şöyle bi açıklama yapıiyimben sana. hayvanlar diye genelleme yapmak pek doğru diil. ayrıca hayvanları ellemeyin diye vebalı muamelesi yapmak asla doğru diil. toksoplazma mikrobu. özellikle çiğ ettne geçen bir mikrop. ve en sık fare yedikleri için kedi dışkısındanbulaşabiliyor. hamilelik süresince köpekten geçen bi hastalık henüz tespit edilmemiş. özellikle evde bakılan. kedi içinde kedi kumu temizlemeyin dışkıyla münasebete girmeyin denir. yazıktır günahtır. valla benim 6 yaşında bi goldenım var. ağız ağıza burun buruna bile yatarım. çünkü allerjim olduğu halde bile doktorum ona bağışıklığın var dedi. azıtmıyor yanında çünkü. onada karnımda bebiş var kızım dedim ona dikkat etcez tamammı dedim. karnıma atlamıyor şuan
Günaydınnnnnnn anne adaylarııııııııı..
yarın kalp atışı duymaya gidicek olan varmııııı.
yarın bizim için büyük gün.10 geçmek bilmedi..
düşüncelerden uyku uyuyamıyorum..duyucakmıyım duyamayacakmıyım. korkusu sardı..:18::18::18:
Günaydın ben geçen cuma gittim adet tarihine göre 6+5 ultrasonda 7 çıkmasına rağmen tam net duyulmadı ama kalbinin canlandığını bariz gördüm kıpır kıpır
duymasanızda endişelenmeyin daha erken olabilir
yarın ben gideceğim..6+5 oluyoruz yarın.. dr. um geçen hafta cuma muhtemelen canlı,,kalp atışı var ama çook yeni demişti... duymadan net konuşmuyor zaten hiç bi dr.. o yüzden ben de çok tedirgin ve korku içindeyim. çünkü daha önce aralık ayında bebeğimi kalp atışı olmadığından kürtajla aldırdım.. Allah bir daha yaşatmasınn..........
anaaa kızzz bdt 26 nisan demişsin... 6 gündemi doğurcanCanım öncelikle sana çok geçmiş olsun. Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin.
Biz eşimle 6 yıllık evliyiz. Son 3 yıldır bebek istiyoruz.
2010 yılından bu yana 2 aşılama 3 tüp bebek denemem oldu. Açıklanamayan infertilite sorunu ile başladık. Fakat sonradan yapılan genetik testlerde benim düşük %3 oranında cinsiyet kromozomlarımda mozaizm ve kanda heterezigot yani taşıyıcı pıhtılaşma sorunum çıktı. Embriyolarım biriktirildi, genetik işleme girdi. Donduruldu. Çok zor süreçler atlattım.
Şimdi yazarken bile yaşadığım stresleri yeniden hissedebiiyorum.
Bu 3. tüp bebek denemem ve dondurulmuş embriyolarla çok şükür hamileyim. Eşimle hiç umudumuz yokken bu tedavimizde hamile kaldım. 20 nisan son adet günüm ve geçen hafta transferden sonra 9. ve 12. günlerde yaptırdığım kan testlerimde pozitifi gördük. Hala inanamıyoruz. 3 yıldır hiç hamile kalmadım ve diyordumki galiba ömür boyu bu duyguyu yaşayamayacağım. Ancak çokşükür bu günleri rabbim bana gösterdi. Pazartesi Doktor kontrol için çağırdı. Öncesinde başka bir doktora gitmek istemedim. İnşallah hayırlı haberleri alırım. Herkesin yaşadığı elbette kendine zor ancak beterin beteri var. Bunu hiçbir zaman unutmamak gerek.
Ben bu 3 yılda sabrı öğrendim. Şuanki halime binlerce kez şükür.
Aranıza bende katılmak istiyorum. Öğretmenim, avrupa yakasında oturuyorum. Umarım hayırlı haberlerle paylaşımlarımız sürer.
ilk Bebek
İstanbul(Avrupa Yakası)
SAT: 20 Nisan
BDT: 26 Nisan
günaydın melekim,belim ağrıyo midem bulanıyo progestan beni leylaya döndürdü oturmaktan da totom ağrıyo :111:Herkese gunaydın keyifler yerindedir umarım
günaydın canım nasıl oldun iyisin dimi maşallahgunaydın kızlar
herkese günaydın tatlı hamişler:):)
bende ikili testi 10 haziranda yaptırcam.
bende genetik varis var damar kapakcıklarının genişleme bozukluğu.
en son 13 mayısda dr gittik. 10 hazirana kadar bekleyemedik. yarına randevu aldık zaman geçmek bilmiyor şimdide.
dün eşimle çarşıdaydık. beni bebek mağazasını soktu. bebek yatağı, araba koltuğu bakıyor.benden daha çok hevesli. şöyle olsun böyle olsun.
dün seninle konuştuk kelebekim rüyamda araba koltuğu gördümCanım valla güzel bişey ben herşeye sadece yüzde 20 ödüyorum.Bankada çalışıyorum o yüzden özel sigortam var benim kendime kalsa yaptırmazdım belki ben de
ama tahliller falan anlaşmalı yerde doktor yazmasa bile indirimli ödüyosun
aslında sırf doğum için bile yaptırılabilirmiş dediğin gibi
ben arkada oturmak isterim ama eşim şöför muamelesi görmüş olacak adamın şimdiden psikolocisi bozulmasın
ben testte pozitif görünce direk araba koltuğu geldi aklına
hayır daha önce de 2 düşük yaptım adam bi bekleyelim nolacak bakalım demezmi
canım arkadaşlar güzel anlatmış.benim evde kedim var..ve doktor biliyor.tuvaletini ben değiştirmiyorum.ve ellerimi de yıkıyorum sevdikten sonra..yanlız bu hastalık sadece hayvanlarla sınırlı değil..kokoreç,midye,bunun gibi bazı deniz ürünleri,salam ,sosis,suuk,çiğ etten de geçebilir.buyüzden doktorlar salam sosisi yasaklıyolar canımCanlar haywanlari ellemeyin bi hastalik oluyor dediniz ne oluyor aciklamadiniz benim muhabbet kusum war ne zarari olabilir
sanırım öyle olucakCanım ben senin eşinden herşeyi beklerim bu saatten sonra. Çok değişik bi baba olucak
ben çalışıyorken yapıyordu hatta ben hiç yapmazdım diyebilirimBizde geçen haftasonu temizlik yaptık. Eşim hamileliğimden önce de öyleydi. Hani biz bayanlar yerinde oturamaz ay şurası tozlanmış burayı süpürelim diye rahat durmayızya. Benimkide öyle gözü sürekli bişeylere takılır. Bana söylemezde yap diye. Kalkar kendi yapar. Dolaba bakar dolabı düzeltir. Çöpleri kontrol eder atar. Bazen serdimi tam seriyo yerinden kalkmıyo. Bazende dersinki evin hanımı sanki o :)
Günaydınnnnnnn anne adaylarııııııııı..
yarın kalp atışı duymaya gidicek olan varmııııı.
yarın bizim için büyük gün.10 geçmek bilmedi..
düşüncelerden uyku uyuyamıyorum..duyucakmıyım duyamayacakmıyım. korkusu sardı..:18::18::18:
bizzzz varızzz
çok heyecanlıyım ve korkuyorum aslında flzaskım ..duyarız inşallah
günaydın melekim,belim ağrıyo midem bulanıyo progestan beni leylaya döndürdü oturmaktan da totom ağrıyo :111:
daha sayim mi
gerekli diğer bilgileride yazarmısın eklerim listeye?listede yer alan bilgileri?Merhaba sat 02. Nisan geç döllenme ile bugün itibariyle 7 haftalık hamileyim. Benide aranıza alır mısınız?...
canım sağol 2 gündür daha iyiyim önceki günlere göre...nasıl oldun canım..
aaa cnm sendemi yarın gidiceksin..
inşallahh tatlım duyarızz...
bu gece sabah olmaz bana.kalbim güm gümmmmmm :18::18::18:
canım sağol 2 gündür daha iyiyim önceki günlere göre...
neden bilmem,ağrım yok gibi bişey... doktora sordum bu şekilde beklemek bana zararlı mı diye? değil dedi... karar verdim,p.tesiye dek beklicem ve sonra kürtaj (çokta korkuyorum) :18: ama kesin ve net çözüm bu olcak galiba... beklememin sebebide,h.sonu sınavlar var aöf o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?