2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
ben yaptırmak istemiyorum sanırım o kadar strese dayanamam dr um ense ve burun kökü ölçümü yapsa yeter galiba kendi prof ve riskli gebeliklere bakıyor.yine de isterse belki

ben de istemiyorum ama etraftan öyle baskı varki ...riskli bi durum bile olmus olsa ben zaten bebgimi aldırmam ...neden boşa strese gireyimki???

evet tedavisi yok kimisi yaptırmamaktan yana kimisi yaptırmakatan inş. herpimizin kuzuları saglıkla sıhhatle gelir bu dunyaya e yakın benim 11 haziranda yapılcak rabbim inş. iyi haberler almama vesile olur

İnşAllah hayırlı haberlerle gelirsin canım. Bize öncülük edecek birinin olması güzel. Tecrübelerini bizimle paylaşırsın.

ben de istemiyorum ama etraftan öyle baskı varki ...riskli bi durum bile olmus olsa ben zaten bebgimi aldırmam ...neden boşa strese gireyimki???

canım sen en doğrusunu bilirsin her karar senin ve eşinin.. sağlıklı olupta risk çıkarsa bu seferde beynini kemirecekler aldırsan mı diye o yüzden kararını sen belirlemelisin benim 3. gebeliğim(2 düşüğüm var) sağlıklı olupta risk çıkarsa zindan etmek istemiyorum bu gebeliğimi kendimedr umla ortak karar vericem genetik araştırmalarımız yapılmıştı bizim bilmiyorum yine de risk mevcut mu konuşup öyle karar vericem

İnşAllah hayırlı haberlerle gelirsin canım. Bize öncülük edecek birinin olması güzel. Tecrübelerini bizimle paylaşırsın.
doktorun her dedigini çıkışta unutan endişeleri sadece o masada kaybolan biri olarak inş. elimden geleni yaparım

benimki de 12sine gün verdi...ama kararsızım...

daha zaman var ozamana kadar netleştirirsin

gör bak rabbim ne eyler ne eylerse güzel eyler

dün ilk defa bebeciğin resmini gördüm çok heyecanlandım :)) şimdilik hafif hafif sancılardan başka birşey hissedemesemde içimde bi mucize var sizler nasılsınız yeni anneler kitap alan varmı içinizde tavsiyeleriniz nelerdir ???

Belli bir süresi var canım. Bazı hastanelerde 10 gün bazılarında 15 gün. O süre içinde gittiğinde ekstra bir ücret almıyorlar.

hayır canım giriş bile yaptırmıyorum direkt hemşireye ismimi yazdırıyorum sıraya koyuyor

evet arkadaşlar çoğunluk ödemiyor anlaşılan. aymugoksu sen de benim gibi kazıklananlardansın ne yazık ki. kontrol süresi içinde böyle bir ücret almaya hakları yokmuş, şikayet ettim. sonuç belli olunca yazacağım.

pekiii strese girmemek için ikili test yaptırmayacak olan varmı?sonucta bi anomali olsa da kürtajdan başka bi çare yokya da ben yok diye biliyorum???

ben de yaptırmayı düşünmüyorum. eğer bir sorun olduğunda müdahale edilemeyecekse çok anlamsız geliyor. kürtaj da yaptırmayacağıma göre bu tahlili yapmam. ama 2. düzey ultrason diye bişey var onu yaparım. arkadaşım çocuğunun bağırsaklarının dışarıda olduğunu öyle öğrendi. ve doğar doğmaz ameliyat edilmesi kararlaştırıldı. ama düzeltilemeyecek bir şey için tahlil yaptırmam.

merhaba arkadaşlar ne güzel herkez kaynaşmış darısı bize inşallah :)
21 aylık kızım artık sorun çıkarmıyor alıştı yavrum uslandı kucak istemiyor
benim son adet tarihim 8 nisan ama geç döllenme sanırım yada çokta düzenli değil adetlerim ondanda olabilir bebek 1.5-2 haftalık bişeymiş sata vuramıyoruz
içimde tatlı bir telaş var kahve rengi korktuğum akıntı türü şey bitti ağrılar hafifledi çok daha iyiyim 2 gündür sandığım kadar zor olmuycak sanırım 2.bebek(aniden sürpriz yaptı kendisi zaten :))
10 gün sonra ilk kontrolumuz var keseyi görücez inşallah sizlerden çok çok minik benim kuşum belkide şubat annesi olurum kısmet artık kontrolde tam konuşucam bu mevzuyu
hepinize huzurlu hamilelikler

bu arada arkadaşlar iştahınız ne durumda bende ilki gibi bulantı asla yok ama iştahımda yok hiç bişey yemek istemiyorum üşeniyorum :26:

canımm kuru erik demek istedim kayısı gibi kurutuyolarya üstünede 1 bardak su hopp tuvalettesin inş.

Tamam muhahakak uygulicm hayatm sagol

Ya sen kalbini ferah tut madem dr biselerden emin gibi hakkinda hayirlisini wersin rabbim dua et dinlen bidahaki gorusmenize kadar

Canim benimde kusum war oynaşip duruyoruz çok çilgin ne olur korkuyorum enson sabah elledim

arkadaşlar size bir sey soracağım. takip için özel hastaneleri tercih edenler;
kntrol süresi geçmeden tekrar gittiğinizde ultrason ucreti diye bir ucret ödüyor musunuz?

10 gun suresi war hatta kanamm oldu 3 kere daha gittim hemen beni aldilar parada odemiyorum ama bi kan tahliline 115 lira aldilar muaynede 20

Ayy evet internete de düşmüş haber. İnşAllah bir karara bağlanır. Bak heyecan yaptım şimdi.

Resmi gazetede yayımlanan dikta sonra tamamdir sekerim

evet tedavisi yok kimisi yaptırmamaktan yana kimisi yaptırmakatan inş. herpimizin kuzuları saglıkla sıhhatle gelir bu dunyaya e yakın benim 11 haziranda yapılcak rabbim inş. iyi haberler almama vesile olur

Hayatim kac haftalik olmustu senin yaptir korkma rabbim bebis lerimize saglik wersin

Hayirli olsun tatlim kitaba gerek yok internette arastir burdanda yardimci oluyoruz birbirimize

bu arada arkadaşlar iştahınız ne durumda bende ilki gibi bulantı asla yok ama iştahımda yok hiç bişey yemek istemiyorum üşeniyorum :26:

3 haftadr mutfak nedir unuttum istah 0 bi ekmek alip hap iciyorum ilk defa bugun oglen guzel yedim ama migde bulantisiyla

3 haftadr mutfak nedir unuttum istah 0 bi ekmek alip hap iciyorum ilk defa bugun oglen guzel yedim ama migde bulantisiyla

bulantı zor valla ben yaşamadım ama yakınlarımdan biliyorum eksi eksi meyve suyu iç iyi gelir cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…