çok sağ olun kızlar, inanın baş ağrısı çokkötü bir şey elim ayağım gidiyor hiç bir şey yapamıyorsun, çok şükür şimdi daha iyiyim ama hafif sızlıyor gene korkuyorum gece tutmasın diye. nescafe falan içeyim bari ama sütü etkilermi ki? bir de ağrı kesici içebiliyor muyuz ? parol kesmedi normalde ben cataflam diye bir ilaç var kuvvetli ağrı kesici sanırım onu içsem olmaz değil mi kafama göre?
kızlar meraba elifimin boynunda ve yüzünde kırmızı isilikler oluştu bir haftayı geçti internetten araştırdım sıcaktan oluyomuş ama ben bi zıbın bide üstüne badi giydiriyorum sıcakta tutmuyorum ne yapmam gerekiyo sizin bebşlerde oldumu şu iki gündür yayılıyoacaba şampuanımı değiştirmeliyim jhonsıs baby kullanıyodum internetten baktım genelde sebamed veya mustela yı övüyolar hangisi iyi olur sizler hangisini kullanıyosunuz..ayın 12 sinde aşımız var doktora bi danışcam gitmişken
kızlar meraba elifimin boynunda ve yüzünde kırmızı isilikler oluştu bir haftayı geçti internetten araştırdım sıcaktan oluyomuş ama ben bi zıbın bide üstüne badi giydiriyorum sıcakta tutmuyorum ne yapmam gerekiyo sizin bebşlerde oldumu şu iki gündür yayılıyoacaba şampuanımı değiştirmeliyim jhonsıs baby kullanıyodum internetten baktım genelde sebamed veya mustela yı övüyolar hangisi iyi olur sizler hangisini kullanıyosunuz..ayın 12 sinde aşımız var doktora bi danışcam gitmişken
Ağlayınca ne yapıyorsun canım ya, ben şimdi gezdirdim, altını açtım, konuştum....yok, imkansız emmek istiyorsa emmeden sakinleşmiyor, sonra da midesi bulanıyor kusuyor, uyanıyor, uyandığı için tekrar emmek istiyor, fazla geliyor tekrar kusuyor, bir kısır döngüye dönüşüyor...
kizlar ben emzik kullaniyorum.oyle surekli degil ama uykuya dalarken cok yardimci oluyo.bide efe doydugunu anlamiyo onu verince sakinlesiyo
bide banyo yaparken emzik verince kuzu kuzu yatip izliyo
Canim benim oglusumun yuzundede kirmizi sicilce gibi ama elleyince baslari sert seyler cikti. Doktor bebek egzemasi dedi. Babasinin sakalindan, yunluden bi cok seyden olabiliyormus. Bi merhem verdi 7 gun kullan dedi. Kullandim gecti. Ama ara ara tekrarlar ozaman gene surdedi. Ilerde tamamen gecermis .
Başlatı nasıl sert canım, bizim bildiğimiz sivilce, ergenlikteki gibi, uçları beyaz, hani sıksan iltihap çıkacakmış gibi...
canim cok uykusuzsan ondan da olur.Kızlar dün gece 10da bir baş ağrısı tuttu size anlatamam ölüyorum sandım resmen kafatasım zonkladı ne ağrıdı bir bilseniz ağladım ağladım annem sağ olsun masaj yaptı yok sabah oldu geçmedi kahvaltı yaptım çay ve kahve içtim azcık geçti ama hafif hafif sızlıyor gene korkuyorum ağrıyacak diye. ben inlerken bebişim de inledi benimle beraber onunla da ilgilenemedim.!0 gün oldu spinal anestezi olalı hani baş ağrısı yapar diyorlardı ya ondan olabılır mı sızce ? yanı o kadar zaman gecmıs sımdı yapar mı agrı??? ya da bır ara balkona gırıp cıkıp camasır astım annem usuttun dıyor ondan mıdır kı? zaten yerımde duramıyorum temızlıge basladım banyo wc falan yıkıyom camaır asıyorum falan egılıyorum kalkıyorum annem cok kızıyor ozellıkle egılıp kalkmama lohusasın dıyor.sızde durum nasıl ıs yapıyormusunuz?
nuk damakli silikon gece emzigi aldik canim.bazen efede oguruyo ama bazen saldiriyo almak icinBen kabul ettiremedim şu emziği yahu....
Büyük kızım da kabul etmedi, zehra da önce diliyle itiyor, elimle tutarsam öğürüyor... Hangi emziği kullanıyorsun, ben nuk damaklı almıştım sevmedi...
efedede var o sivilcelerden canim doktor benim sutumden hormonlarin gectigini soyledi.bende sakaldan opmekten saniyodum degilmisBiz de isilik değil ama sivilce oldu yüzünde ve kafasında var...şampuandan olduğunu düşünüyorum...ben de ya mustela ya sebamed alacağım... Tavsiyelere benim de ihtiyacım var...
Bizim drcildi yağlıondan dedi, zeytinyağı kullan geçer dedi ama yine de içim rahat değil...
bizimkinde kanama olmustu doktor 3 gun yikamayin dedi.islak kalirsa enfeksiyon olur diye.sag olun kızlar sankı gene baslıyor agrı en ıyısı dus almak sanırımbır de oglumun gobegı cumartesı dustu bugun banyo yapacagız ama gobegınde sarı renk sulu ıltıhap gıbı bır sey var yıkayacagız sorun olur mu kı?
allah kolaylik versin canim gaz ne fena bisey.o devit vitamin varya o gaz yapiomus maalesef.ben kendime bakmaya basladim biraz.hatta evde bukleli saclarla geziuorum masali masaliKızlar bu gaz ne fena bişeymiş, daha 4 haftalığız doktor 3 aydan önce geçmez dedi. Dün gece saatlerce ağladı oğlum. Akşam 8 de başladı gece 2 ye kadar annemle napıcamızı şaşırdık. Eşimede sinir oluyorum çocuk ortalığı ayağa kaldırdı o deliksiz uyudu. Hakkaten annelerin hakkı ödenmez ama babalarınki ödenir valla, akşam gelsin 2 sevsin bitti. Bu arada dün gece en son saç kurutma makinesi sesiyle uyuttuk.
Kendime hiç bakamıyorum kızlar, siz ne akemdesiniz duş almaya diş fırçalamaya fırsatım yok. Kilolar zaten duruyor bide göbek var sezeryandan. Korse taksammı işe yararmı bilmiyorum , karın hareketlerine ne zaman başladak acaba, hareketdiz korseyle toprlanmaz bu göbekler. Kas yapmamız lazım biraz
Canim bende onceki hafta sadece sunnet doneminde kullandim sakinlessin diye. Simde senin gibi kullansammi diyorum cok rahat oluyor. Ama alisirmu diyede korkuyorum....
ya ben cok rahat ettim
surekli vermedigim icin alismaz diye dusunuyorum canim
sunnetliyken mememi emzik gibi kullandi benim oglan
Ne guzel canim. Benim sıpa emmiyoki. Olan sutu sagip veriyorumoda yetmiyo tabi mama veriyorum. Olsun kusum iyi olsunda....
Kızlar dün gece 10da bir baş ağrısı tuttu size anlatamam ölüyorum sandım resmen kafatasım zonkladı ne ağrıdı bir bilseniz ağladım ağladım annem sağ olsun masaj yaptı yok sabah oldu geçmedi kahvaltı yaptım çay ve kahve içtim azcık geçti ama hafif hafif sızlıyor gene korkuyorum ağrıyacak diye. ben inlerken bebişim de inledi benimle beraber onunla da ilgilenemedim.!0 gün oldu spinal anestezi olalı hani baş ağrısı yapar diyorlardı ya ondan olabılır mı sızce ? yanı o kadar zaman gecmıs sımdı yapar mı agrı??? ya da bır ara balkona gırıp cıkıp camasır astım annem usuttun dıyor ondan mıdır kı? zaten yerımde duramıyorum temızlıge basladım banyo wc falan yıkıyom camaır asıyorum falan egılıyorum kalkıyorum annem cok kızıyor ozellıkle egılıp kalkmama lohusasın dıyor.sızde durum nasıl ıs yapıyormusunuz?
Kizlar oglusumyn poposu kipkirmizi ve sivilce gibi seyler var. Pisik sanmistim ama doktora gidince mantar dedi. 10 gundur kremini suruyorum ama gecmiyor. Gordukce benimicim aciyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?