merhaba arkadaslar...Testlerinde kansızlık teşhisi konan var mı?varsa ne yaptınz???
bu arada arkadaşlar iştahınız ne durumda bende ilki gibi bulantı asla yok ama iştahımda yok hiç bişey yemek istemiyorum üşeniyorum :26:
Eksi tuzlu herseyi yiyorum bi erikten miden bulanmiyor
Insallah 11 inci haftada olusuyormus organlari 12de de gorebilir insallah neden ama kizsa gorunmezmi
bende çıktı kansılık zaten vitamin vermişti şimdi birde kan hapı verdi hiç sevmem birde ilaç almayı ama mecbur artık
bendede bulantı yok ohh diyordum oğlumda çok zorlamıştı ilk 3 ay ama erken sevinmişim şimdi kokulardan rahatsızım sabah okula giderken kahvaltı yapamıyorum mide bulantısından iştahımda senin gibi yemesemde olurda işte bebek için.
Cinsiyetini ne zaman öğrenicez şimdi biz ...??? çok öenmli diil ama merak işte ciciler almak için :)
Allahim esirgesin cücük lerimizi cinsiyetide belli olcak ozaman yptir testini canim aklinda kalmasin asinida unutma sakin
eğer erkekse belki cinsiyeti bile belli olabilir
Cinsiyetini ne zaman öğrenicez şimdi biz ...??? çok öenmli diil ama merak işte ciciler almak için :)
bir an önce cinsiyetleri öğrenin de, ekleyelim sırayla listemize
Her allahın günü bebeğin ağırlığını ve boyunu düşünüyorum. Şu an kaç gramdır,kaç milimdir, ultrasonda nasıl görünecek, pamakları çıktı mı, kulakları var mı, kafayı yedim sanırım. Allahtan şu hamilelik takvimi var, ordan takip ediyorum ama hakikaten elimde olsa 24 saat ultrasonda büyüyüşünü izlerdim. :)
Valla bende canım benim bebişin boyuna göre 9 Ocak'ta doğurmam lazım iki gün önde gidio bebişim çok merak ediyorum bir ay sonra görebilicem
Aslında benim son adet tarihim 4 nisan. O hesaba göre 11 Ocak'ta doğum olmalı. Ama hamilelik takviminde 11 Ocak'ta doğacak bebeğin ilk gününü 7 Nisan'dan hesaplamışlar. Senin de 4 Nisan ise buradakine göre 3 gün ilerideyiz aslında. Yani aslında ben 7+6'yım bugün. Bugün doktordaydım, çat diye 7+6 deyince baya güldü. "Şafak mı sayıyorsun?" dedi. Ben de bu cumartesi bebeği boyunu öğrenince anlıcam daha iyi. Bakalım çok meraklıyım. Benden önce doğum yapacak olanlara çok imreniyorum. Şu üç ayın riski çok geriyor beni. Onların üç ayının bitmesine az kalmış diye düşünüyorum. Bir an önce bitirsek şu riskli süreci.
kızlar geç gösteriyor biz 16da zor gördük ama erkek bazen şanslıysan eğer 12de belli oluyor :)
ayy peki bişeyler istemiyormu canın hiç
benimde hiç istemiyor çekmecede bonibon gördüm söylemesi ayıp yedim öylesine ama bu saat oldu kahvaltıylayım hiç bişeye özenmiyorum
normalde bebeğin cinsiyeti belli oluyor o haftalarda ama ultrasonda görmek çok zor tahminleri olsa bile doktorlar riske girmek istemiyor yanlış bildi yanılttı bizi gibi laflar döner diye genelde 16-20 hafta arası söylemeyi tercih ediyorlar.
kuzenim aile hekimi yanında çalışıo o yapcak aşılarımı hepatit aşısı olcakmısınız kızlar ben yaptırıcam
tabiki önemli deilde insan merakta ediyor ama benim içime hiç bişe dogmuyor yani agır basan taraf yok nötrm
Her allahın günü bebeğin ağırlığını ve boyunu düşünüyorum. Şu an kaç gramdır,kaç milimdir, ultrasonda nasıl görünecek, pamakları çıktı mı, kulakları var mı, kafayı yedim sanırım. Allahtan şu hamilelik takvimi var, ordan takip ediyorum ama hakikaten elimde olsa 24 saat ultrasonda büyüyüşünü izlerdim. :)
Aslında benim son adet tarihim 4 nisan. O hesaba göre 11 Ocak'ta doğum olmalı. Ama hamilelik takviminde 11 Ocak'ta doğacak bebeğin ilk gününü 7 Nisan'dan hesaplamışlar. Senin de 4 Nisan ise buradakine göre 3 gün ilerideyiz aslında. Yani aslında ben 7+6'yım bugün. Bugün doktordaydım, çat diye 7+6 deyince baya güldü. "Şafak mı sayıyorsun?" dedi. Ben de bu cumartesi bebeği boyunu öğrenince anlıcam daha iyi. Bakalım çok meraklıyım. Benden önce doğum yapacak olanlara çok imreniyorum. Şu üç ayın riski çok geriyor beni. Onların üç ayının bitmesine az kalmış diye düşünüyorum. Bir an önce bitirsek şu riskli süreci.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?