Benimki istemediğim şeyleri bile toplayıp getiriyor eve. Akşam gelirken arıyo ne alayım diye şunu alayım yok istemiyorum diyorum. Bakıyorum poşetler dolu gelmiş. Ne biliyosun belki sen değil bebişim istemiştir diyo. Gecenin 3 ünde elinde tabak içinde birsürü şey getirmiş uyku arasında bana yedirmeye çalışıyo. Tabi bazen o uykulu halimle gelince çeşitli işkencelerime maruz kalabiliyo.
olsun arabanız yoksa ekstra bi masrafınız çıkmıyor bence daha guzel
rabbım yınede kazzasız belasız nasıp etsın vaktı zamanı geldığınde
benimkide tam tersine istesem hemen pcyi açıyo bu prof doktorlar yazı yazıyomuş nete yazamıyasıcalar hepsi herşey yasak
şimcik isim vermim de canınız çekmesindün canım bişey çekti açtı yine pcyi baktık beraber adam yazmış
DÜŞÜĞE SEBEP OLUR diyekaldı benim içimde
yoksa süt badem ile ömür geçermi yaçok katı bu adam
aynen bulantıdan bişey yemek istemiyorum düşün yani önceden iyiydi kiloda var zaten ama şimdi hiçç ne tatlı ne bişey bi erik yiyorum güzel o kadar başka bişey yiyemiyorum8
Canım benim düşüğe sebep olması için bir şeyi bence çok fazla tüketmen lazım. 1 tanecik yemeyle etkilemez. Hem o kadar çok tehlikesi olsa doktorlarımız uyarı üstüne uyarı yaparlar aman şunu tüketmeyin diye. Asıl yemezsen kötü. Aşeriyosun sen iki can taşıyosun. İstediğin bişey olunca 1 tanede olsa ye. En azından isteğin geçsin.
Amin canım inşAllah. Bebeğim gelmeden alsak diyorum. Çünkü kış bebeği olacak. Arabaya çok ihtiyacımız olacak.
valla biz çok şanslıyız mardinde bi tane özel hastane var muayene 12 tl tahlillerde pek pahalı değil valla hergün gidesim geliyor malum gezecek yer yok fazla eşime diyorum cnm sıkıldı hadi dr gidelim bari bebeği görürüz
şu yazıyı makale olarak bi yere yazsan
bende biliyorum da işte bu adam öyle yapınca nasıl laf anlatım
bak şimdi mesela bacak bacak üstüne atım azcık hehemen telaşlanır neymiş çocuğun kafası bükülü dururmuş
çocuk daha 8.haftaya yeni girecek
Kız güldürdün beni ya. Canım sıkıldı hadi bi doktora gidip bebeği görelim he o da iyiymiş :)
valla biz çok şanslıyız mardinde bi tane özel hastane var muayene 12 tl tahlillerde pek pahalı değil valla hergün gidesim geliyor malum gezecek yer yok fazla eşime diyorum cnm sıkıldı hadi dr gidelim bari bebeği görürüz
Amin canım inşAllah. Bebeğim gelmeden alsak diyorum. Çünkü kış bebeği olacak. Arabaya çok ihtiyacımız olacak.
canım araba demek masraf demek. ev masrafı kadar masraf. benzini, vergisi, kaskosu,zorunlu sigortası daha neler neler.
otobüse bin direk istediğin yerde in arabayı yok park etmesi yok onu bitmiyor. biz evlendiğimiz gibi aldık ama olmaması daha iyiymiş.
arkadaşlar size bir sey soracağım. takip için özel hastaneleri tercih edenler;
kntrol süresi geçmeden tekrar gittiğinizde ultrason ucreti diye bir ucret ödüyor musunuz?
süpersin ya
bu arada Anadolu yakasında uygun hastane arıyan varsa Üsküdar Anadolu hastanesinin muane ücretide 12 tl idi
şu yazıyı makale olarak bi yere yazsan
bende biliyorum da işte bu adam öyle yapınca nasıl laf anlatım
bak şimdi mesela bacak bacak üstüne atım azcık hehemen telaşlanır neymiş çocuğun kafası bükülü dururmuş
çocuk daha 8.haftaya yeni girecek
ben ödemiyorum...ödenmemesi gerek zaten...
kntrol süresi geçmeden tekrar gittiğinizde ultrason ucreti diye bir ucret ödüyor musunuz?
canım ben de ümraniyede oturuyorum ama libadiyeye yakın taraflarında o yüzden ordan geçmek şart olmuyo neyse kiBenimkinin henüz hiç sesi çıkmadı. Gerçi ben ümraniyede oturuyorum. Neresi olursa olsun ümraniye trafiğine girip öyle gidicez. O yüzden sanırım ses çıkarmadı :)
a.s. canım ben bütün kıyafetlerimi hatta bazı yeni yıkanmışları zorla koklayıp makineye atıyorumselam annişler ve göbüşler nasılsınız ?? bu aş erme ne zaman başlarki acaba
.?? bu arada benim herşeyden midem bulanıyor herşey kokuyor gibi sizdede öyle oluyor mu ?????????
fiyatları tuzlu gelebilir bana oranın bide orasıda uzak der bu adam
vallahi ben yunus emreye kaldım galiba
ssenin adam tabi gitmez kelebekim arabaları herşeyi onların
doğurtur valla bu gidişle:18::18:
adam ümraniyeyi bide medıcana varya oyüzden sevmiyor.diyorum oraya gitmiycem tamam gereği yok diyorum..yok diyor..kan testi yaptırmıştık orda ilk 80tl verdi adamdiyo şimdi en ucuz test oydu ben altından kalkamam diyo doğru zaten haklıda ee başka hastanelerde var sonuçta sanki bi medıcana var ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?