merhaba arkadaşlar, çoktandır okuyodum ama yazamamıştım.
doğum yapanlara hayırlı olsun,, bekleyenlerin Allah yardımcısı olsun, kolay hayırlı doğum nasip etsin Allah.
sarılıktan dertli olanlarada şifa diliyorum.
biz yavaş yavaş alışıyoruz kızımla birbirimize, uykusuz gceler zor ama mis gibi kokuyo:) kokusu yetiyo insana:) Allah acılarını göstermesin.
çok kusuyo kuzum, bu yüzden yan yatırıyorum. bütün bedenini yan yatırıyorum. bi sağ bi sol olarak . acaba ağrı uyuşukluk filan yapıyo mudur diye korkuyorum. siz nasıl yatırıyorsunuz? bedeni düz ama kafasını yan mı çevirsem? yoksa böyle bütün bedeniyle mi yan yatırsam?
Canim benim bebegimde cok kusuyor butun bedeni yan yatiriyorum ben neden kusuyorlar acaba bi fikrin var mi sutumun en bol oldugu zaman emiyor hop cikariyor bosa gidiyor
Ya kızlar bide bebeklerinizle yalnızmısınız artık yoksa anneniz filan yanınızdamı, biz 20 günlüğüz ama çok korkuyorum annemi hiç bırakmak istemiyorum geceleri bile annem ben bebeğim bi odada yatıyoruz nasıl olucak böyle , kızıyorum kendime yetemiyorum diye ama
Bizim oglan ilk 3 gun hem park yataginda hem normal yataginda yatti derken sarilik ve hastane isi girdi 3. Gun yatirdik yatagina hooop 10 dk sonra kalkmaya basladi. Elim surekli yataginda pit pit yaap ama ne mumkun uykuya bir turlu dalamiyor( Bir arkadasim ana kucagi vermisti simdi sirf onda yatiyor. Geceleri de ana kucagini yataginin icine koyuyorum. Yine bir elim orda yatagin korkuluklarinin arasindan mirildanmaya basladikca salla... Buna da sukur en azindan uyuyor da acep bu ne kadar daha boyle gider ki???
Bu gun banyodan sonra denedik yatagina yatirdik yok illede ana kucagi? Sizlerde durumlar nasil?
Birde gazini cikartsin diye hangi yontemleri deniyorsunuz? Bircok sey yaptim lakin tam vurucu birsey bulamadim
Ya kızlar bide bebeklerinizle yalnızmısınız artık yoksa anneniz filan yanınızdamı, biz 20 günlüğüz ama çok korkuyorum annemi hiç bırakmak istemiyorum geceleri bile annem ben bebeğim bi odada yatıyoruz nasıl olucak böyle , kızıyorum kendime yetemiyorum diye ama
Bizim oglan ilk 3 gun hem park yataginda hem normal yataginda yatti derken sarilik ve hastane isi girdi 3. Gun yatirdik yatagina hooop 10 dk sonra kalkmaya basladi. Elim surekli yataginda pit pit yaap ama ne mumkun uykuya bir turlu dalamiyor( Bir arkadasim ana kucagi vermisti simdi sirf onda yatiyor. Geceleri de ana kucagini yataginin icine koyuyorum. Yine bir elim orda yatagin korkuluklarinin arasindan mirildanmaya basladikca salla... Buna da sukur en azindan uyuyor da acep bu ne kadar daha boyle gider ki???
Bu gun banyodan sonra denedik yatagina yatirdik yok illede ana kucagi? Sizlerde durumlar nasil?
Birde gazini cikartsin diye hangi yontemleri deniyorsunuz? Bircok sey yaptim lakin tam vurucu birsey bulamadim
merhaba arkadaşlar, çoktandır okuyodum ama yazamamıştım.
doğum yapanlara hayırlı olsun,, bekleyenlerin Allah yardımcısı olsun, kolay hayırlı doğum nasip etsin Allah.
sarılıktan dertli olanlarada şifa diliyorum.
biz yavaş yavaş alışıyoruz kızımla birbirimize, uykusuz gceler zor ama mis gibi kokuyo:) kokusu yetiyo insana:) Allah acılarını göstermesin.
çok kusuyo kuzum, bu yüzden yan yatırıyorum. bütün bedenini yan yatırıyorum. bi sağ bi sol olarak . acaba ağrı uyuşukluk filan yapıyo mudur diye korkuyorum. siz nasıl yatırıyorsunuz? bedeni düz ama kafasını yan mı çevirsem? yoksa böyle bütün bedeniyle mi yan yatırsam?
Ben gündüz sese alissin diye salonda yatiriyorum,tv acik oluyor.koltukta uyuyor,gecede yatak odamizdaki yataginda..benim kizimda ayni uykuya cok zor dliyor,emerken uyuor yataga koyunca uyaniyor,gazi cok var cikariyoruj bu seferde kucakta gezerek uyuyor..offf oglumda boyleydi,bunu yatginda pispisleyerek uyutcqm dedim ama olmuyor maalesef,agliyor hemen..
Benim oglusta 5.5 yasinda,neyseki kreste butun gun..yoksa yanmistim..seninki ku cukmus daha..bugün evdeydi mahvoldum bende..oglumda ayniydinbenim,gunduz uyumazdi ,cok gazliydi.cnm 40 çikana kadar duzenli olmaz,ins. Ondan sonra duzene girer uykulari..emzigi bende veriyorum arada a istemiyor ya,nasil aliscak bilmiyorum..gundüz hep emmek istiyor.canım yaa ben de senle aynı durumdayım. kızım 12 günlük oldu gündüzleri güzel uyuyodu şimdi onu da uyumuyo. gece iki saat uyuyosa üç saat ayakta. benim de bi oğlum var hem de daha 2,5 yaşında :))) şu gece gündüz ne zaman düzene gircek oğlumda da mı böyleydi bilmem hiç hatırlamıyorum. ama ben de senin gibi bunu emzirip gazını çıkarıp yatağına koycam dedim olmuyo kıyamet kopuyo. emzik vermeye çalışıyorum onu da almıyor. bitkin düşmüş bi şekilde geziyorum. oğlumdan dolayı gündüz de uyuyamıyorum. ne diyelim Allah yardımvımız olsunn
Hayırlı olsun canım doğurursun sen yarın öğlene kadar inşallah..
Oh oh ne güzel olmuş
Bu akşam ben de iyice aşağıda olduğunu hissediyorum, top gibi görüyorum aynadan, sonradan eklemişsin gibi karnımın altına
O kadar aşağıda kıpırdatıyo ki elleri olduğunu düşündüğüm yerlerini, sanki çıkacak elleri aşağıdan
Belime sıcak su torbası koydum uzandım şimdi, doktor önerdi onu da haberin olsun sen de yapabilirsin
Evet cnm her bebis olmuyor,benimde oglumda 17 oldu 3. Gun,kızımda da 15.9 çikti,ama gunude onemli..ilk gunler yuksekse daha da çıkiyr ,7. Gun maximum oluyormus..nerde oturuyon cnm sen,ben iZmirdeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?