2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Canım valla güzel bişey ben herşeye sadece yüzde 20 ödüyorum.Bankada çalışıyorum o yüzden özel sigortam var benim kendime kalsa yaptırmazdım belki ben de
ama tahliller falan anlaşmalı yerde doktor yazmasa bile indirimli ödüyosun
aslında sırf doğum için bile yaptırılabilirmiş dediğin gibi
ben arkada oturmak isterim ama eşim şöför muamelesi görmüş olacak adamın şimdiden psikolocisi bozulmasın
ben testte pozitif görünce direk araba koltuğu geldi aklına
hayır daha önce de 2 düşük yaptım adam bi bekleyelim nolacak bakalım demezmi

İyi ki gitmişsin canım,gözün aydın
aman dikkat :111:

Ayni es bendede war hayatim bolkan yikar camasir serer ben yemek yemiyorum diye disardan yiyor kendi yapiyor ew isi yapmayi unuttum inan himm gece uyuyordu bende pencereyi acim dedim kostu dur sen acaman ben acarim dedi yan yatiyorum duzeltiyo cocumuz ezildi diye film gibi yaa canim

Günaydın herkese.... neler olmuş böyle bir kaç zamandır uzaktım sizden... oku oku bitmedi valla.. doktorumuz bi sürü standart tahlil verdi onları da yaptırdık şimdilik herşey yolunda çok şükür... ne bulantı ne baş dönmesi hala çok rahatız.. ilaçlarım olmasa bazen unutacağım gebeliği

herkese günaydın tatlı hamişler:):)

bende ikili testi 10 haziranda yaptırcam.
bende genetik varis var damar kapakcıklarının genişleme bozukluğu.
en son 13 mayısda dr gittik. 10 hazirana kadar bekleyemedik. yarına randevu aldık zaman geçmek bilmiyor şimdide.
dün eşimle çarşıdaydık. beni bebek mağazasını soktu. bebek yatağı, araba koltuğu bakıyor.benden daha çok hevesli. şöyle olsun böyle olsun.

Canlar haywanlari ellemeyin bi hastalik oluyor dediniz ne oluyor aciklamadiniz benim muhabbet kusum war ne zarari olabilir

Sorma ayni durum bizdede war cok komik ya da 9 haftaligiz arabayla oyun parki aliyordu zor durdurdum zaten gebeligim tehlikede rabbim korusun

evet yaaa hayatımın en uzun 1 ayı ve halen 2 hafta var bende enson 9 mayısta gittim zaman çok yavaş ilerliyo

Canım ben senin eşinden herşeyi beklerim bu saatten sonra. Çok değişik bi baba olucak

Bizde geçen haftasonu temizlik yaptık. Eşim hamileliğimden önce de öyleydi. Hani biz bayanlar yerinde oturamaz ay şurası tozlanmış burayı süpürelim diye rahat durmayızya. Benimkide öyle gözü sürekli bişeylere takılır. Bana söylemezde yap diye. Kalkar kendi yapar. Dolaba bakar dolabı düzeltir. Çöpleri kontrol eder atar. Bazen serdimi tam seriyo yerinden kalkmıyo. Bazende dersinki evin hanımı sanki o :)

Günaydınnnnnnn anne adaylarııııııııı..

yarın kalp atışı duymaya gidicek olan varmııııı.
yarın bizim için büyük gün.10 geçmek bilmedi..
düşüncelerden uyku uyuyamıyorum..duyucakmıyım duyamayacakmıyım. korkusu sardı..:18::18::18:

Günaydın ben geçen cuma gittim adet tarihine göre 6+5 ultrasonda 7 çıkmasına rağmen tam net duyulmadı ama kalbinin canlandığını bariz gördüm kıpır kıpır
duymasanızda endişelenmeyin daha erken olabilir

yorumları okumadım ama hayvandan yeşil yapraklı bitklerden ve çiğ etten bulaşan hastalık toksoplazma

şöyle bi açıklama yapıiyimben sana. hayvanlar diye genelleme yapmak pek doğru diil. ayrıca hayvanları ellemeyin diye vebalı muamelesi yapmak asla doğru diil. toksoplazma mikrobu. özellikle çiğ ettne geçen bir mikrop. ve en sık fare yedikleri için kedi dışkısındanbulaşabiliyor. hamilelik süresince köpekten geçen bi hastalık henüz tespit edilmemiş. özellikle evde bakılan. kedi içinde kedi kumu temizlemeyin dışkıyla münasebete girmeyin denir. yazıktır günahtır. valla benim 6 yaşında bi goldenım var. ağız ağıza burun buruna bile yatarım. çünkü allerjim olduğu halde bile doktorum ona bağışıklığın var dedi. azıtmıyor yanında çünkü. onada karnımda bebiş var kızım dedim ona dikkat etcez tamammı dedim. karnıma atlamıyor şuan

Canim ben 6 da duydum ama wajinal muaynede ondan daha iyi duyuluyor ama benim rahmim karnimdan gorunmedi

Ayy rabbimin yarattigi nekadar guzel eminim seni anliyordur ama tuyleri gokuluyosa dikkat et soluma fazla aciklaman icin tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…