2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Canım normalde zaten bel fıtığın varsa normal dogum önermiyorlar kardesimden biliyorum.ben yurtdışında yasıyorum bildigim kadarıyla Türkiye'de anestezi yöntemini kendin secebiliyorsun ama burda öyle degil. Bana spinal yapılmasına anestezi doktorum karar verdi bende cok korktum dedim ya hissedersem ya uyusmazsam ya sakat kalırsam bin bir türlü kotu şey gecti kafamdan ama anestezi doktorum cok güzel konuştu benimle ve ikna etti hersey cok güzel gecti zaten anestezi doktorun ameliyat boyunca yanında.bende dedim ben cok panik birisiyim ameliyat sırasında ya panik olursam falan nolur ama inan olmuyor çünkü ben ısı sağlama almak icin bir akıllı benim ya dedim uyusmadim hissediyorum ve anestezi doktorum dedi ki o anda uyusmadigini sanmıyorum bebegin kafasını görüyorum çünkü suan ve güldü sonra rahatladım ben daha başlamadılar sanıyordum :) veeee bebegimi gördüm o dakikada benim kadar korkan olamazdı herhalde gercekten yasa o duyguyu ilk sen gör bebeğini mesela ben onun ilk halini hayatım boyunca unutmicam doktor bakın kızınıza dediğinde kafamı bı çevirdim tek gözü açık dili dışarıda babasıyla bize bakıyordu bambaşka bir duygu. Genel anestezi yi burda cok acil durumlarda yapıyorlar doktorumun dediğine göre bebisede geciyormuş narkoz o yüzden burda yok denecek kadar az genel anestezi. Bide genel anesteziden sonra kendine gelince cok agri hissediyormussun ama spinalde 4-5 saatbhic birşeyi hissetmiyorsun ve bebeginle o ilk buluşma ani hayatında yasamak isteyeceğin tek duygu olsa gerek.

Kizlar selam

Size bir sorum olucak benim oglum aksam 10la 12 arasi gibi soyle kisa kısa toplam yarim saat en fazla 1 saat uyuyor diyelim sonra sabah 5 olmadan asla uyumuyor kurulu saat gibi sallasamda emzirsemde hatta mama versemde durum degismiyor benim gibi olan varmi sabah 5 e kadar 5 dk bile asla uyumuyor aslinda gazdan olsugunu dusunuyorum cunki arada asiri aglama ve ayak cekmeleei oluyor ama nasil her gece ayni saatte olabilir

Chemen kalca usg 2. Ayda degil mi bana oyle soyledilee diye hatirliyorum cumada bizim 1. Ayimiz ve asimiz var artik o gece iyic durduramam

Bu arada asi olanlar o gece yada gun ilac vediniz mi agrisi kesici yada ateslenmesin diye

dun gece oglumun genzine sut kacti oyle korktum ki aslinda basini biraz daha yuksekte tutuyorum ama oldu iste yavrum cok kotu oldu Allah hepimizin yavrularini korusun

hayırlı olsun bebegınız.allah analı babalı buyutsun.ben bel fıtıgı amelıyatı oldugum ıcın acaba benı genel anestezıyemı alırlar dıye merak ettım.sanırım bel fıtıgı amelıyatı olanlara yapmıyolarmıs belden ıgne

Slm canlar.size karsi cok mahcubum.bi hatrinizi bile soramadim ne
zamandir.ama bilseniz öyle zor günler geciriyorum ki.
hayatim allak bullak oldu.tek dayanagim bebegim.
Bu ara cok hasta.gozu capaklanio.öksürüyo.emmiyo.b
ana gelince
Ben cok zor durumdayim.bi ara anlatirim...ha bide hala hamile
Gibiyim kilolar gitmedi.26 günlüğüz sadece 5kilo vermisim

Gaz sancisi fazlaysa kolik deniyor cnm bilirsin..her gun ayni saatlerde sanci baslarmis,belki oyledir..ins. gecer..bizimde fazla oluyor emerken kivraniyor resmen..
Bize dr 1. Ayda cekilcek ultrason dedi bende bilmiyorum bir ark.da kizina 2 yada 3. Ayda cwktiemistik dedi..bizimde asimiz pazt. Ates olmadan verme bence belki olmaz bosuna vermis olursun..
Bu arada gecmis olsun..

O emmedigi zamanlar, makinayla cek sutunu, kacmasin sutun.. Vallaha o birileri bizde de cok.. Kimse karismasa keske.. Bizde bironci aya yaklasiyoruz bi gunu bi gune uymuyor, oyle ki kolik mi bile dedik... Sik disini en fazla ne kadar daha surebilirki.. Seni cook iyi anliyorum..

Kızlar yeni keşfettiğim bi şeyi paylaşayım sizlerle Oğlum ağlamaya başladığında youtube dan su sesi açtığımızda susuyor Mutfakta kucağımdayken fark ettim sonra netten bulduk çok ağlayınca onu dinletiyoruz biZde işe yaradı

zor vakit buluyorum giremiyorum nete.en küçük boşlukta da annem uyu diyo bana zaten sütüm az. uyuyup dinleniyorum çoğalsın diye... uyudu şimdi kara oğlum da bi bakayım dedim... herkesin sorunu aynı. gaz sancıları pişikler. uykusuzluk süt azlıgı vb...

benim de sütüm yetmiyo.her saat acıkıp emmek istiyo.göğüslerim hala çok sızlıyo canım yanıyo ne sürdüysem geçmiyo. arada bir sağıyorum iki gögsümden toplam 60 cc anca çıkıyo... biberonla veriyorum doymuyo bide gögsümü istiyo. verincede uyuyo...tok olsa bile uyumak için istiyo memeyi, biber gibi yanıyo göğüslerim...vesaire vesaire...

haaa bide göbeği düşeli beş gün oldu ama hafif kan lekesi oluyo atletinde....bu durumu yaşayan var mı.. sağlık ocagında devam ederse yakmak lazım dediler.... istemiyorum canı yanacak diye... herzaman olmuyo ara sıra oluyo kan lekesi ama yinede korkuyorum...bu durumda bilgi sahibi olan deneyimi olan arkadaşlardan bilgi istiyorum... herkese çooook sevgiler...

çok geçmiş olsun canım kilolar gider sen kendine bebeğine iyi bak yeter, herşey gönlünce olsun, benimde göbek öylece duruyor (

Canım bizde de var, bir ilk düştüğünde, bir de beş gün sonra iki kere dr sordum, bir aya kadar olabilir dedi..yirmi günlük olduk, azaldı bayağı ama hala devam ediyor....

Bizde cizirti dinletiyoruz dugmesine basilmis gibi susuyor.. Ama etkisini yavas yavas yitiricek gibi geliyor bana )

Canim kolik olabilir bebisin ama kolikler bildigim kadariyla aksam 6 da baslayip gece yarisina kadar suruyor.. Sana bi tavsiye bizde ise yaradi cunku.. Aksam gece 12 gibi banyo yaptir.. Bizimki aksam 6-7 gibi aglamaya basladi 2 gun once.. Dun banyo yaptirdik lokum gibi oldu cocuk ) iki emdi uyudu :)) birde gaz olmasin diye emzirirken ve biberon verirken dik tut olabildigince cok ise yariyor.. Ha birde ben kimyon yiyorum, rezene ve melisa karisimi cay iciyorum.. Rezene kimyon gaz cikisini rahatlatiyor galiba, melisa da uyutuyor :)) los ortam da cok onemli uyaran hicbirsey olmasin oda da.. Vallaha 24 gunluk anneyim cok konustum galiba ama umarim sendede ise yarar.. Sevgiler )

Evt cnm hepimizde ayni sorunlar var,gaz,meme ucu agrisi,uykusuzluk...
Bizdede aynısi olsu,10.gün gobek dustu ama sonrasinda kan pihtısi oldu,15. Gün kontro,de sordum doktora temizledi hatta alkolle,.bir daha kan akip kurursa dedi K vitamini tekrar yapariz..ilk dogdugu zamanda yapiliyir k vitamini hastanede. Bizde olmadi bir daha..

Bi kara oglan da bende var :)) bu modeller ayni galiba bizimki de yapisik gezsin memisle tek istedigi.. Yemek yemeyim, disimi bile fircalamayim aman :)) annem gidince ne yapicam bilmiyorum.. Hatta bir ara anneme " 1 yasina kadar bizimle yasa sana maas bile baglarim " derken buldum kendimi :)) benimde gogsum ucumda hafif yara oldu.. Hastanede yanlis tutus meme vermekten oldu sanirim. Simdi silikon uc kullaniyorum.. Arada bende sutumu cekiyorum zaman kazanmak icin o arada sari kantaron ve susam yagi karisimi suruyorum.. Cok etkisini gordum.. Dene sende sari kantaron 1 numara inan bana hem cocugada zararli degil..

merhaba pericim allah korusun bizim oglanda emerken hep genzine kaciyo oksuruyo falan korkuyorum ama sakin.olmak lazim o durumlarda.
dun 1. ay asimizi olduk ates yapmaz dedi doktor.bi sikinti olmadi canim.
kalca usg de dun yapildi basit bi islem o da.1 ve 2. ay arasi yapiliyo bu test
asidan korkma uykunuzu etkilemez.sadece yapilirken cok agliyolar maalesef
gaz olmamasi icin gun icinde arada bi masaj yapmak ve bacaklarini hareket ettirmek gerekiyo.
canim kizin sana arkadas olacak bundan sonra
bizdede durum zor butun hayatimiz efe oldu
oglum 1 ayi bitirdi 5300 gr olduk.sutum yetmiyo mamada vriyorum bazen.oglum cok obur
ev islerini oglan uyurken yapiyorum veya haftasonu esim ilgilenirken ne yapsam kardir deyip yapiyorum biseyler
allah kolaylik versin canim sen.iyi olda yine gelirsin buralara
goz capagi bizdede oldudamla verdi doktor bide serum fizyolojikle gazli bezle siliyoduk
kilolar gidecek biraz sabir canim benim optuk seni

canim bizdede aynisi oldu ama bi haftada gecti.doktorumuz uc gun kadar yikama demisti bize
sut icin de bulgur pilavi ve tahin helvasi dene canim

slm kızlar bugün çok şükür kızım memeyi alıyor maaşallah diyeyim ama dün sürekli verdim memeyi olacak inşallah bugün kontrole gittik kızım 900 gr almış 4360 olmuş 54 cm olmuş boyu da aşımızı olduk dolaştık geldik bir daha ki aya 3 aşı birden var dr aynı anda yapıyorum dedi ama ben verem dışındakileri önceden sağlık ocağında yaptırıcam bugün çok ağladı miniğim gözünden yaşlar geldi kıyamam yaa

DORTİ ben genel anestezi yi daha ürkütücü buluyorum canım ya aslında uyuyamayıp hissedersem tepki veremezsem diye anestezi filmi gibi:)şaka bir yana onda solunum falan makineye bağlanıyor demişlerdi eskiden bilinçaltıma yerleşti herhalde bir de çevremde herkes ameliyat ve doğumlarını bu yolla yaptılar güvenilir geldi bana

TOMURCUK inşallah Barış ta alacak memeyi sakın umutsuzluğa düşme canım yeterki sütlerimiz bol olsun herşey nasip kısmet o da bebişlerimizin rızkı ve ne kadar olacağını Allah bilir sağ olsunlarda

Ya kızlar dogum yapali 10 gun oldu. Sezeryan
Dikisinde morarma ve sislik olan varmi .
Hic duydunuz mu veya
Internet te aradim aradim bulamadim boyle sorunu olani
Korkuom yaaasss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…