2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Arkadaslar cift yonlu baston bebek arabasi bakiyorum bulamiyorum hem hafif hem cift yonlu olsun istiyorum bildiginiz bir marka varmibide bbebegi kendinize cevirince arabayi surmesi zor oluyomus tek yonlumu alsam bide bizim oglan biraz agir saglamda olsun istiyorum normal bebek arabasimi baksam ben acaba bastonlar sanki narin kirilacakmis gibi gorunuyor tecrubesiz olmakta ne kotu bir araba alicam bakiyorum balkiyorum cikamadim isin icinden

Bana dört damla dediler, bıngıldağının kontrol etmek hiç aklıma gelmemişti... Korkarım zaten...

İlk kızımda bıngıldağı nasıl diye dr sormuştum, dr neden soruyorsun, o drların takip edeceği, ters bir durum olursa söyleyeceği bir şey.. Tek başına bıngıldak genişliği, çok anlamlı değil, kafa çevresiyle birlikte değerlendiriyoruz demişti oyüzden boşuna evham yapma... Dr takip eder zaten...

canım baston bebek arabalarında çift yön yok diye biliyorum ben. ben de chicco baston kullanıyorum benimki liteway değil ama aynı özelliklerde. liteway i tavsiye ederim yani. bi de ben ilk çocuğumda önce baston almamıştım sonradan bastona geçtim çok rahat oluyo. katlanınca küçük olması büyük avantaj. kesinlikle tam yatarlı bastonlardan düşünün derim ben

Günaydın kızlar, yine oğlumun kakasıyla ilgili sorucam :)))))
Bu sabah kaka vardı ama turuncu gibi bir renk tam temizlerken bir daha yaptı ama kıvamı çok garipti yani krema gibiydi koyu bi şekilde nasıl anlatsam, anlattıkça b.ka sarıyor sizdede varmı sadece anne sütü alıyor 45 günlük bu arada

kızlar bugün sünnet oldu oğlum.merak ediyorum sünnet yaptırıpta ilk gün ağrısı çok olan ağrı kesici kullanan var mı. nasıl geçirdiniz ilk günü

biz de gecen hafta olmuştuk dr fitil ve pedifen verdi ama oğlum hiçbirini istemedi. ilacı kustu fitili atarken de iki saat ugraştık ve çığlıl çığlık ağladı yavrum sünnet olurken o kadar aglamadı inan... vermedim bende... allaha çok şukur iyileşti. inşallah kolay atlatırsın..geçmiş olsun...

yeşil ve çok kötü kokulu olmadığı sürece herşey normal. bu kadar paniğe kapılmayın

Misafir icin pastaciklarimizi yaprik oglumu aldim anakucagina kotdum actim aspiratoru azcik oyalandi ben yapana kadar

Kızlar annemsiz ilk günüm , annem varken düzenli uyuyan emme saatinde kalkan oğlum bugün çok kötü, normalde sadece gaz sancısı kolik problemimiz var ama bugün hiç uyumadı ağladı kustu saatlerdir ayağımda sallıyorum kolumda sallıyorum ama yok dalıyor beşiğine koyduktan sonra hemen uyanıyor napıcam ya o ağlıyo ben ağlıyorum

Sakin ol canım, bebeklerin günü gününü tutmaz... Bu gün öyle oldu diye hergün, huysuz olmaz... Huysuzsa yapacak birşey yok, kucakta duracak aparatif bir şeyler ye, bol su iç... Bizim işimiz bebek bakmak, bebeğini kendine uydurmaya çalışma sen ona uy...

Bunu sana söylerken ben de farklı değilim, bir de dört yaşında kızım var...uyuduğunda karnım aç kalmasın diye bir şeyler hazırlıyorum, iki dk sonra uyanıyor ocağınaltını kapatıp, mesaiye devam diyorum... Zor mu zor... Ama çok da tatlılar... Bebekler, stresi bizden iyi hisseder, sen rahat ol

Selam kızlar ben de bir haftadır yalnızım çok şukur iyi gidiyor ama iki gündür kızım her emmeden sonra kusuyor normalde de kusan bir bebekti ama ben iki gündür belki de durum yetmiyor derken o kusuyor sütüm yetiyor dda kusuyor diye duşunsem doğru mu düşünmüş olurum sizce :/

kolay gelsin canım .geçen hafta hemen hemen hergün benim de misafirim vardı.cumaya da mevlütümüz var.şimdiden hazırlanmaya başlamalıyım temizik falan.burda önce geçmiş olsuna geliyorlar sonra aynı kişiler bebek görmeye geliyor hediyeli falan.herşey neysede geleceseniz toplanıp gelin diye haykırmak istiyorum hergün birkaç kişi daha yorucu oluyor.doğrudürüst bebeişimle ble ilgilenemiyorum ya

Benim favori kurabiyem Kaya Kurabiyesi :)))) dogumumda bir arkadasim yapip getirmisti. Aradan 47 gun gecti evden eksik olmuyor surekli yapiyorum. Sutumde bir sorunum yok cok sukur gunluk 40 gr aliyor bizim oglan. Kurabiyenin tarifinde uzum ve ceviz var ama ben incir cikolota parcaciklari ve burda cok yaygin kullanilan cranberry kullaniyorum eksimsi bir tat katiyor. Onun yerine yaban mersinide koyulabilir. Cok besleyici bir kurabiye gb gelio bana tavsiye ederim :)))

Göz olayina gelince gecen bizim oglanin gozune babamizin saci kacmis yaa ama bizim oglanda tik yok nasil aglamio yada elini gozune goturup durmuyor cok sasirmakla birlikte ben rahatsiz oldum.Goz kapaklariyla oynaya oynaya goz cukuruna getirdim. Parmagimi islattim ve cikardim. Normalde bende gozumden boyle cikartiyorum bisi girince. Sizde deneyebilirsiniz.

Cooook gecmis olsun kiyamam o guzel poposuna. Benimde pisik olunca icim gidiyor. Bende cig sarimsak yiyince boyle yogurda koyuyoruz yaa hemen nasil pisik yapiyor. Biz tek dokunan sarimsak canim cok gecmis olsun tekrar.

Bizde oglumdan kalma trio for me var,cok memnunuz biz...fyatı biraz fazla ama cok kullanısli,ana kucagını oturttuk simdi,iki yonlü oluyor..bebek anneye dogru olunca daha rahat ediyormus..

canım ya okuyunca çok şaşırdım, çokta merak ettim. kusuruma bakma tahammül sınırlarını zorlamışki yapmışsın ama ayrıntılarını merak ettim. tabi özel değilse, tekrar kusura bakma.

tatlım bende 10 gündür kendim bakıyorum bebeğime. ilk bi kaç gün zorlanıyosun ama sonra alışıyosun. hiç üzülme günü gününe uymuyor zaten. hem sendeki stresi hissediyolar, rahat ol. şimdi nasıl oldunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…