2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Bacim benimkide 2 aylik 9 haftalik yani ama sismedim cunku bebek daha göbişimize cikmadi asagida daha aman kilo alma bebek suan kandan besleniyor

Ay canım sorma bende aynı durumdayım hamile pantolonu aldım ama dışardan hamile değilde şişman birini andırıyorum yanaklarım bile şişti bana giyim Mağazası'nda çalışanlar şimdiden böyleysen falan dediler eve geldim biraz canım sıkıldı bi tane hamilebayanda senin iç miden küçükmüş dedi:) kendimi en kilolu 8 haftalık hamile gibi hissediyorum şuan:)

kızlar doktordan geldim az önce. gittiğim iyi olmuş. riskli hareketler yaptığınız zaman muhakkak doktora gitmek gerekiyomuş. kanama dışta olmasa da kese etrafında olabilirmiş. çok şükür bende öyle bir risk gözükmedi ancak doktor yine de kendini sürekli kontrol et dedi

Tabi can8m icin rahatvgecmis olsun bidaha unutma tamm hayatm

arkadaşlar size bir sey soracağım. takip için özel hastaneleri tercih edenler;
kntrol süresi geçmeden tekrar gittiğinizde ultrason ucreti diye bir ucret ödüyor musunuz?
benim gittiğim hastnede 10 gün süre var canım..bazı hastanelerde 15 gün diye duydum
ne güzel yaa...avrupa yakasındfa hastaneler cok fazla fark ücreti alıyor((
yok canım şuana kadar bulduğum en ucuz hastnede ..diğerleri 35ten başlıyor

çok güldüm ya.... bebeğin kafası bükülü kalırmış ha:)))

benim kızımın kafası ne hale geldi kimbilir... ne çekti benim yavruşum.. ilk çocukların kaderi....
oyy kıyamam ben diğer hikayenide okudum yazık benim yavrumaRabbim sana bağışlasın canım uzun ömür nasip etsin inşallah

şu özel sigorta işi çok iyiymiş yaaslında eşimle geçen sene düşündük.eşim sana yaptıralım dedi doğum için..sonra boşverdik okadar para ödemeyelim her ay dye:26:keşke yaptırsaymışız valla pişman oldumdaha bizimkinde araba koltuğu davası çıkmadı yalnız bundan sonra çocukla arkada oturcan diyoistersen şimdiden arkaya geç kendini alıştır diyo benimki
:

sende bu koca varken sen 9 ay gulmekten ölürsün ya boşver telaşlansın titresin üstüne bu zamanları birdaha nnerde bulcaz öyle deilmi
gülmektenmi yoksa sinirdenmi ölürüm melekim bilemedim
benimki pek iş yapmaz sadece ağır şeyleri kaldırmam o yapar sağolsunama yardım et derim daha erken hayatım hemen yatmaya kalkışma derama yediğime içtiğime oturmama kalkmama çok karışıyo işte

Son düzenleme:

bizim deli abartıyo valla düşün sabah kalkıp bulaşık makinasını bile yerleştiriyor sırf ben elimi sürmeyeyim diyecanım aşkım yaa bende artık bişey demiyom ne ütü ne temizlik tencereleri bile ben almıyorum düşün

valla ne yalan söyliyeyim benimki daha yapmıyor onları
sadece hafta sonları makineyi yerleştiriyor bide evi süpürdü bi iki defa halı çırptı bidefa okadar bunlarıda midemin çok bulandığı geçen hafta yaptı sağolsunmaşalahh valla eniştelere10 puan benden onlara

Geçmiş olun canım valla bende yemek yapamıyorum 3 güne 1 bi sebze yemeği yapabilirsem işte dışardan yiyoruz başım dönüo benimde tansiyon yemek yesemde 5 lerde gezio bende cmrtsi duydum kalp atışını
bende yemek yapamadım bulantılarımdan dolayı ben hep ekmek arası peynir yedim ama eşim garibim dıaşrdan yedi bugün iyiydim çok şükürgeçiyo sanırım yavaş yavaşama yemeklerden sonra başım çok dönüyo benim yatmam gerkiyo oan :26:tansiyonda oynama oluyo sanıyorum

Hamileyim canim ama cok yeni keseyi bile gormedim sizlerdede oldumu diye merak ettim igne batmasi gbi hissediyorum da ondan ama sadece solda
canım ilk öğrendiğimde benimde öyleydi hatta adet olcakmış gibi hissediyodumama zamanla azalıyoo biraz sabret ve yorma kendini

bende çok şiştim napcamı bilmiyorumbu dönemde kilo alınmıyomuş bile ama ben 1 kilo almışım göbekte çıktı hemen bide pantalonlarım sıkıyo artıkAllahtan büyük gelen pantalonlarımı bu günler için saklamıştım 1 ay kadar idare eder beni sanıyorumama üstten bişeyler almam gerek çünkü memikler sığmıyor

canım noldu kuzum ya:26:yat uzan dinlen hemen iyi olmuş göründüğün..rabbım korusun daha dıkatlı olmamız gerek bu aylar

aman canım dikkat et bi daha böyle riskli şeyler yapma Allah korusun senide bebeğinide cnm ....

hoşgeldin canımgözün aydın inş. kuzunu saglıkla sıhhatle alırsın kucagına

canım ya geçmiş olsun bende yaptım öle bişe inş. bişeycik olmaz telaşlanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…