2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Ben sakaryadayim cnm burali degilim ama. Erenlerde oturuyrz.

engteacher tesekkur ederım,

serrraz korkma Allahın ıznıyle ınsallah bır sey olmaz,

ben de bebısımden kan alınırken cok kortum aglayasaım gelıyor onu oyle gorunce canımızdan bır parca kolay mı?

kızlar sızın bebısınıze surdugunuz zeytınyagını nasıl bır kaba koydunuz pratık olsun dıye?ben hanı su bıberon gıbı acmalı su sişeleri var ya ona koydum dokmesı kolay olsun dıye aklınızda bulunsun belkı sız daha pratık bır sey bulmussunuzdur.

ayrıca her ıslak mendılle sldıkten sonra kuru selpak kagıdıyla sılıyorum bugun yoksa ıslak kalıyorpopo pısıgı gecsın baska bır sey ıstemıyorum

Normal cnm 3 ne ki benim kixın her bezi kakalı olur,gunde 6-7 kez degisrptiriyom sade cisli bez 1-2 anca olmustur..gazla geraber cikiyor zaten sarı su gibi kak#sida

Cnm anlatamamisim sanirim ben .ben gunde en az 17-20 kez bez degistiriyorum hepsi kakali. 3 ya da 5 i asiri derecede dolu anlaminda yazdim. Ayrica kici yarali oldugundan da havalansin doye acik biraktigimizda da kakaya devam fis fis yapiyo. Onlari saymiyorum bile. Englishteacher senin dedigin gibi drun verdigi karisimda zeytinyagli yaraya temas etmeden akipgitsin diye herhalde. Aman hakizlar bebislerin kici kizardigi gibi hic beklemeyin direk zeytinyagi biz hata yaptik delindi resmen kici cocugun

Bu kadarda fazla tabiii cnm,eeee sen her saat bezmi degistiriyon ya..uykudayken de yapiyormu kaka..doktoruna sor cnm ne dicek bakalım..kaka rengi nasıl peki sarımi,mama da veriyonmu cnm..

cnm benım oglusumun da kıpkırmızı, pısık oldu sankı bıraz da kanlı yara gıbı nokta halınde. bepanthol suruyorum ve bu aksam da zeytınyagına baslıcam zeytınyagı gercekten ıse yarıyor mu pekı?

Bu kadarda fazla tabiii cnm,eeee sen her saat bezmi degistiriyon ya..uykudayken de yapiyormu kaka..doktoruna sor cnm ne dicek bakalım..kaka rengi nasıl peki sarımi,mama da veriyonmu cnm..

Valla cnm ya kayinvalidemde gordu sok oldu ben boyle bisey gormedim diyo. Cocuk uyuyo 5-10 dk sonra agliyo altina yapmis oluyo( yaraya kici hemen rahatsiz ediyo tabi) dusun altina yapmis degistirmek icin aciyosun zaten kakali cisli bez havalansin diye bekliyosun bi daha cis bi daha kaka yapiyo o surede.Kapatiyosun tekrar agliyo bi aciyorum yine kaka. Tum gun boyleyiz sadece gece 2 defa bezi cisli oluyo kaka yok.sabah oluyo kaka dongusu devam. Cok endiseliyim. Dra sorduk kaka rengi normal, kilo alimida normal dedi olabilir dedi ama ben baska dra daha soracam cunku cok kaka yapiyo diyince insanlar 10 defa falan saniyo ama dahada fazla.mama hic vermiyorum sadece anne sutu.

Canim aman ha bizimkide oyle basladi kanli yara gibiydi dahada kotulesip deliniyo oralar. Eczaneden karisim verdi dr bide sabah aksam antibiyotik. O karisimda lanolinle zeytinyagiyla karistirilmis bi ilac aldik eczaneden. Antibiyotikte stafin. Biz zamaninda gitmedik dra keske o an gitseymisim hep kafamiza gore pisik kremleri surduk daha da ilerledi. Birde en onemli nokta kicini yika kurulamak icin tulbentle sil dedi birazda havalandir hemen kapatma ilerlemesin. Zeytinyagida idrar ve diski temasini engelliyo o yuzden iyi.

sag ol canm bılgılendırdıgın ıcın, poposunu sureklı yıkamıyorum daha dogrusu evımız soguk sımdıye kadar sadece 3 kez banyo yaptırdık o zaman yıkadım dusun 1 aylık oldu. gunde en az bır kez yıkardım

bende erenlerdeyım canım ne guzelll hangı dr gıdıysunn ben tam kesınlestıremedım
Cnm benim esim devlette doktor o yuZden orda arkadasi var genelde ona goturuyrz bebisi.asistan ama.Yalniz adatipa gitmeyi dusunuyrm ben orayi deniycem. Pisik icin adatipa cildiyeye gittim memnun kaldim. Cocuk drunada oraya goturmek istiyrm.

canım iki bacakta da her boğum ve her çizgi eşit olcak.hatta yüzüstü yatır bi de arkadan bak.aynısından diğer bacakta da varsa bişey yoktur.ama yine de bi kaç yere gösterin derim ben...
çok sağol canım benim çok düşüncelisin.kırklarelinde devlete götürücez.orda da ilgilenilmezse sonuç çıkmazsa içim rahatlamazsa ankaraya götürcez.
sağol canım.ben hep güvenmekten yanaydım ama yanılmışım.

6 ocak canım aşı toplu olacağı için dr umuz o gün çağırdı ateş yapabilir de yapmayabilir de dedi dr ağrı kesici için bir şey demedi ben ilk kızımda karma ve diğerini 2 hafta arayla yaptırmıştım ağır gelmesin diye yine öyle mi yapsak dedim hemşireye bir şey olmaz şimdi hep öyle yapılıyor dedi bakalım nasıl olacak

Anladım cnm,bizde dr degilde hep hemsireyle gorusuyoruz saglikmocaginda yaptiriyom ben.oglumda da hep ayni hemsiremiz vardı.benim bildigim asilar ayni gunde yapilmali..3 tanede olsa..ağir gekmez cnm oglumda hepsini vuruldu..sen yinede ver calpolu ates olmasin diye..

Ben şöyle bişey yapıyorum her alt açmamda bir kaba sıcak su yapıyorum içinede 1 yemek kaşığı zeytinyağı koyuyorum, sileceğim ıslak mendilleri içine atıyorum genelde 3-4 tane yeterli oluyor kakalı ise, o mendillerle siliyorum, zeytinyağı daha iyi yayılıyor ve emiliyor popsunda pipisinde falan tavsiye ederim, kabım çorba kasesinden biraz büyük cam bir kap, mutfaktaki saklama kaplarından birini feda ettim, henüz pişik olmadı yapmaya başladığımdan beri, kendimde banyoda öyle yapıyorum bebe yağını yada zeytinyağını bir kaba koyup sulandırıp üstüme döküyorum oh heryerime yayılıyor.

kızlar çok geçmiş olsun. doğum ve lohusalık zaten zorlu bi süreç. etraftakilerin anlayışlı ve yardımcı olması lazım ama böyle insanlar herkese nasip olmuyo. Allah kolaylık versin hepimize.

canım ben buraya ilk yazdığımda beni ne güzel teselli etmiştin hatırlamıyor musun? bbeklerimiz daha çok küçük, çift bezle hallolacak Allah ın izniyle . bu kadar üzme kendini şimdiden, şükür ki erken farkedildi.

bende küçük labne peynir kutusuna koydum. pamuğu rahatça yağa batırabiliyorum. banyodan sonrada masaj yapmak için elimle kolayca alabiliyorum.

Evt cnm önce veriliyor atesi,agrıyı onlesin diye..verem asisi biraz ağırmıs ondan hemsiremiz gelmeden once ver dedi calpolu..

Aklımda bulunsun canım ben de öyle yapayım bari. Teşekkür ederim

Canım çok geçmiş olsun, inşallah en kısa sürede kurtulursunuz. Yani gaz falan da kötü ama bu pişik deha fena bence gazdan. Her an canı acıyo çocuğun düşünsene. Bazen ben adet olduğumda olurdum pişik. 6-7 gün sürerdi benim adet dönemi de ped pişik yapardı benim bile nasıl canım acırdı. Bebişleri düşünemiyorum. Allah şifa versin en kısa sürede.

Ben kaka yaptıysa muhakkak yıkıyorum. Duşun altına sokuveriyorum poposunu çişini de dediğin gibi kaba sıcak su koyup ıslak mendili içine koyup siliyorum, mendil soğuk geliyo yoksa kuzuma içini çekiyo bu suya zeytinyağı damlatma olayını ben de yapayım aklıma gelmemişti hiç. Ben de kapaklı bi saklama kabına koydum, her seferinde aç kapa zor oluyo, püskürtmeli bişeyler olsa sanki daha rahat olcak gibi.

Canım benim ya seni cok iyi anlıyorum bizimde sadece gaz problemimiz var bende annemi evine yolladığım zaman o geceyi sabah ediyoruz hiç uyumuyor sürekli ağlıyor sebebini çözemedim bende galiba annelerimiz bizden daha sabırlı

geçmiş olsun canım...herkeste frlı bi orun bu kaka olayı... benimki de anne sütü alıyo sdece..ama günde sadece 1 kez kaka yapıyo.. bazen 2... 3 defa yaptıgını hatırlamıyorum mesela...sordum dr a normal dedi.. günde 7 kere yapması normal ve 3 günde bir de yapmaı normal...dünden beri daha şimdi yaptı ... düşün yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…