kızlar selam..
bebeği yıkama dediler bize.. göbeği düşene kadar yıkamayacakmışız, sizde öyle mi yaptınız?? Annemde çok sinirli bu duruma hastaneden gelir gelmez yıkayalım istiyordu ama kocacım yıkamayın dediler diye izin vermiyo yıkamasına :)
8 aylık hamile gibi göbeğim var.. eşim içerde bi bebek kaldı galiba diye dalga geçiyor :) ne zaman inecek acaba?? bi fırsat bulursam doğum hikayemi yazacagım inşallah.. Herkesi çook öptüm.. Hala inanamıyorum bebeğimin olduguna ama 5 günlük olduk bile :) Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu..
Kızlar bebeğim kolik olmuş gaz sancısından kıvranıyor. Biraz emiyor sonra midesi gaz dolduğu için daha fazla ememiyor, kusma bi yandanbu durumu yaşayan varmı ? Doktor biogaia diye bi damla verdi ama bi işe yaramadı malesef. Napıcamı şaşırdım. Uyudugunda gece gündüz başından ayrılamıyoruz sürekli mide bulantısı var , bide kusuyor tabi
canım ben de yarın 40+0 olucam tık yok bugun kontrolumuz vardı bebek 3900 olmus ve kordon varmıs boynunda doktorum sezeryanı onerdı yarın spınal anestesı ıle bebegım gelecek acılmam da yokmus doktor daha da fazla bekletıp rıske atmak ısteemem dedı sevınsem mı uzulsem mı bılemedım normal dogum hayalım bıttıhakkımda hayırlısı olsun herkes ıcın daha dogrrusu
Slm cnm,hayirli olsun bebegin,bende sormustum hemsireye beklemenize gerek yok yikayın dedi,am annem bekleyelim dedi bizimkide 10.gün dustü biz sonra yikadik..kızlar selam..
bebeği yıkama dediler bize.. göbeği düşene kadar yıkamayacakmışız, sizde öyle mi yaptınız?? Annemde çok sinirli bu duruma hastaneden gelir gelmez yıkayalım istiyordu ama kocacım yıkamayın dediler diye izin vermiyo yıkamasına :)
8 aylık hamile gibi göbeğim var.. eşim içerde bi bebek kaldı galiba diye dalga geçiyor :) ne zaman inecek acaba?? bi fırsat bulursam doğum hikayemi yazacagım inşallah.. Herkesi çook öptüm.. Hala inanamıyorum bebeğimin olduguna ama 5 günlük olduk bile :) Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu..
Dr kolikmi dedi cnm,cok gecmis olsun..ins. uzun surmez..emerken benim kizimda kıvraniyor gazdan,cok kötuoluyorum ben izlerken,Allah şifa versin hepsine..cnm ben oglumda sab simplex kullandim gaz damlasï 1 numaradir,en etkilisi oydu,aninda rahatlatiyor..sor istersen doktoruna.....kızimada alicam 1 aylik olsunda..Kızlar bebeğim kolik olmuş gaz sancısından kıvranıyor. Biraz emiyor sonra midesi gaz dolduğu için daha fazla ememiyor, kusma bi yandanbu durumu yaşayan varmı ? Doktor biogaia diye bi damla verdi ama bi işe yaramadı malesef. Napıcamı şaşırdım. Uyudugunda gece gündüz başından ayrılamıyoruz sürekli mide bulantısı var , bide kusuyor tabi
Dr kolikmi dedi cnm,cok gecmis olsun..ins. uzun surmez..emerken benim kizimda kıvraniyor gazdan,cok kötuoluyorum ben izlerken,Allah şifa versin hepsine..cnm ben oglumda sab simplex kullandim gaz damlasï 1 numaradir,en etkilisi oydu,aninda rahatlatiyor..sor istersen doktoruna.....kızimada alicam 1 aylik olsunda..Kızlar bebeğim kolik olmuş gaz sancısından kıvranıyor. Biraz emiyor sonra midesi gaz dolduğu için daha fazla ememiyor, kusma bi yandanbu durumu yaşayan varmı ? Doktor biogaia diye bi damla verdi ama bi işe yaramadı malesef. Napıcamı şaşırdım. Uyudugunda gece gündüz başından ayrılamıyoruz sürekli mide bulantısı var , bide kusuyor tabi
canim merhaba bizede yikamayin dediler sadece 2. gun kendileri yikadi.14. gune kadar bekledik dustu o zaman yikadik.nemli kalirsa enfeksiyon olabilirmis.alkolle bakim yapiyoduk gunde 3 defakızlar selam..
gecmis olsun canim oglum da gazlandi kivraniyo dun onunla oturdum agladim resmen.kusuyorda cogu zaman.Kızlar bebeğim kolik olmuş gaz sancısından kıvranıyor. Biraz emiyor sonra midesi gaz dolduğu için daha fazla ememiyor, kusma bi yandanbu durumu yaşayan varmı ? Doktor biogaia diye bi damla verdi ama bi işe yaramadı malesef. Napıcamı şaşırdım. Uyudugunda gece gündüz başından ayrılamıyoruz sürekli mide bulantısı var , bide kusuyor tabi
Ben telefondan yazdığım için zaten hiç beğenemiyorum :) bilgisayardan bakınca anladım, aynen bi tuhaf olmuş.
Geçmiş olsun, hayırlı olsun evladına kavuşmuşsun, mutlu huzurlu ömrü olsun inşallahdarısı henüz doğuramayan bizlerin başına
Bir de göbeği sonrasında iyice kurulamak kaydıyla göbeği düşmeden yikayabilirsiniz. Biz yikamistik. 9. Gün düştü. Siz göbeği naptiniz? Var mi öyle inançlariniz? Benim kutuda duruyor.
kızlar selam..
off offff bugünde bitti hala tık yok artk kızımı kucagıma almak ıstıyorum ya ne olur dua edin 40+2 oldum bsy olucak diye korkmaya basladm ya :18:
Merhaba arkadaşlar..
Benim bi sıkıntım var yaşayan, bilen varsa yardımcı olsun lütfen..
Nette araştırdım biraz ama hiç işe yarar bilgi bulamadım..
Bebeğimiz doğalı 24 gün oldu.
Zar zor emziriyorum onu.. Emzirirken bi sıkıntımız yok çok şükür ama emmesi bittikten sonra (yaklaşık bi 5 10 dk sonra) göğüslerimde acaip bi sızı oluyor.. Yarım saat filan sonra geçiyor ama o yarım saat canımdan gidiyor sanki.. Sıcak, soğuk kompres denedim ama işe yaramadı. Annemler göğsünde süt kaldığı içindir diyor ama süt kalmıyor öyle çok.. hissediyorum bunu..
Lütfen bu konuda bir bildiğiniz varsa yardımcı olun..Koca karı ilacı, normal ilaç ne biliyorsanız söyleyin denemeye razıyım.. Sırf bu yüzden emzirmeye korkuyorum ya.. ;(
herkez dogurmus siteye ugrayan yok ahh ahhhh.kardeşim elinde makas üzerime geliyo dogur kız yoksa ben sezi sezeryan yapıcam diyekendi kendime yazıp okumakta güzelmiş.oglusumla ben sitenin bekciligini yapıyoruz
doğurmayan varmı ocak anneleri son 11 saat :) yarın doğuranolursa şubat annelerine
korkma canım bende kızımı 40+4günlüktü kucağıma aldım şimdi 23günlük hayırlısıyla bi iki gün içinde doğurursun :)
doğurmayan varmı ocak anneleri son 11 saat :) yarın doğuranolursa şubat annelerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?