Bence sor cnm,sen türkiyede değildin sanirim.burda dogunca hemen yapiyorlar,aşi ksrtinda da yazar.valla k vitamini yapıldı mı bilmiyorum benimkine... hiçsormadım ve kimse bişi söylemedi...cevabın için teşekkür ederim canım saol
Hayirlimolsun bebegin cnm,masallah kilosu çok iyi dogmus.cnm uyuyorsa güzel ,bezi 4-5 kere cis doluysa doyuyordur.ec bebek uyumaz aglar ..birde kac gunluksunuz,kontroldevbelli olur kilosundan.bizim 3 gunukken kontrolde sutumun yetmedigi anlasıldi.sariliktayuksk cikincavmama ver dedi dr.Selam kızlar, merak edenler olmustur belkı yenı fırsatım oldu yazmaya:) hayat ne kadar degısıyormus ama cok guzel bır duygu....Allah herkese nasıp eder ınsallah ısteyenlere...
ben de spınal anestezı ıle 40+0 da aldım bebısımı kucagıma, ama ben amelıyatta panık ve heyecan yaptım korktum cok uzun geldı bana...bebısım 3970gr 51 cm dogdu..masallah...
oglum cok gazlı bır de ıshal gıbı yapıyor bır gaz cıkarıyorkı kaka ıle beraber fıskırıyor resmen. bana doktor demır hapı verdı ıshal oldu benden mı oldu bılmıyorum kı... sutum geldı ama yetıyor mu nerden anlasılır kızlar doyup doymadıgı? ben sagmıyorum sadece emzırıyorum acaba yetıyor mu bunu nasıl anlayacagım. bu arada sarılık degerı 13 cıkttı doktor onemlı degıl normaldır dedı sankı yuksek degıl mı?
Hayırlısı olsun cnm.Kendi acımdan korkmuyorum zaten ama yinede kendi gelse daha çok sevinirim tabi
Doktor sordu sezeryan mı normalmi diye ben normal deyince bir sorunda olmayınca beklemekte sakınca görmedi
Hayırlısı artık:44:
ilk zamanlar zor oluyor tabi canim hem dogum agrisi hem alisma evresi hem bebegin dilinden anlamak sabir istiyo ama zaman cabucak geciyo.ne güzel sen atlattın bu zor zamanları . şimdi rahatsın dır.en azından ..
herkeste olmuş göbek olayı.. okuyunca içim rahatladı yaaa bişi olcak diye korkuyo insan.. azaldı biraz ama oluyo arada bir. valla süt için herşeyi yiyorum kilo falan takmıyorum. ama en fazla iki memeden 60 cc çıkıyo..bünye meselesi birazda... eltim 150 cc çıkarıyordum ben dedi içime kan oturdu yaaa yavrum aç mı acaba diye düşünüyorum..offff allah yardımcımız olsun...
canim hayirli olsun masallah sizeSelam kızlar, merak edenler olmustur belkı yenı fırsatım oldu yazmaya:) hayat ne kadar degısıyormus ama cok guzel bır duygu....Allah herkese nasıp eder ınsallah ısteyenlere...
ben de spınal anestezı ıle 40+0 da aldım bebısımı kucagıma, ama ben amelıyatta panık ve heyecan yaptım korktum cok uzun geldı bana...bebısım 3970gr 51 cm dogdu..masallah...
oglum cok gazlı bır de ıshal gıbı yapıyor bır gaz cıkarıyorkı kaka ıle beraber fıskırıyor resmen. bana doktor demır hapı verdı ıshal oldu benden mı oldu bılmıyorum kı... sutum geldı ama yetıyor mu nerden anlasılır kızlar doyup doymadıgı? ben sagmıyorum sadece emzırıyorum acaba yetıyor mu bunu nasıl anlayacagım. bu arada sarılık degerı 13 cıkttı doktor onemlı degıl normaldır dedı sankı yuksek degıl mı?
zor vakit buluyorum giremiyorum nete.en küçük boşlukta da annem uyu diyo bana zaten sütüm az. uyuyup dinleniyorum çoğalsın diye... uyudu şimdi kara oğlum da bi bakayım dedim... herkesin sorunu aynı. gaz sancıları pişikler. uykusuzluk süt azlıgı vb...
benim de sütüm yetmiyo.her saat acıkıp emmek istiyo.göğüslerim hala çok sızlıyo canım yanıyo ne sürdüysem geçmiyo. arada bir sağıyorum iki gögsümden toplam 60 cc anca çıkıyo... biberonla veriyorum doymuyo bide gögsümü istiyo. verincede uyuyo...tok olsa bile uyumak için istiyo memeyi, biber gibi yanıyo göğüslerim...vesaire vesaire...
haaa bide göbeği düşeli beş gün oldu ama hafif kan lekesi oluyo atletinde....bu durumu yaşayan var mı.. sağlık ocagında devam ederse yakmak lazım dediler.... istemiyorum canı yanacak diye... herzaman olmuyo ara sıra oluyo kan lekesi ama yinede korkuyorum...bu durumda bilgi sahibi olan deneyimi olan arkadaşlardan bilgi istiyorum... herkese çooook sevgiler...
Kizlar cok kotuyum derdimi anlatmaya bile halim yok bir aylik olduk ama hala duzene girmedik emzirme konusu emmiyor sonrada kusuyor doktor az emzir dedi dun deneyim dedim guya memeyi cektim saatli verdim falan ama bi huzur bulmadi dun en fazla yarim saat uyudu gerisi hep bagirdi basindan beri kendim oyle boyle duzene giriyorum sonra biri bisey diyor yapslim diyoruz hersey kotuye gidiyor dun butun gun huzursuzdu yatmadan mama verdim deliksiz uyudu simdi yeni gune basladik bakalim ne olcak
Ayy bizim oglanda pek dertli kusmadan( kusma ki burnundan geliyor hatta peynir kesigi gb gelince burnunu tikiyor. Sonra da o rahatsiz ediyor tam uykuya dalamiyor. Birde gece ihh dese uyanmaya calisiyorum Allah korusun genzinde kalir nefes alamaz. Insallah gececek bu gunler. Ama dr normal dedi kusmasina
Selam kızlar, merak edenler olmustur belkı yenı fırsatım oldu yazmaya:) hayat ne kadar degısıyormus ama cok guzel bır duygu....Allah herkese nasıp eder ınsallah ısteyenlere...
Bence sor cnm,sen türkiyede değildin sanirim.burda dogunca hemen yapiyorlar,aşi ksrtinda da yazar.
Hayirlimolsun bebegin cnm,masallah kilosu çok iyi dogmus.cnm uyuyorsa güzel ,bezi 4-5 kere cis doluysa doyuyordur.ec bebek uyumaz aglar ..birde kac gunluksunuz,kontroldevbelli olur kilosundan.bizim 3 gunukken kontrolde sutumun yetmedigi anlasıldi.sariliktayuksk cikincavmama ver dedi dr.
sağ ol canım, uyuyor canım ama bazıları sarılıktan uyuyordur dıyor, yuzu cok sarı degıl degerı de 13 cıktı doktor onemlı degıl dedı anlamadım. sadece dun 6 gunlukken sarılık ıcın gıttık kılosuna bakıldı 3970 dogru 3800 e dusmus sadece ona bakıldı, saglık ocagında da topuk kanı alındı o kadar baska bılgı verılmedı, bır daha sanırım saglık ocagına gıdınce kontrol.
Hayırlısı olsun cnm.
hayırlı olsun allah analı babalı buyutsun.
Kızlar merhaba
Bebeğim 2 gündür kakasını yapmıyor 1 aylık şu an napabiliriz acaba masaj yapıyorum ama bi işe yaramıyo sanki!
Birde sütüm az olduğu içindoktor 20 dk emzir sonra çek gerisinde emzik gibi kullanır uçları boşuna tahriş olur sonra mama ver baktın ağlıyor dedi ama kızlar ucunu tutunca bıraktıramıyorum ki yawrum maşallah pense gibi sıkıştırıyo çekerken çekilmiyo zaten nası çıkartıyorsunuz siz kendinin çıkarmasınımı bekliyosunuz?
sağ ol canım, uyuyor canım ama bazıları sarılıktan uyuyordur dıyor, yuzu cok sarı degıl degerı de 13 cıktı doktor onemlı degıl dedı anlamadım. sadece dun 6 gunlukken sarılık ıcın gıttık kılosuna bakıldı 3970 dogru 3800 e dusmus sadece ona bakıldı, saglık ocagında da topuk kanı alındı o kadar baska bılgı verılmedı, bır daha sanırım saglık ocagına gıdınce kontrol.
Kızlar kalça ultrasonu nasıl çekiliyor? Ağlıyor mu bebişler ? Ne kadar sürüyor?
Kızlar merhaba
Bebeğim 2 gündür kakasını yapmıyor 1 aylık şu an napabiliriz acaba masaj yapıyorum ama bi işe yaramıyo sanki!
Birde sütüm az olduğu içindoktor 20 dk emzir sonra çek gerisinde emzik gibi kullanır uçları boşuna tahriş olur sonra mama ver baktın ağlıyor dedi ama kızlar ucunu tutunca bıraktıramıyorum ki yawrum maşallah pense gibi sıkıştırıyo çekerken çekilmiyo zaten nası çıkartıyorsunuz siz kendinin çıkarmasınımı bekliyosunuz?
bildigin ultrason cihaziyla bi bacagin sagindan bi solundan bakiyo canim 5 dk surmuyo bile.
eger mizmizlanmazsa aglamaz
Sağol canım haftaiçi bizde gitcez aylık kontrole salıda aşımız var
Evt cnm sarilik uyku yapiyor,kıziida zor uyandiriyordum emzirmek icin,altini acvinca uyaniyirdu..6 gunlukken 13 iyiymis bzimki 16 ciktı,17 olunca isik verliyor..sağ ol canım, uyuyor canım ama bazıları sarılıktan uyuyordur dıyor, yuzu cok sarı degıl degerı de 13 cıktı doktor onemlı degıl dedı anlamadım. sadece dun 6 gunlukken sarılık ıcın gıttık kılosuna bakıldı 3970 dogru 3800 e dusmus sadece ona bakıldı, saglık ocagında da topuk kanı alındı o kadar baska bılgı verılmedı, bır daha sanırım saglık ocagına gıdınce kontrol.
Sadece anne sutumu aliyor cnm,oyleyse normal diye biliyorum.kendinin cikarmasini beklersek saatlerce emerler,ben 15 dk bir memede 15 digerinde emziriyom,kucuk parmagıni dudaginin altina sok cektir memeden..Kızlar merhaba
Dun cektirdik cnm,bana emzir uyut dediler yada sakin bebekse uyumasina gerek yok.uyuyordu kizım alti bezli kaldi,bir saga dondurduler birde sola o kadar..ağlicak birsey yok yani.Kızlar kalça ultrasonu nasıl çekiliyor? Ağlıyor mu bebişler ? Ne kadar sürüyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?