2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

7 gün kontrolde verdi ama 15 gün falan başaldım sürmeye dokunmaya korkuyodum çünkü, ama ilk doğumumda bişey sürmemiştim senesine görünmez hal almıştı kesik izi, bu arada göbek kalır diye bişey yok spor ve diyetle kesinlike gidiyor 20 kilodan sonra benimki dümdüz olduysa seninde olur ama zaman istiyor ve azim :))

Geçmiş olsun allah hepgğzelgünlerini göstersin inş...

cvbin icin sagol canim netten bakicam artik yasadigim sehirde yok boylevyerler en azindan gecevuyandirmayip sagsam diyorum iki saate bir yoksa gunduz hep agzinda gecede mama yiyince dort saat filan uyanmiyo emzirmeye uyandirsam bu seferde iyice doyup uyumuyo uykusuda gidiyo... ama sut olayi birazda genetik ben ve kardeslerimde mamayla buyumusuz benim ilk kizimda hem emdi hrm mama yedi ikincide ayni oldu abladi kadar emrr ins ilac niyetine

Bir sürü alıntı yapmıştımsilindi...

Cananbil ve canbade geçmiş olsun kızlar, az çokaynı şeyleri yaşamışız...

Groz Benim sütümkızımın gözünü daha kötü yaptı,

Çok sağol chemen, çok şükür geçti...

Babanne de inş yardım eder çocuk durmayınca.,,

sariligi atlatmissiniz canim gecmis olsun bende bu hafta yalniz kaldim artik ama iyle alismusimki isleri birilerinin yapmasina kisimin odasi savas alani gibi toplayasim yok okullar acildi iyi oldu ablasi hic rahat birakmiyo kucugu bugun sakin biraz bakalim aksamlari cosuyo bizimki

gozu capaklananlar cayla silin bizimkinide o gecirdi dr damla vermisti bes gun kullanip biraktik ama gecmemisti sut de gecirmedi artirmadida sabah aksam cayla sildim gecti simdi

Çok sağol canım....

Ben de aynı durumdayım, zorla yapıyorum işleri, sürekli bi uyuma isteği...

Bizimki bir gün iyi bir gün uykusuz, bu gün uykusuz günümüzdeyiz... Yarım yırtık kahvaltı, şimdi emerken bir taraftan yazıyorum...

Emzirmemiz saatli oldu bakalim butun gun uyduk kurallara 2 saatte bit emzirdim tek problem 1 saat uyuyor gerisi hep kucakta

Ağlayınca ne yapıyorsun canım ya, ben şimdi gezdirdim, altını açtım, konuştum....yok, imkansız emmek istiyorsa emmeden sakinleşmiyor, sonra da midesi bulanıyor kusuyor, uyanıyor, uyandığı için tekrar emmek istiyor, fazla geliyor tekrar kusuyor, bir kısır döngüye dönüşüyor...

öncelikle cvp yazan arkadaşlara bile teşekkür edemiyorum.çok düzenli takip edemiyorum ama i,yiki varsınız kızlar

bugün 3 haftalık olduk .dr kontrolümüz vardı.sarılığımız 9 a düşmüş.kilo almışız.boyumuz uzamış.çok mutlu oldum .
kızım çok sık ve çok sıvı kaka yapıyor diye geçen hafta yazmıştım.pişik olduk biz de. dr bepanten ve travazol kremi birarada kullan dedi.bepanten pişik çok kızarıksa iyileştirici olmuyormuş.yaraları geçiren bir kremle kullanılmalıymış.deneyelim bakalım.sonucu yazarım.

cok uykum var :84:
efenin gozler fal tasi gibi.
gece memede sut olmasina ragmen biberonla beslenmek istedi memeyi itti.o inat etti bende inat ettim.
iki kere yatirdim agladi.kaldirdim memeye tuttum inat etti yine emmedi.
sonunda ne mi oldu.2 saat inatlastik ve gidip biberona mama yaptim
bacak kadar boyu var turlu turlu huyu var

Dilzar aynen cnm benim kızda birgün uyursa diger gun hic uyumuyor.bugunde mahvetti bizi.sabah 8 den beri uyumuyor..emiyor daliyor birakiyom uyaniyor.temizlik yapiyorum lafta anneme veriyom bir oda supuruyom uyumamis agliyor emziriyom birakiyom uyaniyor ..offf kısır döngü gidiyor boyle.gazi cok var ondan sanirim,sab simplex hic fayda etmedi ya neden #caba..oglumda cok iyi geliyordu..

kizlar ben emzik kullaniyorum.oyle surekli degil ama uykuya dalarken cok yardimci oluyo.bide efe doydugunu anlamiyo onu verince sakinlesiyo
bide banyo yaparken emzik verince kuzu kuzu yatip izliyo

Kızlar dün gece 10da bir baş ağrısı tuttu size anlatamam ölüyorum sandım resmen kafatasım zonkladı ne ağrıdı bir bilseniz ağladım ağladım annem sağ olsun masaj yaptı yok sabah oldu geçmedi kahvaltı yaptım çay ve kahve içtim azcık geçti ama hafif hafif sızlıyor gene korkuyorum ağrıyacak diye. ben inlerken bebişim de inledi benimle beraber onunla da ilgilenemedim.!0 gün oldu spinal anestezi olalı hani baş ağrısı yapar diyorlardı ya ondan olabılır mı sızce ? yanı o kadar zaman gecmıs sımdı yapar mı agrı??? ya da bır ara balkona gırıp cıkıp camasır astım annem usuttun dıyor ondan mıdır kı? zaten yerımde duramıyorum temızlıge basladım banyo wc falan yıkıyom camaır asıyorum falan egılıyorum kalkıyorum annem cok kızıyor ozellıkle egılıp kalkmama lohusasın dıyor.sızde durum nasıl ıs yapıyormusunuz?

10 gün oldu sezeryan olalı bu arada..bir de parol da işe yaramadı ne yapabilirim?

Canim mutlaka yapıyorsun dur ama suyu çok iç bakalım. Bi de bana anestezi uzmanı yastığı ni yükselt demişti. narkozun etkisi bi kaç gün surermis ama 10 gün bu bi kaç güne giriyo mu bilemedim. Nescafe icmistim ben ilk 2 gün bolca, sende bi dene bakalım. Allah gelmiş geçmiş etsin

Son düzenleme:

10 gün oldu sezeryan olalı bu arada..bir de parol da işe yaramadı ne yapabilirim?

benim ameliyatımdan kısa süre sonra baş ağrım olmuştu.doktor kola ve neskafe önerdi.ama ikisini de içmedim. minoset yazmıştı doktor onu düzenli içince geçti.gerçekten çok kötü bir ağrıydı.Allah şifa versin.

Geçmiş olsun canım... Neden oldu bilemiyorum ama hafif bir ağrı kesici al istersen....

Bennormal doğum yaptım canım, hafif işleri başından beri yapıyorum, tabii yapabildiğim kadar... Süpürge, mutfak işleri ütü vs... Ama kendimi yormadan, ağır kaldırmıyorum, uzanmıyorum, bunları hastaneden bir kağıt vermişler onda yazıyordu... Hele bundan sonra tüm işler bana kaldı, gerçi artık 24 gün oldu... Geçti bayağı...

Ama üşütmemeye dikkat ediyorum....

çok sağ olun kızlar, inanın baş ağrısı çokkötü bir şey elim ayağım gidiyor hiç bir şey yapamıyorsun, çok şükür şimdi daha iyiyim ama hafif sızlıyor gene korkuyorum gece tutmasın diye. nescafe falan içeyim bari ama sütü etkilermi ki? bir de ağrı kesici içebiliyor muyuz ? parol kesmedi normalde ben cataflam diye bir ilaç var kuvvetli ağrı kesici sanırım onu içsem olmaz değil mi kafama göre?

slm canım bende spinal anesteziyle sezeryanoldum baş ağrısı bendede çok bence o üşütmekten değil 35 gün oldu hala ağrıyor..iş yapmaz olurmuyuz evi süpürmek haricinde herşeyimi kendim yapıyyorum saolsun evi eşim süpürüyo çamaşır bulaşık diğerleri hep bana ait ama sen daha 10 günlük sün daha dikkatli olman lazım canım..

kizlar ben emzik kullaniyorum.oyle surekli degil ama uykuya dalarken cok yardimci oluyo.bide efe doydugunu anlamiyo onu verince sakinlesiyo
bide banyo yaparken emzik verince kuzu kuzu yatip izliyo

Ben kabul ettiremedim şu emziği yahu....

Büyük kızım da kabul etmedi, zehra da önce diliyle itiyor, elimle tutarsam öğürüyor... Hangi emziği kullanıyorsun, ben nuk damaklı almıştım sevmedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…