Nasilsiniz hanimlar ben cok kotuyum mide bulantilarim cok fazla yemek yapamiyorum. Iyi haber cuma gunu kalp atislarimizi duyduk.
kızlar merhaba, ya az önce pencereyi açmak için koltuğun üzerine çıktım, ve hızlı bir şekilde ayakta yere indim, zıplamadım sadece bacağımı fazla uzatarak biraz sert bir şekilde yere indim. o sırada hamile olduğum dank etti, ve o anda kasığım çok ağrıdı tam o anda bir akıntı gelldi ancak kan değildi. şu an da da çok ağrı var ve akıntı geliyor az az. acaba doktora gitmelimiyim.
kızlar merhaba, ya az önce pencereyi açmak için koltuğun üzerine çıktım, ve hızlı bir şekilde ayakta yere indim, zıplamadım sadece bacağımı fazla uzatarak biraz sert bir şekilde yere indim. o sırada hamile olduğum dank etti, ve o anda kasığım çok ağrıdı tam o anda bir akıntı gelldi ancak kan değildi. şu an da da çok ağrı var ve akıntı geliyor az az. acaba doktora gitmelimiyim.
kızlar ankarada hangi hastane ye gidilir bu saate. nerede kadın doğumcu vardır. aradım bir kaç yeri. doktor olmadığını söylediler
Canım bişey olmamıştır ya ağrın devam ediyomu baya ayağının altına yastık koyup sırt üstü yat biraz geçmezse gidersin geçmiş olsun dikkat et
acıle gıt bence nobetcı doktr vardır canım ıhmal etme
hamilemisiniz hamileyseniz ondan oluyordr
acilde doğum doktoru ultrasonla bakar mı. zekai tahir burağa gideceğim bakarlar mı orda biliyormsunuz
kızlar ankarada hangi hastane ye gidilir bu saate. nerede kadın doğumcu vardır. aradım bir kaç yeri. doktor olmadığını söylediler
canım benım evet oldu benım cok ağrılarım oldu 22 nısanda adet olmam gerekıyodu ogunde cok belım kasıklaım gobegım fln acıdı 26 nısanda gıttım doktora kese goruldu suan 2.ayımı yenı doldurdum korkma fazla agrı yoksa bıse olmaz arada olur ama agrılarHamileyim canim ama cok yeni keseyi bile gormedim sizlerdede oldumu diye merak ettim igne batmasi gbi hissediyorum da ondan ama sadece solda
Geçmiş olun canım valla bende yemek yapamıyorum 3 güne 1 bi sebze yemeği yapabilirsem işte dışardan yiyoruzbaşım dönüo benimde tansiyon yemek yesemde 5 lerde gezio bende cmrtsi duydum kalp atışını
Taze anneler bisey sorucam rahmin sol tarafinda allta igne batmasi var hissediyorum bu normal biseymi sizcee
Canım benim 5 Nisan hesaplayınca 11 Ocak çıkıo buradaki takvime göre,benim doktor satıma göre 7+1de gittiğimde bebişin 7+2günlük dedi boyuna göre bende satı 4 Nisan'dan hesap edip değiştirdim tarihimi bebişim bir gün ilerde gitmiş benden:) 4 Nisan'a göre bugün 7+5iz tatlım 26+28=54 günlüğüz yani yine senle aynı doğurucam galiba:))
bir an önce cinsiyetleri öğrenin de, ekleyelim sırayla listemize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?