2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Canım Allah yardımcın olsun, umarım kısa sürede ağrısız sızısız kavuşursun yavruna.

Benim kızım da 39+2'de doğdu canım, her an gelebilir derim :) karnın taş gibi bir veya iki yere toplanması kasılma oluyo. Eğer kasılmalarla birlikte bel, kasık ağrısı varsa hazırlan hastaneye gitmeye:)

Kızlar sancılarım sıklasmaya baslıyo benim alişim geliyomu ne

Hadi hayırlısı olsun canım, Allah bir avazda kurtarsın.

Sağol canim
Ama dikislerim olduğu için yassk sicsk su
Braz katlanacagim artık

Kizim kollarında çok mutlu yum.
Bu gun 3 günlük oldu.

Hersey güzel çok şükür
Hemoroid oldum napcam bilmiyorum ; (

Sen de mi 24'ünde doğum yaptın canım? Takip edemedim, farkında bile değilim tarihlerin:) biz de 3 günlük olduk bugün

Bu arada, çok geçmiş olsun, sindiriminin rahatlaması için bol sıvı, komposto, özellikle su, bi de kuru kayısı tavsiye ederim. Ekmek ve hamur gibi şeyler fazla yeme.
Dikişlerimden çok dertliyim ben de. senin ağrın var mı bilmiyorum ama ben hala rahat oturamıyorum. Dün akşam duştan sonra anneme baktırdım bi sorun var mı iltihap falan diye, hiçbir sorun yok dedi. Ama canım acıyo hala tam tahmin ettiğim gibi 6 tane dikişim var. pansumanını yapıyorum düzenli, kuruluyorum da ama kanamam hala var o yüzden ne kadar kuru kalıyo emin değilim. Bu arada ben her tuvalete gidişimde şişeye ılık su yapıyorum onunla yıkıyorum güzelce kuruluyorum, doktor sarı bi su verdi, onla pansuman yapıp bidaha kuruluyorum. Soğuk su kullanmanı tavsiye etmem tuvalette, dikişlerin geçene kadar en azından.
Ne zaman geçer ki bunlar ya bi fikrin var mı

kızlar kızım 19 günlük oldu bugün ama agzında pamukçuk çıktı beyaz beyaz bugün dr a götürdüm emiyosa sorun yok dedi ama içim hiç rahat değil başına gelen varmı ne yaptınız?

kaynamış suda karbonat erit bi tülbent al temiz batır suya sonra azında dolandır geçene kadar en fazla güne biter hiç bi yan etkisi yok
parmağına sar

kızlar kızım 19 günlük oldu bugün ama agzında pamukçuk çıktı beyaz beyaz bugün dr a götürdüm emiyosa sorun yok dedi ama içim hiç rahat değil başına gelen varmı ne yaptınız?

Benim oglusumda 31 gunluk oldu dezzeri ya pamukcuktan bahsediyonda ben oglumu grip ettim sirti hiril hiril dötünü yedigimin icim sizliyor bebisi 30 gunluk olan warmi

amin canım dua edin bolbol biz bu acemi annelere.sancılarımın sıklasmasını bekliyorum.hemen gitmek istemiyorum hastahaneye.rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.hakkınızı helal edin

ve Barış memeyi bıraktı. Moralim cook bozuk arkadaşlar..

Geceleri sutum yetmiyordu, doctor biberonla verin geceleri dedi. Verdik...Bu sabahtan beri gogsumu almıyor.. Ağlamaktan icim cıktı. Allah yardımcımız olsun insallah

Tebrikler. Allah hayırlı etsin yavrunu

İnşallah canım. bekledikçe sres oluyo insan. acaba kilolumu olacak, ya normal doğamazsa, ya kakasını yerse filan..
kurtuluşu yok zaten,mecburen bişekilde gelecek :))
Prensesin de size hayırlı bir evlat olur İnşallah

saol cevap için.Evet aynen dediğin gibi semsert oluyo ve bi yerlere toplanıyo sanki.Ağrı sürekli yok ama arada oluyo belimde,kasıkta ve hafiften sırtımda.KArnım sertleştiği için bebeğimin hareketleride daha az sanki.Hayırlısı hakkımızda.Beklemeye devam sanırım :)

perşembe günü 41.haftaya giricem artık ama halen değişik bir şeyler yok ocağın bebekleri hep doğdu bizimde son tarih ocak25 ti ama tembel çıktı kızım yolu bulamıyor herhalde doğum yapan herkesin gözü aydın bekleyenlere de sabır kısmetse çarşamba 1 baktırcam kızımı yeniden son haftada ne yapacakları hiç belli olmaz içim hiç rahat değil o yüzdende ben kız bebek erken doğar diye heveslenirken oooo :)

detayları toparlayına yazarsın canım. allah analı babalı buyutsün...dikkat et sarılık olmasın bebek. benimki oldu hastanede yattık..mama vermektenn kaçınma. enjektör kullan verirken. gecmiş olsun..

Sen emzirmeye čalıs cnm,emer bence,geceleri sadece biberonmu aliyordu,emmiyormuydu..inşallah emer yine,sen moralini bozma,ısrarla dene..

mesajını gördüm öncesini pek bilmeden cevap vermek istedim.benim bebeğim küvezde kaldığı için emzirmeye alıştırmk da biz de sıkıntı oldu.ama vazgeçme derim.öncelikle biberonu bırakabilirsin onun yerine göğsünün yanından şırınga ile sütü veya mamayı yavaş yavaş akıtabilirsin.zamanla memeye alışıyor.Allah yardımcın olsun.

uzun bir aradan sonra merhaba kızlar 23 ocak perşembe günü kızımı kucağıma aldım spinal sezeryan oldum çok memnun kaldım güzel bir iki gece geçirdim hastanede kızım 3450 kilo 49 cm doğdu çok istiyordum oğluma benzesin istiyordum ve evet oğlumun kız versiyonu süper bi duygu rabbim isteyen herkese de nasip etsin inş öptüm ocak anniş ve bebişlerini

Böyle olumlu hikayeler duyunca mutlu oluyorum.ben de cuma günü kısmetse spinal sezeryan olcam.endişeler var tabii.başka nir tavsiyen var mı atlatmış biri olarak..?

Benimki de takvimine uysaydi keske. 2 gunumuz kaldi ama tik yok hanimefendide

uyar uyar. minik kelebeinki takvimin bittiği gece geldi. insallah seninki de gelir

hadi ya... hayırlısı böyleymiş demek ki. sağlıkla büyüsün inşallah kavuşmuşsun nihayet

karbonatlı su yapıp parmağına sardığın tülbenti bu suya batırıp ağzının içini güzelce silmen gerekiyor. başka arkadaşlar da yazmış zaten

biberon verme, enjektörle falan ver ve ısrarla emzirmeye çalış, inşallah tekrar alır. tecrübeli arkadaşlardan da yazan olmuş ayrıntısıyla. allah yardımcın olsun

Canım çok geçmiş olsun, hayırlı olsun. İnşallah en kısa sürede emmeye başlar oğluşun. Öpüyoruz seni..

amin canım dua edin bolbol biz bu acemi annelere.sancılarımın sıklasmasını bekliyorum.hemen gitmek istemiyorum hastahaneye.rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.hakkınızı helal edin

Canım evde çekebilsen mümkün olduğunca iyi olurdu, çünkü hastaneye gittiğin gibi suni sancıyı dayıyolar çok fena belki de doğurmuşsundur bile. Haberdar et bizi. Allah yardımcın olsun..

Canım hiç vazgeçmeden hep ver, eninde sonunda alır inşallah. Ben bebiş memeyi tuttuğu anda elimle masaj yapıp ağzına akıtmaya çalışıyodum, fazla yorulmadan doysun diye:) sütün geliyosa sağ da birikmesin. hergün biraz daha güçleniyolar, inşallah emer. Allah yardımcın olsun.

Yaklaşmış canım senin doğumun. İnşallah en kısa sürede kavuşursun yavruna.

detayları toparlayına yazarsın canım. allah analı babalı buyutsün...dikkat et sarılık olmasın bebek. benimki oldu hastanede yattık..mama vermektenn kaçınma. enjektör kullan verirken. gecmiş olsun..

Emen bebek sarılık olur mu? Sarılık olduğu nasıl anlaşılır? Beni azıcık aydınlatsanıza kızlar ya:44:

Hayırlı olsun canım, geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütsün..

Canım, ne olur üzme kendini, stres sütün en büyük düşmanı...

Pes etme, inş tekrardan alır, barış memeyi... Allah yardımcın olsun...

Gözün aydın canım, allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, canım..
Merhaba, kızlar...

Bizim sarılığımız yine yükselmiş, yer yoktu, sabah üç saatlik fototerapi daha alacağız... Dua edin, bu gün onuncu günümüz, bu da üçüncü girişimiz, inşallah artık iyileşiriz...

Herkese slmlar... Doğum yapan annişler gözünüz aydın. Bekleyenler de hayırlısıyla kucaklarına alsınlar inş

Biz de tatili fırsat bildik memleketimize geldik. Evden ayrı ilk günümüz şimdilik alışma turları pek de iyi olduğu söylenemez ama alışır inş. Düzenimiz bozuldu tabi. Gelmeseydik de kırk gündür sürekli evde olmaktan bizim kafa uçacaktı artık. İnş bu tatil hepimize yarar lı olur

Herkesi çok öpüyoruzz

Kizlar kahverengi akintim oldu. Pedim kirlendi. Ama sanci yok. Sanki kafasini daha asagida hissediyorum. Geliyor mu dersinizzz???

:18::18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…