2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Nasilsiniz hanimlar ben cok kotuyum mide bulantilarim cok fazla yemek yapamiyorum. Iyi haber cuma gunu kalp atislarimizi duyduk.

Geçmiş olun canım valla bende yemek yapamıyorum 3 güne 1 bi sebze yemeği yapabilirsem işte dışardan yiyoruz başım dönüo benimde tansiyon yemek yesemde 5 lerde gezio bende cmrtsi duydum kalp atışını

Son düzenleme:
kızlar merhaba, ya az önce pencereyi açmak için koltuğun üzerine çıktım, ve hızlı bir şekilde ayakta yere indim, zıplamadım sadece bacağımı fazla uzatarak biraz sert bir şekilde yere indim. o sırada hamile olduğum dank etti, ve o anda kasığım çok ağrıdı tam o anda bir akıntı gelldi ancak kan değildi. şu an da da çok ağrı var ve akıntı geliyor az az. acaba doktora gitmelimiyim.

ben yerinde olsam giderdim....

kızlar ankarada hangi hastane ye gidilir bu saate. nerede kadın doğumcu vardır. aradım bir kaç yeri. doktor olmadığını söylediler

Taze anneler bisey sorucam rahmin sol tarafinda allta igne batmasi var hissediyorum bu normal biseymi sizcee

Canım bişey olmamıştır ya ağrın devam ediyomu baya ayağının altına yastık koyup sırt üstü yat biraz geçmezse gidersin geçmiş olsun dikkat et

merhaba canım.. bende dün gece uyku sersemı eşim yataktan düşüo sandım onu çekerken bebeğin oldugu noktada 9-10 defa batma oldu, gün içinde de ara ara hafif agrılar akıntı ve aynı yerde batmalar oldu, dayanamayıp iş yerıme yakın bilgi hastanesine gittim işten 1,5 saat izin alıp.. ultrasonda gorduk çok şükür.. dr. şiddetli agrı kanama olmadıgı surece kokrma ama ani hareketlerden kaçın dedi.. sana yakın olan özel bi acile git istersen..için rahatlar bişe yoksa bile..

Canım bişey olmamıştır ya ağrın devam ediyomu baya ayağının altına yastık koyup sırt üstü yat biraz geçmezse gidersin geçmiş olsun dikkat et

canım ağrı var sağ kasığımda halbuki benim ara ara sadece sol kasığım ağrırdı. ve belime de bıçak saplanıyor sanki. eşim gelsin gideceğim yatıyorum şu an. ne salağım ya üff

kızlar ankarada hangi hastane ye gidilir bu saate. nerede kadın doğumcu vardır. aradım bir kaç yeri. doktor olmadığını söylediler

kadın dogumcuya illle gerek yok canım acil dr.ları oluo ve ultrason olur, bakarlar onlar, kasıkta sancım war de, bakarlar, bakmazlarsa şikayetlik hastanedir..

Hamileyim canim ama cok yeni keseyi bile gormedim sizlerdede oldumu diye merak ettim igne batmasi gbi hissediyorum da ondan ama sadece solda
canım benım evet oldu benım cok ağrılarım oldu 22 nısanda adet olmam gerekıyodu ogunde cok belım kasıklaım gobegım fln acıdı 26 nısanda gıttım doktora kese goruldu suan 2.ayımı yenı doldurdum korkma fazla agrı yoksa bıse olmaz arada olur ama agrılar

Geçmiş olun canım valla bende yemek yapamıyorum 3 güne 1 bi sebze yemeği yapabilirsem işte dışardan yiyoruz başım dönüo benimde tansiyon yemek yesemde 5 lerde gezio bende cmrtsi duydum kalp atışını

Progestan iciyimusun bas donmesi tansiyon dusuklugu yapiyor bende ayni seyi yasiyorum 1veya 3 sawte etki ediyo kntrl et

Canim korkma ayagini yukari dik yak sirt ustu kadin doguma git ozele doktor geceleri gelmiyor kadin dogumda herdaim uzman var

Taze anneler bisey sorucam rahmin sol tarafinda allta igne batmasi var hissediyorum bu normal biseymi sizcee

Canim hamilelikte batma kanama bulanti herturlu oluyor onemli ilan sIkligi eger kiwraniyosan bi doktora gorun

kızlar hrs kadın doğumu aradım nöbetçi kadın doğumcuyla konuştum kanama olmadıysa bir şey olmaz dedi. şu an senden de tehlikeli sıvı gelmez dedi.tehlikeli bir şey olursa kanama olur dedi.
bu arada iyi bir hastane gibi ama muayene ücreti 200 tl imiş. sanki doğum yaptırıyorlar. neyse Allah razı olsun, akşam akşam moralimi düzelttiler. kızlar bir problem olursa akşamları felan, hrs ankara kadın doğumda muhakkak nöbetçi kadın doğumcu varmış ve direkt doktora bağlıyorlar, o herşeyi gayet açık bir şekilde anlatıyor.hani arayabilirsiniz.3 hastane aradım hiç biri ilgilenmedi, bir şeyden de haberleri yoktu

Ben çok fena şiştim ama hiç iki aylık gibi değil göbeğim. bugün otobüste yer verdiler hamileyim diye, kız kardeşim de bir gördü beni, iki saat sevindi "ayy ne güzel hamile olduğun çok belli" deyip durdu.
filmlerde falan hiç öyle olmuyordu ama. iki aylık hamilelerin hamileliği belli olmuyordu hiç, ben hiç böyle sanmamıştım :)

yine de çok memnunum tabii. Çok hoşuma gidiyor göbeğim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…