Ne guzel soyluyosun canim. Ama benim oglus bi aglasin dakkasinda annemle kv. Tepemde bitiyo o bakislar yokmu. Sanki bilerek aglatiyorum bebekbu hic mj aglamasin... sonra sallama amytis bos ver diyorum ..
Slm cnm benim kızimda ayni ya,çok uzulüyorum..evde abide hasta olunca bulastı sanırım..sadece burun tıkalı bizde,surekli serum fizy.damlatıyorum birde cnm otri bebe var sumukleri cekmek icin cok faydali,hemen damladan sonra cek ,nasil cıkiyir..ama yine kapaniyor hemen.dr bize sadece damla kullanilir dedi,kucuk olunca ilac verilmiyor..banyo yaptir dedi ama buharlı olmuyor fayda etmedi bizde..gecmis olsun cnm.slm kızlar dünden beri kızımın burnu ara ara tıkanıyor öksürüyor ve hapşırıyor burnunu açıyorum damlayla ama arada tıkanır gibi oluyor burun akıntısı ve ateş yok ama korkuyorum hasta mı ettik acaba yaa
ya demin sordum cevap alamadım doğum yapıpta eski kilosuna hemen dönen fit analar yok mu hiçç aramızda merak ettim sanırım ben 1.5 kg vermiş gibiyim ama tartım dandik biraz vermemiş de olabilirim inş vermişimdir.Bu arada korse aldım çok memnunum göbeğimi topluyor baya almayı düşünen falan varsa fikir verebilirim
Bende 17 kilo aldim hamileligimde 2 hafta icinde 13 kilo gitti. Hani ekstra bisi yapmadim. Sadece emziriyorum birde ustune hamileyken bu kadar asermemistim canim bir hamur isi tatli kurabiyeler istiyor ki sorma)) simdi evde bir kavanoz kurabiye bir kaptada pogaca var gelip gidip yiyorum bu gidisle geri alorim ben...
Benimki normal dogumdu. Ilk zamanlar gobegimi sadece sardim. 2. haftadan sonra korseye basladim. Kisa pacali gogus alti kullaniyorum ben senin ki nasil? Markasi ne?
ben doğum yapalı 1 ay oldu 7 kilosunu verdim 5 kilo daha verirsem tamamdır Bu arada kilo vermek için özel bi şey yapmadım kendiliğinden oldu :) göbeğimse yok denecek kadar az Normal doğum yaptım bu yüzden olabilir
cnm 23 kilo almıştım sadece 7si gitti.1 aylığız.göbek de duruyo popo da.iştah da yerinde...bebek de 3 kg doğdu minnacıktı kendimi semirtmişim bebek almamış korse için geç kalmışmıyımdır sence ne marka kullanıyosun sıkmıyor mu terletmiyor mu???
Slm cnm benim kızimda ayni ya,çok uzulüyorum..evde abide hasta olunca bulastı sanırım..sadece burun tıkalı bizde,surekli serum fizy.damlatıyorum birde cnm otri bebe var sumukleri cekmek icin cok faydali,hemen damladan sonra cek ,nasil cıkiyir..ama yine kapaniyor hemen.dr bize sadece damla kullanilir dedi,kucuk olunca ilac verilmiyor..banyo yaptir dedi ama buharlı olmuyor fayda etmedi bizde..gecmis olsun cnm.
Benim kv de gecen gun neden agliyor o dedi.. Gel kendine sor dicektim demedim tabikadin 4 dogum 4 lohusalik atlatmis hala neden agliyor diyor.. E be git bi kadin basimdan..
merhaba annişler
bugün 13 günlük olduk çok şükür. yanımda akşam eve gelen eşim dışında kimse yokken, sanırım en zor kısmını atlattım Elhamdülillah. anneliğin en zor kısmı "emzirmeymiş". keşke doğumdan önce bunun idrakine varıp bişeyler okusaymışım. yaptığım hatalardan dolayı bebeğim çok kilo kaybetti ve sütüm azaldı.
anca kendime gelip buraya bişeyler yazabildim. sizler nasılsınız. herkes yavrusuna adapte olup, onunla başetme derdinde sanırım:)
bizim minik çok uzun emiyor, bazen 2 saat bazen 1 saat. ama en az 40 dakika. sütü bitiremiyor erken ayırınca. ha sütümde öyle çok değilki zaten, sağınca toplam 50 cc anca çıkıyor ikisinden.varmıdır bunun çaresii
tüm hamileliğim boyunca hatta doğumda ve hastaneden çıkarken full makyajlı olan ben 1 aydır saçlar tepede toplanmış makyajın m si uğramayan genelde pijama ama alt üst farklı çünkü arada kızım kusuyor geziyorum üst komşum dün süslenmiş püslenmiş çarşıya çıkarken kapımı çaldı nasıl gidiyor diye bir özendim ki anlatamam kilo konusuna gelince 10 kilo aldım 2 kilo kalmıştı 2 haftadır süt olsun diye tahin pekmeze saldırınca 2 kilo daha aldım 4 kilom kaldı göbeğim çok yok ama ameliyat yerim sarkık dediğiniz gibi ama o normal zamanla düzleşiyor ilk doğumumdan biliyorum takmayın kafaya biraz daha geçince rahatlayacağız emin olun yani inşallah:)
kızlar, doktorum bana da korse kullanmamı önerdi ama ben henüz almadım.hangi marka kaça aldınız paylaşır mısınız?kullanımı nasıl?
merhaba annişler
bugün 13 günlük olduk çok şükür. yanımda akşam eve gelen eşim dışında kimse yokken, sanırım en zor kısmını atlattım Elhamdülillah. anneliğin en zor kısmı "emzirmeymiş". keşke doğumdan önce bunun idrakine varıp bişeyler okusaymışım. yaptığım hatalardan dolayı bebeğim çok kilo kaybetti ve sütüm azaldı.
anca kendime gelip buraya bişeyler yazabildim. sizler nasılsınız. herkes yavrusuna adapte olup, onunla başetme derdinde sanırım:)
bizim minik çok uzun emiyor, bazen 2 saat bazen 1 saat. ama en az 40 dakika. sütü bitiremiyor erken ayırınca. ha sütümde öyle çok değilki zaten, sağınca toplam 50 cc anca çıkıyor ikisinden.varmıdır bunun çaresii
Çok sağol verdiğin bilgiler için canım.evet memede uyuklayarak emiyor çoğunu. Uyandırmaya çalışıyorumsürekli, ama herseferinde uyanmıyor. Memeden çekince ağlıyor, uyanıyor. Yine meme istiyor. Oyüzden mecburen emziriyorum. Siz ne alemdesiniz? Bebek iyi mi? Sen toparladınmı?Atlanta cok sevindim seni gorunce)) yalnizlik zor yine girebilmissin nete bravo :) Benim kv yanimdayken bile ilk zamanlar tel. bile bakamiyordum.
Emzirme bir muamma yada careyi biz tam bilmiyoruz. Oncelikle 1 2 saat bebek ememez cenesi yorulur cunku ilk emmede hemen akiyor ama sonra caba sarf etmesi gerekiyor.Kizin memeyi emzik olarak kullaniyor sanirsam. Uyuyorsa memeyi cek canim yada uyandir gercekten emsin. Benimkide memede uyuyor az emiyorsa cenesini durtuyorum ayagini gidikliyorum azicik daha emiyor. Memeyi birakmazsa ben cekiyorum yerine yatiriyorum.
Emzirmeyi kimi dr yiyecekle alakali degil diyor.Anne memesi inek memesi gb degilmis.Sut birikmezmis bebek emdikce gelirmis. O koyu halkanin tamamini vermek onemliymis cunku orda uyaranlar varmis ve bebek emdikce onu harekete geciriyormus. Sadece uyku dinlenme ve su sut yaptirir diyor.
Bugunde atv de Zahide Yetisin programinda Cocuk dr Kefir zemzem hurma kekik kimyon salatalik brokoli aklimda kalanlar sut yapar diyor. Bence az da olsa vazgecme. Kucagina alirken de pozitif ol ve sut vermeye istekli olacakmissin :)) insallah artar sutun canim
7 kilo dogumda mı gitti dogumdan sonra mı gitti anlamadım
Çok sağol verdiğin bilgiler için canım.evet memede uyuklayarak emiyor çoğunu. Uyandırmaya çalışıyorumsürekli, ama herseferinde uyanmıyor. Memeden çekince ağlıyor, uyanıyor. Yine meme istiyor. Oyüzden mecburen emziriyorum. Siz ne alemdesiniz? Bebek iyi mi? Sen toparladınmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?