Kızlar bebislerin bingildagini kontrol ediyor musunuz? Ben arada elimle yokluyorum. Bugün derinliği azalmis gibi geldi bana. Evham yaptim birden. Bana öyle gelmiştir insl. Erken kapanması sakincaliymİs. Bu durumda deviti biraktiriyirmus bazi doktorlar.
Siz DEVİTi kaç damla veriyorsunuz?
Arkadaslar cift yonlu baston bebek arabasi bakiyorum bulamiyorum hem hafif hem cift yonlu olsun istiyorum bildiginiz bir marka varmibide bbebegi kendinize cevirince arabayi surmesi zor oluyomus tek yonlumu alsam bide bizim oglan biraz agir saglamda olsun istiyorum normal bebek arabasimi baksam ben acaba bastonlar sanki narin kirilacakmis gibi gorunuyor tecrubesiz olmakta ne kotu bir araba alicam bakiyorum balkiyorum cikamadim isin icinden
canım baston bebek arabalarında çift yön yok diye biliyorum ben. ben de chicco baston kullanıyorum benimki liteway değil ama aynı özelliklerde. liteway i tavsiye ederim yani. bi de ben ilk çocuğumda önce baston almamıştım sonradan bastona geçtim çok rahat oluyo. katlanıncan küçük olması büyük avantaj. kesinlikle tam yatarlı bastonlardan düşünün derim ben[/QUOTE
Tsk canim En cok litewaya yakinim bende ciftarafli bulamazsam oyle yapicam cunku pisman olurum keske hafif bisey alsaydim diye bebek agir zaten yoruyo bide arabayla ugrasmiyim
kızlar bugün sünnet oldu oğlum.merak ediyorum sünnet yaptırıpta ilk gün ağrısı çok olan ağrı kesici kullanan var mı. nasıl geçirdiniz ilk günü
Günaydın kızlar, yine oğlumun kakasıyla ilgili sorucam :)))))
Bu sabah kaka vardı ama turuncu gibi bir renk tam temizlerken bir daha yaptı ama kıvamı çok garipti yani krema gibiydi koyu bi şekilde nasıl anlatsam, anlattıkça b.ka sarıyorsizdede varmı sadece anne sütü alıyor 45 günlük bu arada
kızlar hepinize çok ama çok teşekkürler değerlendireceğim bu önerilerinizi. gidip bide canlı canlı göreyim dokunayım hangisinde karar kılıcam bakalım
yeşil ve çok kötü kokulu olmadığı sürece herşey normal. bu kadar paniğe kapılmayın
sözde tecrübeli anneyimAma kaka konusunda takıntılıyım biraz
canım aralık annelerınden bır bayan en yesıl ve mukusl skakayı tahlıle goturmuss sonuç temızmış anne sutu alan bebeklerde her renk kaka olurmus endıselenme yanı bende okuyunca bır ohhh çektım bılgınıze bayanlar
Kızlar annemsiz ilk günüm , annem varken düzenli uyuyan emme saatinde kalkan oğlum bugün çok kötü, normalde sadece gaz sancısı kolik problemimiz var ama bugün hiç uyumadı ağladı kustu saatlerdir ayağımda sallıyorum kolumda sallıyorum ama yok dalıyor beşiğine koyduktan sonra hemen uyanıyor napıcam ya o ağlıyo ben ağlıyorum
Bence bebek gormeye gelme olayi cok sacma mevlut yaptim geleydiniz o zaman toplu cikatdi aradan offf pazara misafir gelecek isyanlardayim bide bu forumda en az kisi bana gelmistir cok geleni gideni olana allah kolaylik versin sanayag cikardim kurabiye yapicam bebegim ayagimda uyanik babamiz uyuyor oglum heryerime kustu kusmuk kokuyorum babanemiz alt katta 3 gundur yukari gelmedi annem baska sehirde oldugu halde netten goruyo torununu babaneye bak bu kusmayi napicam ben 2 saatte emziriyorum 3 saat mi yapsam oyle deniyim ben offf off elim kolum kalkmiyor bu hafta bebiside yikayamadik esimle yikiyoruz hem yorgunluktan hem hava soguk hemde yikadiktan sonra bi suru is misafiri atlatip yikasammm hayat cok zor
cnm nasıl bır kurabıye pekı bu? hazır pastaneden mı aldın ve kendının yaptıgı nasıl ki?
benımkının de tam gozunun ortasında 2 gundur var cıkmadı sanırım ben de ellemıyorum tam goz bebegıın ustunde canı acıyordur dıye dusunuyorum bızım kırpık kactıgında nasıl rahatsız olıyoruz
Kizlar miralim acayip bozuk kizim pisik olmustu daha onceden de yazmistim. 1 aydir ne kullandiysak gecmedi ve acik yara haline geldi bugun dra gittik antibiyotige gectik. Cildi cok hassasmis alerjik dedi. Beb agla agla bi oldum. Sabahtan beride her dk dikkat edip batikonlayip antibiyotik suruyoruz ama hicbi degisim yok. Hala cok kotusize sunu sormak istiyorum pisik yapan yiyecekleri biliyomusunz mesela domates pisik yaparmis baska var mi bildiginiz yemiyeyim bari ona gore
Arkadaslar cift yonlu baston bebek arabasi bakiyorum bulamiyorum hem hafif hem cift yonlu olsun istiyorum bildiginiz bir marka varmibide bbebegi kendinize cevirince arabayi surmesi zor oluyomus tek yonlumu alsam bide bizim oglan biraz agir saglamda olsun istiyorum normal bebek arabasimi baksam ben acaba bastonlar sanki narin kirilacakmis gibi gorunuyor tecrubesiz olmakta ne kotu bir araba alicam bakiyorum balkiyorum cikamadim isin icinden
cnm bendim o :))
cvp gelmeyince yazmıcaktım aslında buraya bi kaç defa yazmıştım yine cvp yoktu :)
valideler işin arasına girince çok herşeye karişıyolar bnmkide çok iyidir normalde amaa doğumdan sonra sapıttı
yani herşeyime karışır oldu
artık dayanamadım doğumumun 3. günü ağlaya ağlaya bağıra çağıra evden kovdum.
evet yaptım ama pişmanda olmadım
neyse cnm bnm bebeğim ilk kontrolunde sadece anne sütünden 1.5 kilo almış maşallah deyim
Kızlar annemsiz ilk günüm , annem varken düzenli uyuyan emme saatinde kalkan oğlum bugün çok kötü, normalde sadece gaz sancısı kolik problemimiz var ama bugün hiç uyumadı ağladı kustu saatlerdir ayağımda sallıyorum kolumda sallıyorum ama yok dalıyor beşiğine koyduktan sonra hemen uyanıyor napıcam ya o ağlıyo ben ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?