Merhaba kizlar. 19 gunluk kizim maladef cik kotu pisik oldu ne kullandiysak gecmedi(trosdy, hametan, sudokrm, bepanten) daha da koyulesti hatta yara olmaya yuz tuttu. Ne yapacagimizi sasirdik. Tavsiyeleriniz var mi acaba
Tesekkur ederiz onu da deneyelim bakalim insallah gecerMerhaba forumu gezinirken gördüm sorunuzu,desitin krem var mor renkli pişiğe çok iyi geliyo,birde alt temizliğini hazır ıslak mendillerle değilde,bebek mağazalarında kare şeklinde pamuklar satılıyo gül suyu ile kaynatılmış soğutulmuş suyu karıştırıp onunla yapın.İnşallah şifa bulur yavrunuz.Hayırlı akşamlar......
canım eger kıpkırmızı normal zamanlarda kı adetın gıbı degılse lohusalık lekesı devam edıyodur bnm bunda erken bıttı hala da adet olmadım ılkımde 6 ay görmemiştim adet bakalım bu defa ne olacak.. napıosun bu arada benım halımı görsenız acırsınız valla gercı herkes benzer durumlarda yıne de cok şükür sonunda adapte oldum ıkı çocuklu hayata..
bırıncı ay aşımızı olduk bı kaç gün önce masallah 4500 gr oldu oğlum çok şükür toplandı buraya da gıremıyorum hiç takıp de edemıyorum...
Merhaba kizlar. 19 gunluk kizim maladef cik kotu pisik oldu ne kullandiysak gecmedi(trosdy, hametan, sudokrm, bepanten) daha da koyulesti hatta yara olmaya yuz tuttu. Ne yapacagimizi sasirdik. Tavsiyeleriniz var mi acaba
hayırlı olsun allah analı babalı buyutsun.
Selam kızlar, merak edenler olmustur belkı yenı fırsatım oldu yazmaya:) hayat ne kadar degısıyormus ama cok guzel bır duygu....Allah herkese nasıp eder ınsallah ısteyenlere...
ben de spınal anestezı ıle 40+0 da aldım bebısımı kucagıma, ama ben amelıyatta panık ve heyecan yaptım korktum cok uzun geldı bana...bebısım 3970gr 51 cm dogdu..masallah...
oglum cok gazlı bır de ıshal gıbı yapıyor bır gaz cıkarıyorkı kaka ıle beraber fıskırıyor resmen. bana doktor demır hapı verdı ıshal oldu benden mı oldu bılmıyorum kı... sutum geldı ama yetıyor mu nerden anlasılır kızlar doyup doymadıgı? ben sagmıyorum sadece emzırıyorum acaba yetıyor mu bunu nasıl anlayacagım. bu arada sarılık degerı 13 cıkttı doktor onemlı degıl normaldır dedı sankı yuksek degıl mı?
canim kaka yapmasi lazimdi doktorunla bi konus bence.sadece masaj yeterli olmayabilir.
ben silikon uc kullandigim icin memeyi cekmesi kolay oluyo.silikon kullanmadan once dudaginin kenarindan memeyi yavasca tek parmakla siyirip aliyodum
yara oldugu zaman eziyet gibi oluyodu o memeyi cekmek.agliyodum
.nasılsınız kızlar? sanırım hep aynı sorunlar; göğüs ucu yaraları, gaz sorunları ve uykusuzluk... ortak kaderimizmiş napalım alışacağız artık
12 günlük memleketteki tatilden sonra evimize dönüş yaptık çok şükürözlemişiz evimizi. tatilde sobalı evdeydik çok zormuş yahu. sobalı evde kalanlara Allah kolaylık versin
tatilden izlenimler : kızım kucağa alıştı ve kalabalıktan hiç haz etmediğini gördük. her gelen de sese kalabalığa alışsın diyip durmaz mı. doyuyor mu diyen var şekerli su içir diyen var
bi yandan büyüklerin su içir çocuğa içi yanmasın nidaları biraz daha yaşlıların çocuğu öpecez diye sıraya geçmeleri, benimse onlardan kaçma çabalarım neler neler. çok şey var anlatacak soraak ama kızım izin vermiyor ki
bizim kız 2 günde bir kakasını yapıor ama ne biçim yapıyır sırtına kadar çıkıyorüşütmüş diye düşünmüştük ama hep aynı kıvam ve renk ve hep 2 günde bir. bide 15 20 dk emiyor diyenlere imreniorum bizimki 5 dk emiyor doyup bırakıyor. kontrollerimizde normaldi kilomuz dr da normal dedi büyüdüğü için çabucak boşaltıyormuş memeyi. ama anne yüreği acaba doyuyor mudur diye endişe işte
2.ayımıza az kaldı. doktor rota virüsü aşısını önermişti özel yapılıyırmuş. iyi diyen var zararlı diyen var. siz ne düşünüyosunuz?
canim ben gecen hafta silikonsuz bi emzireyim dedim.damagiyla ucunu ezdi ve yine cok sizladi sutyene degdikce canim yandi.bende hemen taktim silikonlari valla.cikarinca memeyi yine aliyo acken hic reddetmiyoBende silikon uc kullaniyorum ve napicam bilmiyorum. Galiba boyle devam edicez biz. Silikonsuz beceremiyor almayi, savas veriyoruz, o da bende harp oluyoruz. Bir iki denemden sonra meme uclari tekrar yanmaya basliyor zaten. Kanar daha kotu olur hic veremem korkusuna birakiyorum bende.. Biraz daha buyusun su 40 i ciksin tekrar denicem. Ama pek umitli degilimsizde durum nedir? Sence sonradan alir mi memeyi? Boyle emmesinde bi sakinca var mi sence?
Herkese iyi geceler...
Oğlum bugün 32 günlük...gaz sancılarımız,uyku problemimiz var onun dışında iyiyiz.ama hep bebişle ilgileniyorum.
evim çok dağınık,yemek yapamıyorum.sizler ev işlerine yetişebiliyor musunuz.oğlan anneleri çocuğunuzu sünnet ettirdiniz mi,ne zaman düşünüyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?