kizlar saka maka topikte nerdeyse kimse kalmadi ve ocak ayi bitiyo
su bucurukler biraz buyusede toplansak tekrar
kendimi cok garip hissediyorum hergun evdeyim.sadece doktora cikiyorum
kendime cok ozen gosteremiyorum oglum eskisi kadar uyumuyo kendime vakit ayiramiyorum
ve annemle anlasamiyorum biliyosunuz.annem hergun geliyo hemde haber vermeden ve anahtarla direk aciyo kapiyi.
zili cal dedim bu defada zili calip hemen anahtarla aciyo
cok bunaldim bu tavirlarindan.
esim resti cekti annen cocugun annesiymis gibi davraniyo buna dur demen lazim dedi
esimin kucagindan 3 kere oglani cekip almis agliyo diye
agladim tasinalim uzaga gidelim dedim tamam dedi
simdi ev bakiyoruz
cok dertliyim cook(
cocuga ben calisirken annem bakacakti ama asla istemiyorum artik
yoksa esimle kopacagiz
Saolun kızlar çok zor bişeymiş bu gaz sancısı, bugün tekrar götürdük doktora sab simplex verdi günde dört defa, akşamlarıda biogaia ya devam dedi. Şimdiden başladık damlalara ilaçlara, doktor zararı yok direk bağırsaklardan atılıyor dedi ama bilemiyorum. Kullanıyorum çünkü sancı girdiğinde öyle bir feryat ediyoki yüreğim dayanmıyor. Bide kızlar benim oğluşu genelde kucağımda dik pozisyonda uyutuyoruz kusuyo çünkü bayağı bi sindirdikten sonra yatağına bırakıyoruz. Doktor bugün gaz ın çaresi yok sebebide bilinmiyo sadece damlayla annenin yediği içtiğiyle azaltabiliriz ve tek çaresi sabır dedi. Hepimizin Allah yardımcısı olsun
Bir de göbeği sonrasında iyice kurulamak kaydıyla göbeği düşmeden yikayabilirsiniz. Biz yikamistik. 9. Gün düştü. Siz göbeği naptiniz? Var mi öyle inançlariniz? Benim kutuda duruyor.
Merhaba annisler. Dogurmayan kaldi mi acaba? Herkese hayirli olsun.
Bizim bugün 40. Günümüz. İlk ay güzel ama zor geçti gerçekten. Sariligimiz 2. Günden beri hala devam ediyor. Değer 6.5 idi en son. Doktor tüm tetkikleri yaptı. Tehlikeli bi durum yok kendisi geçer dedi. İlk hafta 2 gün isik almistik tabi.
40indan sonra bebegin huyu değişir düzenini kurar diyenlere pek inanamiyordum. Ama gerçekten öyle oldu. Kizim geceleri uyumazdi. Yani sancisinin yaninda bir de uykusu olmazdi. Gunduz ise hep uyurdu. 3-4 gün once baktim bir gece nerdeyse sabaha kadar uyuyacak. Emmesi için bile zor uyandirdim aralarda. Su anda da fena değil gece uyuyor gündüz uyumuyor. Tabi bunun yaninda değişik huylarimiz da ortaya cikmaya basladi. Artik ani seslere uyaniyor. Uykusu hafiflesti. Yeni yeni ağlama tarzlari geliştirmeye basladi. sinirlenirse Çiğlik atiyor bugünlerde.
Artik birbirimize iyice alistik.
Dr zinco yerine sab simplex vermişti. Ama fayda etmedi. Zincoya geri döndüm.
Bizden haberler böyle.
Merhaba arkadaşlar..
Benim bi sıkıntım var yaşayan, bilen varsa yardımcı olsun lütfen..
Nette araştırdım biraz ama hiç işe yarar bilgi bulamadım..
Bebeğimiz doğalı 24 gün oldu.
Zar zor emziriyorum onu.. Emzirirken bi sıkıntımız yok çok şükür ama emmesi bittikten sonra (yaklaşık bi 5 10 dk sonra) göğüslerimde acaip bi sızı oluyor.. Yarım saat filan sonra geçiyor ama o yarım saat canımdan gidiyor sanki.. Sıcak, soğuk kompres denedim ama işe yaramadı. Annemler göğsünde süt kaldığı içindir diyor ama süt kalmıyor öyle çok.. hissediyorum bunu..
Lütfen bu konuda bir bildiğiniz varsa yardımcı olun..Koca karı ilacı, normal ilaç ne biliyorsanız söyleyin denemeye razıyım.. Sırf bu yüzden emzirmeye korkuyorum ya.. ;(
mrb kızlar. karnınızı sardınızmı doğumdan sonra. bana herkes sarmam gerektiğini söylüyor sarkmaması için. ama ben sezaryen olduğu için korkuyorum. bi kaç kez sardım, dikişlerim acıyacakmış gibi geldi bıraktım. karnım indi çok şükür ama bi göbek duruyo esnek bi şekilde. sarmadım ama göbeğim sarkmadı diyen duydunuz mu yada 2. doğumu olanlar siz sardınız mi? ne yapsam bilemedim.
mrb kızlar. karnınızı sardınızmı doğumdan sonra. bana herkes sarmam gerektiğini söylüyor sarkmaması için. ama ben sezaryen olduğu için korkuyorum. bi kaç kez sardım, dikişlerim acıyacakmış gibi geldi bıraktım. karnım indi çok şükür ama bi göbek duruyo esnek bi şekilde. sarmadım ama göbeğim sarkmadı diyen duydunuz mu yada 2. doğumu olanlar siz sardınız mi? ne yapsam bilemedim.
Saolun kızlar çok zor bişeymiş bu gaz sancısı, bugün tekrar götürdük doktora sab simplex verdi günde dört defa, akşamlarıda biogaia ya devam dedi. Şimdiden başladık damlalara ilaçlara, doktor zararı yok direk bağırsaklardan atılıyor dedi ama bilemiyorum. Kullanıyorum çünkü sancı girdiğinde öyle bir feryat ediyoki yüreğim dayanmıyor. Bide kızlar benim oğluşu genelde kucağımda dik pozisyonda uyutuyoruz kusuyo çünkü bayağı bi sindirdikten sonra yatağına bırakıyoruz. Doktor bugün gaz ın çaresi yok sebebide bilinmiyo sadece damlayla annenin yediği içtiğiyle azaltabiliriz ve tek çaresi sabır dedi. Hepimizin Allah yardımcısı olsun
kizlar saka maka topikte nerdeyse kimse kalmadi ve ocak ayi bitiyo
su bucurukler biraz buyusede toplansak tekrar
kendimi cok garip hissediyorum hergun evdeyim.sadece doktora cikiyorum
kendime cok ozen gosteremiyorum oglum eskisi kadar uyumuyo kendime vakit ayiramiyorum
ve annemle anlasamiyorum biliyosunuz.annem hergun geliyo hemde haber vermeden ve anahtarla direk aciyo kapiyi.
zili cal dedim bu defada zili calip hemen anahtarla aciyo
cok bunaldim bu tavirlarindan.
esim resti cekti annen cocugun annesiymis gibi davraniyo buna dur demen lazim dedi
esimin kucagindan 3 kere oglani cekip almis agliyo diye
agladim tasinalim uzaga gidelim dedim tamam dedi
simdi ev bakiyoruz
cok dertliyim cook(
cocuga ben calisirken annem bakacakti ama asla istemiyorum artik
yoksa esimle kopacagiz
bize iki gaz ilacı da yan etki yaptı
nurse harvey alıcam şimdi
gaz ilacı konusunda yeni isimler var mı bildiğiniz?
yan etkisi az olan
Son iki gündür akşamları düzenli aralıklarla geldiğini farkettiğim sancısız kasılmalar oluyordu. Dün akşamdan beridirde sancılarım var. Hala evdeyim.
inşallah canım. Sorunsuz bir kucagıma alabildeydim hayırlısıyla..
Sancı başladıktsn sonra en uzun süren doğum benimki olacak sanırım :)
Hurma ye sicak suya otur yorulacagin seyler yap. Beklemekten baska yapacak birsey yok maalesef40+6oldum dogum yok. Yardim lutfen hizlandirmak icin napmali
40+6oldum dogum yok. Yardim lutfen hizlandirmak icin napmali
Kızlar bende Allah ın izniyle 29 ocakta yavruma kavuştum. Geçmişi okuyamadım.
Bebek kilo kaybediyor, sarılık oldu. Şimdide göğüslerim sertleşti
Canım ben, 'bana ilaç vermeyi unuttular kesin' diyecek kadar şiddetli hissettim sancıları. Suni sancıyı çektim bir süre o yüzden kıyaslama yapabiliyorum. Sanki hiç epidural olmadım gibi oldu. Epidural yaptırdım, bişey hissetmedim diyenlere şaşırıyorum, doğumdan sonra dikiş için uyuşturmaya iğne de yaptılar ama dikişleri de hissettim hepsini, acısıyla sızısıyla. Bana hiçbir ağrı kesici etki etmedi o gün, çok zordu
Kızlar bende Allah ın izniyle 29 ocakta yavruma kavuştum. Geçmişi okuyamadım.
Ben kullanyorum su an ama ilk 10 gun dikisleri sizlattigi icin takamadim. Doktorlar cok uygun bulmuyor diye biliyorum ama sen yinede sor
Ben de buralardayim meraketme.
Allah bebişlerinize şifa versin, en kısa sürede atlatırsınız inşallah. Çok üzülüyo insan, kızım bir gece uyumadı onunla birlikte ben de ağladımo bile üzüyo insanı. Allah yardımcınız olsun..
Hiç belli olmaz canım, benim de ilk doğumdu, uzun sürer derler ama sancılarım fazla uzatmadı direk 5 dk'da bir geldi ve başlaması ile doğum arası 10.30 saat sürdü. Sen daha kısa sürede kurtulursun inşallah.
Ben aldım korse ama dikişlerimin geçmesini bekliyorum. Ped sürtünce bile acıyo korse canımı yakar diye daha cesaret edip giyemedim.
Bugün doktora sorduk canım. 5. Gün kontrolümüz vardı, 40 günü geçene kadar çok normal. Bazen uyur bazen ağlar, düzeni olmaz. Düzenli uyku beklemeyin dedi. Hiçbir sorunumuz yok çok şükür, dün gece uyudu bakalım bundan sonra nasıl olcak:44:
Bi de benim kuzum gece uyurken yapıyo genelde, böyle hareketsiz yatıp uyumuyo, kıpır kıpır, mıkır mıkır sürekli oynuyo uyurken, ben de dalıp uyuyamıyorum onu pıtpıtlarken. Ne zamana kadar böyle olcak bu iş bilen var mı:44:
Canım belli olmaz, bu akşam gelir belki :) ben de canıma tak etti dediğim günün ertesinde doğurdum. Hiç bir belirti yoktu, tabi biraz da benim çabalarım olmadı değil
Canım ben, 'bana ilaç vermeyi unuttular kesin' diyecek kadar şiddetli hissettim sancıları. Suni sancıyı çektim bir süre o yüzden kıyaslama yapabiliyorum. Sanki hiç epidural olmadım gibi oldu. Epidural yaptırdım, bişey hissetmedim diyenlere şaşırıyorum, doğumdan sonra dikiş için uyuşturmaya iğne de yaptılar ama dikişleri de hissettim hepsini, acısıyla sızısıyla. Bana hiçbir ağrı kesici etki etmedi o gün, çok zordu
kızlar selam..
bebeği yıkama dediler bize.. göbeği düşene kadar yıkamayacakmışız, sizde öyle mi yaptınız?? Annemde çok sinirli bu duruma hastaneden gelir gelmez yıkayalım istiyordu ama kocacım yıkamayın dediler diye izin vermiyo yıkamasına :)
8 aylık hamile gibi göbeğim var.. eşim içerde bi bebek kaldı galiba diye dalga geçiyor :) ne zaman inecek acaba?? bi fırsat bulursam doğum hikayemi yazacagım inşallah.. Herkesi çook öptüm.. Hala inanamıyorum bebeğimin olduguna ama 5 günlük olduk bile :) Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu..
40+6oldum dogum yok. Yardim lutfen hizlandirmak icin napmali
;Kızlar bende Allah ın izniyle 29 ocakta yavruma kavuştum. Geçmişi okuyamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?