2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
mrb arkadaşlar bugun dr kontrolündeydim nst de 10dk arayla düzenli sancılarım çıktı dr bu sancılar önemli takip et dedi ben farkında bile deildim açıkcası kasılma vardı sadece bu süre ne kadar sürer dr bir bakmışın bu gece olmus bir bakmışın 1 haftayı bulmuş diyor sizde ne kadar sürdü bu bekleme dönemi

Canım bizde tüm bedenini yan yatırıyoruz, sadece kafasını yan yapsak çevirebiliyo. Sırtüstüde gözümüzün önündeyse yatırıyoruz ki o şekildeyken kustuğu oluyo Allah korusun gözümüzün önünde olmasa. Bi sağ bi sol yap uyuştukça

Canim benim bebegimde cok kusuyor butun bedeni yan yatiriyorum ben neden kusuyorlar acaba bi fikrin var mi sutumun en bol oldugu zaman emiyor hop cikariyor bosa gidiyor

Benimde kusuyor, bide emerken boğazında kslıyor hep ödüm kopuyor. Doktor burnu tukalı dedi günde 5 kere serum fizyolojik sıkıp otribebe ile 2 kere çekiyoruz hakkaten tıkalı oluyor. Bu şekilde boğulmadı azaldı biraz. Bide doktor emdikten sonra hemen yatırmayın dedi kusmamaması için biraz kucakta onuzumda yatırıyorum bi 10 dak kadar. Bide bize başını yüksrltin yatarken dedi sadece başını değil ama sırtından başlayarak başına doğru eğimli bi şekilde

Arkadaslar sariligi bizde yasadik belki bir faydamiz olur paylasmak istedim sezeryandan dolayi ilk zamnlar mamada verdim sarilik olmasin diye 5 gunluk kontrolde sarilik cikmadi ben daha olmaz saniyodum 25 gunlukken gozlerinin sararmasindan anladim hastaneye gittik 11 mis degeri eve gelince sutum yetmiyor belki diye mamada vermeye basladum bir defa emziriyosam 2 saat sonrada mama veriyodum
4 gun boyle yaptim gunde 4 yada 5 defa kaka yapiyodu tekrar test yapildi 8 e dusmus o gunden sonra mama vermedim doktor bir ayda 1200 gr almis beslenmeden dolayi deil dedi fazlasiyla kilo almis dedi bir 4 gunde mama vermeden besledim. Deger 7 ye dusmus bu sekilde dusurduk artik mama vermiyorum sutum le yavas yavas dusuyor ama mamada cok sisiriyor sadece anne sutuyle devam ediyoz cok sukur dusuyor gozleri gecti en.son gozu gecermis gozleride gecti bayagi sanirim bayagi dustu bebek ne kadR iyi beslenir kaka yaparsa o kadar cabuk geciyor 3 ile 6 arasinda olmasi.lazim gunluk kakasi ins kisa zamnda atlatirsiniz cok gecmis olsun

Bayağıdır giremiyorum arkadaşlar doğum yapanlara hayırlı olsun engteacher erikçilekkiraz ve diğerleri, sanırım bebişler bi 2 aylık olsun rahat rahat girer yazışırız ama şuan bazen cümleye başlayıp gerisini getiremiyorum.

Bebeklerinize mevlüt yapıcakmısınız, ne zaman düşünüyosunuz kırkı çıkıncamı sonramı

Ya kızlar bide bebeklerinizle yalnızmısınız artık yoksa anneniz filan yanınızdamı, biz 20 günlüğüz ama çok korkuyorum annemi hiç bırakmak istemiyorum geceleri bile annem ben bebeğim bi odada yatıyoruz nasıl olucak böyle , kızıyorum kendime yetemiyorum diye ama

Bu yumurcaklarla ugrasmaktan bende giremedim sanirim az kisi kaldi herkez dogurdu galiba hayirli olsun ins uykusuz geceleride atlatmistir bir cogunuz ins bizimde iki hafta surdu careyi yanimda yatirarak buldum devaml. Emmek istiyordu yanima yatirdim emerken uykuya daliyor tehlikeli oldugunuda biliyorum ama bu sekilde uyuyabildik artik emzirip yanindan kalkiyorum alismasin diye 37 gunluk olduk ins 40 miz cikinca daha da duzene girer uykumuz ALlah yardimxiniz olsun ins bu donemler cabuk gecrr

Benimde annem kaldi 20 gun kalmistir sonrada ara ara gidip grlmeye basladi cok kolaylik oluyo annem olunca daha rahatim kendime zamanim kaliyo biraz o bakiyo biraz ben ama artik annemsizde alistim bebegin yaninda yatma olayi ni kesiyorum suanda bebege yetiyorum ama onla ugrasinca hic bisey yapamiyorum kalkip yemegimi yiyemedim bir defa sutum kesilmisti evle ilgilenemiyorum annem arada geldiginde ona verip evimi faln temisliyom bende yanlizken zor bende alismaya calisiyom tek basina buyutenler nasil yapiyor alismamiz lazim

Arkadasım bana corek otunu az sarı suyu cıkana kadr kaynat gunde 2 3 cay kasıgı wer dedı.dun gece cok sancısı wardı denedım banamı oyle geldı bılmıyorum ama hemen gaz cıkardı we rahatladı..denemenı tawsıye ederım canım :)

Selamlar herkese arkadaşlar bebek olduktan sonra bende herkes gibi çok az girebiliyorum yazamıyorum Bizim bebek 20 günlük oldu herkes gibi bizde de sarılık oldu ama şuan hafifledi sürekli emziriyorum Göbeği 19.gün düştü çok geç düştü Mama vermiyorum sütüm olsun die pekmezi sulandırıp içiyorum etkili denemeye değer. Ayrıca süt artırıcı çay almıştım onu içiyorum Uyumak için pek fırsatım olmuyor malesef Gaz sancıları içinde rezene çayı veriyorum biraz bende içiyorum o çaydan ayrıca uyumasında da etkili rezene çayı uyku yapıyor 15.günden sonra verilebiliyor Şimdilik aklıma gelenler bunlar Hımm bu arada dikişlerim iyileşti oturabiliyorum artık

Benim annemde 20 gunlukken gitti bizde bebek annem ben yatiyorduk ayni odada artik esim geldi idare ediyorum simdilik annem giderken cok agladim ama yapacak bisey yok drvamli kalamazdi kaynanamla ayni binadayiz ama faydasi olmuyor gece yarim saat gelip torunu sevip gidiyor yemek belki yapar diyyordum onu da birakti bende yemegi temizligi utuyu yapiyorum annem gideli bir hafta oldu simdilik sorun yok dusa giricem giremiyorum ama problem degil yarin obur gun bebegim icin kimse ben buyuttum diyemez allah bana omur versin saglik versin kimsrye muhtac olmayim yeter ben bakar buyuturum ama bu aylarda gelip bir saat bakayim sen isini yap diyemeyenler yarin cocugum hakkinda soz sahibi olmaya kalkarlarsa cingar cikaririm

Ben gündüz sese alissin diye salonda yatiriyorum,tv acik oluyor.koltukta uyuyor,gecede yatak odamizdaki yataginda..benim kizimda ayni uykuya cok zor dliyor,emerken uyuor yataga koyunca uyaniyor,gazi cok var cikariyoruj bu seferde kucakta gezerek uyuyor..offf oglumda boyleydi,bunu yatginda pispisleyerek uyutcqm dedim ama olmuyor maalesef,agliyor hemen..

Cnm bnde yan yatirma yastigi var cok rahat oluyor,oglumdan kaldi,tavsiye eerim..butun bedeni yan yqtiyor bede senin gibi. Bir sağa bir solqnyqtiriyorum,kafa yan olsun dikkq et kusarsa tehlikeli sirtustu yatrsa.

canım yaa ben de senle aynı durumdayım. kızım 12 günlük oldu gündüzleri güzel uyuyodu şimdi onu da uyumuyo. gece iki saat uyuyosa üç saat ayakta. benim de bi oğlum var hem de daha 2,5 yaşında :))) şu gece gündüz ne zaman düzene gircek oğlumda da mı böyleydi bilmem hiç hatırlamıyorum. ama ben de senin gibi bunu emzirip gazını çıkarıp yatağına koycam dedim olmuyo kıyamet kopuyo. emzik vermeye çalışıyorum onu da almıyor. bitkin düşmüş bi şekilde geziyorum. oğlumdan dolayı gündüz de uyuyamıyorum. ne diyelim Allah yardımvımız olsunn

Benim oglusta 5.5 yasinda,neyseki kreste butun gun..yoksa yanmistim..seninki ku cukmus daha..bugün evdeydi mahvoldum bende..oglumda ayniydinbenim,gunduz uyumazdi ,cok gazliydi.cnm 40 çikana kadar duzenli olmaz,ins. Ondan sonra duzene girer uykulari..emzigi bende veriyorum arada a istemiyor ya,nasil aliscak bilmiyorum..gundüz hep emmek istiyor.

kızceler öğlenden sonra doğum yaptım bugünde 6 günlük bebeğim var :))

Evet cnm her bebis olmuyor,benimde oglumda 17 oldu 3. Gun,kızımda da 15.9 çikti,ama gunude onemli..ilk gunler yuksekse daha da çıkiyr ,7. Gun maximum oluyormus..nerde oturuyon cnm sen,ben iZmirdeyim.

Ben giresundayım canım, ablamın da yeni bebeği oldu, ona da 17ile alıyoruz demişler, bizi direkt yatırdılar, dördüncü günümüzdü.. O yüzden şehirden şehire farkediyor diye düşündüm...

Tekrar sarardığını farketmek çok kötü, ayakları delik deşik zaten kuzumun, iki kerede elinden aldılar, o zamanda bir tüp kan alıyorlar, canı ne ki o kadar kan çıkana kadar, ağlayıp duruyor,... O kadar acizim ki, allahım sen şifa ver... Cuma günü Son olsun...

Benim galiba doğum sancılarım başladı akşamdan beridir dakika tutuyoruz şuan 7-8 dakikada bire düştü ama çok yoğun sancılar yok kasılmanın arkasından belimden kasıklarıma doğru hafif sancılar giriyor
İlk 15 dakikada birdi sıcak duş aldım 10 dakikada bire düştü
Baktım baya düzenli gidiyor hazırlanayım dedim ufaktan saçlarımı düzleştirdi kardeşim makyajımıda yaptım
Biraz daha bekliyelim bir hastaneyi ziyaret edelim diyoruz :)

Ayy canım ne guzel ınsallah hayırlısıyla kucagına alırsın bebısını. bende hala tık yok. darısı basıma dıyeyım . zaten kımseler kalmadı burda benden baska....kendı kendıme soruyorum sag olsun bır kac arkadas bebıslerınden vakıt bulup cvp verıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…