2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Evet canım kimse kalmadı bebişler büyüsün biraz aktifleşir tekrar. Bende doktordan doktora dışarı çıkıyorum kendimle ilgilenemiyorum tek yaptığım yapabildiğim diş fırçalamak ve duş. Saçlarımı değil fön kurutamıyorum dahi. Benim oğluşa aldığım çıtçıtlı badiler büyük geldi dün annem bebeğin yanında kaldı bi yarım saatliğine mothetcare e gittim. Avm ye girer girmez bi tuhaf oldum uzaylı gibiydim nerdeyim ben modunda , araba kullanırken bile tuhaf oldum. Annen içinde Allah yardımcın olsun anladığım kadarıtla annenin sınırları yok ve karşısındakininde sınırlarını önemsemiyo çok kolay ihlal edebiliyo, buna rahatlık denemez bence. Bu şekilde yaşamış büyümüş değişmez. Bencede annene baktırma düzenin kalmaz, Allah yardım eder inşallah düzgün bi bakıcı denk gelir evin heryerine kamera koydurursun telden takipte olursun sürekli, ben öyle yapıcam. Aksi halde hayatıma çok fazla müdahale olucağını düşünüyorum

doğuramayan sayılı kişiler :) :) benimde yarın kontrolüm var 40+2deyim bakalım dr ne dicek herşey yolunda diye bekliyoruz bakalım

bize iki gaz ilacı da yan etki yaptı
nurse harvey alıcam şimdi

Bir de göbeği sonrasında iyice kurulamak kaydıyla göbeği düşmeden yikayabilirsiniz. Biz yikamistik. 9. Gün düştü. Siz göbeği naptiniz? Var mi öyle inançlariniz? Benim kutuda duruyor.

canım benimkini cami avlusuna gömmüşler ben de kızımınkini üniversite kampüsüne gömücem :)
batıl inanç ama olsun yerine getiriyim

gaz ilacı konusunda yeni isimler var mı bildiğiniz?
yan etkisi az olan

canım bir kere oldu bana sıcak havlu yaptım sonrada pompayla boşalttım gögsümü rahatladım dene istersen

Ben hic sarmadım,ilk dogumda da sarmadim,sarkma olnadi.normal dogum yaptim ikisinde de...

ben sardım faydası oluyor, pek çok kişiden de faydası olduğunu duydum.

gaz ilacından bu kadar tedirgin olmayın arkadaşlar, bu durumun başka çaresi yok mecburuz onları kullanmaya

anneler, çocukları çocuk sahibi olduğunda yeni bir hükmetme alanına sahip olduklarını düşünüyor maalesef. bir şekilde haddini bildirmen lazım. olanlara çok üzüldüm, benim annemin de pek ayarı yoktur anlayabiliyorum seni

bize iki gaz ilacı da yan etki yaptı
nurse harvey alıcam şimdi

gaz ilacı konusunda yeni isimler var mı bildiğiniz?
yan etkisi az olan

ne yan etki yapıyor ki ben hiç duymamıştım

canım en son bu gönderiyi yazmışsın ve bir daha girmemişsin kk ya kesin doğum oldu nasılsın? haberlerini bekliyorum... :18::18::18:

Son düzenleme:
Kızlar bende Allah ın izniyle 29 ocakta yavruma kavuştum. Geçmişi okuyamadım.
Bebek kilo kaybediyor, sarılık oldu. Şimdide göğüslerim sertleşti

Hayırlı olsun bebeğin. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. Şifa versin. Göğüslerine sıcak havlu sarabilirsin sütü akitiyor.

hayırlı olsun canım Allah bağışlasın bebişinde hemen iyileşir inşallah göğüslerin için sıcak su torbası koymanı öneririrm benimde başıma geldi 3 gün su bile içmedim süt çok olmasın diye bir de rahatsızlık hissettikçe sağ boşalt bir kaç güne normale döner
benimde kızım akşam 7 12 arası mızmız doymuyor ben de süt olmuyor hep ağlıyor ben de strese giriyorum gaz sancılarım nihayet azaldı yemek yiyemez olmuştum sadece tahin pekmez yedim süt olsun diye 1 haftada 1.5kilo olarak geri döndü:) bugünde sırt tutulması nedeniyle acillik oldum kızlar nefes alamadım şu kırkımız hayırlısıyla bir çıksaydı

ah aynısını ben de yaşadm 26 saat sancı cektım son 6 saatini suni sancıyla desteklediler ve son 4 saatınde epidural için katedral takıldı belimden, katedral kaymasın diye sancının yanında ayrı bir stres yaşadım, o takılmadan önce sancım geldiğinde belime masaj yapıodu yakınlarım, ama o takılınca ne sancımı azalttı ne de masaj yapılabildi belime,çok kötüydü.Anestezi uzmanı ertesi gün katedrali çıkarırken kaymış dedi ama bence o hiç yerini bulmamıştı zaten

Hayirli olsun canim. Sutunu sagmaya calis goguslerini fazla hirpalamamaya calis yavas yavas sag cok baski yapma. Sagdigindan bebegine kasikla ver emebilene kadar. Cok kaynar uygulama yapma gecmis olsun

Ben kullanyorum su an ama ilk 10 gun dikisleri sizlattigi icin takamadim. Doktorlar cok uygun bulmuyor diye biliyorum ama sen yinede sor

Ben de buralardayim meraketme.

Geç oldu biraz ama ben doktora sormadan tavsiye etti direk. Aldım ve çarşambadan beri takiyorum ilk gün zorlandım ama yerini ayarlayınca inanılmaz rahat ettim. Tek sorun terlemek cunku kaşıntı yapıyor. Bugun banyo yaparken çıkardım cok farketmiş baya inmiş göbeğim. Ve dikişlerime destek yaptıgı icin cok rahat hareket ediyorum. Çıkarınca dikişlerim tekrar sızlamaya başladı. Banyodan sonra tekrar taktım. Tavsiye ederim.

Canim ben takmamı tavsiye ederim. Çarşambadan beri kullanıyorum. İlk gün biraz acıdı ama sonrasında cok rahat ettim.

Bizede yıkamayın dediler. 1 haftalık olduk.. Hic yıkamadım. Sampuanli durulmamış bezle güzelse sildik. Zaten kotu kokmuyordu. Göbeğimizde düşmek üzere. Suna hanımında tavsiyesine ben korse kullanıyorum. Cokta rahat ettim. Sana korse önermediler mı?

40+6oldum dogum yok. Yardim lutfen hizlandirmak icin napmali

bende 40+5 oldum hala dogum yok hergun dus alıyorum yürüyorm ama tık yok pazartesıye kadar süre verdi doktor heralde suni sancı vericek bebiş iyi durumda cok sükür allah yardımcımz olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…