Bize de kağıt imzalattılar, sağlık bakanlığının zorunlu tutuyormuş, ah bir sarılığımız geçse, yaptırırım herhalde... Şu anda gözüme sapsarı geliyor, ağlamak istiyorum' bazen de bir ümit geçmiş gibi geliyor, yarın anlaşılacak bakalım...Merhaba arkadaşlar benim bebeğim 20 günlük bizimde 6 günlükken sarılığımız 19.5 oldu fototerapi gördük 1 gece 11.3 e düştü çıktık ertesi gün kontrole gittik 10.1 düşmüştü doktor iyi beslenitse tekrar yükselmez dedi gece 2 kez mama takviyesi yapıyoruz sütüm yetiyormu anlamıyorum sürekli emmek istiyor 2 gündür uykusuda çok arttı dün okadar zor uyandırdımki tekrar yükselirde anlamam diye korkuyorum sarı rengi var çünkü geç geçiyormuş bilemedim insan her şeye telaş yapıyor. Bu arada bizden fototerapiye girdik diye 2 düzey işitme testi istediler zorunluymuş sizlerdende istedilermi fototerapi gören arkadaşlar bilgilerinizi Paylaşırsanız sevinirim..
Hiç üzülme canım, hakında hayırlısı olsun, bebeğin sağlıklı olsun da, inş rahat bir sezeryan olur, tamamen bünyeyle alakalı, sürekli hastanede olduğumuzdan, ben nırmal doğum yapıp sünnetli çocuklar gibi gezenini gördüm, sezeryan olup çok rahat olanı da, inş, hemen toparlanırsın, süt için still teeye başlayabilirsin....canım ben de yarın 40+0 olucam tık yok bugun kontrolumuz vardı bebek 3900 olmus ve kordon varmıs boynunda doktorum sezeryanı onerdı yarın spınal anestesı ıle bebegım gelecek acılmam da yokmus doktor daha da fazla bekletıp rıske atmak ısteemem dedı sevınsem mı uzulsem mı bılemedım normal dogum hayalım bıttıhakkımda hayırlısı olsun herkes ıcın daha dogrrusu
doktordan geldık sancım yok acılmam yok tık yok yarın 40+0 olucam bebek 3900 olmus ve kordon varmıs boynunda doktorum sezeryanı onerdı yarın spınal anestesı ıle bebegım gelecek acılmam da yokmus doktor daha da fazla bekletıp rıske atmak ısteemem dedı sevınsem mı uzulsem mı bılemedım normal dogum hayalım bıttıhakkımda hayırlısı olsun herkes ıcın daha dogrusu.............
Ben amasyalıyım, iş sebebiyle buradayız...Oralımısın cnm,benim kardesimin esı orali.hatta gecen yaz bende gittim giresuna 1 gün kaldim ,kına gecesi oldu..evt dedigin gibinfarklı demekki her yerde..
Off kan alirken nasilda aglıyorlar,insanin ici gidiyor..elinden niye aldilar ki,ben hep topuktan aliniyor saniyordum..bizimde 15. Gün dusmeseydi,cok kan alincakti,birsuru test olcakti,kurtardik neyseki..
evet aylarca merak ettigin minigin yarin memelerinde olucak seni cokcok emicek annesi aglicak yaninda yaticak
benden sana tavsiye canim zor biliyorum ama bugun uyuyabildigin kadar uyusezercikten de korkma normalde kolay degil sonucta
gunaydin kizlar bebeciklerimizin sorunlari basladi ve hemen hemen hepimiz ayni sorunlari yasiyoruz.gaz sarilik ve emzirme problemi..
bugun efe kivrim kivrim kivraniyo feci gazi var cok agliyo.masaj yapiyorum ama nafile.ayaklarina sicak su torba koysam iyi gelirmi.acaba benmi usuttum farketmeden
doktor devit 3 gaz yapar demisti.dun vermedim ama yinede gazi var.simdi salliyorum uyumuyo oylece bakiniyo.
sallamasam aglicak birakamiyorum
siz gaz icin ne oneriyosunuz.doktorun verdigi ilac bitkisel kimyon rezene anason badem yagi var icinde
cok gecmis olsun canim allah sifa versin yavruna.bizden de isitme testi istediler sarilikla alakasi yoktu ama.
onu zaten yapiyolar diye biliorum
ama 2 duzey baska biseymi bilemedim
ah dilzarcim allah yardimciniz olsun canim yaa insallah tez vakitte iyilesir kuzun.gercekten insan bu konuda cok aciz kaliyo
Aynen millet merakla bebek bekliyor bizi takan yok milka inek moduna Sokcaklar bizi sadeceBenimde takvimin bitti bugün hala ortada bebek filan yok dün akşam ne güzel heveslendik geliyo diye ama tırt çıktı
sorma ya o hayalkırıklıgını bnde cok yasadım su son gunler bnce hamılelıgn en zor gunlerı bekleyıs gercektn yoruyor ınsanı üstüne birde sen hala dogurmadın mı dıye gelen telefonlar yok mu cıglık atasım geliyor artık
Napalım artık bir gelsinler malı görelimde sağımlık inek olmayada razıyız
Bugün gelse bari
En iyisi biraz yürüyüş yapalım
Aynen millet merakla bebek bekliyor bizi takan yok milka inek moduna Sokcaklar bizi sadece
Bugün gelse bari
aynen ya valla suan evı komple temızlemeyı bıle dusunuyorm belkı ıse yarar dıye... hurma sıcak dus yürüyüş hepsini denıyorum ama daha gelen giden yok hayırlısı artk canım bakalım bız ne zaman kavuscaz kuzucuklarımıza ya
Bize de kağıt imzalattılar, sağlık bakanlsonlarazorunlu tutuyormuş, ah bir sarılığımız geçse, yaptırırım herhalde... Şu anda gözüme sapsarı geliyor, ağlamak istiyorum' bazen de bir ümit geçmiş gibi geliyor, yarın anlaşılacak bakalım...
Hiç üzülme canım, hakında hayırlısı olsun, bebeğin sağlıklı olsun da, inş rahat bir sezeryan olur, tamamen bünyeyle alakalı, sürekli hastanede olduğumuzdan, ben nırmal doğum yapıp sünnetli çocuklar gibi gezenini gördüm, sezeryan olup çok rahat olanı da, inş, hemen toparlanırsın, süt için still teeye başlayabilirsin....
Ben amasyalıyım, iş sebebiyle buradayız...
Yarın biz de onbeş günlük olacağız, inş, düşmüştür... Bizimki de....
Aynen millet merakla bebek bekliyor bizi takan yok milka inek moduna Sokcaklar bizi sadece
Bugün gelse bari
aynen ya valla suan evı komple temızlemeyı bıle dusunuyorm belkı ıse yarar dıye... hurma sıcak dus yürüyüş hepsini denıyorum ama daha gelen giden yok hayırlısı artk canım bakalım bız ne zaman kavuscaz kuzucuklarımıza ya
kızlar sızın bebısler kac kılo oldu?doktor sezeryan yapalım dedı mı?bende de tık yoktu ya bebıs de 3900e yaklasıyor.kordon dolanmıs sezeryan deddı
Benimde takvimin bitti bugün hala ortada bebek filan yok dün akşam ne güzel heveslendik geliyo diye ama tırt çıktı
sorma ya o hayalkırıklıgını bnde cok yasadım su son gunler bnce hamılelıgn en zor gunlerı bekleyıs gercektn yoruyor ınsanı üstüne birde sen hala dogurmadın mı dıye gelen telefonlar yok mu cıglık atasım geliyor artık
kızlar sızın bebısler kac kılo oldu?doktor sezeryan yapalım dedı mı?bende de tık yoktu ya bebıs de 3900e yaklasıyor.kordon dolanmıs sezeryan deddı
Bana en Son 3.300 dendi ama sezeryanla ilgili bişey konuşulmadı daha, pazartesiye kadar gelmesini beklerim bebişin, ama sonrasında sezeryan düşünürüm gibi geliyor hem stres hem evham yapmaya başladım çünkü
Canim ben yarin gidicem kontrole en son 3200 dedi doktor bakalm yarin ne olur neye karar verir bende merakla bekliyrm :18:
doktordan geldık sancım yok acılmam yok tık yok yarın 40+0 olucam bebek 3900 olmus ve kordon varmıs boynunda doktorum sezeryanı onerdı yarın spınal anestesı ıle bebegım gelecek acılmam da yokmus doktor daha da fazla bekletıp rıske atmak ısteemem dedı sevınsem mı uzulsem mı bılemedım normal dogum hayalım bıttıhakkımda hayırlısı olsun herkes ıcın daha dogrusu.............
Canım Allah razı olsun, hayırlısı buymus demek ki.Sen de masallah 5 gunluk oldun bebısle:) Darısı basıma ınsallah sutum gelır ınsallah.
Hem korku var hem endıse heyecan stres hepsı bırarada. Normal kısmet degılmıs napalım.hastanede acaba kac gun kalırım merak edıyorum.
Bazı doktorlar yıkayın bazıları yıkamayın diyor biz hastaneden geldiğimizin ertesi günü yıkadık iyiki de yıkamışız çünkü göbeği 19.gün düştü Yıkamadığımızı düşünsene o kadar gün Bebek çok rahatlıyorkızlar selam..
bebeği yıkama dediler bize.. göbeği düşene kadar yıkamayacakmışız, sizde öyle mi yaptınız?? Annemde çok sinirli bu duruma hastaneden gelir gelmez yıkayalım istiyordu ama kocacım yıkamayın dediler diye izin vermiyo yıkamasına :)
8 aylık hamile gibi göbeğim var.. eşim içerde bi bebek kaldı galiba diye dalga geçiyor :) ne zaman inecek acaba?? bi fırsat bulursam doğum hikayemi yazacagım inşallah.. Herkesi çook öptüm.. Hala inanamıyorum bebeğimin olduguna ama 5 günlük olduk bile :) Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu..
kızlar selam..
bebeği yıkama dediler bize.. göbeği düşene kadar yıkamayacakmışız, sizde öyle mi yaptınız?? Annemde çok sinirli bu duruma hastaneden gelir gelmez yıkayalım istiyordu ama kocacım yıkamayın dediler diye izin vermiyo yıkamasına :)
8 aylık hamile gibi göbeğim var.. eşim içerde bi bebek kaldı galiba diye dalga geçiyor :) ne zaman inecek acaba?? bi fırsat bulursam doğum hikayemi yazacagım inşallah.. Herkesi çook öptüm.. Hala inanamıyorum bebeğimin olduguna ama 5 günlük olduk bile :) Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?