Sütü azaltanlar neymiş cnm ona göre yemiiyelim
Arkadaşm eğer bebeğin kakasını yapmamasndan yana bi sıkıntısı yoksa hiç uzme kendni benm oğlan da haftada bir yapiyor kakasını ama yaptğnda da normal öyle kabizliğı fln yok hem anne sutu hem mama yiyor ben yine de tedirgn oldum doktor kan testi idrar testi yaptı çok sukur hicbir sıkıntı çıkmadı doktor normal dedi
Arkadaslar benim bebisin geceleri burnu tikaniyo otribebeye temizliyorum pek bisry grlmiyor benmi beceremiyorum geniz eti fln mi var acaba diycem de gunduz iyi gece oluyor dogalgazi yukselttik bieaz bu aralar ondanmi oluyor acaba siz ayni durumu yasiyomusunuz nasil temizliyosunuz ilk zamanlardaki gibi rahatrahT nefes alsin uykusu bolunmesin istiyorum
Yaziyor cnm ama tekrarlayım. nane,maydanoz,nisastalı yiyecekler,tursu,acili baharatlar soda,adacayi azaltirmis.
Bizedevdr aynisini dedi,kızım ilk ay iyi kilo aldi,gunluk 50 gr almis..ama ilknhafta cok verdigi icin dengelendi toplam 1 kilo olmus 1 ayda..bebekler ilk 3 ayda günde enaz 30 gram almalıymış.örneğin kilosunu ölçtükten 10 gün sonra tekrar ölçtüğümüzde enaz 300 gram almışsa
bebek doymuş ve yeterli beslenmiş diyebiliriz dedi bize dr.buna göre günlük hesaplayabiliriz.tabi bu alt değeri.biz 20 günlük ölçümüzde 550 gram almışız.
Bende otri bebe kullaniyorum,aynen hep sivı cikiyor,zaten serum fizy.danlatiyrum oincesinde onlar cikiyor,..hic acilmiyor sonucta,ben eczaciya sordum,burnuna iyice kapat dedi ucunu,oyle cek.bizde 1 haftadr tikali burnu,buhar mak,kullaniyormusunuz cnm.biz gece gunduz calisrtiriyiz nemlensin diye...Arkadaslar benim bebisin geceleri burnu tikaniyo otribebeye temizliyorum pek bisry grlmiyor benmi beceremiyorum geniz eti fln mi var acaba diycem de gunduz iyi gece oluyor dogalgazi yukselttik bieaz bu aralar ondanmi oluyor acaba siz ayni durumu yasiyomusunuz nasil //
temizliyosunuz ilk zamanlardaki gibi rahatrahT nefes alsin uykusu bolunmesin istiyorum
İns. Gelirler cnm gurbette olmak zor,bizde oyleyiz.annemler yanimda simdi,gitmek istiyirlar artik cuma kirkımız cikıyor,kv.gelir diye dusundum ama onlar mart ortasinda geliriz demisler esime..sinir oldum bende,esimde gidiyoir hep yurtdisina bende de 2 cocuk nasil ypicam bilmiyorum.simdiden düsünmeye basladim.daha gelmediler kv. Torunu gormeye,birde lafta cok sevindiler kız olunca...Eşim hafta sonu şehir dışına çıkacak, annelerine resmen yalvardı gelin diye ama büyük bir ihtimal gelmeyeceklermiş... Annemler geçen cuma gitti...Ne yapacağımızı bilmiyorum, biri daha bir aylık bile olmayan iki çocukla yalnız kalacağım.. Kızımla çok yalnız kaldım ama şu anda bir tedirginlik var, zehra bazen çok yoruyor... Tek başıma altından kalkabilir miyim bilmiyorum... Cuma gidecek, pazar akşam geç gelecek... Üç gün iki gece, burda yanıma çağıracağım kimse yok... Üfff ne yapacağım şimdi...
Belki gelirler diyorum, ama çok da umurlarında değiliz.. Hayır şimdi gelmez, bir hafta sonra gelirlerse daha çok sinirim zıplayacak... Ne bekliyorsam, Hiç bir zor anımızda, ihtiyacımız olduğunda yanımızda değillerdi...
Bende de var cnm gecmedi hala.hamileyken olustu bekliyorum gecmesini..Kiloydu gobekti soruyoruz ama karninda kahverengi cizgi olusan yokmu. Benimki asagiya dogru cetvelle cizilmis gibi bi cizgim var. Gececekmi cok kotu geliyor bana...
Uyuyana kadar yanında durmak gerekir... Hamile kalır kalmaz o işibabaya devretmiştim... Çok zor olacak benim için, kayınvalidemlerin gelmesini hiç bu kadar istememiştim...dilzar Allah yardimcin olsun canim gunduz geciyida gece cok zor buyuk kizin kendi yatiyomu bizimkini ben uyuturdum simdi babasiyla yatiyo ama nazlaniyoda uxuluyorum onun icinde ...kvlerde ins gelirler boyle xamanda grlmicrklerdr napicaklar sinir oluyorum boyle insanlara benimde annem gidecem diyr tutturmustu bigin daha kal diyorum yok gidecem diyo gittidr nitrkim
İnş gelirler canım, yoksa tırnağın varsa kaşı kafanı diyorlar herhalde..Bizedevdr aynisini dedi,kızım ilk ay iyi kilo aldi,gunluk 50 gr almis..ama ilknhafta cok verdigi icin dengelendi toplam 1 kilo olmus 1 ayda..
Bende otri bebe kullaniyorum,aynen hep sivı cikiyor,zaten serum fizy.danlatiyrum oincesinde onlar cikiyor,..hic acilmiyor sonucta,ben eczaciya sordum,burnuna iyice kapat dedi ucunu,oyle cek.bizde 1 haftadr tikali burnu,buhar mak,kullaniyormusunuz cnm.biz gece gunduz calisrtiriyiz nemlensin diye...
İns. Gelirler cnm gurbette olmak zor,bizde oyleyiz.annemler yanimda simdi,gitmek istiyirlar artik cuma kirkımız cikıyor,kv.gelir diye dusundum ama onlar mart ortasinda geliriz demisler esime..sinir oldum bende,esimde gidiyoir hep yurtdisina bende de 2 cocuk nasil ypicam bilmiyorum.simdiden düsünmeye basladim.daha gelmediler kv. Torunu gormeye,birde lafta cok sevindiler kız olunca...
Bende de var cnm gecmedi hala.hamileyken olustu bekliyorum gecmesini..
Benim de o çizgi hala var ve göbek de duruyor...Kiloydu gobekti soruyoruz ama karninda kahverengi cizgi olusan yokmu. Benimki asagiya dogru cetvelle cizilmis gibi bi cizgim var. Gececekmi cok kotu geliyor bana...
Kiloydu gobekti soruyoruz ama karninda kahverengi cizgi olusan yokmu. Benimki asagiya dogru cetvelle cizilmis gibi bi cizgim var. Gececekmi cok kotu geliyor bana...
Kiloydu gobekti soruyoruz ama karninda kahverengi cizgi olusan yokmu. Benimki asagiya dogru cetvelle cizilmis gibi bi cizgim var. Gececekmi cok kotu geliyor bana...
selam hangi sıkılaştırıcıyı kullanıyorsun acaba, bide emzirirken kullanılıyormu, fena halde ihtiyacım var
Birde oyle deneyeyim ben yukseltmistim usur diye agzida kuruyoBizde bugün doktora aynı şeyi sorduk oda çok sıcak olursa ortamda hava kurur bu da burun tıkanıklığı yapar dedi 24 derece olması yeterliymiş
Bizedevdr aynisini dedi,kızım ilk ay iyi kilo aldi,gunluk 50 gr almis..ama ilknhafta cok verdigi icin dengelendi toplam 1 kilo olmus 1 ayda..
Bende otri bebe kullaniyorum,aynen hep sivı cikiyor,zaten serum fizy.danlatiyrum oincesinde onlar cikiyor,..hic acilmiyor sonucta,ben eczaciya sordum,burnuna iyice kapat dedi ucunu,oyle cek.bizde 1 haftadr tikali burnu,buhar mak,kullaniyormusunuz cnm.biz gece gunduz calisrtiriyiz nemlensin diye...
İns. Gelirler cnm gurbette olmak zor,bizde oyleyiz.annemler yanimda simdi,gitmek istiyirlar artik cuma kirkımız cikıyor,kv.gelir diye dusundum ama onlar mart ortasinda geliriz demisler esime..sinir oldum bende,esimde gidiyoir hep yurtdisina bende de 2 cocuk nasil ypicam bilmiyorum.simdiden düsünmeye basladim.daha gelmediler kv. Torunu gormeye,birde lafta cok sevindiler kız olunca...
Bende de var cnm gecmedi hala.hamileyken olustu bekliyorum gecmesini..
Birde oyle deneyeyim ben yukseltmistim usur diye agzida kuruyo
Belki gecer
Fazla sıkilmasi lazimmis 4 damladan fazla sıkarakta denedim hatta belkiyorum biraz yumusasin diye bu sekildede denedim olmadi gerekirse alirim buhar makinesi diye almamistim su koyuyorum petegin ustune ama gecmezse onuda denerim
Gecicekmis canim ole diyolar benimde var cizgim hamileyken daha az belirgindi simdi baya belirgin gobegimi asiyor
Yaptım yaptım
Bebiş cetveli isteyenler, biri burda anlatmış, altındaki de site. Çok güzel bakın derim :)
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=338176
http://lilypie.com
Ayne çizgi bende de hatta hamilelikten daha koyu şekilde duruyogeçer diye düşünüyorum zamanla. Göbek de tam gitmedi, dikişlerim geçti gibi, bu akşam korsemi giydim ilk defa :) Bu arada sendeki şu bebek cetvelini nasıl yapabilirim canım ben de istiyorum çok beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?