Slm canlar.size karsi cok mahcubum.bi hatrinizi bile soramadim ne
zamandir.ama bilseniz öyle zor günler geciriyorum ki.
hayatim allak bullak oldu.tek dayanagim bebegim.
Bu ara cok hasta.gozu capaklanio.öksürüyo.emmiyo.b
ana gelince
Ben cok zor durumdayim.bi ara anlatirim...ha bide hala hamile
Gibiyim kilolar gitmedi.26 günlüğüz sadece 5kilo vermisim
Günaydın Canlar...
Biz bugün kızımla 26+1olduk inşAllah. Rahim ağzında kısalma gibi bir sıkıntımız var. Doktorum Erken doğum riskin olabilir dedi. Düşük iğnesi oluyoruz ve 1 aydır evde yatıyoruz. Bebeğim biraz daha gelişip büyüyene kadar da yatmaya devam edeceğiz. Belli kiloya ve gelişime ulaştıktan sonra da doğumumuz ne zaman olur henüz belli değil. İnşAllah bebeğimi gelişimini tamamlamış olarak sağlıklı bir şekilde kucağıma almak nasip olur. Dualarınızı bekliyoruz.
Kızlar biz bugün 24 günlük olduk. 6 gundur gaz şansımız oluyo önceleri sab simplex verdik, şimdide nurse Harvey veriyorum. Ama sanki uyutuyo kızımı. Bide çok küçük bunları kullanmak için diye düşünüyorum ve verirken şurubu vicdanim sızlıyo. Vermesem de sanci cekiyo cok agliyo. Bizim gibi bu kadar küçükken nurse Harvey kullanan var mı?
Facebooktaki sayfanin adi nedir bizde takip edebilir miyiz?
Allah yardımcın olsun canım, inşallah gönlünden geçtiği şekilde hayırlısıyla alırsın kucağına bebeğini....Ne güzel bebek uykusuydu gazıydı konuşmaya başladınız ben 41 haftayı doldurdum ama kızım nazlı ötesi çıktı resmen
2 günde bir doktor kontrolüm devam ediyor kızım çok rahat içerde suyu kalp atışları çok iyi gidiyor
Maşallah kıpırtısıda yerinde
Baya baya ben doğum yapamıcam moduna girdim artık bundan sonraki hayatım hamile olarak devam edicek sanırım
2 gündür filan ishal oldum inşallah bu doğum az kaldı habercisidir çünkü şaka maka stres olmaya başladım artık
Doktorum sağlığı yerinde olduğu için 41+3 é kadar tutarız sonra suni sancıyla hallederiz dedi ama tabi kendi sancımın gelmesini yeğlerim
Dua edin kızlar kızım nazı bıraksında hayırlısıyla gelsin artık
Ya kızlar dogum yapali 10 gun oldu. Sezeryan
Dikisinde morarma ve sislik olan varmi .
Hic duydunuz mu veya
Internet te aradim aradim bulamadim boyle sorunu olani
Korkuom yaaasss
Ne güzel bebek uykusuydu gazıydı konuşmaya başladınız ben 41 haftayı doldurdum ama kızım nazlı ötesi çıktı resmen
2 günde bir doktor kontrolüm devam ediyor kızım çok rahat içerde suyu kalp atışları çok iyi gidiyor
Maşallah kıpırtısıda yerinde
Baya baya ben doğum yapamıcam moduna girdim artık bundan sonraki hayatım hamile olarak devam edicek sanırım
2 gündür filan ishal oldum inşallah bu doğum az kaldı habercisidir çünkü şaka maka stres olmaya başladım artık
Doktorum sağlığı yerinde olduğu için 41+3 é kadar tutarız sonra suni sancıyla hallederiz dedi ama tabi kendi sancımın gelmesini yeğlerim
Dua edin kızlar kızım nazı bıraksında hayırlısıyla gelsin artık
Bi kara oglan da bende var :)) bu modeller ayni galibabizimki de yapisik gezsin memisle tek istedigi.. Yemek yemeyim, disimi bile fircalamayim aman :)) annem gidince ne yapicam bilmiyorum.. Hatta bir ara anneme " 1 yasina kadar bizimle yasa sana maas bile baglarim " derken buldum kendimi :)) benimde gogsum ucumda hafif yara oldu.. Hastanede yanlis tutus meme vermekten oldu sanirim. Simdi silikon uc kullaniyorum.. Arada bende sutumu cekiyorum zaman kazanmak icin o arada sari kantaron ve susam yagi karisimi suruyorum.. Cok etkisini gordum.. Dene sende sari kantaron 1 numara inan bana hem cocugada zararli degil..
Canım bizde de var, bir ilk düştüğünde, bir de beş gün sonra iki kere dr sordum, bir aya kadar olabilir dedi..yirmi günlük olduk, azaldı bayağı ama hala devam ediyor....
Evt cnm hepimizde ayni sorunlar var,gaz,meme ucu agrisi,uykusuzluk...
Bizdede aynısi olsu,10.gün gobek dustu ama sonrasinda kan pihtısi oldu,15. Gün kontro,de sordum doktora temizledi hatta alkolle,.bir daha kan akip kurursa dedi K vitamini tekrar yapariz..ilk dogdugu zamanda yapiliyir k vitamini hastanede. Bizde olmadi bir daha..
merhaba pericim allah korusun bizim oglanda emerken hep genzine kaciyo oksuruyo falan korkuyorum ama sakin.olmak lazim o durumlarda.
dun 1. ay asimizi olduk ates yapmaz dedi doktor.bi sikinti olmadi canim.
kalca usg de dun yapildi basit bi islem o da.1 ve 2. ay arasi yapiliyo bu test
asidan korkma uykunuzu etkilemez.sadece yapilirken cok agliyolar maalesef
gaz olmamasi icin gun icinde arada bi masaj yapmak ve bacaklarini hareket ettirmek gerekiyo.
canim kizin sana arkadas olacak bundan sonra
bizdede durum zor butun hayatimiz efe oldu
oglum 1 ayi bitirdi 5300 gr olduk.sutum yetmiyo mamada vriyorum bazen.oglum cok obur
ev islerini oglan uyurken yapiyorum veya haftasonu esim ilgilenirken ne yapsam kardir deyip yapiyorum biseyler
allah kolaylik versin canim sen.iyi olda yine gelirsin buralara
goz capagi bizdede oldudamla verdi doktor bide serum fizyolojikle gazli bezle siliyoduk
kilolar gidecek biraz sabir canim benimoptuk seni
canim bizdede aynisi oldu ama bi haftada gecti.doktorumuz uc gun kadar yikama demisti bize
sut icin de bulgur pilavi ve tahin helvasi dene canim
sızce genel anestezı daha ıyı olmazmıkı.ben panık atak hastasıyım.korku ve endıse var bende.acaba fenalık gelırmı.sızler neden genel anestezı ıstemedınız.bırde ben bel fıtıgı amelıyatı oldum 6 yıl once acaba bu durum epıdurale yada spınale engelmıdır sızce.sıze sordularmı bel fıtıgınız varmı dıye amelıyattan önce
Allah yardimcin olsun cnm,ins.en artik bekletmez bebisin seni...yine iyi dayanmissın,doktorunda sezaryan yapalim dememis sana.. suni sanciyla 2 dogumumu da yaptim cok rahat bence..belirli gun ve saatte gidiyon sezaryan gibi,sanci olmadan.suyun gelmeden...suni sanci verdi dr,epidural takildi cok rahat dogurdum,,korkma suni sancidan ,ins, kolay olur dogumun cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?