman lagman yapmadınız wc ye de gitmedim dedim.güldü gerek yok dedi sen buraya kakanı yapacaksın dedi:).sancmı ben hissetmedim ebe nst ye bakarak sancın var ıkın dedı bende yaptım..saçını görüyorum dediği an dr geldi ebemden gidişatı öğrendi..herşey kendiliğinden oldu sadece epdral yaptık biz deyince dr aferin kız sana dedi.....ıkınmayı becermek önemli.. ona motive olun arkadaşlar....ben 5 veya 10 defa ıkınmışımdır herhalde:) birde baktım viyaklıyo yavrum..... ağlama krizi falan derken foto çektier oglumla bana .. dikişim zorladı beni.iğne yaptılar ama uyuşma olmadı.hissettim dik,işimi.sonumu cıkarırken de eben karnıma bastırdı..dr yüzüne kan sıçradı herkes güldü :)..işimiz bitince de odamıza gittik...dikiş sancım çoğaldı agladım 2 tane agrı kesici işe yaramadı epdralden yapıldı biraz dindirdi..sanki çok afedersiniz götümdrn doğurdum cocugu...ön tarafım hiç acımadı hep arkası acıdı.benim olayım dogumu kolay dikişi zor oldu..herkese kolay normal doğumlar :) ... toparlandım şimd,i iii m.....biraz acı var ama önrmli değil.ben kurtuldum darısı başınıza yine aklıma geldikce yazarım unuttugum şeyler vardır mutlaka..
kızlar hayırlı akşamlar.bugün saat 4 de kahverengi sümüksü jole kıvamında nişan denilen şey geldi benden:18:şimdi sancım ne zaman başlar acaba? adet ağrısı gibi ağrıdan başka bişi yok şimdilik.doktor nişan geldikten sonra 1.5 gün vaktin var demişti ama burdaki arkadaşlar kaç gün sonra doğuma gitti acaba?
merhaba kızlar en son buraya yazdıgımda sezaryan günümü bekliyodum ama yazdıgım gece suyum gitti ve 15 olan dogum tarihim 12 sinde oldu sezeryanla oğlumu kucağıma aldım allah tüm bekleyenlere hayırlı doğumlar nasip etsin en son jüliet le konuştum dogumu 13 ündeydi acaba dogum yaptımı çok merak ettim
burdayım anacım doğurmadım daha.. hiç bi belirtide yok zaten.. annem gözümün içine bakıyo ne zaman doğurucam diye :) bebek tekme atıyo mesela annem aa sancın varmı diyo .. yok yok rahat ol daha doğuramıyom diyorum :) bebişinde doğmaya niyeti yok sanki.. kar yağsın hava iyice soğusun diye bekliyor sanırım bizim bebişler... Allah hayırlısını versin .. cuma günü tekrar kontrolüm var bakalım ne diyecek tohtor tiyze :) dua edin bana kızlar yaa plasenta biraz daha yukarı çıkmış olsunda normal doğurabileyim bende :)
Ayy bi akşam buraya ben de doğurdum yazabilcek miyim acaba beni heyecan aldı götürdü yaa:)))genelde sanırım beklenen tarıhten bır hafta once falan mı gelıyor bebısler eger oyleyse cok az kaldı yaaa sankı daha hazır degılım dur oglum bır kac gun daha azcık daha vakıt gecıreyım dıyorum.
Kızlar benim nişanım geldi
Doktorumu aradım bi de o iğrenç şeyi tarif ettim, teyit etti. 24 ila 36 saat arasında doğum gerçekleşir, beklicez dedi, bekliyoruz
ee hadi gözün aydın... diye diye getireceksin zeynoyu.. Allah hayırlı şekilde kucagına almayı nasip etsin. bu hesaba göre 2 güne kadar aynı şeyi benimde yaşama ihtimalim var o zaman.. Ayyyy çook heyecanlı .. panik oldum birden.. sen bu gece uyumazsında şimdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?