kızlar süt konusunda bi tavsiye:
öyle aman aman sütüm olmadı hiç ama dereotu ve soğanı ekmeğime dürüp yemiştim(yarım ekmek:))o gün bayağı sütüm oldu
bi de humana still tea yı her gün en az iki defa içiyorum.boza da içtim.faydası oldu.bi de yemekle bağlantısız olduğunu sanmıyorum ben az yeyip çok su içme yolunu da denedim.resmen bebeğimin ağzı kupkuru kalıyodu.şansa bırakamam bu işi ben.zaten sütüm çok nazlı.gelsem mi gelmesem mi?elma da işe yarıyodu biraz...bidde yumurtanın beyazı saf proteinmiş.kakaya geçmiyomuş vücutta kullanılıyomuş.dr dedi geçen.bi tek anne sütü ve yumurta öyleymiş ben mutlaka her sabah yiyorum
arkadaşlar bu çocukların niye bir günü diğerini tutmuyor anlamadım ya.hep çok kakadan şikayetçiydim.şimdi de 30 saat oldu hala kaka yapmadı kızım.bu da normal değil sanki.böyle olan var mı aranızda ya.napıcamı şaşırdım.
Benim kizım 1 ayda tam 1 kilo aldı..3100 dogmustu 4100 oldu..emziriyorum sadece,ilk gunler sutum gelmemisti. Mama verdim,1 hafta falan..Bebegi 1 aylik olan anneler bebeginiz 1 ayda ne kadar kilo aldi ve neyle besleniyorlar.
arkadaşlar bu çocukların niye bir günü diğerini tutmuyor anlamadım ya.hep çok kakadan şikayetçiydim.şimdi de 30 saat oldu hala kaka yapmadı kızım.bu da normal değil sanki.böyle olan var mı aranızda ya.napıcamı şaşırdım.
bende de üst ayrı baş ayrı , kaşlarımı almayı unutmuşum geçen aynaya baktım bildiğin eski günlere dönmüş kaşlarımen buyuk lüxüm hergun aldıgım duş .
dıkışlerım açılmasın dıye bacaklarımı açmadan yürümekten paytaklaştım.deli gibi hemoroitlerim oldu doğum ıkınmasında , 2 hafta oturamadım ,dikişlerimden bırı açıldı ,evde tek başımayım ,ve tuvalet faslım pansumandı kurutmaydı kremlemeydı derken 20 dk ya yakın suruyo ,bebişimin deli gıbı gazı var gece 1 saat uyursam ne ala.......e tabı bukadar koşturmaya 72 ıle gırdıgım doğumdan 23 gün sonra 58 oldummbu kadar sıkıntıya rağmen onun mınık suratını opünce tum acılarım gıdıyo
kızlar süt konusunda bi tavsiye:
öyle aman aman sütüm olmadı hiç ama dereotu ve soğanı ekmeğime dürüp yemiştim(yarım ekmek:))o gün bayağı sütüm oldu
bi de humana still tea yı her gün en az iki defa içiyorum.boza da içtim.faydası oldu.bi de yemekle bağlantısız olduğunu sanmıyorum ben az yeyip çok su içme yolunu da denedim.resmen bebeğimin ağzı kupkuru kalıyodu.şansa bırakamam bu işi ben.zaten sütüm çok nazlı.gelsem mi gelmesem mi?elma da işe yarıyodu biraz...bidde yumurtanın beyazı saf proteinmiş.kakaya geçmiyomuş vücutta kullanılıyomuş.dr dedi geçen.bi tek anne sütü ve yumurta öyleymiş ben mutlaka her sabah yiyorum
Bebegi 1 aylik olan anneler bebeginiz 1 ayda ne kadar kilo aldi ve neyle besleniyorlar.
arkadaşlar sürekli emzirmeye çalışıyorum ama sol gögsüm çok kötü oldu.resmen yara açıldı gibi.bir sürü şey denedim faydalı olmadı.bepanten plus önerdi bir arkadaşım.onu da aldım ama pek fayda etmedi gibi.dr a gitsem mi acaba beklesem mi bilmiyorum.
bir de gögüs ucu aldım wee marka.kızım emmiyor onunla.başka gögüs ucu kullanıp memnun olan var mı.bebek ler bu koruyucularla emebiliyorlar mı.bir çare bulamadım ya.
küvetin filesi olduktan sonra cok rahat yıkarsın aslında 2 neyse de 3 kişi çokmuş yaww bebiş napıcanı şaşırır eliniz kolunuz birbirine dolanır maazallah:) Sakın yanlış anlama kendimce espri yaptım...
canım söylediğinde haklısın aynen öyle oluyor. babam koca elleriyle tutuyor ben su döküyorum annem köpüklüyor:) oğlanın hiç sesi çıkmıyor ama bizim sesimiz çok çıkıyor. suyu yavaş dök, hızlı dök, başını sabunla, orasını tut, şunu şöyle bunu böyle yap bağrışıyoruz. kuzumun keyfi yerinde ama:)
bu aralar yeni sıkıntımız meme emerken sütün çok fazla gelip bi anda öksürmeye başlaması, boğazına kaçı veriyor. hele memeye saldırıp hızlı hızlı emmek isterse korkuyorum boğulacak diye. hemen ters çevirip pış pışlıyorum ama her emzirme korkulu rüya olmaya başladı.
Canim benimki nbb ben gece yatarken cikariyorum. Gun icinde kullanmadan oncede sikilastirici bir krem suruyorum. Annem aldi benim korseyi 100 tl vermis Ankarada.
Selamlar herkese...bugun izlemyenler icin ytazayim.İbrahim saracoglu vardi tv de,süt azaltan ve arttiran yiyecekleri saydı.nane,maydanoz,nisastalı yiyecekler,seker kamısi,soda azalirmis.incir,dut kurusu,maden suyu,dereotu ve bol su arttirirmis .insallah hepimizin sutu yeter bebislerimize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?