merhaba arkadaslar...Testlerinde kansızlık teşhisi konan var mı?varsa ne yaptınz???
Canım benim düşüğe sebep olması için bir şeyi bence çok fazla tüketmen lazım. 1 tanecik yemeyle etkilemez. Hem o kadar çok tehlikesi olsa doktorlarımız uyarı üstüne uyarı yaparlar aman şunu tüketmeyin diye. Asıl yemezsen kötü. Aşeriyosun sen iki can taşıyosun. İstediğin bişey olunca 1 tanede olsa ye. En azından isteğin geçsin.
şu yazıyı makale olarak bi yere yazsan
bende biliyorum da işte bu adam öyle yapınca nasıl laf anlatım
bak şimdi mesela bacak bacak üstüne atım azcık hehemen telaşlanır neymiş çocuğun kafası bükülü dururmuş
çocuk daha 8.haftaya yeni girecek
arkadaşlar size bir sey soracağım. takip için özel hastaneleri tercih edenler;
kntrol süresi geçmeden tekrar gittiğinizde ultrason ucreti diye bir ucret ödüyor musunuz?
Evet şuanda öyle ama bebeğim olduktan sonra arabasız zor olucak benim için. Ocaktan mayıs- hazirana kadar nasıl dışarı çıkarıcam. Şimdi diceksiniz bebeği olan herkesin arabasımı var, yok tabi ama. Ben yine istiyorum.
arkadaşlar size bir sey soracağım. takip için özel hastaneleri tercih edenler;
kntrol süresi geçmeden tekrar gittiğinizde ultrason ucreti diye bir ucret ödüyor musunuz?
benimkide tam tersine istesem hemen pcyi açıyo bu prof doktorlar yazı yazıyomuş nete yazamıyasıcalar hepsi herşey yasak
şimcik isim vermim de canınız çekmesindün canım bişey çekti açtı yine pcyi baktık beraber adam yazmış
DÜŞÜĞE SEBEP OLUR diyekaldı benim içimde
yoksa süt badem ile ömür geçermi yaçok katı bu adam
hayalototum canım senin koca aynı benimkinin kafasında olur olmaz bakıyo internete şu olmaz bu olmaz inanın hiç bir iş yapmıyorum ne yaparsam 5 karış surat bi ton laf herşeyi kendi yapıyoşu yazıyı makale olarak bi yere yazsan
bak şimdi mesela bacak bacak üstüne atım azcık hehemen telaşlanır neymiş çocuğun kafası bükülü dururmuş
Yok benim eşimden Allah razı olsun karışmıyo pek. Herşeyi ben kendi içimde yaşayıp hissettiğim için bişey istesem demekki gerekiyo ki istiyo diyo. O yüzden sesini çıkarmıyo.
canım bizimki de seninki gibi herşeyi kendi yapıyo hiçbirşey taşımıyorum ev işi hak getireEvet şuanda öyle ama bebeğim olduktan sonra arabasız zor olucak benim için. Ocaktan mayıs- hazirana kadar nasıl dışarı çıkarıcam. Şimdi diceksiniz bebeği olan herkesin arabasımı var, yok tabi ama. Ben yine istiyorum.
dilek sana söylemeden geçemeyeceğim canım ben hamile olduğumu öğrenmeden önce senin profil fotosunu gördüm deddim hayır olsun noluyoooo sonra da güzel haberi aldık zatiiarkadaşlar size bir sey soracağım. takip için özel hastaneleri tercih edenler;
Kızlar az once aile bakaninin aciklamasi geldi cep telefonu ma... yasa basbakana sunulmuş bakanlar kurulu nda görüşülecek. . Bubyil cikacsk galiba..
şu yazıyı makale olarak bi yere yazsan
Kızlar az once aile bakaninin aciklamasi geldi cep telefonu ma... yasa basbakana sunulmuş bakanlar kurulu nda görüşülecek. . Bubyil cikacsk galiba..
Canım karından kalp atışını duyamayınca alttan baktı. Belki o yüzden benimki böyle çıkmıştır. Seninki karındanmı ?
mesajım silinmiş... tekrar yazayım bari..
ben yedi aylık hamileyken bir göbeğim var iki futbol topu büyüklüğünde... üstüne tabak koysan durur yani... öyle kocaman... gece zar zor uyuyorum.. sağa dön sola dön... sabaha doğru bir güzel dalmışım... bir kalktım yüzüstü yatıyorum... pozisyonu düşünebiliyormusunuz... nasıl becerdim nasıl rahat ettim.. tabi ilk bir telaş, korku.. karnımın içi uyuşmuş... tuhaf bir his.. hem benim olana hem de olmayan bir parça içerimde karıncalanmış... o gün sürekli bebek hareketlerini dinledim...
ne çekti benim kızım... ne çekti annesinden... kimbilir ne hale gelmişti... yavruşum...
yok cnm benim karnımdan sadece kese göründü.5+3 de kese göründü ama içinde bebek görünmeyince bi de ben çok ağladım bebeğime bişey oldu diye.o yüzden vajinal baktı.o vajinal görüntüsü.kalp atışına benzer bişi var ama net konuşamıyorum muhtemelen canlı bi bebek var dedi.cuma yada pazartesi tekrar gel dedi.kalp atışı için çok erkenmiş.senin o resim 6.haftadan dimi.
pekiii strese girmemek için ikili test yaptırmayacak olan varmı?sonucta bi anomali olsa da kürtajdan başka bi çare yokya da ben yok diye biliyorum???
ayy çok güldüm yaa bende yüz üstü yatmak istiyorum eşim kızıyo senin durumda beni yakalasa kesin burnumdan getirirdiboşayabilir bile
pekiii strese girmemek için ikili test yaptırmayacak olan varmı?sonucta bi anomali olsa da kürtajdan başka bi çare yokya da ben yok diye biliyorum???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?