2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

canım öncelikle hayırlı olsun kızımdan fırsat bulup giremediğim için
biz yıkamadık canım ve 5. gün göbeğimiz düştü sabah akşam bakımını yaptık
bu arada susuz temizleme jeli almıştım onunla temizledim
zaten süt kokuyo mis gibi :)
biz bugün 18 günlük olduk bile
zaman çok hızlı geçiyor gerçekten hiç bir şey anlamadım

canım allah yardımcın olsun en kısa zaman da geçer gider inş. kolik
kolik için saç kurutma makinası sesi işe yarıyor aspiratör sesi de etkili
sıcak havlu bebeğe sende bol bol rezene ve yemeklere kimyon atarsan gaz olmaz
inş. kısa zaman da çaresi olur çok zor çünkü

canım hayırlısı olsun
hiç korkma spinal yaptırmış ve 18 gün geçmiş biri olarak dikişlerim geçti göbeğim indi şişliğim yok
sadece ilk ayaga kalkmak zordu gaz ve tuvalette de çıktıktan sonra bitti :)
sütte eve gel duş al akıyor bebekte emiyor
sağlıkla gelsin kuzun :)

Slm cnm,hayirli olsun bebegin,bende sormustum hemsireye beklemenize gerek yok yikayın dedi,am annem bekleyelim dedi bizimkide 10.gün dustü biz sonra yikadik..

Dr kolikmi dedi cnm,cok gecmis olsun..ins. uzun surmez..emerken benim kizimda kıvraniyor gazdan,cok kötuoluyorum ben izlerken,Allah şifa versin hepsine..cnm ben oglumda sab simplex kullandim gaz damlasï 1 numaradir,en etkilisi oydu,aninda rahatlatiyor..sor istersen doktoruna.....kızimada alicam 1 aylik olsunda..

Dr kolikmi dedi cnm,cok gecmis olsun..ins. uzun surmez..emerken benim kizimda kıvraniyor gazdan,cok kötuoluyorum ben izlerken,Allah şifa versin hepsine..cnm ben oglumda sab simplex kullandim gaz damlasï 1 numaradir,en etkilisi oydu,aninda rahatlatiyor..sor istersen doktoruna.....kızimada alicam 1 aylik olsunda..

sabahmeltemi ne yaptin canim bebegin saat kacta geliyodu
hayirlisiyla kavusun insallah.simdiden gecmis olsun

canim merhaba bizede yikamayin dediler sadece 2. gun kendileri yikadi.14. gune kadar bekledik dustu o zaman yikadik.nemli kalirsa enfeksiyon olabilirmis.alkolle bakim yapiyoduk gunde 3 defa
bu arada ben normal dogurmama ragmen feci bi gobek kalmisti 8 aylik gercekten sok olmustum.ama 1 ay bitmek uzere cok az kaldi korse taksam toparlicak yani
gecmis olsun canim oglum da gazlandi kivraniyo dun onunla oturdum agladim resmen.kusuyorda cogu zaman.
doktor zinco damla verdi bize.kullaniyorum gaz cikiyo ama cikana kadar saatlerce kivraniyo
uykusunda agliyo yavrum (

Merhaba annisler. Dogurmayan kaldi mi acaba? Herkese hayirli olsun.
Bizim bugün 40. Günümüz. İlk ay güzel ama zor geçti gerçekten. Sariligimiz 2. Günden beri hala devam ediyor. Değer 6.5 idi en son. Doktor tüm tetkikleri yaptı. Tehlikeli bi durum yok kendisi geçer dedi. İlk hafta 2 gün isik almistik tabi.
40indan sonra bebegin huyu değişir düzenini kurar diyenlere pek inanamiyordum. Ama gerçekten öyle oldu. Kizim geceleri uyumazdi. Yani sancisinin yaninda bir de uykusu olmazdi. Gunduz ise hep uyurdu. 3-4 gün once baktim bir gece nerdeyse sabaha kadar uyuyacak. Emmesi için bile zor uyandirdim aralarda. Su anda da fena değil gece uyuyor gündüz uyumuyor. Tabi bunun yaninda değişik huylarimiz da ortaya cikmaya basladi. Artik ani seslere uyaniyor. Uykusu hafiflesti. Yeni yeni ağlama tarzlari geliştirmeye basladi. sinirlenirse Çiğlik atiyor bugünlerde.
Artik birbirimize iyice alistik.
Dr zinco yerine sab simplex vermişti. Ama fayda etmedi. Zincoya geri döndüm.

Bizden haberler böyle.

Bir de göbeği sonrasında iyice kurulamak kaydıyla göbeği düşmeden yikayabilirsiniz. Biz yikamistik. 9. Gün düştü. Siz göbeği naptiniz? Var mi öyle inançlariniz? Benim kutuda duruyor.

doğum yaptınızmı arkadaşlar bizim elifimiz bugün 23 günlük oldu yarı kırkımızı savdık bakalım.başta çok uysal bi bebekti son 5gündür felaket gaz sancısı var boyuna ağlıyo mesit die ilç kullnıyorz son iki gündür inşallah faydası olur birde beni rüyamda çok korkutuyolar çevremdekiler loğusa annenin 40 gün yanlız kalmaması gerekio diyo gerçeklik payı varmı sizce başının altına kuranla ayna koy dediler birde sizlere soruyum dedim sizide korkutuyolarmı yoksa sadece benim başımdamı var

Bir de göbeği sonrasında iyice kurulamak kaydıyla göbeği düşmeden yikayabilirsiniz. Biz yikamistik. 9. Gün düştü. Siz göbeği naptiniz? Var mi öyle inançlariniz? Benim kutuda duruyor.

bizim göbeğimizde 7.gün düştü bizim göbeğimizde duruyo ne yapmak lazım bilmiyorum ilk çocuğumun göbeğide daha duruyo 5 senedir :) bi diyolar okulun bahçesine at bi caminin yanına göm blemedik valla:)

canım benim kızımda 23 günlük valla ben ilk oğlumuda yıkamadım göbek bağı düşmeden kızımıda yıkamadım zaten 7.günü düştü ondan sonra yıkadım ama göbek bağı düşmedende yıkanabiliyor iyiyce kurulamak şartıyla.benimde göbek kaldı ilk doğum normal doğumdu ikinci bebeğim kalp atışı durdu o yüzden sezeryana aldılar acil sezeryanda göbek daha çok kalıyomuş ama çevremdekiler daha yeni doğum yaptın zamanla iner diyolar bilmiyorum artık

Merhaba arkadaşlar..
Benim bi sıkıntım var yaşayan, bilen varsa yardımcı olsun lütfen..
Nette araştırdım biraz ama hiç işe yarar bilgi bulamadım..
Bebeğimiz doğalı 24 gün oldu.
Zar zor emziriyorum onu.. Emzirirken bi sıkıntımız yok çok şükür ama emmesi bittikten sonra (yaklaşık bi 5 10 dk sonra) göğüslerimde acaip bi sızı oluyor.. Yarım saat filan sonra geçiyor ama o yarım saat canımdan gidiyor sanki.. Sıcak, soğuk kompres denedim ama işe yaramadı. Annemler göğsünde süt kaldığı içindir diyor ama süt kalmıyor öyle çok.. hissediyorum bunu..
Lütfen bu konuda bir bildiğiniz varsa yardımcı olun..Koca karı ilacı, normal ilaç ne biliyorsanız söyleyin denemeye razıyım.. Sırf bu yüzden emzirmeye korkuyorum ya.. ;(

off offff bugünde bitti hala tık yok artk kızımı kucagıma almak ıstıyorum ya ne olur dua edin 40+2 oldum bsy olucak diye korkmaya basladm ya :18:

korkma canım bende kızımı 40+4günlüktü kucağıma aldım şimdi 23günlük hayırlısıyla bi iki gün içinde doğurursun :)

allah bağışlasın canım kızını benim kızımda 23 günlük bugun.aramızda bi gün var:) bu konuda bi bilgim yok ama bende emzirmeden sonra bi sızı hissediyorum sanki kaynar kaynar bişey döküyosun göğsüme kayınvalideme sordum oda süt damarları yeni sütle doluyo ondan sızlıyodur dedi istersen bi havluyu kaynar suya bastır daha sonra göğüslerinin üstüne koy beklet içinde peynir haline gelmiş süt varsa akar rahatlarsın ben ilk doğumumda yaşamıştım sıcak havlu iyi gelmişti..

herkez dogurmus siteye ugrayan yok ahh ahhhh.kardeşim elinde makas üzerime geliyo dogur kız yoksa ben sezi sezeryan yapıcam diye kendi kendime yazıp okumakta güzelmiş.oglusumla ben sitenin bekciligini yapıyoruz

darısı başına inşallah canım bi an önce kucağına al sağlıklıca:)

doğurmayan varmı ocak anneleri son 11 saat :) yarın doğuranolursa şubat annelerine

Var olmazmı takvimimizi doldurduk 40+1 olduk bugün hafif sancı ve kasılma var ama daha zamanı var sanki
Hamileliğimi öğrendiğimde miraç kandiliydi mübarek günde öğrendik bugün doğsada mübarek gündede doğumunu görmüş olsak

korkma canım bende kızımı 40+4günlüktü kucağıma aldım şimdi 23günlük hayırlısıyla bi iki gün içinde doğurursun :)

insallah canım ya simdi doktordan geldim bebegn suyu plesenta vs ıyı durumda kalp atısları da ıyı nts de sancım cıktı bıraz bıkac gun daha bekleyelım dedı eger olmazsa p.tesı tekrar gıdıcem hayırlısı artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…