2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Günaydın herkese..
Ben sapka hep takiyorum,gunduz bazen cikariyorum ama gece hep takili.bebeklerde sicaklik once bastan düsermis.bizim evde sicak ama havalar ısınana kadar cıkarmam ben,,
Dünden beri burnu yine tikandı zaten,offff o kadar dikkat ediyorum nasıl üsüyor bilmem.

Canım dikkat et başı terleyip de üşüyor da olabilir, özellikle emerken başları terliyor...

Ben de ilk hafta taktım şapkayı, sonra bıraktım.. Fototerapiden sonra gıcık oldu şapkaya, orda şapkayı gözüne indirip öyle takıyorduk göz koruyucusunu, şimdi azcık alnına değse basıyor çığlığı..

Ben de şimdiye kadar hiç bi yardımını istemedim kvnin, aksine kadın farklı bi durum yoksa her akşam yemeğe geliyor, çayını da içip gidiyor.. O yediği yemek ona helal midir bilmiyorum neyse yawrum iyi olsun da inş..
Bakalım bu ay ne kadar kilo alacak, takmayacağım diyorum hep de her gün vızıldanınca tepemde düşünüyorum ben de napim , alışıcam inş zamanla.. Kurabiye mi zaten ne bulsam yedim hamileyken 13 kilo alıp doğumdan sonra verdim,şimdi 7 kilosunu geri aldım , kurabiye de yiyim bişi olmaz, tenekeye döndü zaten midem :))

canım ya ne sinir insanlarla uğraşıyorsun.çok gıcıklar.dediğin gibi beslenmenin yanında moral ve uyku da önemli.hoş bebeklerden dolayı uykuyu çevremizdekilerden dolayı morali bulamıyoruz ama neyse.

Emzikli kadınız, hiç mi düşünemiyorlar anlamıyorum..neyse takmayalım, Güldür güldür sütümüz olur inşallahhhhh,

Aslında çok kompleks yapıypruz kendimize, yabancı turist asla bunu yapmıyor vücuduyla barışık ne gencecik kadınlar gördüm göt göbek almış başını gitmiş umurlarında bile değil, biz niye öyle olamıyoruz yaa ((((

Dun hic gunduz uykusu almadi oglum ama bugun 2 kez kendi kendine uyudu masallah artik sallamicam dun her emzirmeden sonra ugrastim olmayinca olmadi hatta yerine yatirmadim ayagimda sallarken bile uyandi sorunu varsa utumuyir demekki sabah bissuru kustu rahatladi demek

canım ben bu ara şu çizelgelere sardım bebiş çizelgesi nasıl yapılıyor senin var da

Terlemiyor hic cnm,bakiyorum arada..bizim ev cok buyük asirı sıcak olmuyor doğalgaz/ ama..hele yatak odası biraz serin...
Offf ya moralim bozuk yarın annmler gidiyor,2 aydır yanimdaydı..zor gelcek bana,her isimi yapiyordu sağolsun,nasıl yetiscem bilmiyorum..yemeği aksamdan yapıcam,gundüz pek uyumuyor kizım,yaninda hep pispislicen..

Verem asisi olduk geldik. Kizimin çok uykusu var ama bi türlü dalamiyor. Huzursuz oldu galiba çok aglamadi aslında.

Benim 3-4 kilo fazlam kaldı çok değil ama eskiden cok zayifmisim kiyafetlerim olmuyor. Hele pantolonlar. Neyse hic önemli Değil. Kizim iyi olsun yeter.

Artik ben de her şeyi yiyebilmek istiyorum. Hele meyveler. Portakal suyu aş eriyorum resmen. Ama kizimin çok gazi oluyor. Beni m yediklerim etki ediyor mu bilmiyorum ama her ihtimali düşünüyorum. Bi çare bulamadilar şu gaz olayina..

Gaz için çay verenler tam olarak hangi cayi nasil veriyorsunuz?

Bir de rota virusu asisi yaptircak misiniz?

canım ben bu ara şu çizelgelere sardım bebiş çizelgesi nasıl yapılıyor senin var da

Anlatmaya calisiyim lilypie ticker diye bi site var yanlis yazmis olabilirim ama google yazarsan duzeltip cikarr orda bebisle ilgili dogum tarihini yazip uc adimda olusturacagin yer var olusuncada kopyalayip buradaki profil sayfanin sonuba kopyalayip yapistiritordun

Kızlar yardımmm olumun gözünde içinde kırpık var ne yapmalıyım bı akıl verın canını acıtırmııı iılk basta retınasını çizmişmi dıye cok korktum ama rabbıme sükür kırpıkmış

cnm nasıl bır kurabıye pekı bu? hazır pastaneden mı aldın ve kendının yaptıgı nasıl ki?

benımkının de tam gozunun ortasında 2 gundur var cıkmadı sanırım ben de ellemıyorum tam goz bebegıın ustunde canı acıyordur dıye dusunuyorum bızım kırpık kactıgında nasıl rahatsız olıyoruz

kendım yaptım canım ananem annem yapardı ordan kaldı adı.içinde yok yok tam bır besın deposu incir kuru üzüm kayısı cevız fındık badem portakal kabuğu ve suyu tarçın itege göre bunları en son koy küp küp doğra ..hamuru ıse 1 bardak yoğurt 1bardak sıvıyağ 1 bardak seker (ben fazla koydum valla malum bu aralar tatlıya acaıp düşkünüm )) 3 yumurta 1 ını üzerıne ayır 2 kabartma tozu vanılya bı guzel yoğur küçük parcalar yap yuvarla acaıp kabarıyo ona göre en son yumurta sürr üzerıne ve elınle toz seker serp pışırr afıyet bal olsun lıkır lıkır süüüt olsun canım
e ee ne yapacaz öle kalcakmı kırpıkler 2 günlukken göz yası damarları tıkalıydı göz damlası vermıstı ondan damlatsam mı belkı gıder bebıslerımız ağlayo ama damla akmıyo ondan kalıyo kırpikler orda çıkmıyodaaa

canım tarıf ıcın tesekkur ederım olmadı ben de yapayım:))) meyve suyunun yanına atıstırmalık olur... ben bugun banyo yaptırıcam belkı yuzunu yıkayınca cıkar dıye dusunuyorum bır yandan da uzuluyorum onu rahatsız edıyordur dıye((

BIZ AZ ÖNCE YAPTIK AMA NAFILE ORDALAR HALA ,İNŞallah sızınkı cıkar canım... insan bıtkı cayının yanına böle seyler aryoo sımdıden afıyet ols

inankı canım bende dun aynı seyı düşündüm getırsemde odada tur atsak mızmızlanmaz belkı dıye ..ıyı yapmışın annelık bu ışte hızmette sınır yok

24 saat kesintisiz hizmet :)
bizim oğlanın burnu sümüklü oluyo canım hergün temizliyoruz. umarım hasta olmuyorsunuzdur. birde şu kurabiyenin tarifini yazarsan fırsat bulunca bizde deniyelim :)

benimkiler bu akşam gidiyooooooo. annem bir bucuk aydırbenimleydi. babm on gün önce gelmişti...bitti rahat günler...pzara gitmek yemek yapmak temizlik hepsi bende artık.... seni çoooookkkk iyiiiii anlıyoruuuuuuuuuuummmmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…