kızlar bebeklerınız hayırlı olsun.aranızda epıdural yada spınal anestezı olan varmı.nasıl oluyor.neler yapıyolar hemsıreler falan.yanı cok merak edıyorum.bas agrsı cok oluyor dıyolar sızdede oldumu.yanı mıde bulantısı falan oldumu.amelıyathanede neler yasadınız cevaplarsanız cok sevınırım.bırde ben 8 sene evvel bel fıtıgı amelıyatı olmustum.acaba bana yaparlarmı belden uyusturup sezeryan.cok soru sordum kusura bakmayın:26::26:
En iyisi boyle yapmak sanırım cnm..Ben hemen her kalktığımızda değiştiriyorum aynı pişik olmasın mantığıyla.
Hayırli olsun bebisin cnm,sarılıgıda atlatmısınız ne güzel.17 ocakta bende Hamza'mı kucağıma aldım 3100 gr 51 cm doğdu oğlum, uykusuz her gece modundayız, sarılığımız geçti sayılır 4 kişilik ailemizle çok ama çok mutluyuz :)
Yok cnm ağlamiyor,bende gece birini emzirdikten sonra dalıyor dedigyin gibi genelde uyansın diye altıni acmaya başladim.ilk haftalarda sarılığinyuksekti,uyanamiyordu..het bezi kakalı oluyir kızımın..sade cislı bez gormedim daha..çok ağlamıyorsa önce bezini değiştir sonra emzir, genellikle emerken uyuyakalıyorlar zaten. gazıyla beraber azıcık kaka çıkarmışsa onu değiştirmiyorum gece ama çok yaptıysa değiştiriyorum
Benim kızda aynı cnm,anne sutü alan bebek kakası sapsarı ve sulu olur merak etme..zaten yaparken denk gekmisindir su gibi akıyor.kızım bugün 16 günlük oldu.benim sorum şu günde 7-8 kez kaka yapıyor.bu normal ama ishal şeklinde.çok sıvı.sizin bebeklerde mi böyle acaba.yoksa ishal mi oldu .cvplarsanız sevinirim.
kızım bugün 16 günlük oldu.benim sorum şu günde 7-8 kez kaka yapıyor.bu normal ama ishal şeklinde.çok sıvı.sizin bebeklerde mi böyle acaba.yoksa ishal mi oldu .cvplarsanız sevinirim.
kızım bugün 16 günlük oldu.benim sorum şu günde 7-8 kez kaka yapıyor.bu normal ama ishal şeklinde.çok sıvı.sizin bebeklerde mi böyle acaba.yoksa ishal mi oldu .cvplarsanız sevinirim.
Yok cnm ağlamiyor,bende gece birini emzirdikten sonra dalıyor dedigyin gibi genelde uyansın diye altıni acmaya başladim.ilk haftalarda sarılığinyuksekti,uyanamiyordu..het bezi kakalı oluyir kızımın..sade cislı bez gormedim daha..
Sadece anne sütü alıyorsa ishal yada kabız olmaz canım rahat ol, bizimkide 8 10 kez yapıyor, çok sıvı susamdan az iri taneler oluyor içinde, altın sarısı renkte, mis gibi kokuyor :))))
Hayirli olsun sunnetiniz,israrla emzirmeye calıs bence,mutlaka emer zamanla..sutunde artar emzirdikce..
gunaydin erkek anasiAllah damatliginida gostersin insallah
bizde 14. gun efeyi sunnet ettirdik canim ama doktor agladikca emzir acisini unutur dedi.bende her mizildandiginda memeyi tiktim agzina
sen israrla emzir canim ac birakma tabiki mama vericez yetmediginde ama once emzirmeye calis sonra biberon ver.
bende doymadiginda gunde 2 defa mama veriyorum.
memeyi tutturmaya calis daha birakmasi icin erken eminim inadi birakip alacaktir
kızlar bebeklerınız hayırlı olsun.aranızda epıdural yada spınal anestezı olan varmı.nasıl oluyor.neler yapıyolar hemsıreler falan.yanı cok merak edıyorum.bas agrsı cok oluyor dıyolar sızdede oldumu.yanı mıde bulantısı falan oldumu.amelıyathanede neler yasadınız cevaplarsanız cok sevınırım.bırde ben 8 sene evvel bel fıtıgı amelıyatı olmustum.acaba bana yaparlarmı belden uyusturup sezeryan.cok soru sordum kusura bakmayın:26::26:
sagol canim minik erkeklerimiz buyuyunce bize tesekkur edicekler hatirlamadiklari icinSagolun kizlar. Bende vermeye calisiyorum meme ama annemler iki agladimi acliktan olcek edasiyla dayiyorlar biberonu. Umarimsutum devam eder.
Sizinde sunnetiniz hayirli olsun minikkelebek. Erkek oldu oluslarimiz
merhaba kızlar hayat tüm yoğunluğuyla devam ediyor ben iki gündür epey stresliydim kızım memeyi almamaya başladı sütüm 2 gün azdı arada biberonla süt vermiştim 2 gündür memeyi aldıramadım saatlerce uğraştım nasıl itiyor iki eliyle görseniz midem deliniyo resmen stresten bugün biraz daha iyi ama hala hoplata zıplata veriyorum yarın 1.ay kontrolümüz var bakalım kaç kilo oldu kızım bu arada kilolarınız nasıl kızlar hani şu ara önemli değil takıntı m yok ama ben kilo alıyorum yemeği abartmadığım halde 10 kilo ile doğuma girdim 2 haftalıkken 2 kilom kalmıştı şimdi 2 kilo aldım üstüne sizde nasıl bende mi bir gariplik var
Kızlar bir sorum olucak..gece bebislerinizin altini aliyonuzmu.benim kızın her bezi kakali ouyor.bende emzirmek icin her kalktigimda bezinide degistiriyom,uykusuda aciliyor tabii..acaba almasam pisik olur diye korkuyorum.oglumda almazdim ama o da gece kaka yapmazdı..
merhaba kızlar hayat tüm yoğunluğuyla devam ediyor ben iki gündür epey stresliydim kızım memeyi almamaya başladı sütüm 2 gün azdı arada biberonla süt vermiştim 2 gündür memeyi aldıramadım saatlerce uğraştım nasıl itiyor iki eliyle görseniz midem deliniyo resmen stresten bugün biraz daha iyi ama hala hoplata zıplata veriyorum yarın 1.ay kontrolümüz var bakalım kaç kilo oldu kızım bu arada kilolarınız nasıl kızlar hani şu ara önemli değil takıntı m yok ama ben kilo alıyorum yemeği abartmadığım halde 10 kilo ile doğuma girdim 2 haftalıkken 2 kilom kalmıştı şimdi 2 kilo aldım üstüne sizde nasıl bende mi bir gariplik var
Bende 26 gün önce spinal anestezi ile sezeryan oldum. Sezeryan cok rahat gecti o kadar korkmama rağmen hep hissedicem korkusu vardı anestezi uzmanina ben hissediyorum galiba dedim oda olamaz suan kafasini görüyorum cikarmak üzereler dedi) zaten esimde yanimdaydi oda cok heycanliydi. Hic korktugum gibi olmadi doguma girmeden onceki video larima bakiyorum korkudan ne hale gelmisim:)) ama zaten 20 dakikada hersey bitti bebisimin gözleriyle buluştuğum an zaten herseyi unutuyorsun biran önce dikislerim bitsede onu kollarıma alsam diye düşünüyorsun bende internette cok araştırmıştım spinalin yan etkilerini Allah'a şükür bende hiçbiri yaşanmadı sadece anestezi yapılırken doğru yeri bulamadılar 2-3 kere denediler o yüzden ameliyatın 3 üncü günü cok bel agrisi çektim oda gecti şükür... Ben dikişlerin acısından cok korkuyordum oda beklediğim kadar olmadı Allah'tan. Zaten 4 saat kadar ayaklar uyusuk hissetmiyosun bişey sonrada ağrı kesici serum veriyorlar benim ilk gece biraz ağrıdı serum taktılar ertesi gün gecti...
canım iki kızımda da bu yolla doğumu mu ilk kızımda epiduraldi sadece bir iğne yaptılar belimden ben sadece ağrı hissetmedim ama basınç şu bu derken fenalaştım uyuttular beni sonrasında ağrım falan da olmadı ama hastaneden çıkınca baş ağrısı yaşadım bu kızımda kombine spinal yapıldı katater mi diyolardı ondan taktılar belime hiç bir şey hissetmedim sadece bebek çıkınca acayip bir hafiflik hissettim ama bebeği yanıma getiripte sıcaklığını hissettiğim an başka boyuta geçtim resmen bunda da sonradan 1 saat ağrım oldu baş ağrısı hiç yaşamadım ameliyat ta hafif bulantım oldu hemşire o anlarda oksijen verdi sürekli korkma derim artık tıp ta gelişti yan etkileri azaldı bana uzman yüzde 1 görülüyor baş ağrısı demişti ben tavsiye ederim şimdiden hayırlı olsun
Kizlar cok kotuyum derdimi anlatmaya bile halim yok bir aylik olduk ama hala duzene girmedik emzirme konusu emmiyor sonrada kusuyor doktor az emzir dedi dun deneyim dedim guya memeyi cektim saatli verdim falan ama bi huzur bulmadi dun en fazla yarim saat uyudu gerisi hep bagirdi basindan beri kendim oyle boyle duzene giriyorum sonra biri bisey diyor yapslim diyoruz hersey kotuye gidiyor dun butun gun huzursuzdu yatmadan mama verdim deliksiz uyudu simdi yeni gune basladik bakalim ne olcak
cok tesekkur ederım.ınsallah dıger arkadaslarda yazarlarda bende ıyıce bılgılenırım cok merak edıyorum.bırde cok kılolu hamılelerde zor oluyormus falan dıyolar.yanı cok sey soylenıyor.sızınde hayırlı olsun bebegınız
insallah canım ya sıcak dus alıyorum ama legene oturmayı hiç denemedm ama denıcem canm hurma yedım ama su aralar bıraktm tekrar baslasam ıyı olcak galıba haklısın duaları da bol bol okumak lazm allah yardmcımz olsn tavsiyelerın ıcın cok saol umarım hemen sancılanırımda dogururm
nasılsınız arkadaslar ?kımsecıkler kalmadı sanırım burda herkes meleklerıyle ugrsıyor :) bız 27 gunluk olduk cok sukur annem we kız kardesım dun gıttıler cok zoruma gıttı agladım( 1 aydır alısmısım bıde gurbette olmak daha cok koyuyor ınsana..prenesımle basbasa kaldık ıyıyız cok sukur pazrtesı kontrolumuz war bakalım mnıgım kılo almısmı..sızde durumlar nasıl ? babaların mınıklerle arası nasıl ?sezeryan olanlar dıkısler ne durumda sancısı agrısı olan warmı ? bırde ew ıslerını ne yapıosunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?