- 30 Mayıs 2013
- 2.425
- 3.961
- 373
- 39
gunaydın kızlar
yarın takvimim bitiyor ve bende ara ara belli belirsiz sancılar var yarın kontrolum var ve doktorum acıklıgın 4 cm olduysa yatıs yaparız dedi dua edin bana Ali Keremi mi yarın kucagıma alayım.dogum yapan arkadaslarım rabbim evladınızla bi ömür boyu saglıklı sıhhatlı yasamayı nasip etsin inş Benim gibi bekleyenlerede rabbim yardımcı olsun
Merhabalar.39+1 oldum bende.artık heran bekliyoruz.Ama gerçekten bu son zamanlar çok zor oluyomuş.Bugün karnım sürekli sertleşiyo.Başım dönüyo hafiften.Normalmi tecrübeli hamileler.rahimdeki kasılma dediğimiz bu karnın sertleşmesimi.Tecrübesizolmak ne zor.
Kızlar sancılarım sıklasmaya baslıyo benim alişim geliyomu ne
Sağol canim
Ama dikislerim olduğu için yassk sicsk su
Braz katlanacagim artık
Kizim kollarında çok mutlu yum.
Bu gun 3 günlük oldu.
Hersey güzel çok şükür
Hemoroid oldum napcam bilmiyorum ; (
kızlar kızım 19 günlük oldu bugün ama agzında pamukçuk çıktı beyaz beyaz bugün dr a götürdüm emiyosa sorun yok dedi ama içim hiç rahat değil başına gelen varmı ne yaptınız?
kızlar kızım 19 günlük oldu bugün ama agzında pamukçuk çıktı beyaz beyaz bugün dr a götürdüm emiyosa sorun yok dedi ama içim hiç rahat değil başına gelen varmı ne yaptınız?
Canım Allah yardımcın olsun, umarım kısa sürede ağrısız sızısız kavuşursun yavruna.
Benim kızım da 39+2'de doğdu canım, her an gelebilir derim :) karnın taş gibi bir veya iki yere toplanması kasılma oluyo. Eğer kasılmalarla birlikte bel, kasık ağrısı varsa hazırlan hastaneye gitmeye:)
Hadi hayırlısı olsun canım, Allah bir avazda kurtarsın.
Sen de mi 24'ünde doğum yaptın canım? Takip edemedim, farkında bile değilim tarihlerin:) biz de 3 günlük olduk bugün
Bu arada, çok geçmiş olsun, sindiriminin rahatlaması için bol sıvı, komposto, özellikle su, bi de kuru kayısı tavsiye ederim. Ekmek ve hamur gibi şeyler fazla yeme.
Dikişlerimden çok dertliyim ben de. senin ağrın var mı bilmiyorum ama ben hala rahat oturamıyorum. Dün akşam duştan sonra anneme baktırdım bi sorun var mı iltihap falan diye, hiçbir sorun yok dedi. Ama canım acıyo halatam tahmin ettiğim gibi 6 tane dikişim var. pansumanını yapıyorum düzenli, kuruluyorum da ama kanamam hala var o yüzden ne kadar kuru kalıyo emin değilim. Bu arada ben her tuvalete gidişimde şişeye ılık su yapıyorum onunla yıkıyorum güzelce kuruluyorum, doktor sarı bi su verdi, onla pansuman yapıp bidaha kuruluyorum. Soğuk su kullanmanı tavsiye etmem tuvalette, dikişlerin geçene kadar en azından.
Ne zaman geçer ki bunlar ya bi fikrin var mı
hadi hayırlısı bakalım, takvimini şaşırmıyor ocak bebeleri
Tebrikler. Allah hayırlı etsin yavrunuselam kızlar pazar saat 02.24 te oğlum doğdu .. normal gidiyorken sancılar son dakika genel sezeryana döndük.. şu an evdeyiz.. bugün taburcu olduk.. süt problemimiz var.. detayları ayrıca yazacagım çok öptüm
canım benim de 38. haftada doğdu dr serzeryanla almak zorunda kaldı yoksa doğacağı yoktu prensesimin son günü 25 i idi ama şuan kızım 19 günlük oldu bileinşallah kolayca doğurup alırsın kucağına kızını
Canım Allah yardımcın olsun, umarım kısa sürede ağrısız sızısız kavuşursun yavruna.
Benim kızım da 39+2'de doğdu canım, her an gelebilir derim :) karnın taş gibi bir veya iki yere toplanması kasılma oluyo. Eğer kasılmalarla birlikte bel, kasık ağrısı varsa hazırlan hastaneye gitmeye:)
Hadi hayırlısı olsun canım, Allah bir avazda kurtarsın.
Sen de mi 24'ünde doğum yaptın canım? Takip edemedim, farkında bile değilim tarihlerin:) biz de 3 günlük olduk bugün
Bu arada, çok geçmiş olsun, sindiriminin rahatlaması için bol sıvı, komposto, özellikle su, bi de kuru kayısı tavsiye ederim. Ekmek ve hamur gibi şeyler fazla yeme.
Dikişlerimden çok dertliyim ben de. senin ağrın var mı bilmiyorum ama ben hala rahat oturamıyorum. Dün akşam duştan sonra anneme baktırdım bi sorun var mı iltihap falan diye, hiçbir sorun yok dedi. Ama canım acıyo halatam tahmin ettiğim gibi 6 tane dikişim var. pansumanını yapıyorum düzenli, kuruluyorum da ama kanamam hala var o yüzden ne kadar kuru kalıyo emin değilim. Bu arada ben her tuvalete gidişimde şişeye ılık su yapıyorum onunla yıkıyorum güzelce kuruluyorum, doktor sarı bi su verdi, onla pansuman yapıp bidaha kuruluyorum. Soğuk su kullanmanı tavsiye etmem tuvalette, dikişlerin geçene kadar en azından.
Ne zaman geçer ki bunlar ya bi fikrin var mı
selam kızlar pazar saat 02.24 te oğlum doğdu .. normal gidiyorken sancılar son dakika genel sezeryana döndük.. şu an evdeyiz.. bugün taburcu olduk.. süt problemimiz var.. detayları ayrıca yazacagım çok öptüm
ve Barış memeyi bıraktı. Moralim cook bozuk arkadaşlar..
Geceleri sutum yetmiyordu, doctor biberonla verin geceleri dedi. Verdik...Bu sabahtan beri gogsumu almıyor.. Ağlamaktan icim cıktı. Allah yardımcımız olsun insallah
Geceleri sutum yetmiyordu, doctor biberonla verin geceleri dedi. Verdik...Bu sabahtan beri gogsumu almıyor.. Ağlamaktan icim cıktı. Allah yardımcımız olsun insallah
uzun bir aradan sonra merhaba kızlar 23 ocak perşembe günü kızımı kucağıma aldım spinal sezeryan oldum çok memnun kaldım güzel bir iki gece geçirdim hastanede kızım 3450 kilo 49 cm doğdu çok istiyordum oğluma benzesin istiyordum ve evet oğlumun kız versiyonu süper bi duygu rabbim isteyen herkese de nasip etsin inş öptüm ocak anniş ve bebişlerini
Benimki de takvimine uysaydi keske. 2 gunumuz kaldi ama tik yok hanimefendide
selam kızlar pazar saat 02.24 te oğlum doğdu .. normal gidiyorken sancılar son dakika genel sezeryana döndük.. şu an evdeyiz.. bugün taburcu olduk.. süt problemimiz var.. detayları ayrıca yazacagım çok öptüm
amin canım dua edin bolbol biz bu acemi annelere.sancılarımın sıklasmasını bekliyorum.hemen gitmek istemiyorum hastahaneye.rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.hakkınızı helal edin
saol cevap için.Evet aynen dediğin gibi semsert oluyo ve bi yerlere toplanıyo sanki.Ağrı sürekli yok ama arada oluyo belimde,kasıkta ve hafiften sırtımda.KArnım sertleştiği için bebeğimin hareketleride daha az sanki.Hayırlısı hakkımızda.Beklemeye devam sanırım :)
detayları toparlayına yazarsın canım. allah analı babalı buyutsün...dikkat et sarılık olmasın bebek. benimki oldu hastanede yattık..mama vermektenn kaçınma. enjektör kullan verirken. gecmiş olsun..
uzun bir aradan sonra merhaba kızlar 23 ocak perşembe günü kızımı kucağıma aldım spinal sezeryan oldum çok memnun kaldım güzel bir iki gece geçirdim hastanede kızım 3450 kilo 49 cm doğdu çok istiyordum oğluma benzesin istiyordum ve evet oğlumun kız versiyonu süper bi duygu rabbim isteyen herkese de nasip etsin inş öptüm ocak anniş ve bebişlerini
Canım, ne olur üzme kendini, stres sütün en büyük düşmanı...
Pes etme, inş tekrardan alır, barış memeyi... Allah yardımcın olsun...
Gözün aydın canım, allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, canım..
Merhaba, kızlar...
Bizim sarılığımız yine yükselmiş, yer yoktu, sabah üç saatlik fototerapi daha alacağız... Dua edin, bu gün onuncu günümüz, bu da üçüncü girişimiz, inşallah artık iyileşiriz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?