2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Arkadaslar alinti yapamadim doktora gidicem yarin bakalm ne olcak emzirmeye devam ediyorm zaten ama gecmeyecek gbi zaten sutumde yok cok fazla uyuyamiyrm ki süt olsun bu saat oldu hala salliyorum bizim cadiyi ama vizildayip duruyo galiba birazdan bomba gbi patlamaya başlıcak suan ön hazirlik yapıyor:) kizlar ne zamn düzene giricek bu uykular inanin gece uykusuna hasret kaldim

Sabah gidecem canm zaten doktora hayirlisi artk dedogn gbi uyku yok sütte yok nereye kadar gidicek bilmiyrm... en iyisini yapiysun canm ama benm kiz gunduz bile dogru duzgn uyumuyor allahtan gorumcem var o bakiyo yoksa kahvalti bile yapamicam yoksa once gorumcem kahvalti yapiyo o gelip bakiyr ben gdyrm kahvalti yapmaya:) eve gelince zaten saldim bendr senin dedign gbi yapicak bsy yok napalm bebisler iyi olsunda gerisi bos... allah yardmcin olsun canm gercekten duzeni bozuluyr insanin bebek zaten yetiyo sana smdi onlarda var başında yardimci olsalar bari sende biraz nefes alirsin

Canim yesil naneyle kimyon tohumunu cezveye koyup demliyorum sabah aksam taze taze veriyorum bebise 1-2 cay kasigi. Kalanida ben iciyorum . Bazende icine rezenede koyuyorum..

Kizlar benim bebek arabam evin icinde duruyor. Bebisi koyuyorum icine yemekmi yicem masanin yanina getiriyorum. Beni gordugu icin rahat duruyo. Yemegimi rahat yiyorum.Onunla evimicinde dolaniyoruz.

kızlar bugün sünnet oldu oğlum.merak ediyorum sünnet yaptırıpta ilk gün ağrısı çok olan ağrı kesici kullanan var mı. nasıl geçirdiniz ilk günü

Canim hayirliolsun. biz 12 gunlukken yaptirdik sunnetini. Dr. Zaten agri kesici surup jel ve fitil vermisti. Sunnetten sonra surubu ve riyodum. Jelide duzenli pipisine surduk. Fitili hic durmazsa koyarsiniz demisti ama ben koymadimhic.

kizlar benim bebek arabam evin icinde duruyor. Bebisi koyuyorum icine yemekmi yicem masanin yanina getiriyorum. Beni gordugu icin rahat duruyo. Yemegimi rahat yiyorum.onunla evimicinde dolaniyoruz.

inankı canım bende dun aynı seyı düşündüm getırsemde odada tur atsak mızmızlanmaz belkı dıye ..ıyı yapmışın annelık bu ışte hızmette sınır yok

kv gore bız zaten bebişlerımıze bakamayız bır rahat bırakmazlar neyse canım şu kurabıye yııyıp sutu olan arkası bende okudum ..ınan her gun bıtkı cayının yanında bendede kurabıye takıntısı var hazır aldımm hep cesıt cesıt baktım olmadı düüün koca bır tepsı ne bulduysam doldurdum anne kurabıyesı yaptım sutume gelınce de fışkırıyo hepsını boşaltmıyo mmenın hıç sıkıntı cekmedın fazlasınıda sagıyom ...bende tavsıye ederımmm

Ya kizlar bebege hangi caylardan veriyosunz rahatlamasi icin gece 2.den bu saate kadar hc uyumadi halada salliyorm gucum kalmadi artk zararli degl dmi o caylar ne kadar vermk lazm bebeğe su uyutmanin bi formulu olsa keşke (

Kızlar gece yada gündüz şapka kullanıyomusunuz ben hep kafası uşücekmıs gıbı hıssedıyom

Canim bn 1 haftadir takmiyrm usumuyor gbi sapka takinca bazen bi bakiyrm kafasi terlemis bende takmiyrm ev sicak zaten ama bazen bakiyrm kulaklari üşümusse geciriyorm kafasina

canım ya ne sinir insanlarla uğraşıyorsun.çok gıcıklar.dediğin gibi beslenmenin yanında moral ve uyku da önemli.hoş bebeklerden dolayı uykuyu çevremizdekilerden dolayı morali bulamıyoruz ama neyse.

küçükken ben de beşikte uyumazmışım daha doğrussu annem yatıramazmış. babamın çok farklı bir taktiği var. hırpalayarak uyutuyor kucağında. azıcık dalacak gibi olunca yanağını fln sıkıyor seviyor öpüyor. hoplatıyor uykuya dalıyor çocuk. sonra kucağında bekliyor bir süre tam olarak uykuya dalmasını. bunu da kolunun yere düşmesinden anlıyormuş. kolu düşünce tamaaaam bu savaşın galibi benim diyor aman uyanacak aman ağlayacak diye de telaş yapmayacakmışım. bizim saatlerce uyutamadığımız çocuğu 20 dk bilemedin yarım saatte baygına çevirip koyuyor beşiğine hee sor bana sen yapabildin mi diye hayır. çünkü sürekli hemen uyuşunda beşiğine koyim ya uyanırsa ya huysuzlanırsa diye endişeler olunca yapamadım tabi. annemlere her gittiğimizde babam uyutuyor mucizevi elleri var adamın

Kızlar gece yada gündüz şapka kullanıyomusunuz ben hep kafası uşücekmıs gıbı hıssedıyom

eğer evin içi uygun sıcaklıktaysa takma derim kuzum. uzun zamandır evdeyken takmıyorum. ilk dönemler ilk baş bölgesinden üşümeye başlarmış diye duymuştum ondan dolayı takardım ama kıpırdandıkça gözüne iniyordu. hatta bir kaç kez hiç farketmemişiz burnuna kadar inmiş çok korkmuştuk nefes alamıcak diye o çıkarış artık takmıyoruz. bide şapkanın arka alt kısmı boynunu ensesini kızartıyordu rahatsız oluyordu

Ohh afiyet olsun bende hazir aldim yiyip duruyorum canim insallah sutlerimiz yeter yavrularimiza :)

Bide ben neredeyse hiç şapka takamadim istemiyor takinca agliyor ev sicak zaten gönlü olsun dedim.

Bi de kizlar ben bebeğime kendim icerken kv zoruyla rezene cayi veriyordum hergun soruyor verdin mi diye yalniz dun geldi verme dedi kardesi hemsire abla anne sütünden alir bebekte bagirsal tembelligi olur vermeyin demis.

selam kızlar, az önce oğlumun altını aldım kaka yapmıştı ama sümükler vardı içinde, sizdede oldumu korktum :18:
Bizim de arada oluyorç gelecek hafta kontrolümüz var, o zaman soracağım... İnt, kimi normal diyor, kimi alerji, dizanteri diyen bile bar, galiba kaka tahlili istiyor, drlarda... Bana göre normal, ateş yok, huysuzluk yok, gelişimi iyi.. Ama gidince soracağım yine de...

Bence de canım, kimseyi memnun edemezsin bu dünyada...en iyisi kendi bildiğini yspacaksın.,,

Allah evlatlarımıza bize sağlık versin de gerisi boş...

Ağlatmak için çok erken be canım... Ne olduğunu anlamazlar ki kuzucuklar, ağlar ağlar, çaresizlikten yorulur da öyle uyurlar... En az bir yaşında olmaları gerekir, annem gitti ama gelecek diye düşünme kabiliyeti kazanmaları gerek

kızlar bugün sünnet oldu oğlum.merak ediyorum sünnet yaptırıpta ilk gün ağrısı çok olan ağrı kesici kullanan var mı. nasıl geçirdiniz ilk günü

Ooo, topikteki delikanlı sayısında artış var...

Gözün ydın canım, geçmiş olsun... Allah hep güzel günlerini göstersin...

Aklıma bir yüzüstü uyutmak geliyor, onun için yastıklar var, boğulmayı önleyici...

Bizim bir arkadaşın bebeği öyle omuzda uyurdu ama yüzüstü yatırınca devam ederdi uykuya, sırt üstü hiç yatmadı... Yanındayken bir dene stersen...

Bizim kız da bazen kuckta uyuyor ama her zaman değil ve yatar vaziyette, omuzda bütün gün zor, allah yardımcın olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…