2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Bana majezik vermişti doğum dr, dikiş ağrıları için, miden rahatsız olmazsa kullanabilirsin demişti...

kızlar meraba elifimin boynunda ve yüzünde kırmızı isilikler oluştu bir haftayı geçti internetten araştırdım sıcaktan oluyomuş ama ben bi zıbın bide üstüne badi giydiriyorum sıcakta tutmuyorum ne yapmam gerekiyo sizin bebşlerde oldumu şu iki gündür yayılıyoacaba şampuanımı değiştirmeliyim jhonsıs baby kullanıyodum internetten baktım genelde sebamed veya mustela yı övüyolar hangisi iyi olur sizler hangisini kullanıyosunuz..ayın 12 sinde aşımız var doktora bi danışcam gitmişken

Biz de isilik değil ama sivilce oldu yüzünde ve kafasında var...şampuandan olduğunu düşünüyorum...ben de ya mustela ya sebamed alacağım... Tavsiyelere benim de ihtiyacım var...

Bizim drcildi yağlıondan dedi, zeytinyağı kullan geçer dedi ama yine de içim rahat değil...

sag olun kızlar sankı gene baslıyor agrı en ıyısı dus almak sanırım bır de oglumun gobegı cumartesı dustu bugun banyo yapacagız ama gobegınde sarı renk sulu ıltıhap gıbı bır sey var yıkayacagız sorun olur mu kı?

Canım benim oğlumdada var onlardan doktora sorduğumda hangi şampuanı kullanıyosun dedi sebamed dediğimde iyi onu kullanmaya devam dedi. Başka bi marka olsa sebamed al diycekmiş. Normal dedi önemsemedi. Sıcaktan olduğunu sanmıyorum, evim doğalgaz, alt üst 2 kat giydiriyorum bide çorap ayağına ve battaniyeye sarmadan kucakladığımda üşüyor burnu soğuyor hemen yada ayakları

Kızlar bu gaz ne fena bişeymiş, daha 4 haftalığız doktor 3 aydan önce geçmez dedi. Dün gece saatlerce ağladı oğlum. Akşam 8 de başladı gece 2 ye kadar annemle napıcamızı şaşırdık. Eşimede sinir oluyorum çocuk ortalığı ayağa kaldırdı o deliksiz uyudu. Hakkaten annelerin hakkı ödenmez ama babalarınki ödenir valla, akşam gelsin 2 sevsin bitti. Bu arada dün gece en son saç kurutma makinesi sesiyle uyuttuk.

Kendime hiç bakamıyorum kızlar, siz ne akemdesiniz duş almaya diş fırçalamaya fırsatım yok. Kilolar zaten duruyor bide göbek var sezeryandan. Korse taksammı işe yararmı bilmiyorum , karın hareketlerine ne zaman başladak acaba, hareketdiz korseyle toprlanmaz bu göbekler. Kas yapmamız lazım biraz

Benimde oyleydi canim memede susuyordu ama kusma oluyordu soyle yapiyorum emzirecek gibi kucagima aliyorum tam gogus hizama emzigini veriyorum bastirip salliyorum

naptınız canlarım umarım hersey yolundadır 2 cocukla giremiyorum nete ama iyiyiz şükür.Büyük oğluma wc eğitimine başladık bugün umarım devamı gelir şimdilik iyi gidior bi kere çiş yaptı altına ama olsun daha ilk günümüz bize dua edin sevgilerimle...

Canim benim oglusumun yuzundede kirmizi sicilce gibi ama elleyince baslari sert seyler cikti. Doktor bebek egzemasi dedi. Babasinin sakalindan, yunluden bi cok seyden olabiliyormus. Bi merhem verdi 7 gun kullan dedi. Kullandim gecti. Ama ara ara tekrarlar ozaman gene surdedi. Ilerde tamamen gecermis .

kizlar ben emzik kullaniyorum.oyle surekli degil ama uykuya dalarken cok yardimci oluyo.bide efe doydugunu anlamiyo onu verince sakinlesiyo
bide banyo yaparken emzik verince kuzu kuzu yatip izliyo

Canim bende onceki hafta sadece sunnet doneminde kullandim sakinlessin diye. Simde senin gibi kullansammi diyorum cok rahat oluyor. Ama alisirmu diyede korkuyorum....

Başlatı nasıl sert canım, bizim bildiğimiz sivilce, ergenlikteki gibi, uçları beyaz, hani sıksan iltihap çıkacakmış gibi...

Kizlar oglusumyn poposu kipkirmizi ve sivilce gibi seyler var. Pisik sanmistim ama doktora gidince mantar dedi. 10 gundur kremini suruyorum ama gecmiyor. Gordukce benimicim aciyor....

canim cok uykusuzsan ondan da olur.
ben uc gun ustuste uykusuz kalayim basim catliyo gozlerimi acamiyorum
Ben kabul ettiremedim şu emziği yahu....

Büyük kızım da kabul etmedi, zehra da önce diliyle itiyor, elimle tutarsam öğürüyor... Hangi emziği kullanıyorsun, ben nuk damaklı almıştım sevmedi...
nuk damakli silikon gece emzigi aldik canim.bazen efede oguruyo ama bazen saldiriyo almak icin annem daha hastanede verdi alissin diye.
efedede var o sivilcelerden canim doktor benim sutumden hormonlarin gectigini soyledi.bende sakaldan opmekten saniyodum degilmis
bizimkinde kanama olmustu doktor 3 gun yikamayin dedi.islak kalirsa enfeksiyon olur diye.
allah kolaylik versin canim gaz ne fena bisey.o devit vitamin varya o gaz yapiomus maalesef.ben kendime bakmaya basladim biraz.hatta evde bukleli saclarla geziuorum masali masali
ama eskisi kadar balkimli degilim

Canim bende onceki hafta sadece sunnet doneminde kullandim sakinlessin diye. Simde senin gibi kullansammi diyorum cok rahat oluyor. Ama alisirmu diyede korkuyorum....

ya ben cok rahat ettim
surekli vermedigim icin alismaz diye dusunuyorum canim
sunnetliyken mememi emzik gibi kullandi benim oglan

Kızlar gaz icin aktardan ida marka anne sütü cayi aldık. Daha 1 kere içtim inşallah bir faydası olur , daha önce bu cayi duyan bilen var mı. ? Anne sütünü artırıyor Muş. Dua edin lütfen kızımın gaz sancısı bitsin. Tabi bütün bebeklerin...

Ne guzel canim. Benim sıpa emmiyoki. Olan sutu sagip veriyorumoda yetmiyo tabi mama veriyorum. Olsun kusum iyi olsunda....

bikac gundur bizde efeyle kavga ediyoruz adam memeyi tutmuyo kiyamet kopuyo biberon istiyo.gunde toplam 250 cc den fazla mama vermiyorum ama ac kalcak diyede korkuyorum.simdi gene kiyameti kopardi uyuttum vermedim mama.
uf napcam bilmiyorum.sureklide sagamayiz ya moralim bozuldu

bende arada baş ağrısı çekiyorum ama o kadar şiddetli değil.benimki uykusuztan.ben hiç yatmadım desem yeridir.ilk hafta kv ve annem beraberdi ev işlerini ve yemeklerini onlar halletti.ama detay işlere pek girmediler.bende hasta gibi yatmak istemedim yine de gönülleri olsun diye 3 gün yattım.geçen hafta kv gidince annemle kaldık.çamaşır asmak, banyo temizliği fln yapıyorum.eğilip kalkmaktan değilde dikişlerim terliyor diye yapmamak lazım da işte olmuyor

Kizlar oglusumyn poposu kipkirmizi ve sivilce gibi seyler var. Pisik sanmistim ama doktora gidince mantar dedi. 10 gundur kremini suruyorum ama gecmiyor. Gordukce benimicim aciyor....

Canım kızımda aynı. Ben çok antibiyotik kullandım ondan olmuş. Mantar kremi kullandık bizde hafifledi ama en iyisi suyla temizlemek. Karmden ziyade o işe yaradı bizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…