;
Gecmis olsun cnm,Allah analı babalı büyutsun ..sariligida gecer ins.bol bol emzir.
Hayirli olsun canim. Sutunu sagmaya calis goguslerini fazla hirpalamamaya calis yavas yavas sag cok baski yapma. Sagdigindan bebegine kasikla ver emebilene kadar. Cok kaynar uygulama yapma gecmis olsun
Hayırlı olsun bebeğin. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. Şifa versin. Göğüslerine sıcak havlu sarabilirsin sütü akitiyor.
hayırlı olsun canım Allah bağışlasın bebişinde hemen iyileşir inşallah göğüslerin için sıcak su torbası koymanı öneririrm benimde başıma geldi 3 gün su bile içmedim süt çok olmasın diye bir de rahatsızlık hissettikçe sağ boşalt bir kaç güne normale döner
benimde kızım akşam 7 12 arası mızmız doymuyor ben de süt olmuyor hep ağlıyor ben de strese giriyorum gaz sancılarım nihayet azaldı yemek yiyemez olmuştum sadece tahin pekmez yedim süt olsun diye 1 haftada 1.5kilo olarak geri döndü:) bugünde sırt tutulması nedeniyle acillik oldum kızlar nefes alamadım şu kırkımız hayırlısıyla bir çıksaydı
Hurma ye sicak suya otur yorulacagin seyler yap. Beklemekten baska yapacak birsey yok maalesef
Bol yuruyus merdiven inip cik ve sicak banyo yardimci olabilir. Bende 40+6 da dogum yaptim hakkinizda hayirlisi olsun kimbilir belki bugun gelir :))
Sicak suda fazla beklemekten korkuyorum sanci yok bebek iyi ama daha beklenmeyecekbende 40+5 oldum hala dogum yok hergun dus alıyorum yürüyorm ama tık yok pazartesıye kadar süre verdi doktor heralde suni sancı vericek bebiş iyi durumda cok sükür allah yardımcımz olsun canım
Günaydın, annelere ve bebişlerine...
cuma sarılık kontrolümğz vardı, 13.5 çıktı, gelecek cumaya tekrar bakılacak, inş artık yükselmez...
Çok sağolun kızlar. Acemilik ne kötü. Ben plastikmeme ucu kullanıyorum ve bebek sadece onun uç kısmını emiyor. Öyle emincede çabuk yoruluyorbugün telaşlandım ve eşime süt sağma mak aldırdım. Önerilerinizi uygulayıp göğüslerim yumuşayınca biraz, makineyle sağdm ve inanılmaz rahatladım. Tek sorun bebek bu gidişlebiberona alışacak.
Günaydın canım
Geçmiş olsun inşallah bir an önce düşerde kurtulursun canım.
Kızlar bu göğüs ucuna bi çözüm yokmu allah aşkına bebişim emerken kanamaya başladı ağlamadan geçen bi emzirme yok iyice yara oldu sadece zonkluyo Allahım ne zaman nasıl geçicek anlamadım ne acıymış!
gecen hafta k valideme gittim yakinda bi magazadan gomlek aldim emzirirken kolay olsun diye.yaz gelsede hem oglanlar buyuse hem disari ciksakEvet canım kimse kalmadı bebişler büyüsün biraz aktifleşir tekrar. Bende doktordan doktora dışarı çıkıyorum kendimle ilgilenemiyorum tek yaptığım yapabildiğim diş fırçalamak ve duş. Saçlarımı değil fön kurutamıyorum dahi. Benim oğluşa aldığım çıtçıtlı badiler büyük geldi dün annem bebeğin yanında kaldı bi yarım saatliğine mothetcare e gittim. Avm ye girer girmez bi tuhaf oldum uzaylı gibiydim nerdeyim ben modunda , araba kullanırken bile tuhaf oldum. Annen içinde Allah yardımcın olsun anladığım kadarıtla annenin sınırları yok ve karşısındakininde sınırlarını önemsemiyo çok kolay ihlal edebiliyo, buna rahatlık denemez bence. Bu şekilde yaşamış büyümüş değişmez. Bencede annene baktırma düzenin kalmaz, Allah yardım eder inşallah düzgün bi bakıcı denk gelir evin heryerine kamera koydurursun telden takipte olursun sürekli, ben öyle yapıcam. Aksi halde hayatıma çok fazla müdahale olucağını düşünüyorum
nasil ayar vericem bilmiyorum canim.bisey soyleyince iki cocuk buyuttum deyip fikirlerime karsi cikiyoben sardım faydası oluyor, pek çok kişiden de faydası olduğunu duydum.
gaz ilacından bu kadar tedirgin olmayın arkadaşlar, bu durumun başka çaresi yok mecburuz onları kullanmaya
anneler, çocukları çocuk sahibi olduğunda yeni bir hükmetme alanına sahip olduklarını düşünüyor maalesef. bir şekilde haddini bildirmen lazım. olanlara çok üzüldüm, benim annemin de pek ayarı yoktur anlayabiliyorum seni
ne yan etki yapıyor ki ben hiç duymamıştım
bende agliyodum finduxcum parca kopuyodu oyy cok fenaGünaydın canım
Kızlar bu göğüs ucuna bi çözüm yokmu allah aşkına bebişim emerken kanamaya başladı ağlamadan geçen bi emzirme yok iyice yara oldu sadece zonkluyo Allahım ne zaman nasıl geçicek anlamadım ne acıymış!
Kızlar bende Allah ın izniyle 29 ocakta yavruma kavuştum. Geçmişi okuyamadım.
Bebek kilo kaybediyor, sarılık oldu. Şimdide göğüslerim sertleşti
Canım ya çok zor gerçekten o benimde 20 gün sürdü bi yandan süt akıyodu bi yandan kan.bebek göğüs ucumu tutunca bağıra çağıra ağlıyodum. En son doktorum dediki her emzirmeden sonra lansinoh kremi sadece göğüs ucuma değil göğüs pedinin içinede bolca sür öyle kapat emzirmeden öncede unibaby ıslak mendille sil. O kremlede ağzına verebilirsin bebeğin ama bu sefer kremden kayıyor tutamıyor bebek. Benim bu şekilde iyileşiyodu annem ne gerek var sürme artık deyince bıraktım sonra ertesi gün yine aynı oldu , dinlemedim annemi iyileşene kadar sürdüm. 1 haftada 2 tane 40 lık tüp bitiriyodum.
gecen hafta k valideme gittim yakinda bi magazadan gomlek aldim emzirirken kolay olsun diye.yaz gelsede hem oglanlar buyuse hem disari ciksak
annem kendi bakacagini dusunuyo ve bu yuzden her defasinda bana mecbursunuz mesaji veriyo
o oyle yapinca deliriyorum ogluma diyoki benimle iyi anlasmak zorundasin
bakiciya versem en azindan lafimi soylerim.anneme bisey soyleyemiyorum hanim hemen isine gelirse gibi konusmaya basliyo
evime geliyo pek bi is yapmiyo uyuyan bebegi salliyo kahve sigara iciyo ve abuk subuk konusup beni delirtiyo
nasil ayar vericem bilmiyorum canim.bisey soyleyince iki cocuk buyuttum deyip fikirlerime karsi cikiyo
bende agliyodum finduxcum parca kopuyodu oyy cok fena
avent gogus ucu aldim rahatladim hala onunla emziriyorum
kesinlikle dene rahatlarsin
Var canım bebek ilk başlarda almıyodu göğsümü ondan almıştım bi büyük boy aldım olmadı küçüğünü aldım olmadı yumuşak diye başka marka aldım benim kız çok hırçın onunla alınca biberon yerine koyuyo istiyo aksın haldır haldır gelmeyincede başlıyo ağlamaya ama ne ağlamak çok iştahlı maşallah maşallah o yüzden silikonsuz veriyom iyice kavrasın diye ama yaralar iyleşmezse gene kullanırım tabi iyi hatırlattın saol canım
Kızlar bende Allah ın izniyle 29 ocakta yavruma kavuştum. Geçmişi okuyamadım.
Bebek kilo kaybediyor, sarılık oldu. Şimdide göğüslerim sertleşti
Tamam canım ben lansinoh u ilk günden beri sürüyodum ama az tabi hala bitmedi mesela bugun 34 günlük kızım . Şimdide kantoron yağını okudum dün onu bu sabah gitti aldı eşim onu sürüp şu göğüs kalkanıyla kapattım çok faydalıymış oluşan yaralara bakıp görcez. Biarada ayva çekirdeği tarifi geçmişti baya burda arkadaşların çoğu tarifi alıp yapmışlardı işe yaradımı kızlar o tarif çok merak ettim . Bende bugün çekirdekleri gülsuyuyla karıştırıp koydum kenara bakam işe yararlar inşallah . Napıcamı şaşırdım yawrum ben ağladıkça oda susup beni dinliyo sonra mızıklanıyo diyorum kızım yok prensesim sen em bişe yok bitanem bişe yok deyince dewam ediyo emmeye ölürüm ben ona ya(
Daha önceden doğum yapan tecrübeli arkadaşlar ya da bilgisi okan arkadaşkarım sorum var size :
lohusalık sonrası adet gecikebilir diye biliyorum doktorum da söylemişti. 50 günlük olduk da biz sanırım adet oluyorum az az lekelenmem var normal mi acaba? Hep.gecikir derlerdi de şimdi olunca acaba başka bi sıkıntı mı var diye azıcık korktum da
Daha önceden doğum yapan tecrübeli arkadaşlar ya da bilgisi okan arkadaşkarım sorum var size :
lohusalık sonrası adet gecikebilir diye biliyorum doktorum da söylemişti. 50 günlük olduk da biz sanırım adet oluyorum az az lekelenmem var normal mi acaba? Hep.gecikir derlerdi de şimdi olunca acaba başka bi sıkıntı mı var diye azıcık korktum da
Merhabalar göğüs ucu çatlakları için kakao yağını öneririm çok işe yarıyor çok şükür ben hiç yaşamadım doğum öncesinden beri kullanıyorum
Günaydın canım
kızlar selam;
bende göğüs ucundan dertliyim Allahım nasıl bir acıdır bu walla emzirme vakti gelince kalbim nasıl çarpıyor korkudan lansinoh kullanıyorum bende 20.günde oluştu çatlaklarım ne kadar sürecek acaba? kaç günde iyileşir?Onun dışında benim bebek hep kısa kısa uyuyor o uyuduğunda yemek mi yesem acaba bende biraz kestirsem mi ne yapacağımı şaşırıyorum Elleri kolları uyurken yüzüne çarpıyor hemen uyanıyor hafif sarıyorum kundak gibi bu defa da fark ettiği anda kollarını çıkarmaya çalışıyor Çıkaramazsa da ağlıyor Çok zormuş ama bebek bakmak yaa bugün 3 haftalık olduk
Günaydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?