Kizlar kahverengi akintim oldu. Pedim kirlendi. Ama sanci yok. Sanki kafasini daha asagida hissediyorum. Geliyor mu dersinizzz???
benim kızda cidden takvimine uyacak galibaauyar uyar. minik kelebeinki takvimin bittiği gece geldi. insallah seninki de gelir
hadi ya... hayırlısı böyleymiş demek ki. sağlıkla büyüsün inşallah kavuşmuşsun nihayet
karbonatlı su yapıp parmağına sardığın tülbenti bu suya batırıp ağzının içini güzelce silmen gerekiyor. başka arkadaşlar da yazmış zaten
biberon verme, enjektörle falan ver ve ısrarla emzirmeye çalış, inşallah tekrar alır. tecrübeli arkadaşlardan da yazan olmuş ayrıntısıyla. allah yardımcın olsun
İnşallah canım. dua edin. hem bi sevinç hem de korku var. ara ara sancılar yokluyor.Hadi bakalım hayırlısı, haberi göndermiş annesi, yakındır gelmesi...
Canım, ne olur üzme kendini, stres sütün en büyük düşmanı...
Pes etme, inş tekrardan alır, barış memeyi... Allah yardımcın olsun...
Canım çok geçmiş olsun, hayırlı olsun. İnşallah en kısa sürede emmeye başlar oğluşun. Öpüyoruz seni..
Canım hiç vazgeçmeden hep ver, eninde sonunda alır inşallah. Ben bebiş memeyi tuttuğu anda elimle masaj yapıp ağzına akıtmaya çalışıyodum, fazla yorulmadan doysun diye:) sütün geliyosa sağ da birikmesin. hergün biraz daha güçleniyolar, inşallah emer. Allah yardımcın olsun.
Yaklaşmış canım senin doğumun. İnşallah en kısa sürede kavuşursun yavruna.
Emen bebek sarılık olur mu? Sarılık olduğu nasıl anlaşılır? Beni azıcık aydınlatsanıza kızlar ya:44:
Hayırlı olsun canım, geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütsün..
uyar uyar. minik kelebeinki takvimin bittiği gece geldi. insallah seninki de gelir
hadi ya... hayırlısı böyleymiş demek ki. sağlıkla büyüsün inşallah kavuşmuşsun nihayet
karbonatlı su yapıp parmağına sardığın tülbenti bu suya batırıp ağzının içini güzelce silmen gerekiyor. başka arkadaşlar da yazmış zaten
biberon verme, enjektörle falan ver ve ısrarla emzirmeye çalış, inşallah tekrar alır. tecrübeli arkadaşlardan da yazan olmuş ayrıntısıyla. allah yardımcın olsun
mesajını gördüm öncesini pek bilmeden cevap vermek istedim.benim bebeğim küvezde kaldığı için emzirmeye alıştırmk da biz de sıkıntı oldu.ama vazgeçme derim.öncelikle biberonu bırakabilirsin onun yerine göğsünün yanından şırınga ile sütü veya mamayı yavaş yavaş akıtabilirsin.zamanla memeye alışıyor.Allah yardımcın olsun.
Sen emzirmeye čalıs cnm,emer bence,geceleri sadece biberonmu aliyordu,emmiyormuydu..inşallah emer yine,sen moralini bozma,ısrarla dene..
Allah hepinizden razı olsun,deniyoruz. Umarum duzelir
Kizlar kahverengi akintim oldu. Pedim kirlendi. Ama sanci yok. Sanki kafasini daha asagida hissediyorum. Geliyor mu dersinizzz???
selam kızlar pazar saat 02.24 te oğlum doğdu .. normal gidiyorken sancılar son dakika genel sezeryana döndük.. şu an evdeyiz.. bugün taburcu olduk.. süt problemimiz var.. detayları ayrıca yazacagım çok öptüm
selam kızlar pazar saat 02.24 te oğlum doğdu .. normal gidiyorken sancılar son dakika genel sezeryana döndük.. şu an evdeyiz.. bugün taburcu olduk.. süt problemimiz var.. detayları ayrıca yazacagım çok öptüm
ve Barış memeyi bıraktı. Moralim cook bozuk arkadaşlar..
Geceleri sutum yetmiyordu, doctor biberonla verin geceleri dedi. Verdik...Bu sabahtan beri gogsumu almıyor.. Ağlamaktan icim cıktı. Allah yardımcımız olsun insallah
Canım hangi marka biberonu kullandın?
Ya herkes doğurdu ben kaldım yaaaa(( hiç bir işaret de yok yaa.
kızlar benım SAT 26 nisan oyleyse 9 ay 10 gün ne zaman bitiyor yani 31 ocak mı oluyor???Bu hesabı bilen var mı yardımmmmmmm cunku doktor 31 ocaktan sonra ustune 1 hafta daha beklerız dedı
Mrb kızlar. Hatırlarsanız dün nişan zannettiğim kahverengi akıntım gelmişti. Akşam kasılmalarım düzenli gelmeye başladı ve 10 dk da bire düstü. Bunun yanında çok az ağrım vardı. Bizde hastaneye gittik. Sadece 2 cm açıklık varmış. Nst çekildi, yürüdüm yarım saat kadar ama bu arada sancılarım artıyor. Gitgide daha rahatsız ediyordu. Son muayenede hala 2 cm olunca, eşimle eve gitmek istiyoruz dedik. Buarada hastanedeyken daha yoğun ve daha çok kahverengi akıntım oldu.
Şimdi evdeyiz, sancılarım kıvrandırıyor ama dayanılmayacak gibi değil. Uyuyordum hatta ama uyandırdı artık. Adet sancısı gibi. Yine kanla karışık kahverengi akıntı geldi. Ne nişanmış bitmedi gitti. 2 cmken daha sancı başlaması çok tuhaf değil mi? Varmı böylesini yaşayan?????
9ay 10 gün 40 haftaya denk geliyor canım o fazladan beklenen bir hafta bebeğin gelişimi ve vücut yapınla alakalı nadir rastlanan bir durum ama benim komşum 42. haftada doğurmuş oğlunu ve bomba gibiymiş çocuk hiç bir sıkıntısı yokmuş, normal doğum yapmış, ikinci çocuğunu da dönmediği için 41. haftada sezeryanla almışlar "daha da gelesi yoktu" diye anlatır. telaşlanma daha 3 günün var zaten.
daha gitmediysen bence git artık. ilk doğumumda doğum başlamış 1cm açılma demelerinin üzerinden 17 saat geçtiği halde sadece 3cm açılmam vardı, epey de sancım vardı ve ben o zaman zarfında en az 4-5km yol yürümüştüm. suni sancı takıldıktan sonra büyük bir hızla açıldı ve 3,5 saatte doğum bitti. hiç bir tuhaflık yok yani, ilk doğumda açılma uzun sürüyor.
allah yardımcın olsun, gönlüne göre bir doğum olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?