Ben çok fena şiştim ama hiç iki aylık gibi değil göbeğim. bugün otobüste yer verdiler hamileyim diye, kız kardeşim de bir gördü beni, iki saat sevindi "ayy ne güzel hamile olduğun çok belli" deyip durdu.
filmlerde falan hiç öyle olmuyordu ama. iki aylık hamilelerin hamileliği belli olmuyordu hiç, ben hiç böyle sanmamıştım :)
yine de çok memnunum tabii. Çok hoşuma gidiyor göbeğim :)
Ben çok fena şiştim ama hiç iki aylık gibi değil göbeğim. bugün otobüste yer verdiler hamileyim diye, kız kardeşim de bir gördü beni, iki saat sevindi "ayy ne güzel hamile olduğun çok belli" deyip durdu.
filmlerde falan hiç öyle olmuyordu ama. iki aylık hamilelerin hamileliği belli olmuyordu hiç, ben hiç böyle sanmamıştım :)
Progestan iciyimusun bas donmesi tansiyon dusuklugu yapiyor bende ayni seyi yasiyorum 1veya 3 sawte etki ediyo kntrl et
Canım kullanıyorum etraf dönüo bazen alttan alıyorum halbuki gece uyumadan önce alıyom ben ama şuan bile başım dönüobenim tansiyon zaten düşüktü şimdi yerlerdeyim
kızlar doktordan geldim az önce. gittiğim iyi olmuş. riskli hareketler yaptığınız zaman muhakkak doktora gitmek gerekiyomuş. kanama dışta olmasa da kese etrafında olabilirmiş. çok şükür bende öyle bir risk gözükmedi ancak doktor yine de kendini sürekli kontrol et dedi
Progestan iciyimusun bas donmesi tansiyon dusuklugu yapiyor bende ayni seyi yasiyorum 1veya 3 sawte etki ediyo kntrl et
Canım kullanıyorum etraf dönüo bazen alttan alıyorum halbuki gece uyumadan önce alıyom ben ama şuan bile başım dönüobenim tansiyon zaten düşüktü şimdi yerlerdeyim
Canim ozaman dikkat et merdiwen inip cikarken alttan alinca da az oluyomus yan etkisi ben yapamiyorum ama kanamam war
benim gittiğim hastnede 10 gün süre var canım..bazı hastanelerde 15 gün diye duydumarkadaşlar size bir sey soracağım. takip için özel hastaneleri tercih edenler;
kntrol süresi geçmeden tekrar gittiğinizde ultrason ucreti diye bir ucret ödüyor musunuz?
yok canım şuana kadar bulduğum en ucuz hastnede ..diğerleri 35ten başlıyorne güzel yaa...avrupa yakasındfa hastaneler cok fazla fark ücreti alıyor((
oyy kıyamam ben diğer hikayenide okudum yazık benim yavrumaçok güldüm ya.... bebeğin kafası bükülü kalırmış ha:)))
benim kızımın kafası ne hale geldi kimbilir... ne çekti benim yavruşum.. ilk çocukların kaderi....
şu özel sigorta işi çok iyiymiş yacanım bana da tuzlu gelir de neyseki özel sigortadan dolayı 19 tl veriyorum muayeneye
15 gün de kontrol sürem var zaten 2 haftada 1 ordayım
bana karlı bile oluyo yani.
ben de medicanada test yaptırmıştım 60 küsür lira verdim doktor yazmadan yaptırdığım için
ama bizim orda bi hastanede yaptırmıştım 15 tl vermiştim.gerçi onlar ertesi gün veriyolar sonucu
o yüzden beklemek zor diye yaptırmadım daha da orda
insan 2 saat bile zor bekliyo
bizim adamın araba canı ciğeri hamile olduğumu öğrenince hemen bebek araba koltuğu almamız lazım dedi
herşey tamam o eksik ya
gülmektenmi yoksa sinirdenmi ölürüm melekim bilemedimsende bu koca varken sen 9 ay gulmekten ölürsün ya boşver telaşlansın titresin üstüne bu zamanları birdaha nnerde bulcaz öyle deilmi
benimki pek iş yapmaz sadece ağır şeyleri kaldırmam o yapar sağolsunhayalototum canım senin koca aynı benimkinin kafasında olur olmaz bakıyo internete şu olmaz bu olmaz inanın hiç bir iş yapmıyorum ne yaparsam 5 karış surat bi ton laf herşeyi kendi yapıyobizde bebişimle keyif yapıyoz
gülmektenmi yoksa sinirdenmi ölürüm melekim bilemedim
benimki pek iş yapmaz sadece ağır şeyleri kaldırmam o yapar sağolsunama yardım et derim daha erken hayatım hemen yatmaya kalkışma der ama yediğime içtiğime oturmama kalkmama çok karışıyo işte
bizim deli abartıyo valladüşün sabah kalkıp bulaşık makinasını bile yerleştiriyor sırf ben elimi sürmeyeyim diye canım aşkım yaa bende artık bişey demiyom ne ütü ne temizlik tencereleri bile ben almıyorum düşün
bende yemek yapamadım bulantılarımdan dolayıGeçmiş olun canım valla bende yemek yapamıyorum 3 güne 1 bi sebze yemeği yapabilirsem işte dışardan yiyoruzbaşım dönüo benimde tansiyon yemek yesemde 5 lerde gezio bende cmrtsi duydum kalp atışını
canım ilk öğrendiğimde benimde öyleydi hatta adet olcakmış gibi hissediyodumHamileyim canim ama cok yeni keseyi bile gormedim sizlerdede oldumu diye merak ettim igne batmasi gbi hissediyorum da ondan ama sadece solda
bende çok şiştim napcamı bilmiyorumBen çok fena şiştim ama hiç iki aylık gibi değil göbeğim. bugün otobüste yer verdiler hamileyim diye, kız kardeşim de bir gördü beni, iki saat sevindi "ayy ne güzel hamile olduğun çok belli" deyip durdu.
kızlar doktordan geldim az önce. gittiğim iyi olmuş. riskli hareketler yaptığınız zaman muhakkak doktora gitmek gerekiyomuş. kanama dışta olmasa da kese etrafında olabilirmiş. çok şükür bende öyle bir risk gözükmedi ancak doktor yine de kendini sürekli kontrol et dedi
hoşgeldin canımgözün aydın inş. kuzunu saglıkla sıhhatle alırsın kucagınaCanım öncelikle sana çok geçmiş olsun. Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin.
Biz eşimle 6 yıllık evliyiz. Son 3 yıldır bebek istiyoruz.
2010 yılından bu yana 2 aşılama 3 tüp bebek denemem oldu. Açıklanamayan infertilite sorunu ile başladık. Fakat sonradan yapılan genetik testlerde benim düşük %3 oranında cinsiyet kromozomlarımda mozaizm ve kanda heterezigot yani taşıyıcı pıhtılaşma sorunum çıktı. Embriyolarım biriktirildi, genetik işleme girdi. Donduruldu. Çok zor süreçler atlattım.
Şimdi yazarken bile yaşadığım stresleri yeniden hissedebiiyorum.
Bu 3. tüp bebek denemem ve dondurulmuş embriyolarla çok şükür hamileyim. Eşimle hiç umudumuz yokken bu tedavimizde hamile kaldım. 20 nisan son adet günüm ve geçen hafta transferden sonra 9. ve 12. günlerde yaptırdığım kan testlerimde pozitifi gördük. Hala inanamıyoruz. 3 yıldır hiç hamile kalmadım ve diyordumki galiba ömür boyu bu duyguyu yaşayamayacağım. Ancak çokşükür bu günleri rabbim bana gösterdi. Pazartesi Doktor kontrol için çağırdı. Öncesinde başka bir doktora gitmek istemedim. İnşallah hayırlı haberleri alırım. Herkesin yaşadığı elbette kendine zor ancak beterin beteri var. Bunu hiçbir zaman unutmamak gerek.
Ben bu 3 yılda sabrı öğrendim. Şuanki halime binlerce kez şükür.
Aranıza bende katılmak istiyorum. Öğretmenim, avrupa yakasında oturuyorum. Umarım hayırlı haberlerle paylaşımlarımız sürer.
ilk Bebek
İstanbul(Avrupa Yakası)
SAT: 20 Nisan
BDT: 26 Nisan
Gerekirse yaptir cnm bende yaptiracam
Hayirlisi cok merak ediyorum inan ben catlicam
kızlar merhaba, ya az önce pencereyi açmak için koltuğun üzerine çıktım, ve hızlı bir şekilde ayakta yere indim, zıplamadım sadece bacağımı fazla uzatarak biraz sert bir şekilde yere indim. o sırada hamile olduğum dank etti, ve o anda kasığım çok ağrıdı tam o anda bir akıntı gelldi ancak kan değildi. şu an da da çok ağrı var ve akıntı geliyor az az. acaba doktora gitmelimiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?