ben sardım faydası oluyor, pek çok kişiden de faydası olduğunu duydum.
gaz ilacından bu kadar tedirgin olmayın arkadaşlar, bu durumun başka çaresi yok mecburuz onları kullanmaya
anneler, çocukları çocuk sahibi olduğunda yeni bir hükmetme alanına sahip olduklarını düşünüyor maalesef. bir şekilde haddini bildirmen lazım. olanlara çok üzüldüm, benim annemin de pek ayarı yoktur anlayabiliyorum seni
ne yan etki yapıyor ki ben hiç duymamıştım
Canım bu ilaçlar nasıl bi yan etki yaptı nasıl anladın
Kızlar bende Allah ın izniyle 29 ocakta yavruma kavuştum. Geçmişi okuyamadım.
Bebek kilo kaybediyor, sarılık oldu. Şimdide göğüslerim sertleşti
Günaydın canım
Geçmiş olsun inşallah bir an önce düşerde kurtulursun canım.
Kızlar bu göğüs ucuna bi çözüm yokmu allah aşkına bebişim emerken kanamaya başladı ağlamadan geçen bi emzirme yok iyice yara oldu sadece zonkluyo Allahım ne zaman nasıl geçicek anlamadım ne acıymış!
kızlar selam;
bende göğüs ucundan dertliyim Allahım nasıl bir acıdır bu walla emzirme vakti gelince kalbim nasıl çarpıyor korkudan lansinoh kullanıyorum bende 20.günde oluştu çatlaklarım ne kadar sürecek acaba? kaç günde iyileşir?Onun dışında benim bebek hep kısa kısa uyuyor o uyuduğunda yemek mi yesem acaba bende biraz kestirsem mi ne yapacağımı şaşırıyorum Elleri kolları uyurken yüzüne çarpıyor hemen uyanıyor hafif sarıyorum kundak gibi bu defa da fark ettiği anda kollarını çıkarmaya çalışıyor Çıkaramazsa da ağlıyor Çok zormuş ama bebek bakmak yaa bugün 3 haftalık olduk
Merhaba anneler benim dogumuma da az kaldi sabahtan beri ozellikle sag kasigimda kramp benzeri bi agri var iki buklum yuruyorum resmen ara ara belimden de agri giriyor ama duzemli degil kontrolume de var daha normal mi boyle olmasi hemen pat diye hastaneye gitmek istemiuorim
Kızlar bende Allah ın izniyle 29 ocakta yavruma kavuştum. Geçmişi okuyamadım.
Bebek kilo kaybediyor, sarılık oldu. Şimdide göğüslerim sertleşti
ah aynısını ben de yaşadm 26 saat sancı cektım son 6 saatini suni sancıyla desteklediler ve son 4 saatınde epidural için katedral takıldı belimden, katedral kaymasın diye sancının yanında ayrı bir stres yaşadım, o takılmadan önce sancım geldiğinde belime masaj yapıodu yakınlarım, ama o takılınca ne sancımı azalttı ne de masaj yapılabildi belime,çok kötüydü.Anestezi uzmanı ertesi gün katedrali çıkarırken kaymış dedi ama bence o hiç yerini bulmamıştı zaten
Sicak suda fazla beklemekten korkuyorum sanci yok bebek iyi ama daha beklenmeyecek
Günaydın, annelere ve bebişlerine...
cuma sarılık kontrolümğz vardı, 13.5 çıktı, gelecek cumaya tekrar bakılacak, inş artık yükselmez...
kızlar benim de göğsümün biri çok feci kanıyor bide dışardan görünmüyo ama emzirdiğim de kızım kan da emiyo ve sonra kusuyo kanlı kanlı o gögsümü emzirmeyi kestim bende haliyle tek göğsüm de yetmiyo bebişe mama da veriyorum mecburentecrübeliler var mı bu konuda tavsiyeleri neler yada aynı sorunu yaşayanlar çok üüzülüyorum yaaa
Cnm ayni sorunu bende yasadim ama bi krem kullandim 1haftaya kalmadan iyilesti ve su anda hic kanama aci yok.
Herkese günaydın kızlar
Bugün 10 günlük olduk bizdikişlerim biraz daha iyi çok şükür, az biraz oturabiliyorum.
Kızım kurbağa gibi çekip ayaklarını karnına, göğsümde uyuyobu şekilde 2 saat uyuyo hiç uyanmadan. Bi de geceleri yanımda yatırıyorum, henüz kıyamıyorum beşiğe koymaya çünkü uyumuyo, çığlık çığlığa uyanıyo. Benim sıcaklığıma ve kokuma ihtiyacı var sanırım hala. Sizde durumlar nasıl? Ne zaman başlar beşiğinde yatmaya acaba? Yavrumu ağlatamıyorum, çok hırpalıyo kendini o yüzden kıyamıyorum illa beşiğinde uyusun diye ısrar edemiyorum. Benim gibi olan var mı merak ediyorum.
Geçmiş olsun canım, hayırlı olsun bebeğin. Kurtulmuşsun çok şükür. Biran önce toparlanırsın inşallah. Yavruna da geçmiş olsun, hemen iyileşir umarım..
Muhtemelen benim de öyle bişey oldu. Başka türlü olamaz, en ufak bir azalma olmamıştı çünkü. Bidaha doğurursam hayatta epidural falan yaptırmam.
Ben sıcak suyu 60 dereceye çıkarıp kaynar suya oturmuştum resmen leğenin içinde. Sadece göbeğine kadar çıkmamasına dikkat et suyun, dayanabildiğin kadar sıcak suya otur.
Geçmiş olsun canım, düşmüş bak ne güzel, inşallah artık tamamen düşer de bidaha bunun için hastaneye gitmezsiniz.
Ben ayva çekirdeği ve gülsuyu ile yaptığım kremi sürmüştüm ilk zamanlar, şimdi sürmüyorum hiçbişey. Emzirmeye başladığımda ilk başta acıyo ama sonra normale dönüyo çok şükür.
Herkese günaydın kızlar
Bugün 10 günlük olduk bizdikişlerim biraz daha iyi çok şükür, az biraz oturabiliyorum.
Kızım kurbağa gibi çekip ayaklarını karnına, göğsümde uyuyobu şekilde 2 saat uyuyo hiç uyanmadan. Bi de geceleri yanımda yatırıyorum, henüz kıyamıyorum beşiğe koymaya çünkü uyumuyo, çığlık çığlığa uyanıyo. Benim sıcaklığıma ve kokuma ihtiyacı var sanırım hala. Sizde durumlar nasıl? Ne zaman başlar beşiğinde yatmaya acaba? Yavrumu ağlatamıyorum, çok hırpalıyo kendini o yüzden kıyamıyorum illa beşiğinde uyusun diye ısrar edemiyorum. Benim gibi olan var mı merak ediyorum.
kızlar benim de göğsümün biri çok feci kanıyor bide dışardan görünmüyo ama emzirdiğim de kızım kan da emiyo ve sonra kusuyo kanlı kanlı o gögsümü emzirmeyi kestim bende haliyle tek göğsüm de yetmiyo bebişe mama da veriyorum mecburentecrübeliler var mı bu konuda tavsiyeleri neler yada aynı sorunu yaşayanlar çok üüzülüyorum yaaa
Canım bi krem kullandında hangi kremi kullandın yazda bizde alak olmazmı? Ben de emzirmeyi bıraktım kızlar kantoron yağı işe yaramadı lansinohda öyle kalkanda kullandım silikon göğüs ucu da yaramadı olmadı olmadı mamaya başlıcam sanırım kanama arttı çünkü soğan yazmışınız saolun onu sürdüm bakalım akşama acile gidicez bi krem önersinlerde yaralar geçsin bari asabım bozuldu yemin ederim sütüm geri kaçarmı kızlar ya napıcam(
Canım bi krem kullandında hangi kremi kullandın yazda bizde alak olmazmı? Ben de emzirmeyi bıraktım kızlar kantoron yağı işe yaramadı lansinohda öyle kalkanda kullandım silikon göğüs ucu da yaramadı olmadı olmadı mamaya başlıcam sanırım kanama arttı çünkü soğan yazmışınız saolun onu sürdüm bakalım akşama acile gidicez bi krem önersinlerde yaralar geçsin bari asabım bozuldu yemin ederim sütüm geri kaçarmı kızlar ya napıcam(
Canım ben yeni yeni emzirmeye başlamıştım öncesinde mama kullanırken içirip gazını alıp yarım saat kadar omzumda dik tutuyodum kusmasın diye sonrada iyice daldığını hissdersem beşiğine yatırıyodum yok dalmadıysa illa beşiğine koymuyorum kucaumda pışpışlamaya dewam ediyorum . Şimdi emzirirkende öyle emerken uyuyo çoğunlukla uyuyunca memeyi çekip ( bırakmıyo çünkü bıraksam 1saat emdiği oluyo) yatırıyom beşiğe ama kuş gibi uykusu olduğu için dalmıyabiliyo ozamanda burdayım kızım deyip beşiğinde sallıyom dalıyo çok şükür bir aylık oldu kızım .
Ben varimyanimizda yatiramayoruz cunku yanimizda oglum yatiyor ama goguste uyumayi cok seviyor hatta uyudugu tek yer orasi, ozellikle de babasinin gogsu :) kizimin baba duskunlugu simdiden basladi. Youtube dan kolik muzigi aciyoruz gogsumuze aliyoruz isigi da sonduruyoruz oyle uyuyor. Dun gece 1i geciyordu uyutabildigimizde canimizi okudu. Goguslerimi tamamen bosaltti ve ac gibi kivrandi. Evde mama yok zaten hic kullanmadim ki vereyim uyusun. Dun vardi zaten bir derdi gunduz bile uyumadi duzgunce. Gaz degil di agrisi da yoktu ama huysuzlandi. Bir de uyanik oldugu surece kucakta olmak istiyor. Epey zorluyor bizi. Bence sen ayni yatakta uyumamaya calis cok tehlikeli cunku, bogulabilir. Yatagina senin kokunu tasiyan birseyler koyarak orada uyumaya alistirmaya calis.Battaniye falan olabilir altina serersin ya da pijaman falan tenine degmis kokunu tasiyan birsey olsun
Herkese günaydın kızlar
Geçmiş olsun canım, hayırlı olsun bebeğin. Kurtulmuşsun çok şükür. Biran önce toparlanırsın inşallah. Yavruna da geçmiş olsun, hemen iyileşir umarım..
Muhtemelen benim de öyle bişey oldu. Başka türlü olamaz, en ufak bir azalma olmamıştı çünkü. Bidaha doğurursam hayatta epidural falan yaptırmam.
Ben sıcak suyu 60 dereceye çıkarıp kaynar suya oturmuştum resmen leğenin içinde. Sadece göbeğine kadar çıkmamasına dikkat et suyun, dayanabildiğin kadar sıcak suya otur.
Geçmiş olsun canım, düşmüş bak ne güzel, inşallah artık tamamen düşer de bidaha bunun için hastaneye gitmezsiniz.
Ben ayva çekirdeği ve gülsuyu ile yaptığım kremi sürmüştüm ilk zamanlar, şimdi sürmüyorum hiçbişey. Emzirmeye başladığımda ilk başta acıyo ama sonra normale dönüyo çok şükür.
Herkese günaydın kızlar
Bence yavas yavas alistir cnm yataginda yatirmaya..boyle zor olur sana da büyüdukce alısır iyice..biz oglumda o hatayi yptik,hep kucakta salladık uyuturken,sonrasinda 1 yasına kadar surdu..biz simdi gündüz salonsa tv açıkken yatiriyoz,gecede yataginda uyuyor..tabii gazdan hemen uyaniyor genelde emerken daliyor sonra uyaniyor..daha duzene girmedi,bugün hic uytamadik mesela ama dün cok guzel uyudu..hele bsnyo yapinca cok guzeluyuyor..
Çok sağol canım,evet çok şükür düştü... Nasıl sevindik bir bilseniz...Darısı cumaya...
Annemler de gidecekmiş cuma günü, galiba hastaneden sonra... Bizbize kalacağız bakalım... Nasıl olacak düzenimiz..
Bence yavas yavas alistir cnm yataginda yatirmaya..boyle zor olur sana da büyüdukce alısır iyice..biz oglumda o hatayi yptik,hep kucakta salladık uyuturken,sonrasinda 1 yasına kadar surdu..biz simdi gündüz salonsa tv açıkken yatiriyoz,gecede yataginda uyuyor..tabii gazdan hemen uyaniyor genelde emerken daliyor sonra uyaniyor..daha duzene girmedi,bugün hic uytamadik mesela ama dün cok guzel uyudu..hele bsnyo yapinca cok guzeluyuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?