ben yaptırmak istemiyorum sanırım o kadar strese dayanamam dr um ense ve burun kökü ölçümü yapsa yeter galiba kendi prof ve riskli gebeliklere bakıyor.yine de isterse belki
evet tedavisi yok kimisi yaptırmamaktan yana kimisi yaptırmakatan inş. herpimizin kuzuları saglıkla sıhhatle gelir bu dunyaya e yakın benim 11 haziranda yapılcak rabbim inş. iyi haberler almama vesile olur
evet tedavisi yok kimisi yaptırmamaktan yana kimisi yaptırmakatan inş. herpimizin kuzuları saglıkla sıhhatle gelir bu dunyaya e yakın benim 11 haziranda yapılcak rabbim inş. iyi haberler almama vesile olur
ben de istemiyorum ama etraftan öyle baskı varki ...riskli bi durum bile olmus olsa ben zaten bebgimi aldırmam ...neden boşa strese gireyimki???
doktorun her dedigini çıkışta unutan endişeleri sadece o masada kaybolan biri olarak inş. elimden geleni yaparımİnşAllah hayırlı haberlerle gelirsin canım. Bize öncülük edecek birinin olması güzel. Tecrübelerini bizimle paylaşırsın.
benimki de 12sine gün verdi...ama kararsızım...
arkadaşlar size bir sey soracağım. takip için özel hastaneleri tercih edenler;
kntrol süresi geçmeden tekrar gittiğinizde ultrason ucreti diye bir ucret ödüyor musunuz?
Belli bir süresi var canım. Bazı hastanelerde 10 gün bazılarında 15 gün. O süre içinde gittiğinde ekstra bir ücret almıyorlar.
hayır canım giriş bile yaptırmıyorum direkt hemşireye ismimi yazdırıyorum sıraya koyuyor
ivet ödüyoruz
pekiii strese girmemek için ikili test yaptırmayacak olan varmı?sonucta bi anomali olsa da kürtajdan başka bi çare yokya da ben yok diye biliyorum???
canımm kuru erik demek istedim kayısı gibi kurutuyolarya üstünede 1 bardak su hopp tuvalettesin inş.
canım biraz önce tekrar doktora gittim..dedim bu sabah yina akıntım oldu pembeydi felan dedim bakdı usg de kan göremiyorum dedi ama dün de aynısını demisdi bugünde aynısını dedi kesenin seklinde bozukluk var dedi...bende gördüm malesefsekli degisik bozulmus 50% düsük olabilir 50% yasayabilir diyo ama sanki daha cok düsük olcagına emin doktor üzülme tatlı düsük olursa arastırırız neden felan diye dedi gereken arastırmalar yapılır üzme kendini felan dedi aslında bence doktor emin düseceginede iste 50% ihtimal yasar diyor....haftaya gel bakalım dedi kalp atısları olcakmı dedi..istersende hastanede kal dedi bu dönemlerde kanaması olanları yatırıyoruz serum felan takıyoruz evde dinlenemiyorsan burda kal dedi hayır dedim hayırlısı olsun bakalım ALLAH büyüktür...
Canım yaptır bence ben hayvan beslediğimi söylemeden Dr yaptı zaten hepsine bakıyorlar rubella, toxoplazma,hepatit b öbürleride önemli bide hemogram idrar testi falan bence ister zaten sor sen bi nezaman yapacakmış diye dr bana veterinere sor dedide biliyorum papağanlarında bir sürü hastalığı oluyo ama kaç aydır besliyorum toxo falan olmamışım Allah'a şükür kuşumunda maşallahı var burnu aksa ilaç veriyorum çok dikkatliyimdir bende rüyamda onu seviodum bu ara pek yaklaşmıomkuşumda üzgün kafesinin kapısını açıp bağırıyo eşim ilgilenio drda yinede sevgini eksik etme dedi:) ama kedi olayı zor ben tereddütte kalırdım kumunu sen temizleme yinede
Eki Görüntüle 722875 Eki Görüntüle 722876
Buda benim bebişim kıyamam ona ben
arkadaşlar size bir sey soracağım. takip için özel hastaneleri tercih edenler;
kntrol süresi geçmeden tekrar gittiğinizde ultrason ucreti diye bir ucret ödüyor musunuz?
Ayy evet internete de düşmüş haber. İnşAllah bir karara bağlanır. Bak heyecan yaptım şimdi.
dün ilk defa bebeciğin resmini gördüm çok heyecanlandım :)) şimdilik hafif hafif sancılardan başka birşey hissedemesemde içimde bi mucize varsizler nasılsınız yeni anneler kitap alan varmı içinizde tavsiyeleriniz nelerdir ???
bu arada arkadaşlar iştahınız ne durumda bende ilki gibi bulantı asla yok ama iştahımda yok hiç bişey yemek istemiyorum üşeniyorum :26:
Tamam muhahakak uygulicm hayatm sagol
Hayatim kac haftalik olmustu senin yaptir korkma rabbim bebis lerimize saglik wersin
inş. kontrole gittigimde 12 haftalık olmuş olcak
3 haftadr mutfak nedir unuttum istah 0 bi ekmek alip hap iciyorum ilk defa bugun oglen guzel yedim ama migde bulantisiyla
inş. kontrole gittigimde 12 haftalık olmuş olcak
bulantı zor valla ben yaşamadım ama yakınlarımdan biliyorum eksi eksi meyve suyu iç iyi gelir cnm
eğer erkekse belki cinsiyeti bile belli olabilir
Insallah 11 inci haftada olusuyormus organlari 12de de gorebilir insallah neden ama kizsa gorunmezmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?