2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
valla k vitamini yapıldı mı bilmiyorum benimkine... hiçsormadım ve kimse bişi söylemedi...cevabın için teşekkür ederim canım saol
Bence sor cnm,sen türkiyede değildin sanirim.burda dogunca hemen yapiyorlar,aşi ksrtinda da yazar.
Hayirlimolsun bebegin cnm,masallah kilosu çok iyi dogmus.cnm uyuyorsa güzel ,bezi 4-5 kere cis doluysa doyuyordur.ec bebek uyumaz aglar ..birde kac gunluksunuz,kontroldevbelli olur kilosundan.bizim 3 gunukken kontrolde sutumun yetmedigi anlasıldi.sariliktayuksk cikincavmama ver dedi dr.

Kendi acımdan korkmuyorum zaten ama yinede kendi gelse daha çok sevinirim tabi
Doktor sordu sezeryan mı normalmi diye ben normal deyince bir sorunda olmayınca beklemekte sakınca görmedi
Hayırlısı artık:44:
Hayırlısı olsun cnm.

ilk zamanlar zor oluyor tabi canim hem dogum agrisi hem alisma evresi hem bebegin dilinden anlamak sabir istiyo ama zaman cabucak geciyo.
sut meselesine gelince hic kafana takma dogumdan 1 hafta sonra pompayla ugrasa ugrasa bi saatte 30 cc zor cikariyodum deli olmustum.gecen gun masallah 120 cc cikardim cogu da sag memeden.yani o da degisecek sen rahat ol.sut ve su ic bulgur ye sekerli seyleri cok yeme kilodan baska bisey degil canim.eger bebegin ac kalirsa aglar durmaz zaten
memeyi kendi birakiyosa da doymustur.doymuyosa mama vericez napalim.ben gunde 3 defa veriyorum bazen.
canim hayirli olsun masallah size
anali babali buyusun bebegin
erkek bebekler malesef gaz bombasi oluyolar.bizim oglanin kakasi da ayni sizin gibi fiskiriyo resmen hatta ustume basima koluma yapti bi kere
sutun yetmese bebegin aglardi canim
yinede ne kadar oldugunu merak edersen pompayla sagip bi bak istersen.bebekler ilk zamanlar cok acikmiyo bos memeyi cekiyodu bizim oglan bi hafta

hem kilosu iyi giderse sorun yok
doktor kontrolde soyleyecek canim

Canim bizim de 5. gun dustu gobegi ama sonra sari kucuk bir iltihap oldu. Dr. bize bir aya kadar gecmezse mudahale ederiz dedi. Ara ara kan ve sari iltihap geliyordu. 10 gun sonra kendiliginden gecti. Cocuk dr sormakta fayda var saglik ocagindakiler uzman degil sonucta gecmis olsun..

Ayy bizim oglanda pek dertli kusmadan ( kusma ki burnundan geliyor hatta peynir kesigi gb gelince burnunu tikiyor. Sonra da o rahatsiz ediyor tam uykuya dalamiyor. Birde gece ihh dese uyanmaya calisiyorum Allah korusun genzinde kalir nefes alamaz. Insallah gececek bu gunler. Ama dr normal dedi kusmasina

Normal evt kapasiteden fazlasini emiyorlar midede yer olmayinca cikariyorlar

hayırlı olsun allah analı babalı buyutsun.

hayırlı olsun allah analı babalı buyutsun.

cok tesekkur ederım cnm

sağ ol canım, uyuyor canım ama bazıları sarılıktan uyuyordur dıyor, yuzu cok sarı degıl degerı de 13 cıktı doktor onemlı degıl dedı anlamadım. sadece dun 6 gunlukken sarılık ıcın gıttık kılosuna bakıldı 3970 dogru 3800 e dusmus sadece ona bakıldı, saglık ocagında da topuk kanı alındı o kadar baska bılgı verılmedı, bır daha sanırım saglık ocagına gıdınce kontrol.

Kızlar merhaba
Bebeğim 2 gündür kakasını yapmıyor 1 aylık şu an napabiliriz acaba masaj yapıyorum ama bi işe yaramıyo sanki!
Birde sütüm az olduğu içindoktor 20 dk emzir sonra çek gerisinde emzik gibi kullanır uçları boşuna tahriş olur sonra mama ver baktın ağlıyor dedi ama kızlar ucunu tutunca bıraktıramıyorum ki yawrum maşallah pense gibi sıkıştırıyo çekerken çekilmiyo zaten nası çıkartıyorsunuz siz kendinin çıkarmasınımı bekliyosunuz?

canim kaka yapmasi lazimdi doktorunla bi konus bence.sadece masaj yeterli olmayabilir.
ben silikon uc kullandigim icin memeyi cekmesi kolay oluyo.silikon kullanmadan once dudaginin kenarindan memeyi yavasca tek parmakla siyirip aliyodum
yara oldugu zaman eziyet gibi oluyodu o memeyi cekmek.agliyodum

Canım hayırlı olsun bebeğin sonunda kavuştun sağ salim çok sevindim

Bencede dr gotur 1. aydan sonra kakasini yapma zamani degisiyormus ama 1 e inebiliyor diye yaziyordu. Bir gun icinde Hic olmamasi normal degil bence. Bende bazen emerken biraktiriyorum cunku bir yerde uykuya daliyor ve yalanci meme gb kullanmaya basliyor. Hastanede hemsireler demisti. Parmagimi agzinin kenarindan sokup damagina kaydiriyorum birakiyor o zaman. Gecmis olsun canim.

Biz geldik kizlar asimizi olduk e biraz agladik ama sagligi icin diye diye kendimi teselli edip ona uymadim ellerini tuttum sonrada emzirdim derken gecti iste muayenemizide olduk cok sukur hersey yolunda yuzunde kirmizi benekler okuyor dr sorun degil bebek oldugu icin oluyor gecer onlar dedi oluyor geciyor gercekten ama inaan korkuyor iste

Sizin su uyku icin onerilerinizi dinliyorum tek tek cevap veremedim kusura bakmayin ama okudum bebis firsat vermedi iste ama kizlar yok yaa uyutamiyorum dr da cizelge veedi guyaa gunduz uykuyu azaltip gece arttirmak icin ama benim pasam hep emmek iatiyor emincede uyuyor gecede aciyor gozleri amaaan cani sagolsun kiyamiyorum yalanmasi bitmiyor bende veriyorum memeyi tabii benim kollarimdada derman kalmiyor sirt agrisi hat safhada

Gobek bagi icin yazan arkadas bizimde oldu kanama dr 5 gunu geceese getir bakiyim dedi dedigin gibi leke leke oluyordu ama aala iltihapli akinti yoktu yoksa hemen giderdik neyse bakti bu gobekte sorun yok gecer o kanama dedi dedigi gibi bi sure daha oldu sonra bitti bende uzuluyordum bisey olucak diye cok sukur gecti darisi basiniza

Benim bebegkminde kakasi azaldi dr a sordum normal dedi ama sen bi dr unu ara ona mutlaka sor bikacgun cikmamasi normal mi mama veeiuorsan oda etkileyebileir mi acaba simdi geldi aklima insallah biseycigi yoktur normaldir

Sağol canım haftaiçi bizde gitcez aylık kontrole salıda aşımız var

oyy asiyi bacaktan yapiyolar ve maalesef cok agliyolar.
ben asi olacagini bildigim icin hastaneye giderken mama hazirladim.asida cok agladi cikar cikmaz tutusturdum agzina.hem aciyi unuttu hem de hemen uyuyakaldi
tavsiye ederim

Evt cnm sarilik uyku yapiyor,kıziida zor uyandiriyordum emzirmek icin,altini acvinca uyaniyirdu..6 gunlukken 13 iyiymis bzimki 16 ciktı,17 olunca isik verliyor..
Sadece anne sutumu aliyor cnm,oyleyse normal diye biliyorum.kendinin cikarmasini beklersek saatlerce emerler,ben 15 dk bir memede 15 digerinde emziriyom,kucuk parmagıni dudaginin altina sok cektir memeden..

Kızlar kalça ultrasonu nasıl çekiliyor? Ağlıyor mu bebişler ? Ne kadar sürüyor?
Dun cektirdik cnm,bana emzir uyut dediler yada sakin bebekse uyumasina gerek yok.uyuyordu kizım alti bezli kaldi,bir saga dondurduler birde sola o kadar..ağlicak birsey yok yani.

merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım 21 ocak 2014 tarihinde bir erkek bebeğim oldu. tüm ocak 2014 annelerine selamlar.

Mrbb uzunnn zaman oldu gelmeyeli inş. Herkes iyidir hersey yolundadır iyiyiz biz sütüm yetmediği için mamaya başladık gaz içşnde kimyonlu rezene kullanıyoruz kakamızı yapamıoduk doktor tarım cay bardagı içirebilşrsin bagırsakları düzrçenler dedi artık 50 günlüğüz 19 şubatta 3 aşımı birden var allah yardımcımız olsun geceler uykusuz geçiyo onun dışında hersey yolunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…