şu özel sigorta işi çok iyiymiş yaaslında eşimle geçen sene düşündük.eşim sana yaptıralım dedi doğum için..sonra boşverdik okadar para ödemeyelim her ay dye:26:keşke yaptırsaymışız valla pişman oldum daha bizimkinde araba koltuğu davası çıkmadı yalnız bundan sonra çocukla arkada oturcan diyo istersen şimdiden arkaya geç kendini alıştır diyo benimki
:
kızlar doktordan geldim az önce. gittiğim iyi olmuş. riskli hareketler yaptığınız zaman muhakkak doktora gitmek gerekiyomuş. kanama dışta olmasa da kese etrafında olabilirmiş. çok şükür bende öyle bir risk gözükmedi ancak doktor yine de kendini sürekli kontrol et dedi
hepatit bende yaptırıcam canım
hayırlısıyla ögrenelim inş.
Herkese gunaydın keyifler yerindedir umarım
bizim deli abartıyo valladüşün sabah kalkıp bulaşık makinasını bile yerleştiriyor sırf ben elimi sürmeyeyim diye canım aşkım yaa bende artık bişey demiyom ne ütü ne temizlik tencereleri bile ben almıyorum düşün
Canlar haywanlari ellemeyin bi hastalik oluyor dediniz ne oluyor aciklamadiniz benim muhabbet kusum war ne zarari olabilir
herkese günaydın tatlı hamişler:):)
bende ikili testi 10 haziranda yaptırcam.
bende genetik varis var damar kapakcıklarının genişleme bozukluğu.
en son 13 mayısda dr gittik. 10 hazirana kadar bekleyemedik. yarına randevu aldık zaman geçmek bilmiyor şimdide.
dün eşimle çarşıdaydık. beni bebek mağazasını soktu. bebek yatağı, araba koltuğu bakıyor.benden daha çok hevesli. şöyle olsun böyle olsun.
yorumları okumadım ama hayvandan yeşil yapraklı bitklerden ve çiğ etten bulaşan hastalık toksoplazma
herkese günaydın tatlı hamişler:):)
bende ikili testi 10 haziranda yaptırcam.
bende genetik varis var damar kapakcıklarının genişleme bozukluğu.
en son 13 mayısda dr gittik. 10 hazirana kadar bekleyemedik. yarına randevu aldık zaman geçmek bilmiyor şimdide.
dün eşimle çarşıdaydık. beni bebek mağazasını soktu. bebek yatağı, araba koltuğu bakıyor.benden daha çok hevesli. şöyle olsun böyle olsun.
şu özel sigorta işi çok iyiymiş yaaslında eşimle geçen sene düşündük.eşim sana yaptıralım dedi doğum için..sonra boşverdik okadar para ödemeyelim her ay dye:26:keşke yaptırsaymışız valla pişman oldum daha bizimkinde araba koltuğu davası çıkmadı yalnız bundan sonra çocukla arkada oturcan diyo istersen şimdiden arkaya geç kendini alıştır diyo benimki
:
valla ne yalan söyliyeyim benimki daha yapmıyor onları
sadece hafta sonları makineyi yerleştiriyor bide evi süpürdü bi iki defa halı çırptı bidefaokadar bunlarıda midemin çok bulandığı geçen hafta yaptı sağolsun maşalahh valla eniştelere 10 puan benden onlara
Günaydınnnnnnn anne adaylarııııııııı..
yarın kalp atışı duymaya gidicek olan varmııııı.
yarın bizim için büyük gün.10 geçmek bilmedi..
düşüncelerden uyku uyuyamıyorum..duyucakmıyım duyamayacakmıyım. korkusu sardı..:18::18::18:
yorumları okumadım ama hayvandan yeşil yapraklı bitklerden ve çiğ etten bulaşan hastalık toksoplazma
Günaydın ben geçen cuma gittim adet tarihine göre 6+5 ultrasonda 7 çıkmasına rağmen tam net duyulmadı ama kalbinin canlandığını bariz gördüm kıpır kıpır
duymasanızda endişelenmeyin daha erken olabilir
şöyle bi açıklama yapıiyimben sana. hayvanlar diye genelleme yapmak pek doğru diil. ayrıca hayvanları ellemeyin diye vebalı muamelesi yapmak asla doğru diil. toksoplazma mikrobu. özellikle çiğ ettne geçen bir mikrop. ve en sık fare yedikleri için kedi dışkısındanbulaşabiliyor. hamilelik süresince köpekten geçen bi hastalık henüz tespit edilmemiş. özellikle evde bakılan. kedi içinde kedi kumu temizlemeyin dışkıyla münasebete girmeyin denir. yazıktır günahtır. valla benim 6 yaşında bi goldenım var. ağız ağıza burun buruna bile yatarım. çünkü allerjim olduğu halde bile doktorum ona bağışıklığın var dedi. azıtmıyor yanında çünkü. onada karnımda bebiş var kızım dedim ona dikkat etcez tamammı dedim. karnıma atlamıyor şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?