Canım kendi annem geleli 1 ayı geçti, kv geleli 1 hafta oldu. Eşim gündüz işte zaten, gün içinde üçümüz yiyip içip oturuyozarada daralıyorum tabi de geçici olduğunu, onların benim için ve bana kıymet verdiği için burda olduğunu, gelmeseler daha çok üzüleceğimi falan düşünüp kendimi sakinleştiriyorum. Sonuçta kimse evime yerleşmedi, eninde sonunda gidecekler o zaman da eski hayatımıza devam edeceğiz. Şimdilik iyi de kp gelince nasıl olur bilmem, şu anki kadar rahat edemem heralde
Annenin başka bir sıkıntısı mı var sence?
merhaba arkadaşlar bizde bugun dr kontrolündeydik 3.750 olmuş kızım ama aşağıda değilmiş dr dogması için daha çok aşağı inmesi lazım gelmezse haftaya çarşamba müdahale edicem ama bu kadar yukardeyken suni sancıyı boşa çekersin sezeryan olursun yine her şekilde dedi ama istersen suniyi deneriz yinede deyip kararı bana bıraktı sizce inmesede aşağıya suni sancıyı çekmek sağlıklı bir karar mı olur
merhaba arkadaşlar bizde bugun dr kontrolündeydik 3.750 olmuş kızım ama aşağıda değilmiş dr dogması için daha çok aşağı inmesi lazım gelmezse haftaya çarşamba müdahale edicem ama bu kadar yukardeyken suni sancıyı boşa çekersin sezeryan olursun yine her şekilde dedi ama istersen suniyi deneriz yinede deyip kararı bana bıraktı sizce inmesede aşağıya suni sancıyı çekmek sağlıklı bir karar mı olur
Beni de unutmayın kızlar anneme geldim yemeğe. Hafif kasılma var sadece nişan falanda yok. Yarın doktor ne diyecek bakalım. Bide bulantılarlarım geri geldi 2 haftadır kusuyorum. Bu halde çok fena oluyor. Çok ağrı yapıyor.
Kizlar yeni dogum yapanlardan meme ucu catlamasi ve sut kanali tikanikligi yasayan var mi aranizda. Tikanikligi acmak icin ne yapmak gerekiyor. Bir de daha dogum yapmamislara onerm bebeklerini ilk ezmirmeden itibaren dogru pozisyonda tutmalari. Yoksa aglarak emzirmek zorunda kaliyorsnz;(
Benim nişan ne bolsa gel gel bitmedi anacımDün akşamdan beri 3 kere geldi. Bel ağrım var, kasılmam var sık sık arada ağrı da oluyo kasıklarıma ama bu kadar, devamı gelmiyo, şiddetlenmiyo kafayı yicem beklemekten
İnşallah seninki de gelir en kısa sürede. Geldikten sonra da artık neden başlamıyo diye delirmeye başlıyosun. Anlayacağın doğurana kadar bize rahat yokbu akşam eşime yanaşayım diyom bakalım adam da korkuyo artık bişey olcak diye
gelen giden yok akrabası arkadaşı yok ee hiç bi yeride bilmiyo sıkıldı iyice.. bide ablam taşınıyo diye ona gitmek istiyo.. anlamıyorum yanii herkesin herşeyinde tepesinde olamazsın bırak kendileri sanki halledemeyecek.. kendi çapında otorite olacak işte.. derdi ben doğurayım benide alsın ablama götürsün orda kalalım aylarca hem beni bırakmamış olacak hem onu.. ama öyle olmuyor işte.. bunu söyleyincede bozuk atıyor, ben aylarca kocamı nasıl bırakıp gideyim.. kafası bunu almıyor. bebeğin doğmasıda ona göre gecikti.. :) zaten sezeryanda olmadım çook bozuk çook.. :) bende darlandım iyice.. benden başka herkeste bi kapris anlamadım gitti..
arkadaşlar lohusa pedi olarak ne aldınız
ben ilk doğumumda sezeryan oldum çok kanamam oldu normal pedler yetmedi
bu sefer markette can ped hasta bezi varmış onu aldım medium
aslında depend almayı düşünüyodum markette yoktu
iade ederim diye açmadım paketi de
sizce bu can ped dursun mu yoksa iade edip depend mi alayım
bu depend nasıl bir şey sezeryanlıyken rahat olur mu
siz ne yaptınız
canım doktora bir daha sorsaydın nişan geldikten sonra muhabbet yasak diye biliyorum ben tıkaç düştüğü için rahim mikroplara karşı savunmasız kalıyor :S
Valla ne bilim, doktorum çrş günü kendi tavsiye etti münsebeti, akşamına da ben aradım nişan geldi diye, hiçbir uyarıda bulunmadı şunu yap bunu yapma diye. Ciddi bir zararı olur mu ki, korktum bak şimdi :44:
Acaba benim nişanım ne zaman gelecek merak ettim şimdi:)
Belki ben yanlış biliyorumdur :s ciddi zararı olsa doktorun uyarırdı mutlaka korkma. İnternet'e baktım birsey bulamadım.
Ben de baktım canım, hiçbişey yok bununla ilgili. ayrıca nişan geldikten günler sonra bile olabiliyomuş doğum, bu okuduğum pek hoşuma gitmedi ama öyleymiş
Suyunuz geldikten sonra ilişkiden uzak durun diyodu biyerde. Su gelince kese açılmış oluyo, o zaman enfeksiyon açısından tehlike yaratır da, nişan gelse de bebişin kesesi hala sağlam bişey olmaz heralde deyip rahatlattım kendimi
bu durumdayken suni sancı çekip sonra sezeryana girmende gerekebilir.. benimde farklı bir durumum var ama sonuç aynı :) durumum değişmemişse yarınki kontrolde direk sezeryan tarihi isteyeceğim napayım.. ikisinin sancısına gerek yok :)
Aynisi n i doktor bana da söyledi canim. Hatta bebegi 4 kilo olcmustu. Basi asagidaydi ama dogum kanalina girmemisti. Sancim da yoktu. Doktor haftanin dolmasini bekleyelm daha da olmazsa suni sanci veririz o da olmadi sezeryan demisti. Moralm cok bozuluyordu normal istiyordm. 39+3 te sancilarim basladi. 39+4 de de bebek dunyaya geldi. Hastaneye sancilarla gittgmde hala bebek kanala girmemsti.Ama sacilarla bir sekilde girdi. Doktorlarin olctugu gibi 4 kilo da dogmadi. Daha azdi. Sadrce kafa cevresi büyüktü. Son anda ne olacagi belli olmuyor ben kesin dogum kanalina girmcek sancim da gelmicek herhalde diyordm. Umarim seninki de son anda olsun asagi iner. Bu arada doktorun soyledigine gore bebek asagi inmedignde sanci daha siddetli oluyormus. Ins kendi sancinla dogum kanalina girer. Cunku kendi sancinda 1 dk da olsa bir rahatlama ani oluo. Suni sanci da kesintisiz hissediomssn agriyi. Icini ferah tut.hic bir belirti yokken son gün sancisi gelenler bile oluyor. Iyi dusun iyi olsun. Cunku dedigm gibi be olacaagi belli degil son dk ye kadar
Kızlar ben doğuruyorum galiba
2 saattir 5 dk da bir 35 sn kadar sancım oluyo. Evdeyim bekliyorum 9'da doktorumu aricam ona göre gitcem hastaneye. Dua edin nolur
40+2deyim bugün bende suni sancı çekme taraftarı değilim durumu değişmemiş ise eger inş bu hafta kendi gelir bebeğimin ama hiç bir deişiklik yok kasılmalar dışında etrafımdaki herkes sagolsun son günlerde iyice yıpratmaya başladı nerdeyse bebeğin gelmemesini bile benden bilicek halde eşimin tarafı Allahtan kendi ailem beni ve bebeğimin sağlığını en az benim kadar düşünüyorda az olsun rahatlıyorum ama çevre faktörüde çok yıpratıyormuş şugünlerde onuda görmüş oldum
Kızlar ben doğuruyorum galiba
2 saattir 5 dk da bir 35 sn kadar sancım oluyo. Evdeyim bekliyorum 9'da doktorumu aricam ona göre gitcem hastaneye. Dua edin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?