2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
guzel haberini beklioruz cnm hadi hayirlisi
ah kuzum ya az kaldi bi bakmissin ufaklik kucaginda
aniden geliverir bakma simdi sakin olduuna

ben ikinci gunden beri ogluma kendim bakabiliorum canim korkma yaparsin elbet
benim anneler bi hafta kaldi ama bebege ben bakiyodum.
simdi arada gelip gidiolar isleri yapiolar
hatta bugun ev isleri arti bebek bendeydi inan alisacaksin

Oralımısın cnm,benim kardesimin esı orali.hatta gecen yaz bende gittim giresuna 1 gün kaldim ,kına gecesi oldu..evt dedigin gibinfarklı demekki her yerde..
Off kan alirken nasilda aglıyorlar,insanin ici gidiyor..elinden niye aldilar ki,ben hep topuktan aliniyor saniyordum..bizimde 15. Gün dusmeseydi,cok kan alincakti,birsuru test olcakti,kurtardik neyseki..

Yok ya çıka çıka yalancı sancı çıktı açılmam yoktu ilk nst de 40 Ã vuran sancılar çıktı sonra serum verdiler sancı filan kalmadı
Gerisin geriye tırıs geldik yani anlıyacağınız

Merhaba arkadaşlar benim bebeğim 20 günlük bizimde 6 günlükken sarılığımız 19.5 oldu fototerapi gördük 1 gece 11.3 e düştü çıktık ertesi gün kontrole gittik 10.1 düşmüştü doktor iyi beslenitse tekrar yükselmez dedi gece 2 kez mama takviyesi yapıyoruz sütüm yetiyormu anlamıyorum sürekli emmek istiyor 2 gündür uykusuda çok arttı dün okadar zor uyandırdımki tekrar yükselirde anlamam diye korkuyorum sarı rengi var çünkü geç geçiyormuş bilemedim insan her şeye telaş yapıyor. Bu arada bizden fototerapiye girdik diye 2 düzey işitme testi istediler zorunluymuş sizlerdende istedilermi fototerapi gören arkadaşlar bilgilerinizi Paylaşırsanız sevinirim..

ne guzel herkes dogurmus galıba bı ben doguramadm bugn 40+2 oldum ama kızım cok nazlı tık yok bakalm ne olucak boyle gıderse subat annesı olucam heralde

ne guzel herkes dogurmus galıba bı ben doguramadm bugn 40+2 oldum ama kızım cok nazlı tık yok bakalm ne olucak boyle gıderse subat annesı olucam heralde

canım ben de yarın 40+0 olucam tık yok bugun kontrolumuz vardı bebek 3900 olmus ve kordon varmıs boynunda doktorum sezeryanı onerdı yarın spınal anestesı ıle bebegım gelecek acılmam da yokmus doktor daha da fazla bekletıp rıske atmak ısteemem dedı sevınsem mı uzulsem mı bılemedım normal dogum hayalım bıttıhakkımda hayırlısı olsun herkes ıcın daha dogrrusu

gunaydin kizlar bebeciklerimizin sorunlari basladi ve hemen hemen hepimiz ayni sorunlari yasiyoruz.gaz sarilik ve emzirme problemi..
bugun efe kivrim kivrim kivraniyo feci gazi var cok agliyo.masaj yapiyorum ama nafile.ayaklarina sicak su torba koysam iyi gelirmi.acaba benmi usuttum farketmeden
doktor devit 3 gaz yapar demisti.dun vermedim ama yinede gazi var.simdi salliyorum uyumuyo oylece bakiniyo.
sallamasam aglicak birakamiyorum
siz gaz icin ne oneriyosunuz.doktorun verdigi ilac bitkisel kimyon rezene anason badem yagi var icinde
cok gecmis olsun canim allah sifa versin yavruna.bizden de isitme testi istediler sarilikla alakasi yoktu ama.
onu zaten yapiyolar diye biliorum
ama 2 duzey baska biseymi bilemedim

ah dilzarcim allah yardimciniz olsun canim yaa insallah tez vakitte iyilesir kuzun.gercekten insan bu konuda cok aciz kaliyo

doktordan geldık sancım yok acılmam yok tık yok yarın 40+0 olucam bebek 3900 olmus ve kordon varmıs boynunda doktorum sezeryanı onerdı yarın spınal anestesı ıle bebegım gelecek acılmam da yokmus doktor daha da fazla bekletıp rıske atmak ısteemem dedı sevınsem mı uzulsem mı bılemedım normal dogum hayalım bıttıhakkımda hayırlısı olsun herkes ıcın daha dogrusu.............

bebegım gelecek demısm Allahın ıznıyle tabı ınsallah..kızlar ınsallah ıyıgecer amelıyatım korkuyorum ya

canim hic uzulme hayirlisi olsun.bebegin kilolu cikmis belki zor dogum olacakti allah korusun.bak efe usg de 3700 cikmasina ragmen 4000 dogdu.senin bebis de daha kilolu dogabilir.kordon da risk tabi.
sonuc olarak onemli olan sizin sagliginiz.yarin yavruna kavusuyosun sevin bence

evet cnm tam 3900 degıl de ona yakın . bılmıyorum bır yandan da korkuyordum normalden de sezeryandan da ama hakkımda hayırlısı buymus demek kı su an cok heyecanlıyım ve streslıyım ınanamıyorum yarın kavusagıma:)

evet aylarca merak ettigin minigin yarin memelerinde olucak seni cokcok emicek annesi aglicak yaninda yaticak
benden sana tavsiye canim zor biliyorum ama bugun uyuyabildigin kadar uyu sezercikten de korkma normalde kolay degil sonucta

Onu tüm yeni doğan bebeklere yapıyorlarmış. 2. Düzey fototerapi gören tüm bebeklere devlet tarafından zorunlu istenen testmiş 30 dk bebek uyku halindeyken yapılıyormuş uyumazsa ilaçla uyutuluyormuş bende yaptırmak istemiyorum o yüzden sordum acaba yaptıran veya istenen varmı merak ettim.

emzik almasını çok istiyorum ben de yoksa sürekli kucağımda hep emmek istiyo. Tek olsa neyse de abi de olunca işim zorlaşıyo butün gün başında oturmamı istiyo ufaklık. Emzik için çalışmalara devam ediyorum bakalım ama alcak gibi değil

canım benm ya hayırlısı olsun ne dıyım kı bebegın saglıklı olsunda nasıl dogdugu onemlı degıl kısmet boyleyms demekkı ınsallah hayırlısıyla saglıkla alırsn kucagına allah yardımcın olsun canım .. bızım durum yarın bellı olucak bakalm ne olur herseyn hayırlısı

Hadi bakalım hayırlısıyla kavuş bebeğine inşallah çabucak iyi olursun

Benimde takvimin bitti bugün hala ortada bebek filan yok dün akşam ne güzel heveslendik geliyo diye ama tırt çıktı

Allah hayırlısını versin inşallah hakkınızda bebişine kavuşuyosun sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…