2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
dün seninle konuştuk kelebekim rüyamda araba koltuğu gördümhediye geliyodu banabenimki razı sanırım şöför olmayateklif ondan geldirabbım tekrarını yaşatmasın canım.çok geçmiş olsun
sağol tatlım allah kimseye yaşatmasın
araba koltuğu he ay alemsin kız gelsin gelsin hediye gelsin zaten ucuz bişey de diil yani
benim eşim de kullanılmak istiyo zorla işkence istiyo canın bişey istemiyomu deyip duruyo istemiyom diyorum
sen ne biçim hamilesin diyo,hayır erik istiycem de eriğin tam mevsimi evde poşet poşet var
zaten midem de almıyo
dedim ben sana sorarım hele bulantı geçsin hoşlarına gidiyo şimdilik sanırım ama şimdilik

oyy kıyamam allah iyiligini versin kuzucuk az kaldı çok çok 1 ay sonra keyifli haftalara gelcez allahın izni ile

oyyy geçer mi günler acaba yaa ben çok korkuyorum şööyle rahatlayabileceğim günlere varacakmıyım diye
senin az kalmış 12 ye 2 hafta kalmış
benim 9 göünüyo hala yarın 10. haftanın ilk günü ha gayret

rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah...sınavdanda başırılı sonuçlar alırsın umarım..zamanı gelsin yine gelcek benim teyzoşum ..inşallah yinede kürtaja gerek kalmadan kendiliğinden düşer canım..dualarım seninle..

Ewet dogru bunlardan uzak duralim bebislerimiz saglikli olsun allahin izniyle

yok canım geçmedi hala,hatta ayaktayken konuşmakta zorlanıyorum
hemen midem kalkıyo
geçen gün annemin suratına teefonda konuşurken öğürdüm afedersiniz

Oooo oda bisemi annem babam bikac misafir geldi onlar kahwalti hazirladi ewimde tam sofraya oturdum ööök babam diyo ki sen bitane biz 9 dogracaz galiba

Hayirlisi hayatım 3 ay sonra arkamizdan bekliyoruz kurtaj gecsin bi sure sonra doktoruna danisarak folik asite basla tamam bebisim rabbim bidaha gostermwsin bole bise

evet inş cnm keşke öyle olsada düşse kendiliğinden,gerek kalmasa ilk seferki gibi...

sağol cnm inş.. geçte olsa arkanızdan gelirim umarım bikaç ay farkla
cnm hayırdır ben bulantılardan dolayı pekk giremiyor ne kürtajı bu
yok canım geçmedi hala,hatta ayaktayken konuşmakta zorlanıyorum
hemen midem kalkıyo
geçen gün annemin suratına teefonda konuşurken öğürdüm afedersiniz
bende öyleyi ya sabahları kusma oluyo boğazda balgam birikmesi oluyormu sizdede
benim geçiyo yavaş yavaş 1 hafta kadar sürdü.ama şimdide tiksiniyorum herşeyden
benim hala dewam 13 14 15 ve 16 . haftalar umudum

cnm hayırdır ben bulantılardan dolayı pekk giremiyor ne kürtajı bu

bende öyleyi ya sabahları kusma oluyo boğazda balgam birikmesi oluyormu sizdede

benim hala dewam 13 14 15 ve 16 . haftalar umudum

oyy kıyamam.inşallah seninde bu hafta son olur..şimdilik bi sorunum yok tiksinme ve öğürmede olmasa rahatım
inşallah tekrar başlamaz ama bu bulantılar :26:

bizzzz varızzz
çok heyecanlıyım ve korkuyorum aslında flzaskım ..duyarız inşallah

bende gideceğimmm çok heyecanlıyım çookkk.........inşallah bu defa duyacağım ve sağlıkla kavuşacağım bebeğime inşallahh.. hepimiz gibii

oyy kıyamam.inşallah seninde bu hafta son olur..şimdilik bi sorunum yok tiksinme ve öğürmede olmasa rahatım
inşallah tekrar başlamaz ama bu bulantılar :26:
inşallah canım yaaa ağızda demir yalıyormuş tadı da başladı bugün of of 4. aya bi gelse tamamdırrr kızlar ondan sonra daha rahatız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…