2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Selam kızlar 40 çıktıktan sonra kankalık bittimi, bizim 40 çıktı ama kankalık devam cesaret edemiyorum dikişlerimden korkuyorum sezaryen oldu doğumum, sizde durumlar nasıl

Biz haftaya iki aylık olcaz hala kankalik devam cnm,oglumda da iki ayı gecmisti..bende normal dogurunca korkuyorum acırmı diye....

Canim biz Johnson lotus aldık.int de 270 civarı fiyatı ama ben Denizli'de 220 ye aldım gecen hastaneye gittik ilk kullandım tek elle kapanıyo ama ağır geldi bana ama kibar, bebek rahat gözüküyodu. Biz memnun kaldık üstü tamamen kapanabiliyo fermuarlı bir yeri var ordan uzuyo güneşliği. Ayağını örten bez gibi bi parçası var. Tek beğenmediğim ağırlığı ve alt tarafına çantamın sığmayışı. Bi bak istersen netten diğer arabalara göre uygun çünkü

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, ben çarşambadan beri diyeti bıraktım, ıspanak patates yemekten gına gelmişti... Kuru fasülye, pırasa, iki çeşit mercimek, yarın da karnıbahar yapıcam...Ne farketti, bir milim daha gazlandı sanki o kadar, en azındn sütten vitamin alsın, meyvelerden portakal gaz yapar diyorlar, başka bilmiyorum,.. Hasta olunca ballı Limonata içmiştim...ondan bir şey olmdı...

http://www.hepsiburada.com/liste/di...1-kl&categoryId=60002064&SKU=AILEBZMDBP101-PF

inşallah link çıkar diamond baby çift yönlü bebek arabası hem çok uygun hem de istediğin her özellik mevcut. ben bundan alacağım inşallah. sana da tavsiye ederim. fiyatı da çok uygun. oğlumda buna çok benzeyen bir bebek arabası almıştık çok rahat ettik türkiye turu yaptı araba bizimle beraber 3 yıl. kullansam hala kullanırım ama oturma kısmı çok deforme oldu.

Rahim dikili ya canım ondan korkuyorum, orgazm sırasında dikişlerde sorun olurmu acaba rahim kasıldığı için, ilkinde kankalık aylarca sürmüştü doğumdan sonra, bunda okadar sürsün istemiyorum

korkulacak birşey yok ağrı olma ihtimali yok olsa bile en fazla sızlama olur. denedik başardık normal doğumdu ama olsun.

Rahim dikili ya canım ondan korkuyorum, orgazm sırasında dikişlerde sorun olurmu acaba rahim kasıldığı için, ilkinde kankalık aylarca sürmüştü doğumdan sonra, bunda okadar sürsün istemiyorum

Yok canım ya onlar birleşmiştir çoktan korkma bence

Biz haftaya iki aylık olcaz hala kankalik devam cnm,oglumda da iki ayı gecmisti..bende normal dogurunca korkuyorum acırmı diye....

Ben de en az iki ayı bulur diye düşünüyorum bakalım hayırlısı zaten kızım yanımda yatıyo nasıl olcak onu da bilmiyorum

Tebrik ederim, darısı başımıza

kızlar bugün 49 günlüğüz kanamam olkmuş normal mi?biraz temizlik yaptım ondan olabilir mi.sezaryenliyim

Canım nerde kanama? Dikişlerde falan mı? Vajinal kanamaysa adet olmuş olabilirsin:44:

Kızlaarrrrrr ; bugün dışarıya çıktık Eşim,oğlum,ben yani maile :)) Aylaar sonra ağdaya gitmem gerekiyordu ama bir türlü çıkamıyodum evden bebişi bırakacak bi yer yoktu. Annemlerden ayrı şehirdeyim bu arada Neysee planımı şöyleydi Arabada giderken ben yiğiti emzircektim o da uyuyacaktı Buraya kadar herşey yolunda gitti emzirdim ve uyudu Ağda salonunun yakınına park ettik arabayı yiğiti yatırdım arabaya Eşim beklicek yanında uyanırsa arıcak Tam salona girdim telefon geldi UYANDI .... Girmemle çıkmam bir oldu oysaki en azından yarım saat uyur die düşünüyodum Geldim tekrar emzirdim belki uyur die ama maaleseff uyumadı Avm ye gidelim dedik çıkmışken bi kaç mağaza baktım indirimden oğluma bi şelee aldım yemek yedik Gerçekten çok iyi geldi evde bunalmıştım artık Oğlumda maşallah arabasın da etrafı izledi Sonlara doğru vızıldamaya başladı bizde evimize döndük Ağda için çıkmıştık ama olmadı Bakalım artık başka sefere Ama dışarıya çıkmak çok iyi geldi Darısıı sizlere olsun arkadaşlar

seninkinin ağda için gittiğinde ağlamasına çok güldüm...

Ne güzel, ben de istiyorum....

Kızlar bebislerin bingildagini kontrol ediyor musunuz? Ben arada elimle yokluyorum. Bugün derinliği azalmis gibi geldi bana. Evham yaptim birden. Bana öyle gelmiştir insl. Erken kapanması sakincaliymİs. Bu durumda deviti biraktiriyirmus bazi doktorlar.

Siz DEVİTi kaç damla veriyorsunuz?

Bence bebek gormeye gelme olayi cok sacma mevlut yaptim geleydiniz o zaman toplu cikatdi aradan offf pazara misafir gelecek isyanlardayim bide bu forumda en az kisi bana gelmistir cok geleni gideni olana allah kolaylik versin sanayag cikardim kurabiye yapicam bebegim ayagimda uyanik babamiz uyuyor oglum heryerime kustu kusmuk kokuyorum babanemiz alt katta 3 gundur yukari gelmedi annem baska sehirde oldugu halde netten goruyo torununu babaneye bak bu kusmayi napicam ben 2 saatte emziriyorum 3 saat mi yapsam oyle deniyim ben offf off elim kolum kalkmiyor bu hafta bebiside yikayamadik esimle yikiyoruz hem yorgunluktan hem hava soguk hemde yikadiktan sonra bi suru is misafiri atlatip yikasammm hayat cok zor

Merhaba,

Benim doktorum emzirirken kesinlikle süt, baklagil ve bal yemememi soyledi. Bu liste süt dolu, yazmak istedim sadece,,, sıkıntı yasamanizi istemem. Taninmis, en yakin akrabalarimin da yillardir tercih ettigi iyi bir hekimdir kendisi. Kusura bakmayin nolur, tamamen iyi niyetle yaziyorum. Iyi geceler.

Normal olunca daha çok korkuyordur insan muhtemelen, çok devrik bi cümle oldu ama anladın sen onu
Evt cnm aynen oyle,bakalım nereye kadar kaçıcam

Ben hic kontrol etmedim yaaa,doktora gidince sorarsin cnm,belki sana oyle gelmistir..ben gunde 3 damla veriyorum..

Cnm ins kucakta uyuma isine bi care bulursun kilosu fazlakastikca zorlanicaksin benim oglani kucagimda 10 dk zor dayaniyorum onceden ayagimda saatlerce yatardi arada uyaninca pispisliyodum simdi bir sure sonra ayaklarim bile agriyo fazla tutamiyorum kucakta bebek cantasinda tasiyodum daha tasiyamiycam zaten artik kucuk gelmeyede basladi bebek arabasi arastitmaya basladik bizde Allah kolaylik versin hepimize.
Cnm sezeryanliyim bende 40 cikinca ilkinde biraz aci oldu sonra sonra azardi suan yok 2 ay bir haftaligiz tamamen gecti ama iliski aralari 4 yada 5 gunu buluyo bebisten zaten firsat yok o yuzdende cabuk iyilesmis olabilir bu arada ben bilmiyodum aciycagini hic arastirmamistim sasirdimm niye agriyo diye
Cok gecmis olsun canim ishal pisik yapiyo diye biliyodum ishal deilse cildi baya hasas demekki ins cabuk iyilesir rabbim sifa versin ins

Canim benim oglanin kapandi doktor devam et dedi devit 3 e ama benim icim rahat deil bazi doktor kes diyo bazisi devam boyle celiskili bisey madem bu vermiyim daha iyi eski usul buyusun onceden devit mi vardi kisin dogan cocuklarin kemikleri gelismiyomuydu sanki kolu bacagimi cikiyodu gunes cikinca camin onune yatiricam zaten yaz cabuk geliyo dogal d vitamini aldiricam ben boyle dusunuyorum 3 damla kullaniyodum bende yine aynen devam et dedi doktor

Canim birazda hazira kac bazilarini aldir esine cok sitrese sokma kendini bebek daha cok huysuzlasiyo onlarin normal karsilamasi lazim bu durumu anne olan bilir yok aksi dusunurlerse zaten oda onlarin dusuncesizligi sen icini ferah tut bende mevlut okutucam ama bebek biraz buyusun gaecsin gazi istedim bu hafta olucak sanirim ama bu arada baya misafir agirladim zaten benim annrm yakin kostu hepsine ama dunde arkadaslarim geldi ikiside daha anne olmadiklari halde biz yabanci deiliz evi temizliycrm diye ugrasa bisey yapma diyip durdular onlar oyle diyince bende elimdegeleni yaptim ama sitres yapmadan ne kadar ola ildiyse artik zaten bizimki kahvLti diyilar bol cesitli bir kahvalti sofrasi kurdum yanina bir iki hamur isi salata tamam hamur isini onceden dondurucuya sarip koymustum borekleri kolay oldu olmasaydi hazir dondurulmus gul borekletinden alcaktim napim

Kızlar bizde kankalığı bitirdik ama ne yalan söyliyim zor oluyo ya yok içerde annem yatıyo yok bebek ağlarmı acaba neyse açılışı yaptık. Darısı başınıza :)

Bende buhar makinesi almıştım hiç kullanamadım bebek beşiğinde evde oda oda geziyo o yüzden çalıştırmadım hiç. Nasıl yapıyosunuz yani sabaha kadar açılmı kalıyor uyurken yoksa 1-2 saat açıp sonra kapatıyomusunuz.

Bu arada annem şuan hazırlanıyo gidicek napıcam ben ilk defa tek başıma eşimde işte (

Ben chicco lite way aldım tam yatıyor 20 günden beri kullanıyoruz canım, hafif kolay kapanıyor, fiyatıda uygun

kızlar hepinize çok ama çok teşekkürler değerlendireceğim bu önerilerinizi. gidip bide canlı canlı göreyim dokunayım hangisinde karar kılıcam bakalım

Darïsı bize ins. offf benimde annemler gitti bu sabah on gün yalnizım..sonra kv ler gelicek..
Bizde sabaha kadar calisiyor buhar mak.otomatik nem yuzde elli olunca duruyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…