2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Bize de kağıt imzalattılar, sağlık bakanlığının zorunlu tutuyormuş, ah bir sarılığımız geçse, yaptırırım herhalde... Şu anda gözüme sapsarı geliyor, ağlamak istiyorum' bazen de bir ümit geçmiş gibi geliyor, yarın anlaşılacak bakalım...
Hiç üzülme canım, hakında hayırlısı olsun, bebeğin sağlıklı olsun da, inş rahat bir sezeryan olur, tamamen bünyeyle alakalı, sürekli hastanede olduğumuzdan, ben nırmal doğum yapıp sünnetli çocuklar gibi gezenini gördüm, sezeryan olup çok rahat olanı da, inş, hemen toparlanırsın, süt için still teeye başlayabilirsin....

Ben amasyalıyım, iş sebebiyle buradayız...

Yarın biz de onbeş günlük olacağız, inş, düşmüştür... Bizimki de....

evet aylarca merak ettigin minigin yarin memelerinde olucak seni cokcok emicek annesi aglicak yaninda yaticak
benden sana tavsiye canim zor biliyorum ama bugun uyuyabildigin kadar uyu sezercikten de korkma normalde kolay degil sonucta

evet canım yarın Allahın ıznıyle kucagıma alırım ınsallah
cok farklı bır duygu

Çok sağol canım....

Allah efeye de şifalar versin, kimyonu kendin kullanırsan iyi geliyor diyorlar ama, ben hiç denemedim...

Banada öğle geliyor hala sapsarı sanki allah şifa versin hepimizin bebişlerine....: (

off offff bugünde bitti hala tık yok artk kızımı kucagıma almak ıstıyorum ya ne olur dua edin 40+2 oldum bsy olucak diye korkmaya basladm ya :18:

arkadaslarımm nasılsınızz ıyımısınız gorusmeyelı :) bız 22 gunluk olduk cok sukur..prensesımle hayat cok guzelmıs..

sezeryan olan arkadslarım dıkıslerınız ne durumda agrınız acınız warmı ? bırde dıkıslerın oldugu o bolgede sanırım jılet surmusum hamılelgn sonlarrında tam dkıslerın orda tuyler cıkmıs we jılet ıle alındıgından sert cıkıyor we dıkıslerımın oldugu bolgeyı tahrıs etmıs we ben nasıl alıcıam dkıslerın ustunu...

Kızlar bebeğim kolik olmuş gaz sancısından kıvranıyor. Biraz emiyor sonra midesi gaz dolduğu için daha fazla ememiyor, kusma bi yandan bu durumu yaşayan varmı ? Doktor biogaia diye bi damla verdi ama bi işe yaramadı malesef. Napıcamı şaşırdım. Uyudugunda gece gündüz başından ayrılamıyoruz sürekli mide bulantısı var , bide kusuyor tabi

Canım Allah hayırlısıyla kucagına almak nasip etsin bebeğini.. Bende normale başlayıp sezeryana dönmek durumunda kaldım biliyorsun. Genel anestezi oldum.. gerçekten çok rahattı, ilk ayaga kalkıp yürüme kısmı zorluyor ama 30 sn filan sürüyor buda .. ilk adımı attıktan sonra sorun yok.. hele de benimki gibi kuvvetli bir kocan varsa daha rahat yürüyosun :) düşersem anında kucagında olacagımı bilince daha rahat oldum ben :) Ama normal doğum sancılarını da 4 saat çekmiş biri olarak onunda hiç kolay olmayacagını fakettim.. doğum yapmanın hiçbir hali kolay değil.. Allah kolaylık versin birazda bünye meselesi tabi.. Yarın iyi haberler ve sağlıklı bir bebişle müjdelersin doğumunu inşallah

kızlar selam..

bebeği yıkama dediler bize.. göbeği düşene kadar yıkamayacakmışız, sizde öyle mi yaptınız?? Annemde çok sinirli bu duruma hastaneden gelir gelmez yıkayalım istiyordu ama kocacım yıkamayın dediler diye izin vermiyo yıkamasına :)

8 aylık hamile gibi göbeğim var.. eşim içerde bi bebek kaldı galiba diye dalga geçiyor :) ne zaman inecek acaba?? bi fırsat bulursam doğum hikayemi yazacagım inşallah.. Herkesi çook öptüm.. Hala inanamıyorum bebeğimin olduguna ama 5 günlük olduk bile :) Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu..

Canım Allah razı olsun, hayırlısı buymus demek ki.Sen de masallah 5 gunluk oldun bebısle:) Darısı basıma ınsallah sutum gelır ınsallah.
Hem korku var hem endıse heyecan stres hepsı bırarada. Normal kısmet degılmıs napalım.hastanede acaba kac gun kalırım merak edıyorum.

2 gün tutuyorlar hastanede.. sütün ilk günler olmuyor, benim bugün biraz daha gelmeye başladı.. mama takviyesi yapıyorum yoksa aç kalacak sarılık olacak allah korusun.. rezene çayı içiyorum.. lactamil aldım.. ameliyathaneye girdiğimde bacaklarım zangır zangır titriyodu korkudan.. Ama yapacak bişey yok :) bide ben bu duruma hazırlıksız yakalandım .. şimdi sen olayın bilincinde oldugundan daha relax olmaya çalış.. neticesi çok güzel bir bebiş çünkü :) belki normalden daha kolay olacak herşey .. güzel düşün güzel olsun..

Bazı doktorlar yıkayın bazıları yıkamayın diyor biz hastaneden geldiğimizin ertesi günü yıkadık iyiki de yıkamışız çünkü göbeği 19.gün düştü Yıkamadığımızı düşünsene o kadar gün Bebek çok rahatlıyor

Bize de yıkamayın dediler ama biz de yıkadık, göbeğini de babusol vucut temizleme yazmışlardı, onla temizledim sık sık, 10. Gününde düştü,...yıkamak bebeği rahatlatıyor ama gerçekten...

Gerçi bizim kız içerden kakalı çıktığı için hastanede daha yıkanmıştı...

Göbek bende de var, hatta geçende hastanede kadının biri o bebek senin mi ben seni hamile zannettim dedi, cevap vermeye bile tenezzül etmedim, zaten canım sıkkın, orada boğazını sıkasım geldi...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…