2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Günaydın Canlar...

Biz bugün kızımla 26+1
olduk inşAllah. Rahim ağzında kısalma gibi bir sıkıntımız var. Doktorum Erken doğum riskin olabilir dedi. Düşük iğnesi oluyoruz ve 1 aydır evde yatıyoruz. Bebeğim biraz daha gelişip büyüyene kadar da yatmaya devam edeceğiz. Belli kiloya ve gelişime ulaştıktan sonra da doğumumuz ne zaman olur henüz belli değil. İnşAllah bebeğimi gelişimini tamamlamış olarak sağlıklı bir şekilde kucağıma almak nasip olur. Dualarınızı bekliyoruz.

Canım Allah yardımcın olsun senın we hepımızın..gozlerı başını usttugun zaman capaklanırmıs basını usutmemeye dıkkat et..gecıcek bu gunlerımızde inşallah...

gunaydin canim dualarimiz seninle.dinlen icini ferah tut bebegin vakitlice gelicek insallah

Selam anneler..bizim 1 aylik kontrolumuz vardi sabah..kalca ultrasonu cekildik,normal ciktı şükür.
56 cm 4100 gr olmuş kızım.gaz damlasinida aldik sab simplex verdi dr.ins.rahatlatır biraz..

Kızlar biz bugün 24 günlük olduk. 6 gundur gaz şansımız oluyo önceleri sab simplex verdik, şimdide nurse Harvey veriyorum. Ama sanki uyutuyo kızımı. Bide çok küçük bunları kullanmak için diye düşünüyorum ve verirken şurubu vicdanim sızlıyo. Vermesem de sanci cekiyo cok agliyo. Bizim gibi bu kadar küçükken nurse Harvey kullanan var mı?

Son düzenleme:
kızlarr ben eve geldim ama çok yorgunum . kızım yanık olduğu her dakika ağlıyor gaz sancıı mı çözemedim siz gaz ilacı ne kullandınız??? normal mi bu kadar ağlaması bilmiyorum özellikle gece 12 den sonra kucağımda da olsa sallasam da naptıysam sumuyo. 2-3 saat kendini paralayıp öyle uyuyoo. bana bi akıl verin yaa

ahh gaz sancıları kuzum kaç gün uykusuz kaldı yapmaık şey bırakmadık kolik olmuşuz dün dr gittik bize herbacol drop die şurup verdi dün gece çok şükür sorunsuz uyudu.. bio gaia bende kullandım ama belli bi süre sonra tekrar alamaya başladı.. benim kuzusum birde kusuyo mide de kalmıyor ilaç.. gaz sancısı ceken anneler bu herbacol drop kullanmanızı tavsiye ederim birde adaçayı(elma) yağıyla ayaklarına ve karnına masaj yapabilirsiniz...
hepimize çoook geçmiş olsunn

Bize dr 1 aylik olunca verdi sab damlayı..bence verme daha,ben 15. Gün sordum,dr sabredin dedi 1 aylik olana kadar..emzirince hemen cikartmak laım gazi ,yoksa bagirsaga inince alttan zor cikariyirlar..

Ne güzel bebek uykusuydu gazıydı konuşmaya başladınız ben 41 haftayı doldurdum ama kızım nazlı ötesi çıktı resmen
2 günde bir doktor kontrolüm devam ediyor kızım çok rahat içerde suyu kalp atışları çok iyi gidiyor
Maşallah kıpırtısıda yerinde
Baya baya ben doğum yapamıcam moduna girdim artık bundan sonraki hayatım hamile olarak devam edicek sanırım
2 gündür filan ishal oldum inşallah bu doğum az kaldı habercisidir çünkü şaka maka stres olmaya başladım artık
Doktorum sağlığı yerinde olduğu için 41+3 é kadar tutarız sonra suni sancıyla hallederiz dedi ama tabi kendi sancımın gelmesini yeğlerim
Dua edin kızlar kızım nazı bıraksında hayırlısıyla gelsin artık

Allah yardımcın olsun canım, inşallah gönlünden geçtiği şekilde hayırlısıyla alırsın kucağına bebeğini....

Ya kızlar dogum yapali 10 gun oldu. Sezeryan
Dikisinde morarma ve sislik olan varmi .
Hic duydunuz mu veya
Internet te aradim aradim bulamadim boyle sorunu olani
Korkuom yaaasss

Canım büyük ihtimalle enfeksiyon oldu dikiş yerin, doğum yaptığın doktoruna git göster geç kalmadan. Tekrar antibyotik vericektir bide oraya sürmek için krem vs vericektir. Geç kalma derim

Allah yardimcin olsun cnm,ins.en artik bekletmez bebisin seni...yine iyi dayanmissın,doktorunda sezaryan yapalim dememis sana.. suni sanciyla 2 dogumumu da yaptim cok rahat bence..belirli gun ve saatte gidiyon sezaryan gibi,sanci olmadan.suyun gelmeden...suni sanci verdi dr,epidural takildi cok rahat dogurdum,,korkma suni sancidan ,ins, kolay olur dogumun cnm..

kantaron var bende de hiç aklıma gelmemişti...saol tavsiyen için canım.

Canım bizde de var, bir ilk düştüğünde, bir de beş gün sonra iki kere dr sordum, bir aya kadar olabilir dedi..yirmi günlük olduk, azaldı bayağı ama hala devam ediyor....

teşekkür ederim cevabın için saol canım.. leke az ama can sıkıcı işte... içim rahatladı ...

valla k vitamini yapıldı mı bilmiyorum benimkine... hiçsormadım ve kimse bişi söylemedi...cevabın için teşekkür ederim canım saol

ne güzel sen atlattın bu zor zamanları . şimdi rahatsın dır.en azından ..
herkeste olmuş göbek olayı.. okuyunca içim rahatladı yaaa bişi olcak diye korkuyo insan.. azaldı biraz ama oluyo arada bir. valla süt için herşeyi yiyorum kilo falan takmıyorum. ama en fazla iki memeden 60 cc çıkıyo..bünye meselesi birazda... eltim 150 cc çıkarıyordum ben dedi içime kan oturdu yaaa yavrum aç mı acaba diye düşünüyorum..offff allah yardımcımız olsun...

canım bende de panık ataklık var ve dedıklerını spınal anestezıde yasadım korktum ben bırdaha dogurursam genel mı ıstesem dedım ama doktorum genel anestezıde uyanınca cok agrı oluyor dedı.

Selam kızlar, merak edenler olmustur belkı yenı fırsatım oldu yazmaya:) hayat ne kadar degısıyormus ama cok guzel bır duygu....Allah herkese nasıp eder ınsallah ısteyenlere...

ben de spınal anestezı ıle 40+0 da aldım bebısımı kucagıma, ama ben amelıyatta panık ve heyecan yaptım korktum cok uzun geldı bana...bebısım 3970gr 51 cm dogdu..masallah...

oglum cok gazlı bır de ıshal gıbı yapıyor bır gaz cıkarıyorkı kaka ıle beraber fıskırıyor resmen. bana doktor demır hapı verdı ıshal oldu benden mı oldu bılmıyorum kı... sutum geldı ama yetıyor mu nerden anlasılır kızlar doyup doymadıgı? ben sagmıyorum sadece emzırıyorum acaba yetıyor mu bunu nasıl anlayacagım. bu arada sarılık degerı 13 cıkttı doktor onemlı degıl normaldır dedı sankı yuksek degıl mı?

Kendi acımdan korkmuyorum zaten ama yinede kendi gelse daha çok sevinirim tabi
Doktor sordu sezeryan mı normalmi diye ben normal deyince bir sorunda olmayınca beklemekte sakınca görmedi
Hayırlısı artık:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…