Günaydın herkese..
Ben sapka hep takiyorum,gunduz bazen cikariyorum ama gece hep takili.bebeklerde sicaklik once bastan düsermis.bizim evde sicak ama havalar ısınana kadar cıkarmam ben,,
Dünden beri burnu yine tikandı zaten,offff o kadar dikkat ediyorum nasıl üsüyor bilmem.
iyi geceler kızlar annem yanımdayken bi bakayım dedim. canım bende seninle tıpa tıp aynı şeyleri yaşıyorum ilk ay 800 gr aldı oğlum kv sürekli aç bu çocuk diyor psikolojimi alt üst ediyordu artık takmıyorum aç değil dr maşallah dedi mama yok dedi diyorum bi öğün verelim mama dedi kabul etmedim istisnasız hergün aç bu çocuk lafını duyuyorum bi de annen seni aç mı bırakıyor oğlum doyurmuyor mu deyip duruyo çocuğuma. altlı üstlü oturduğumuz halde anne bi bak duş alayım bile diyemiyorum zira ne zaman ağlasa hemen lafımız hazır aç bu çocuk. Aç değil gazı var huzursuz oluyor aç çocuk uyurmu arkadaşımın kızı iki gün aralıksız ağlamış aç diye gönlün rahat olsun dr unu dinle ben de öyle yapıcam. geçen gün biri yazmıştı sütüm çok lavaboya döküyorum diye meyve suyu kurabiye yiyiyorum demişti iki gündür onları yiyiyorum :)
canım ya ne sinir insanlarla uğraşıyorsun.çok gıcıklar.dediğin gibi beslenmenin yanında moral ve uyku da önemli.hoş bebeklerden dolayı uykuyu çevremizdekilerden dolayı morali bulamıyoruz ama neyse.
Bizim de arada oluyorç gelecek hafta kontrolümüz var, o zaman soracağım... İnt, kimi normal diyor, kimi alerji, dizanteri diyen bile bar, galiba kaka tahlili istiyor, drlarda... Bana göre normal, ateş yok, huysuzluk yok, gelişimi iyi.. Ama gidince soracağım yine de...
Bence de canım, kimseyi memnun edemezsin bu dünyada...en iyisi kendi bildiğini yspacaksın.,,
Allah evlatlarımıza bize sağlık versin de gerisi boş...
Sağol canım, öğrenince buraya yazarsın ozaman
Evet ya bikini hayal oldu artık mayo bile giymem bu halimle, bi yerde okumuştum 9 ayda alınan kilolar 9 ayda verilirmiş ancak, bende kısmıyorum sadece gaz yapan yiyecekleri yemiyodum öyle oluncada dön dön aynı şeyler. Bugün bi arkadaş yazmıştı burda engteacher dı yada hatırlamıyorum neyse yediklerimizle ilgisi yok diye bende yedim bugün valla yoksa sütüm kesilcek azalmıştı bayağı
bende 23.04 te yaptıgım için kırklarımız aynı güne denk gelmiş:)20 ocakta yaptım canım.
Dun hic gunduz uykusu almadi oglum ama bugun 2 kez kendi kendine uyudu masallah artik sallamicam dun her emzirmeden sonra ugrastim olmayinca olmadi hatta yerine yatirmadim ayagimda sallarken bile uyandi sorunu varsa utumuyir demekki sabah bissuru kustu rahatladi demek
Canım dikkat et başı terleyip de üşüyor da olabilir, özellikle emerken başları terliyor...
Ben de ilk hafta taktım şapkayı, sonra bıraktım.. Fototerapiden sonra gıcık oldu şapkaya, orda şapkayı gözüne indirip öyle takıyorduk göz koruyucusunu, şimdi azcık alnına değse basıyor çığlığı..
bende 23.04 te yaptıgım için kırklarımız aynı güne denk gelmiş:)
canım ben bu ara şu çizelgelere sardım bebiş çizelgesi nasıl yapılıyor senin var da
kv gore bız zaten bebişlerımıze bakamayız bır rahat bırakmazlar neyse canım şu kurabıye yııyıp sutu olan arkası bende okudum ..ınan her gun bıtkı cayının yanında bendede kurabıye takıntısı var hazır aldımm hep cesıt cesıt baktım olmadı düüün koca bır tepsı ne bulduysam doldurdum anne kurabıyesı yaptım sutume gelınce de fışkırıyo hepsını boşaltmıyo mmenın hıç sıkıntı cekmedın fazlasınıda sagıyom ...bende tavsıye ederımmm
Kızlar yardımmm olumun gözünde içinde kırpık var ne yapmalıyım bı akıl verın canını acıtırmııı iılk basta retınasını çizmişmi dıye cok korktum ama rabbıme sükür kırpıkmış
cnm nasıl bır kurabıye pekı bu? Hazır pastaneden mı aldın ve kendının yaptıgı nasıl ki?
Benımkının de tam gozunun ortasında 2 gundur var cıkmadı sanırım ben de ellemıyorum tam goz bebegıın ustunde canı acıyordur dıye dusunuyorum bızım kırpık kactıgında nasıl rahatsız olıyoruz
kendım yaptım canım ananem annem yapardı ordan kaldı adı.içinde yok yok tam bır besın deposu incir kuru üzüm kayısı cevız fındık badem portakal kabuğu ve suyu tarçın itege göre bunları en son koy küp küp doğra ..hamuru ıse 1 bardak yoğurt 1bardak sıvıyağ 1 bardak seker (ben fazla koydum valla malum bu aralar tatlıya acaıp düşkünüm )) 3 yumurta 1 ını üzerıne ayır 2 kabartma tozu vanılya bı guzel yoğur küçük parcalar yap yuvarla acaıp kabarıyo ona göre en son yumurta sürr üzerıne ve elınle toz seker serp pışırr afıyet bal olsun lıkır lıkır süüüt olsun canım
e ee ne yapacaz öle kalcakmı kırpıkler 2 günlukken göz yası damarları tıkalıydı göz damlası vermıstı ondan damlatsam mı belkı gıder bebıslerımız ağlayo ama damla akmıyo ondan kalıyo kırpikler orda çıkmıyodaaa
canım tarıf ıcın tesekkur ederım olmadı ben de yapayım:))) meyve suyunun yanına atıstırmalık olur... ben bugun banyo yaptırıcam belkı yuzunu yıkayınca cıkar dıye dusunuyorum bır yandan da uzuluyorum onu rahatsız edıyordur dıye((
inankı canım bende dun aynı seyı düşündüm getırsemde odada tur atsak mızmızlanmaz belkı dıye ..ıyı yapmışın annelık bu ışte hızmette sınır yok
Terlemiyor hic cnm,bakiyorum arada..bizim ev cok buyük asirı sıcak olmuyor doğalgaz/ ama..hele yatak odası biraz serin...
Offf ya moralim bozuk yarın annmler gidiyor,2 aydır yanimdaydı..zor gelcek bana,her isimi yapiyordu sağolsun,nasıl yetiscem bilmiyorum..yemeği aksamdan yapıcam,gundüz pek uyumuyor kizım,yaninda hep pispislicen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?