2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
tebrik ederim. biz henüz 3.banyomuzu yapıcaz ve 3 kişi birden yıkamaya devam ediyoruz:) sanırım ben henüz cesaret edemezdim

küvetin filesi olduktan sonra cok rahat yıkarsın aslında 2 neyse de 3 kişi çokmuş yaww bebiş napıcanı şaşırır eliniz kolunuz birbirine dolanır maazallah:) Sakın yanlış anlama kendimce espri yaptım...

ya demin sordum cevap alamadım doğum yapıpta eski kilosuna hemen dönen fit analar yok mu hiçç aramızda merak ettim sanırım ben 1.5 kg vermiş gibiyim ama tartım dandik biraz vermemiş de olabilirim inş vermişimdir.Bu arada korse aldım çok memnunum göbeğimi topluyor baya almayı düşünen falan varsa fikir verebilirim

Canim benim 5 kilo kaldi dogumdan korseyi sosyal hayata basliyinca takicam evde wc giderken zor oldu cikardim gobek sarkik bi sekilde bende var dun agda yaprim sezaryan dikisimden korkuyordum cok sukur bi problem cikmadan aldim

Bizimkide gecti canim ama dr. Belli bir sure ara ara tekrarlar demistibana.

Ne guzel soyluyosun canim. Ama benim oglus bi aglasin dakkasinda annemle kv. Tepemde bitiyo o bakislar yokmu. Sanki bilerek aglatiyorum bebekbu hic mj aglamasin... sonra sallama amytis bos ver diyorum ..

kızlar kilolar ne alemde kaç kg fazlalık kaldı?

Hiç tartılmadım canım, bi rahatlık sorma... Ama verdiysem de almışımdır, süt olsun diye tahinler pekmezler, yulaflı bisküviler... En kısa aralıkta uykuya yatıyorum,,, evde baskül de yok, merak ettim şimdi ya...

cnm 23 kilo almıştım sadece 7si gitti.1 aylığız.göbek de duruyo popo da.iştah da yerinde...bebek de 3 kg doğdu minnacıktı kendimi semirtmişim bebek almamış korse için geç kalmışmıyımdır sence ne marka kullanıyosun sıkmıyor mu terletmiyor mu???

ben doğum yapalı 1 ay oldu 7 kilosunu verdim 5 kilo daha verirsem tamamdır Bu arada kilo vermek için özel bi şey yapmadım kendiliğinden oldu :) göbeğimse yok denecek kadar az Normal doğum yaptım bu yüzden olabilir

Bende 18 kılo almıştı m şimdi 8 kilom kaldı. Bugun tam dört haftalık olduk. Son 3 haftadır aynı kilodayım. Sanırım bu 8 kilo zor verilecek. Duyduguma göre kırkına kadar verilmeyen kilo kalıcı oluyormuş. Inşallah doğru değildir

Son düzenleme:

ben 82le hamilekaldım 93le doğuma gittim şimdi 83 kiloyum oda tok olarak

Tesekkur ederiz , Cok guzel yazmissin, ne diyeyim her konuda haklisin ama kayinvalidenin bogazini hala sikasim var o kisimda takili kaldim ben hep ) .. Allahima cok sukur evine dondu, dondude halaa uzaktan laflari geliyor :))

biz 5.gün değiştirdik primayı (şuan 1 aylık olduk) her alt değiştirdiğmde üzerinide değiştirmek zorunda kalıyordum hep sızdırıyordu Huggise geçtik çok menmunuz

insan yanindq birileri varken daha cok depresyona giriyor bence kv cok yardimcidir bana her isimi yapti hakkini yiyemem ama emerken kizim emiyomu diye sormasina arkasindan mama yapiveriyimmi demesine sinir oluyodum yinemi mama yiicek kadin biliyo iste doymadigini filan annemde oyle doymuyo heralde yaa demesi simdi herkes gitti kendime gore emziriyorum baktim ayrilmiyo memeden huysuzlaniyo mama yapuyorum kimseye bisey ispat etmek zirunda degilim onun disinda ikinciler daha rahat buyuyomus galiba gercekten aglasada telas yapmiyoruz tadini cikariyoruz ilk cocukta insan kendini cok yipratiyo....
dilzar nasilvyikadin ya bugun bende bi dusundumde benimki hic sevmiyo suyu hem agliyo hemtepiniyo firlayip gidecek elimden zaten gecen haberlerde elinde telle su bulab adama benzetiyiruz eli ayagi ayri oynuyo mecbur esimi bekliyorum bide ablasi cikiyo tabi bu sefer

Hiç öyle bişey duymadım canım ilk doğumumda süt olsun diye doğumdan sonra baya kilo almıştım kalmadı 54 ile kalmıştım azimle ve zamanla 52 kadar indim sonra 54 le tekrar hamile kaldım, 40 tan sonrada gidiyor merak etme

bende 15 kg aldim 10u gitti ama acayip yiyorum alirim biraz daha cokda umursamiyorum 6ay da anca toparlaniyo vucut ben ilkinde anca bi sene sonra sikilasmis toparlanmis hissetmistim bundada kafama takmiyorum hic
bez de prima cok sizdiryo gercekten hic almadim molfix kullaniyoruz hiz memnunum huggiesde iyiydi ama ilerde ondanda alirim belki

Bana da saçma gelmişti ilk duydugumda. Şimdi fazla kilom kalınca korktum

bende kendimize bakamamaktan çok şikayetçiyim oysaki çok şey değil istediğim pijamalarımı çıkartayım bari doğru düzdün bi şeler giyeyim diyorum ama bi bakmışım akşam olmuş ne saç taramak ne diş fırçalamak....

canım tavsiyelerin için teşekkür ederim ancak vakit buldum yazmak için Vee işte uyandıı görüşürüzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…