sızce genel anestezı daha ıyı olmazmıkı.ben panık atak hastasıyım.korku ve endıse var bende.acaba fenalık gelırmı.sızler neden genel anestezı ıstemedınız.bırde ben bel fıtıgı amelıyatı oldum 6 yıl once acaba bu durum epıdurale yada spınale engelmıdır sızce.sıze sordularmı bel fıtıgınız varmı dıye amelıyattan önce
Canım normalde zaten bel fıtığın varsa normal dogum önermiyorlar kardesimden biliyorum.ben yurtdışında yasıyorum bildigim kadarıyla Türkiye'de anestezi yöntemini kendin secebiliyorsun ama burda öyle degil. Bana spinal yapılmasına anestezi doktorum karar verdi bende cok korktum dedim ya hissedersem ya uyusmazsam ya sakat kalırsam bin bir türlü kotu şey gecti kafamdan ama anestezi doktorum cok güzel konuştu benimle ve ikna etti hersey cok güzel gecti zaten anestezi doktorun ameliyat boyunca yanında.bende dedim ben cok panik birisiyim ameliyat sırasında ya panik olursam falan nolur ama inan olmuyor çünkü ben ısı sağlama almak icin bir akıllı benim yadedim uyusmadim hissediyorum ve anestezi doktorum dedi ki o anda uyusmadigini sanmıyorum bebegin kafasını görüyorum çünkü suan ve güldü sonra rahatladım ben daha başlamadılar sanıyordum :) veeee bebegimi gördüm o dakikada benim kadar korkan olamazdı herhalde gercekten yasa o duyguyu ilk sen gör bebeğini mesela ben onun ilk halini hayatım boyunca unutmicam doktor bakın kızınıza dediğinde kafamı bı çevirdim tek gözü açık dili dışarıda babasıyla bize bakıyordu bambaşka bir duygu. Genel anestezi yi burda cok acil durumlarda yapıyorlar doktorumun dediğine göre bebisede geciyormuş narkoz o yüzden burda yok denecek kadar az genel anestezi. Bide genel anesteziden sonra kendine gelince cok agri hissediyormussun ama spinalde 4-5 saatbhic birşeyi hissetmiyorsun ve bebeginle o ilk buluşma ani hayatında yasamak isteyeceğin tek duygu olsa gerek.
Kizlar selam
Size bir sorum olucak benim oglum aksam 10la 12 arasi gibi soyle kisa kısa toplam yarim saat en fazla 1 saat uyuyor diyelim sonra sabah 5 olmadan asla uyumuyor kurulu saat gibi sallasamda emzirsemde hatta mama versemde durum degismiyor benim gibi olan varmi sabah 5 e kadar 5 dk bile asla uyumuyor aslinda gazdan olsugunu dusunuyorum cunki arada asiri aglama ve ayak cekmeleei oluyor ama nasil her gece ayni saatte olabilir
Chemen kalca usg 2. Ayda degil mi bana oyle soyledilee diye hatirliyorum cumada bizim 1. Ayimiz ve asimiz var artik o gece iyic durduramam
Bu arada asi olanlar o gece yada gun ilac vediniz mi agrisi kesici yada ateslenmesin diye
dun gece oglumun genzine sut kacti oyle korktum ki aslinda basini biraz daha yuksekte tutuyorum ama oldu iste yavrum cok kotu oldu Allah hepimizin yavrularini korusun
Kizlar cok kotuyum derdimi anlatmaya bile halim yok bir aylik olduk ama hala duzene girmedik emzirme konusu emmiyor sonrada kusuyor doktor az emzir dedi dun deneyim dedim guya memeyi cektim saatli verdim falan ama bi huzur bulmadi dun en fazla yarim saat uyudu gerisi hep bagirdi basindan beri kendim oyle boyle duzene giriyorum sonra biri bisey diyor yapslim diyoruz hersey kotuye gidiyor dun butun gun huzursuzdu yatmadan mama verdim deliksiz uyudu simdi yeni gune basladik bakalim ne olcak
Slm canlar.size karsi cok mahcubum.bi hatrinizi bile soramadim ne
zamandir.ama bilseniz öyle zor günler geciriyorum ki.
hayatim allak bullak oldu.tek dayanagim bebegim.
Bu ara cok hasta.gozu capaklanio.öksürüyo.emmiyo.b
ana gelince
Ben cok zor durumdayim.bi ara anlatirim...ha bide hala hamile
Gibiyim kilolar gitmedi.26 günlüğüz sadece 5kilo vermisim
zor vakit buluyorum giremiyorum nete.en küçük boşlukta da annem uyu diyo bana zaten sütüm az. uyuyup dinleniyorum çoğalsın diye... uyudu şimdi kara oğlum da bi bakayım dedim... herkesin sorunu aynı. gaz sancıları pişikler. uykusuzluk süt azlıgı vb...
benim de sütüm yetmiyo.her saat acıkıp emmek istiyo.göğüslerim hala çok sızlıyo canım yanıyo ne sürdüysem geçmiyo. arada bir sağıyorum iki gögsümden toplam 60 cc anca çıkıyo... biberonla veriyorum doymuyo bide gögsümü istiyo. verincede uyuyo...tok olsa bile uyumak için istiyo memeyi, biber gibi yanıyo göğüslerim...vesaire vesaire...
haaa bide göbeği düşeli beş gün oldu ama hafif kan lekesi oluyo atletinde....bu durumu yaşayan var mı.. sağlık ocagında devam ederse yakmak lazım dediler.... istemiyorum canı yanacak diye... herzaman olmuyo ara sıra oluyo kan lekesi ama yinede korkuyorum...bu durumda bilgi sahibi olan deneyimi olan arkadaşlardan bilgi istiyorum... herkese çooook sevgiler...
Kızlar yeni keşfettiğim bi şeyi paylaşayım sizlerle Oğlum ağlamaya başladığında youtube dan su sesi açtığımızda susuyor Mutfakta kucağımdayken fark ettim sonra netten bulduk çok ağlayınca onu dinletiyoruz biZde işe yaradı
Kizlar selam
Size bir sorum olucak benim oglum aksam 10la 12 arasi gibi soyle kisa kısa toplam yarim saat en fazla 1 saat uyuyor diyelim sonra sabah 5 olmadan asla uyumuyor kurulu saat gibi sallasamda emzirsemde hatta mama versemde durum degismiyor benim gibi olan varmi sabah 5 e kadar 5 dk bile asla uyumuyor aslinda gazdan olsugunu dusunuyorum cunki arada asiri aglama ve ayak cekmeleei oluyor ama nasil her gece ayni saatte olabilir
Chemen kalca usg 2. Ayda degil mi bana oyle soyledilee diye hatirliyorum cumada bizim 1. Ayimiz ve asimiz var artik o gece iyic durduramam
Bu arada asi olanlar o gece yada gun ilac vediniz mi agrisi kesici yada ateslenmesin diye
dun gece oglumun genzine sut kacti oyle korktum ki aslinda basini biraz daha yuksekte tutuyorum ama oldu iste yavrum cok kotu oldu Allah hepimizin yavrularini korusun
zor vakit buluyorum giremiyorum nete.en küçük boşlukta da annem uyu diyo bana zaten sütüm az. uyuyup dinleniyorum çoğalsın diye... uyudu şimdi kara oğlum da bi bakayım dedim... herkesin sorunu aynı. gaz sancıları pişikler. uykusuzluk süt azlıgı vb...
benim de sütüm yetmiyo.her saat acıkıp emmek istiyo.göğüslerim hala çok sızlıyo canım yanıyo ne sürdüysem geçmiyo. arada bir sağıyorum iki gögsümden toplam 60 cc anca çıkıyo... biberonla veriyorum doymuyo bide gögsümü istiyo. verincede uyuyo...tok olsa bile uyumak için istiyo memeyi, biber gibi yanıyo göğüslerim...vesaire vesaire...
haaa bide göbeği düşeli beş gün oldu ama hafif kan lekesi oluyo atletinde....bu durumu yaşayan var mı.. sağlık ocagında devam ederse yakmak lazım dediler.... istemiyorum canı yanacak diye... herzaman olmuyo ara sıra oluyo kan lekesi ama yinede korkuyorum...bu durumda bilgi sahibi olan deneyimi olan arkadaşlardan bilgi istiyorum... herkese çooook sevgiler...
merhaba pericim allah korusun bizim oglanda emerken hep genzine kaciyo oksuruyo falan korkuyorum ama sakin.olmak lazim o durumlarda.Kizlar selam
canim kizin sana arkadas olacak bundan sonranasılsınız arkadaslar ?kımsecıkler kalmadı sanırım burda herkes meleklerıyle ugrsıyor :) bız 27 gunluk olduk cok sukur annem we kız kardesım dun gıttıler cok zoruma gıttı agladım( 1 aydır alısmısım bıde gurbette olmak daha cok koyuyor ınsana..prenesımle basbasa kaldık ıyıyız cok sukur pazrtesı kontrolumuz war bakalım mnıgım kılo almısmı..sızde durumlar nasıl ? babaların mınıklerle arası nasıl ?sezeryan olanlar dıkısler ne durumda sancısı agrısı olan warmı ? bırde ew ıslerını ne yapıosunuz ?
allah kolaylik versin canim sen.iyi olda yine gelirsin buralaraSlm canlar.size karsi cok mahcubum.bi hatrinizi bile soramadim ne
zamandir.ama bilseniz öyle zor günler geciriyorum ki.
hayatim allak bullak oldu.tek dayanagim bebegim.
Bu ara cok hasta.gozu capaklanio.öksürüyo.emmiyo.b
ana gelince
Ben cok zor durumdayim.bi ara anlatirim...ha bide hala hamile
Gibiyim kilolar gitmedi.26 günlüğüz sadece 5kilo vermisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?