2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Hepimiz yalniz kalinca zor olcak sanirım,benimde annem dun gitti,h.sonu esim evde ama h, ici bende apicam bilmiyorum.,uyumazsa zor yemek isi..sende cnm uyutunca birakmayı dene,hemen yemek yemeliyiz..ben oyle yapiyirum uyuyunca mutfaga kosuyoru..yemekleride aksam esim gelince pisircem,,mesela bugun oglen emzirirken yedim.tepsiye aldim,tek elle yedim

Cik gecmis olsun cnm.nerden aklina geldi suphelenmek,filmde temiz cikmis..bizde 1 aylikken ultrason yatirdik temiz dedi..bende kontrol edeyim..üzme fazla kendini cnm,tedavisi var sonucta..ins, duzelir

Kaka miktari nasil cnm,benim kizinda her bezi kakalı,normal ki bu..gaz cikardikca kaka da cikiyir su gibi sapsarı..3 kere cok mu cnm ben 5-6 kez bez degistiriyom hepsi kakalı.bende salı doktora sorayım,normal diye biliyorum..

Canım kaç günlük bebişin? Annem 'sen bebekken ne zaman altını açsam kakalıydı' diyo bana Doktora sor tabi yine istersen de, yapmamasından daha iyi bence :44:

41 gunluk ilk gunden beri boyle. Gece kayinvalideyle dusun dusun bi olduk. Ben vitamin bide balik yagi iciyodum hamilelikten kalma esim zorla iciriyo vitamine ihtiyacin var diye. Acaba o mu oyle yspiyo. Bakalim 2-3 gun icmiycem bi degisiklik olacak mi. Hergunde muz yoycem. Pztesiyi bekliyrm dr icinde. Bu kiz surekli islak oluncada pisigi duzelmez ki acikken bile bi cis bi kaka yapiyo

Canım kaç günlük bebişin? Annem 'sen bebekken ne zaman altını açsam kakalıydı' diyo bana Doktora sor tabi yine istersen de, yapmamasından daha iyi bence :44:

41 gunluk ilk gunden beri boyle. Gece kayinvalideyle dusun dusun bi olduk. Ben vitamin bide balik yagi iciyodum hamilelikten kalma esim zorla iciriyo vitamine ihtiyacin var diye. Acaba o mu oyle yspiyo. Bakalim 2-3 gun icmiycem bi degisiklik olacak mi. Hergunde muz yoycem. Pztesiyi bekliyrm dr icinde. Bu kiz surekli islak oluncada pisigi duzelmez ki acikken bile bi cis bi kaka yapiyo

Yalniz kalinca isimiz zor gercekten cnm,benimde annem dun gitti,simdi esim var ama h. İci bende nspicam bilmiyorum..emzirirken yanina al yersin ben bugn oglen koydum tepsie hem emzirdim hemde tek elle yedim

Gecmis olsun cnm,uzme kendini fazla tedavisi var sonucta..filmde temiz cikmis nasil suphelendin sen..

Normal cnm 3 ne ki benim kixın her bezi kakalı olur,gunde 6-7 kez degisrptiriyom sade cisli bez 1-2 anca olmustur..gazla geraber cikiyor zaten sarı su gibi kak#sida

Cok gecmis olsun oglusuna cnm,ins. Cabucak iyilesir..offf ya kısinda dogurmak. Hastalik olunca zor valla...

Omeserma çok geçmiş olsun Allah şifa versin bebeğine inşallah dua edicem, kalça ysg sinde nasıl anlaşılmamışki iyi bakmadılarmı acaba. Neyse üzülme canım erkenden farketmişsin çift bezle hallolur inşallah.

Minikkelebek sizede geçmiş olsun, bende gribim benimkinede bulaştı galiba. Kış bebeği bakmakta zormuş Allah yardımcımuz olsun Bunada şükür

41 gunluk ilk gunden beri boyle. Gece kayinvalideyle dusun dusun bi olduk. Ben vitamin bide balik yagi iciyodum hamilelikten kalma esim zorla iciriyo vitamine ihtiyacin var diye. Acaba o mu oyle yspiyo. Bakalim 2-3 gun icmiycem bi degisiklik olacak mi. Hergunde muz yoycem. Pztesiyi bekliyrm dr icinde. Bu kiz surekli islak oluncada pisigi duzelmez ki acikken bile bi cis bi kaka yapiyo fiskirta fiskirta. surekli bebegin basindayim heryerimiz cis kaka oldu. Yanimda biri olmazsa acliktan olurum heralde.

Bebeğimin yüzü çok kuru pütür pütür sertleşti derisi, hergün sebamed bebeyağı sürüyorum ama aynı, siz bişey sürüyomusunuz?

Bebeğimin yüzü çok kuru pütür pütür sertleşti derisi, hergün sebamed bebeyağı sürüyorum ama aynı, siz bişey sürüyomusunuz?
Benimkininde kuru baya,kirmizi noktalar oldu gecen hafta,isilikmi bilmiyorum..cnm bebeyağini surmeyin diyorlar,bende hep surdum ama gecenlerde 2 ark.doktoru dakin kulanma demis,bende bepanthol surdum yuzune boynuna gecti..dun yine kızarmis tekrar surucem..
Evet 2 ocak bu takvimler cok iyi oldu doktora falan gidince haftasini gunune kadar biliyorum

Hangi takvim cnm,ben tbletten giriyom birsey gormuyom..sen kendinmi olusturdun..

Omerserma canım, uzulme erken teshısle onlenebılıyormus dıye okuduk burda hep, Allah yardımcınız olsun, inşallah duzelır cıft bezle,Allah dermansız dert vermesın, cok sukur saglıkları yerınde cnm, uzme kendını....

mınıkkelebek cnm gecmıs olsun, kucucuk bebısler hastallaınınca cok uuzulu tabı ınsan, ınsallah ılacla duzelır hastalanınca mecbur kullanacaz ılac daha kotuye cevırmemesı ıcın, ben de cok korkuyorum hasta ederım dıye, ben dogumdan once grıptım sımdı de sanırım ufak ufak bogaz agrım basladı korkuyorum hasta olmam ınsallah, Allah acıl sıfa versın canım

Kızlar benım bebısım bugun 30 gunluk, 31 ocak dogumlu.

yarın ıcın saglık ocagında randevumuz var, ası ıcın, ama bız salı gıdecez 1 gun farkla bır sey olur mu sızce o asının ılla zamanında mı yapılması lazım bır bılgınız var mı?????

bır de oglum cok kotu pısık oldu, mustela kullanıyordum ama sımdı her acısta bepanthol kullanıyorum acaba her acısta sururlmemelı mı? zeytınyagı da dun ısısttım asıtı kacsın dıye bıraz fazla ısıtmısım sankı yandı duman cıktı neyse soguttum bugun surecem.sorun olmaz dımı cok ısıtmam ya da duman cıkıp yanması ama kendısı gene sarı renk yanı renk degıstırmedı yag.....

kaka meselesıne gelınce bnımkının de her bezı kakalı, ve osurugu da kokulu usuttu herhalde ya da benım usutmemden gectı dıyor annem.

merhaba kızlar bir haftadır giremedim nete kotamız bitmiş ablamız sağolsun çok okuyamadım geçmişi omaserma ve minikkelebek çok geçmiş olsun omaserma şimdi okuyunca ben de merak ettim kızım uyanınca bakıcam ben de biz daha kalça usg si de çektiremedik boş randevu saati ayarlayamadık benim de kızımın yanağın da 50 krş kadar bir yer kızardı minik minik sivilce gibi orası çok kuru ve pütürlü kulağının orada ve boynuna doğru devam ediyor çarşamba randevumuz ve aşılarımız var bakalım ne diyecek dr ben de aşıları bir atlatsam diyorum

cnm yuzunde krmızı kırmızı ısılık gıbı seyler benımkınde de cıktı yanagında acaba opuyorum ben ondan mı dıyorum bılmıyorum yavrum nasıl oldu neyse saglıgı yerınde sukretmek lazım olacak sanırım o kadar ufak seyler, bu arada sızın saglık ocagında randevunuz kacıncı gun? bızım yarındı ama bır gun sonra olsa acaba farkeder mı asısı? bır bılgın var mı cnm

Merhabalar, benim kızımın da yüzünde sivilce var hemde çok iki yanağında çenesinde boynunda .. Ve biz nerdeyse hiç öpmedik öpmeden olduğunu sanmıyorum.. Aşı için de hangi gün dedilerse o gün git bence bazı aşılar belli günlerde yapılıyormuş, bizim aşımız bu çarş verem aşısı eğer çarş gelemezsen bi sonraki Çarşamba yaparız dedi hemşire

Ben kuruduğında hiç bişey sürmedim zamanla sivilceye dönüştü, çok pişman oldum hemen sormadığıma.. Arkadaşım doktoruna resim çekip atıyor telefonuna Dr da cvp veriyormuş basit şeylerde , öyle bi doktor lazım bizlere.. Adam bize uzak yoksa ben de gideceğim ona.. Neyse doktor gördü, kupkuru kalmış annesi bunun cildi dedi; zeytinyağı sonra da bepanten sür dedi, sürünce düzeldi, şimdi yine çıktı..

çok geçmiş olsun canım. erken dönemde düzelir diyorlar, inşallah canım. hep dua edicem sizin için. ayrıca resimler için çok sağol. onlara göre tekrar kontrol edeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…