2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Kızlar az once aile bakaninin aciklamasi geldi cep telefonu ma... yasa basbakana sunulmuş bakanlar kurulu nda görüşülecek. . Bubyil cikacsk galiba..

becede nefsii körleyecek kadar yemende bir sakınca olmaz

sende bu koca varken sen 9 ay gulmekten ölürsün ya boşver telaşlansın titresin üstüne bu zamanları birdaha nnerde bulcaz öyle deilmi

arkadaşlar size bir sey soracağım. takip için özel hastaneleri tercih edenler;
kntrol süresi geçmeden tekrar gittiğinizde ultrason ucreti diye bir ucret ödüyor musunuz?

Belli bir süresi var canım. Bazı hastanelerde 10 gün bazılarında 15 gün. O süre içinde gittiğinde ekstra bir ücret almıyorlar.

bebek kısmetiyle gelir canım ozaman bi bakmısın arabanız olmuş daha çok var

kntrol süresi geçmeden tekrar gittiğinizde ultrason ucreti diye bir ucret ödüyor musunuz?

hayır canım giriş bile yaptırmıyorum direkt hemşireye ismimi yazdırıyorum sıraya koyuyor

hayalototum canım senin koca aynı benimkinin kafasında olur olmaz bakıyo internete şu olmaz bu olmaz inanın hiç bir iş yapmıyorum ne yaparsam 5 karış surat bi ton laf herşeyi kendi yapıyobizde bebişimle keyif yapıyoz
Yok benim eşimden Allah razı olsun karışmıyo pek. Herşeyi ben kendi içimde yaşayıp hissettiğim için bişey istesem demekki gerekiyo ki istiyo diyo. O yüzden sesini çıkarmıyo.

canım bizimki de seninki gibi herşeyi kendi yapıyo hiçbirşey taşımıyorum ev işi hak getirearaba konusuna gelince mutlaka alın derim çünkü heran lazım olabilir birde hamileliğin vermiş olduğu bir kasvet olacaktır dışarı çıkmak istersen araba şart bence
dilek sana söylemeden geçemeyeceğim canım ben hamile olduğumu öğrenmeden önce senin profil fotosunu gördüm deddim hayır olsun noluyoooo sonra da güzel haberi aldık zatii
Kızlar az once aile bakaninin aciklamasi geldi cep telefonu ma... yasa basbakana sunulmuş bakanlar kurulu nda görüşülecek. . Bubyil cikacsk galiba..

egümüscüm son bebeğimi kaybetmesem martta doğumum olacaktı ve bu izin bana denk gelmeyecekti ama şimdi kesin denk gelir diyorum inş olur çünkü bebişime bakmaya gelecek kimseler yok doğuda görev yapıyoruz bizz

mesajım silinmiş... tekrar yazayım bari..

ben yedi aylık hamileyken bir göbeğim var iki futbol topu büyüklüğünde... üstüne tabak koysan durur yani... öyle kocaman... gece zar zor uyuyorum.. sağa dön sola dön... sabaha doğru bir güzel dalmışım... bir kalktım yüzüstü yatıyorum... pozisyonu düşünebiliyormusunuz... nasıl becerdim nasıl rahat ettim.. tabi ilk bir telaş, korku.. karnımın içi uyuşmuş... tuhaf bir his.. hem benim olana hem de olmayan bir parça içerimde karıncalanmış... o gün sürekli bebek hareketlerini dinledim...

ne çekti benim kızım... ne çekti annesinden... kimbilir ne hale gelmişti... yavruşum...

komik bir şey daha anlatmadan geçemeyeceğim dışarı çıktık yemeğe eşimle masaya soğan söğüş sumaklı bi de maydonoz gelmişti ben yemek istiyorum bizimki olmaz diyo dedim az yemekten bir şey olmaz çatalı atıyorum bizimki utanmasa eliyle hepsini alacak benden daha fazla yemeye çalışıyo hemen bitsin ben çok yemeyeyim diye.sonra çıkışta bana diyo ki midem yandı sen yeme diye kendimi paraladım

pekiii strese girmemek için ikili test yaptırmayacak olan varmı?sonucta bi anomali olsa da kürtajdan başka bi çare yokya da ben yok diye biliyorum???

Canım karından kalp atışını duyamayınca alttan baktı. Belki o yüzden benimki böyle çıkmıştır. Seninki karındanmı ?

yok cnm benim karnımdan sadece kese göründü.5+3 de kese göründü ama içinde bebek görünmeyince bi de ben çok ağladım bebeğime bişey oldu diye.o yüzden vajinal baktı.o vajinal görüntüsü.kalp atışına benzer bişi var ama net konuşamıyorum muhtemelen canlı bi bebek var dedi.cuma yada pazartesi tekrar gel dedi.kalp atışı için çok erkenmiş.senin o resim 6.haftadan dimi.

ayy çok güldüm yaa bende yüz üstü yatmak istiyorum eşim kızıyo senin durumda beni yakalasa kesin burnumdan getirirdiboşayabilir bile

Aslında sorunca benim eşim diyoki ben ne hissedebilirim. Sen annesin, sen daha çok şey hissediyosun. Ben babayım erkekler farklıdır diyo. Ama koşuşturmasına bakınca çoktan baba olmuş bile. Doktorum son gittiğimde iyice sıkışıp öyle gel ki ultrasonda net çıksın dedi ya, bizimkisi akşam bana birsürü şey yediriyo. Neymiş tuvaletim gelcekmiş iyice sıkışıcakmışım sonra yatıp karnıma dinlicekmiş bebiş napıyo diye :) Her evde var böyle garip babalar :)

6. haftam bitmişti 7. haftaya girdiğimde gittim.

pekiii strese girmemek için ikili test yaptırmayacak olan varmı?sonucta bi anomali olsa da kürtajdan başka bi çare yokya da ben yok diye biliyorum???

ben yaptırmak istemiyorum sanırım o kadar strese dayanamam dr um ense ve burun kökü ölçümü yapsa yeter galiba kendi prof ve riskli gebeliklere bakıyor.yine de isterse belki

ayy çok güldüm yaa bende yüz üstü yatmak istiyorum eşim kızıyo senin durumda beni yakalasa kesin burnumdan getirirdiboşayabilir bile

haberi yoktu ki.. askerdeydi... belki yanımda olsaydı..o tuhaf pozisyonu farkedip uyarırdı en azından

evet tedavisi yok kimisi yaptırmamaktan yana kimisi yaptırmakatan inş. herpimizin kuzuları saglıkla sıhhatle gelir bu dunyaya e yakın benim 11 haziranda yapılcak rabbim inş. iyi haberler almama vesile olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…