2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
merhaba arkadaslar...Testlerinde kansızlık teşhisi konan var mı?varsa ne yaptınz???

bende çıktı kansılık zaten vitamin vermişti şimdi birde kan hapı verdi hiç sevmem birde ilaç almayı ama mecbur artık

bu arada arkadaşlar iştahınız ne durumda bende ilki gibi bulantı asla yok ama iştahımda yok hiç bişey yemek istemiyorum üşeniyorum :26:

bendede bulantı yok ohh diyordum oğlumda çok zorlamıştı ilk 3 ay ama erken sevinmişim şimdi kokulardan rahatsızım sabah okula giderken kahvaltı yapamıyorum mide bulantısından iştahımda senin gibi yemesemde olurda işte bebek için.

Eksi tuzlu herseyi yiyorum bi erikten miden bulanmiyor

ayy peki bişeyler istemiyormu canın hiç
benimde hiç istemiyor çekmecede bonibon gördüm söylemesi ayıp yedim öylesine ama bu saat oldu kahvaltıylayım hiç bişeye özenmiyorum

Insallah 11 inci haftada olusuyormus organlari 12de de gorebilir insallah neden ama kizsa gorunmezmi

normalde bebeğin cinsiyeti belli oluyor o haftalarda ama ultrasonda görmek çok zor tahminleri olsa bile doktorlar riske girmek istemiyor yanlış bildi yanılttı bizi gibi laflar döner diye genelde 16-20 hafta arası söylemeyi tercih ediyorlar.

doğuma bile istifra ederek giden var çok zor ya bulantı allah yardımcınız olsun benim ilki süper bir hamilelikti ama 32 haftalık doğdu 20 gün kuvezde kaldı herşey olabiliyor kolay değil hayırlısı hakkımızda
bebek için atıştırıcaz işte zorla

Kızlar merhaba ben de bugun itibarı ile 7+2 yim. İkinci hamileliğim. Doktora yeni gittim tahlillerimin bir kısmını aldım ama esas önemlilerini yarın alacağım.

Hepimize iyi hamilelikler, hayırlı doğumlar olsun inşallah

bir an önce cinsiyetleri öğrenin de, ekleyelim sırayla listemize

Her allahın günü bebeğin ağırlığını ve boyunu düşünüyorum. Şu an kaç gramdır,kaç milimdir, ultrasonda nasıl görünecek, pamakları çıktı mı, kulakları var mı, kafayı yedim sanırım. Allahtan şu hamilelik takvimi var, ordan takip ediyorum ama hakikaten elimde olsa 24 saat ultrasonda büyüyüşünü izlerdim. :)

Son düzenleme:
bir an önce cinsiyetleri öğrenin de, ekleyelim sırayla listemize

Canım öncelikle sana çok geçmiş olsun. Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin.
Biz eşimle 6 yıllık evliyiz. Son 3 yıldır bebek istiyoruz.
2010 yılından bu yana 2 aşılama 3 tüp bebek denemem oldu. Açıklanamayan infertilite sorunu ile başladık. Fakat sonradan yapılan genetik testlerde benim düşük %3 oranında cinsiyet kromozomlarımda mozaizm ve kanda heterezigot yani taşıyıcı pıhtılaşma sorunum çıktı. Embriyolarım biriktirildi, genetik işleme girdi. Donduruldu. Çok zor süreçler atlattım.
Şimdi yazarken bile yaşadığım stresleri yeniden hissedebiiyorum.
Bu 3. tüp bebek denemem ve dondurulmuş embriyolarla çok şükür hamileyim. Eşimle hiç umudumuz yokken bu tedavimizde hamile kaldım. 20 nisan son adet günüm ve geçen hafta transferden sonra 9. ve 12. günlerde yaptırdığım kan testlerimde pozitifi gördük. Hala inanamıyoruz. 3 yıldır hiç hamile kalmadım ve diyordumki galiba ömür boyu bu duyguyu yaşayamayacağım. Ancak çokşükür bu günleri rabbim bana gösterdi. Pazartesi Doktor kontrol için çağırdı. Öncesinde başka bir doktora gitmek istemedim. İnşallah hayırlı haberleri alırım. Herkesin yaşadığı elbette kendine zor ancak beterin beteri var. Bunu hiçbir zaman unutmamak gerek.
Ben bu 3 yılda sabrı öğrendim. Şuanki halime binlerce kez şükür.
Aranıza bende katılmak istiyorum. Öğretmenim, avrupa yakasında oturuyorum. Umarım hayırlı haberlerle paylaşımlarımız sürer.
ilk Bebek
İstanbul(Avrupa Yakası)
SAT: 20 Nisan
BDT: 26 Nisan

Valla bende canım benim bebişin boyuna göre 9 Ocak'ta doğurmam lazım iki gün önde gidio bebişim çok merak ediyorum bir ay sonra görebilicem

Valla bende canım benim bebişin boyuna göre 9 Ocak'ta doğurmam lazım iki gün önde gidio bebişim çok merak ediyorum bir ay sonra görebilicem

Aslında benim son adet tarihim 4 nisan. O hesaba göre 11 Ocak'ta doğum olmalı. Ama hamilelik takviminde 11 Ocak'ta doğacak bebeğin ilk gününü 7 Nisan'dan hesaplamışlar. Senin de 4 Nisan ise buradakine göre 3 gün ilerideyiz aslında. Yani aslında ben 7+6'yım bugün. Bugün doktordaydım, çat diye 7+6 deyince baya güldü. "Şafak mı sayıyorsun?" dedi. Ben de bu cumartesi bebeği boyunu öğrenince anlıcam daha iyi. Bakalım çok meraklıyım. Benden önce doğum yapacak olanlara çok imreniyorum. Şu üç ayın riski çok geriyor beni. Onların üç ayının bitmesine az kalmış diye düşünüyorum. Bir an önce bitirsek şu riskli süreci.

aynen canım yaa zaten benim önce 1 düşük oldu 6 haftalıktı korkuyorum bunada bişey olacak diye hayırlısı napalım 3 ay bitsede biraz rahatlasak yaa sonra cins belli olur cicler alırız

kızlar geç gösteriyor biz 16da zor gördük ama erkek bazen şanslıysan eğer 12de belli oluyor :)

Hmm rabbim hayirlisini wersin insallah hepimize

ayy peki bişeyler istemiyormu canın hiç
benimde hiç istemiyor çekmecede bonibon gördüm söylemesi ayıp yedim öylesine ama bu saat oldu kahvaltıylayım hiç bişeye özenmiyorum

Ayy yok bacim ben cok pis bogazdim esim yemek yapiyor disardsn soyluyor okadar pis kokuyor ki inan burnuma tuwalet kokusu geliyor annem yanimda surekli sacmalama deyip duruyor cokda ac kalma zorla yumurta ye sut ic yogurt ayran tamm teyzoşa iyi bak

Dogru ya risk almak istemezler

Cinsiyetini ne zaman öğrenicez şimdi biz ...??? çok öenmli diil ama merak işte ciciler almak için :)

Tabi onemli degil ama insan merak ediyo hayatim

kuzenim aile hekimi yanında çalışıo o yapcak aşılarımı hepatit aşısı olcakmısınız kızlar ben yaptırıcam

Gerekirse yaptir cnm bende yaptiracam

tabiki önemli deilde insan merakta ediyor ama benim içime hiç bişe dogmuyor yani agır basan taraf yok nötrm

Hayirlisi cok merak ediyorum inan ben catlicam

Ozele gdyrm esime diyorum gec3 dewlete gidelim bebek napiyo diyorum garibim tamam olyr diyo ben deliyi o zir deli yazik

Canim rabbimin izniyle gecirelim insalkah bebislerimiz saglikli olsun ds gobislerimiz kocaman olsun a bu arada ben zayifliyorum zayiflayan warmi aranizda bise yiyemiyorum cunku

Canım benim 5 Nisan hesaplayınca 11 Ocak çıkıo buradaki takvime göre,benim doktor satıma göre 7+1de gittiğimde bebişin 7+2günlük dedi boyuna göre bende satı 4 Nisan'dan hesap edip değiştirdim tarihimi bebişim bir gün ilerde gitmiş benden:) 4 Nisan'a göre bugün 7+5iz tatlım 26+28=54 günlüğüz yani yine senle aynı doğurucam galiba:))

Nasilsiniz hanimlar ben cok kotuyum mide bulantilarim cok fazla yemek yapamiyorum. Iyi haber cuma gunu kalp atislarimizi duyduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…