guzel haberini beklioruz cnm hadi hayirlisiBenim galiba doğum sancılarım başladı akşamdan beridir dakika tutuyoruz şuan 7-8 dakikada bire düştü ama çok yoğun sancılar yok kasılmanın arkasından belimden kasıklarıma doğru hafif sancılar giriyor
İlk 15 dakikada birdi sıcak duş aldım 10 dakikada bire düştü
Baktım baya düzenli gidiyor hazırlanayım dedim ufaktan saçlarımı düzleştirdi kardeşim makyajımıda yaptım
Biraz daha bekliyelim bir hastaneyi ziyaret edelim diyoruz :)
ah kuzum ya az kaldi bi bakmissin ufaklik kucagindaAyy canım ne guzel ınsallah hayırlısıyla kucagına alırsın bebısını. bende hala tık yok. darısı basıma dıyeyım . zaten kımseler kalmadı burda benden baska....kendı kendıme soruyorum sag olsun bır kac arkadas bebıslerınden vakıt bulup cvp verıyorlar.
Ya kızlar bide bebeklerinizle yalnızmısınız artık yoksa anneniz filan yanınızdamı, biz 20 günlüğüz ama çok korkuyorum annemi hiç bırakmak istemiyorum geceleri bile annem ben bebeğim bi odada yatıyoruz nasıl olucak böyle , kızıyorum kendime yetemiyorum diye ama
Oralımısın cnm,benim kardesimin esı orali.hatta gecen yaz bende gittim giresuna 1 gün kaldim ,kına gecesi oldu..evt dedigin gibinfarklı demekki her yerde..Ben giresundayım canım, ablamın da yeni bebeği oldu, ona da 17ile alıyoruz demişler, bizi direkt yatırdılar, dördüncü günümüzdü.. O yüzden şehirden şehire farkediyor diye düşündüm...
Tekrar sarardığını farketmek çok kötü, ayakları delik deşik zaten kuzumun, iki kerede elinden aldılar, o zamanda bir tüp kan alıyorlar, canı ne ki o kadar kan çıkana kadar, ağlayıp duruyor,... O kadar acizim ki, allahım sen şifa ver... Cuma günü Son olsun...
Ayy canım ne guzel ınsallah hayırlısıyla kucagına alırsın bebısını. bende hala tık yok. darısı basıma dıyeyım . zaten kımseler kalmadı burda benden baska....kendı kendıme soruyorum sag olsun bır kac arkadas bebıslerınden vakıt bulup cvp verıyorlar.
guzel haberini beklioruz cnm hadi hayirlisi
ah kuzum ya az kaldi bi bakmissin ufaklik kucaginda
aniden geliverir bakma simdi sakin olduuna
ben ikinci gunden beri ogluma kendim bakabiliorum canim korkma yaparsin elbet
benim anneler bi hafta kaldi ama bebege ben bakiyodum.
simdi arada gelip gidiolar isleri yapiolar
hatta bugun ev isleri arti bebek bendeydi inan alisacaksin
ne guzel herkes dogurmus galıba bı ben doguramadm bugn 40+2 oldum ama kızım cok nazlı tık yok bakalm ne olucak boyle gıderse subat annesı olucam heralde
cok gecmis olsun canim allah sifa versin yavruna.bizden de isitme testi istediler sarilikla alakasi yoktu ama.Merhaba arkadaşlar benim bebeğim 20 günlük bizimde 6 günlükken sarılığımız 19.5 oldu fototerapi gördük 1 gece 11.3 e düştü çıktık ertesi gün kontrole gittik 10.1 düşmüştü doktor iyi beslenitse tekrar yükselmez dedi gece 2 kez mama takviyesi yapıyoruz sütüm yetiyormu anlamıyorum sürekli emmek istiyor 2 gündür uykusuda çok arttı dün okadar zor uyandırdımki tekrar yükselirde anlamam diye korkuyorum sarı rengi var çünkü geç geçiyormuş bilemedim insan her şeye telaş yapıyor. Bu arada bizden fototerapiye girdik diye 2 düzey işitme testi istediler zorunluymuş sizlerdende istedilermi fototerapi gören arkadaşlar bilgilerinizi Paylaşırsanız sevinirim..
Ben giresundayım canım, ablamın da yeni bebeği oldu, ona da 17ile alıyoruz demişler, bizi direkt yatırdılar, dördüncü günümüzdü.. O yüzden şehirden şehire farkediyor diye düşündüm...
Tekrar sarardığını farketmek çok kötü, ayakları delik deşik zaten kuzumun, iki kerede elinden aldılar, o zamanda bir tüp kan alıyorlar, canı ne ki o kadar kan çıkana kadar, ağlayıp duruyor,... O kadar acizim ki, allahım sen şifa ver... Cuma günü Son olsun...
doktordan geldık sancım yok acılmam yok tık yok yarın 40+0 olucam bebek 3900 olmus ve kordon varmıs boynunda doktorum sezeryanı onerdı yarın spınal anestesı ıle bebegım gelecek acılmam da yokmus doktor daha da fazla bekletıp rıske atmak ısteemem dedı sevınsem mı uzulsem mı bılemedım normal dogum hayalım bıttıhakkımda hayırlısı olsun herkes ıcın daha dogrusu.............
canim hic uzulme hayirlisi olsun.bebegin kilolu cikmis belki zor dogum olacakti allah korusun.bak efe usg de 3700 cikmasina ragmen 4000 dogdu.senin bebis de daha kilolu dogabilir.kordon da risk tabi.canım ben de yarın 40+0 olucam tık yok bugun kontrolumuz vardı bebek 3900 olmus ve kordon varmıs boynunda doktorum sezeryanı onerdı yarın spınal anestesı ıle bebegım gelecek acılmam da yokmus doktor daha da fazla bekletıp rıske atmak ısteemem dedı sevınsem mı uzulsem mı bılemedım normal dogum hayalım bıttıhakkımda hayırlısı olsun herkes ıcın daha dogrrusu
bebegım gelecek demısm Allahın ıznıyle tabı ınsallah..kızlar ınsallah ıyıgecer amelıyatım korkuyorum ya
canim hic uzulme hayirlisi olsun.bebegin kilolu cikmis belki zor dogum olacakti allah korusun.bak efe usg de 3700 cikmasina ragmen 4000 dogdu.senin bebis de daha kilolu dogabilir.kordon da risk tabi.
sonuc olarak onemli olan sizin sagliginiz.yarin yavruna kavusuyosun sevin bence
evet cnm tam 3900 degıl de ona yakın . bılmıyorum bır yandan da korkuyordum normalden de sezeryandan da ama hakkımda hayırlısı buymus demek kı su an cok heyecanlıyım ve streslıyım ınanamıyorum yarın kavusagıma:)
gunaydin kizlar bebeciklerimizin sorunlari basladi ve hemen hemen hepimiz ayni sorunlari yasiyoruz.gaz sarilik ve emzirme problemi..
bugun efe kivrim kivrim kivraniyo feci gazi var cok agliyo.masaj yapiyorum ama nafile.ayaklarina sicak su torba koysam iyi gelirmi.acaba benmi usuttum farketmeden
doktor devit 3 gaz yapar demisti.dun vermedim ama yinede gazi var.simdi salliyorum uyumuyo oylece bakiniyo.
sallamasam aglicak birakamiyorum
siz gaz icin ne oneriyosunuz.doktorun verdigi ilac bitkisel kimyon rezene anason badem yagi var icinde
cok gecmis olsun canim allah sifa versin yavruna.bizden de isitme testi istediler sarilikla alakasi yoktu ama.
onu zaten yapiyolar diye biliorum
ama 2 duzey baska biseymi bilemedim
ah dilzarcim allah yardimciniz olsun canim yaa insallah tez vakitte iyilesir kuzun.gercekten insan bu konuda cok aciz kaliyo
benim oglusta 5.5 yasinda,neyseki kreste butun gun..yoksa yanmistim..seninki ku cukmus daha..bugün evdeydi mahvoldum bende..oglumda ayniydinbenim,gunduz uyumazdi ,cok gazliydi.cnm 40 çikana kadar duzenli olmaz,ins. Ondan sonra duzene girer uykulari..emzigi bende veriyorum arada a istemiyor ya,nasil aliscak bilmiyorum..gundüz hep emmek istiyor.
doktordan geldık sancım yok acılmam yok tık yok yarın 40+0 olucam bebek 3900 olmus ve kordon varmıs boynunda doktorum sezeryanı onerdı yarın spınal anestesı ıle bebegım gelecek acılmam da yokmus doktor daha da fazla bekletıp rıske atmak ısteemem dedı sevınsem mı uzulsem mı bılemedım normal dogum hayalım bıttıhakkımda hayırlısı olsun herkes ıcın daha dogrusu.............
bebegım gelecek demısm Allahın ıznıyle tabı ınsallah..kızlar ınsallah ıyıgecer amelıyatım korkuyorum ya
ne guzel herkes dogurmus galıba bı ben doguramadm bugn 40+2 oldum ama kızım cok nazlı tık yok bakalm ne olucak boyle gıderse subat annesı olucam heralde
canım ben de yarın 40+0 olucam tık yok bugun kontrolumuz vardı bebek 3900 olmus ve kordon varmıs boynunda doktorum sezeryanı onerdı yarın spınal anestesı ıle bebegım gelecek acılmam da yokmus doktor daha da fazla bekletıp rıske atmak ısteemem dedı sevınsem mı uzulsem mı bılemedım normal dogum hayalım bıttıhakkımda hayırlısı olsun herkes ıcın daha dogrrusu
Benimde takvimin bitti bugün hala ortada bebek filan yok dün akşam ne güzel heveslendik geliyo diye ama tırt çıktı
sorma ya o hayalkırıklıgını bnde cok yasadım su son gunler bnce hamılelıgn en zor gunlerı bekleyıs gercektn yoruyor ınsanı üstüne birde sen hala dogurmadın mı dıye gelen telefonlar yok mu cıglık atasım geliyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?