sağol tatlım allah kimseye yaşatmasındün seninle konuştuk kelebekim rüyamda araba koltuğu gördümhediye geliyodu bana benimki razı sanırım şöför olmaya teklif ondan geldi rabbım tekrarını yaşatmasın canım.çok geçmiş olsun
oyy kıyamam allah iyiligini versin kuzucuk az kaldı çok çok 1 ay sonra keyifli haftalara gelcez allahın izni ile
sağol cnm inş.. geçte olsa arkanızdan gelirim umarım bikaç ay farklaoy kuzummm allah en kolay sekilde atlatmanı saglasın hiç bişeycik hissetme inş. canım benimm
selam kızlar bulantıları geçen warmı acabaaa ben mahvoluyorum
sağol cnm inş.. geçte olsa arkanızdan gelirim umarım bikaç ay farkla
canım sağol 2 gündür daha iyiyim önceki günlere göre...
neden bilmem,ağrım yok gibi bişey... doktora sordum bu şekilde beklemek bana zararlı mı diye? değil dedi... karar verdim,p.tesiye dek beklicem ve sonra kürtaj (çokta korkuyorum) :18: ama kesin ve net çözüm bu olcak galiba... beklememin sebebide,h.sonu sınavlar var aöf o yüzden
selam kızlar bulantıları geçen warmı acabaaa ben mahvoluyorum
canım arkadaşlar güzel anlatmış.benim evde kedim var..ve doktor biliyor.tuvaletini ben değiştirmiyorum.ve ellerimi de yıkıyorum sevdikten sonra..yanlız bu hastalık sadece hayvanlarla sınırlı değil..kokoreç,midye,bunun gibi bazı deniz ürünleri,salam ,sosis,suuk,çiğ etten de geçebilir.buyüzden doktorlar salam sosisi yasaklıyolar canım
yok canım geçmedi hala,hatta ayaktayken konuşmakta zorlanıyorum
hemen midem kalkıyo
geçen gün annemin suratına teefonda konuşurken öğürdüm afedersiniz
yok canım geçmedi hala,hatta ayaktayken konuşmakta zorlanıyorum
hemen midem kalkıyo
canım sağol 2 gündür daha iyiyim önceki günlere göre...
neden bilmem,ağrım yok gibi bişey... doktora sordum bu şekilde beklemek bana zararlı mı diye? değil dedi... karar verdim,p.tesiye dek beklicem ve sonra kürtaj (çokta korkuyorum) :18: ama kesin ve net çözüm bu olcak galiba... beklememin sebebide,h.sonu sınavlar var aöf o yüzden
evet inş cnm keşke öyle olsada düşse kendiliğinden,gerek kalmasa ilk seferki gibi...rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah...sınavdanda başırılı sonuçlar alırsın umarım..zamanı gelsin yine gelcek benim teyzoşum ..inşallah yinede kürtaja gerek kalmadan kendiliğinden düşer canım..dualarım seninle..
cnm hayırdır ben bulantılardan dolayı pekk giremiyor ne kürtajı busağol cnm inş.. geçte olsa arkanızdan gelirim umarım bikaç ay farkla
bende öyleyi ya sabahları kusma oluyo boğazda balgam birikmesi oluyormu sizdedeyok canım geçmedi hala,hatta ayaktayken konuşmakta zorlanıyorum
hemen midem kalkıyo
benim hala dewam 13 14 15 ve 16 . haftalar umudumbenim geçiyo yavaş yavaş 1 hafta kadar sürdü.ama şimdide tiksiniyorum herşeyden
evet inş cnm keşke öyle olsada düşse kendiliğinden,gerek kalmasa ilk seferki gibi...
cnm hayırdır ben bulantılardan dolayı pekk giremiyor ne kürtajı bu
bende öyleyi ya sabahları kusma oluyo boğazda balgam birikmesi oluyormu sizdede
benim hala dewam 13 14 15 ve 16 . haftalar umudum
sağol cnm inş.. geçte olsa arkanızdan gelirim umarım bikaç ay farkla
QUOTE]
düşük yapıyorum maalesef cnm detaylar baya uzun
bizzzz varızzz
çok heyecanlıyım ve korkuyorum aslında flzaskım ..duyarız inşallah
sizden erken nasıl doğurcam kız?benden en az 3-4 ay önde olucaksınız,deli güldürdün beniCanımm bellimi olur. Bide hemen hamile kalırmışsın. Bakarsın bebişin dayanamaz erken gelir. Bizden erken doğurursun valla :)
bende gideceğimmm çok heyecanlıyım çookkk.........inşallah bu defa duyacağım ve sağlıkla kavuşacağım bebeğime inşallahh.. hepimiz gibii
hadi inşallahben yarın sabaha randevu aldım bakalım neler olucak
inşallah canım yaaa ağızda demir yalıyormuş tadı da başladı bugün of of 4. aya bi gelse tamamdırrr kızlar ondan sonra daha rahatızoyy kıyamam.inşallah seninde bu hafta son olur..şimdilik bi sorunum yok tiksinme ve öğürmede olmasa rahatım
inşallah tekrar başlamaz ama bu bulantılar :26:
QUOTE]
düşük yapıyorum maalesef cnm detaylar baya uzun
çok üzüldüm canımm yaaa ne kadarlıktıRabbim en kısa zamanda bir daha nasip etsin kürtajdan korkma ben 8 ay önce oldum h sorun olmuyor hissetmiyorsun kediliğinden düşük de yaptım o daha ağrılı malesef dularıız seninle yetiş hemen bizeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?