- 22 Haziran 2010
- 2.901
- 106
- 363
aaa cnm sendemi yarın gidiceksin..
inşallahh tatlım duyarızz...
bu gece sabah olmaz bana.kalbim güm gümmmmmm :18::18::18:
sizden erken nasıl doğurcam kız?benden en az 3-4 ay önde olucaksınız,deli güldürdün beni
bende sabah 9 a aldım randevu... sen kaç hafta kaç gün oluyorsun yarın.. benim 6+5 olacakk
hadi inşallahben yarın sabaha randevu aldım bakalım neler olucak
bende sabah 9 a aldım randevu... sen kaç hafta kaç gün oluyorsun yarın.. benim 6+5 olacakk
sata göre 7+1
ultrasona göre 7+3 olması gerek
benim randevumda 9 buçukta :13:
inşallah canım yaaa ağızda demir yalıyormuş tadı da başladı bugün of of 4. aya bi gelse tamamdırrr kızlar ondan sonra daha rahatız
bana da sabah olmayacak galibaa:26::26:
hayalotum nezaman 9 bucukta yarinmii
Tabi can8m icin rahatvgecmis olsun bidaha unutma tamm hayatm
teşekkür ederim canım ya. bir anlık boşluk işte. :)
evet kızçem yarın büyük gün
canım noldu kuzum ya:26:yat uzan dinlen hemen iyi olmuş göründüğün..rabbım korusun daha dıkatlı olmamız gerek bu aylar
aman canım dikkat et bi daha böyle riskli şeyler yapma Allah korusun senide bebeğinide cnm ....
sağol cnm inş.. geçte olsa arkanızdan gelirim umarım bikaç ay farkla
canım ya geçmiş olsun bende yaptım öle bişe inş. bişeycik olmaz telaşlanma
kesin duyarsin kalp atisini güzel ilerliyosun masalalhhhhhhhhhh
Allaha şükür bir şey çıkmadı. Amin canım ya . teşekkürler güzel dualarınız için. Allah bebişelirimizi hayırlısıyla sağlıyla elimize almamızı nasip etsin. bir aksilik çıkmadan da hayırlısıyla şu 9 ayı geçirelim
inşallah hayalimçok korkuyorum
inşallah hayalimçok korkuyorum
inşallah canım yaaa ağızda demir yalıyormuş tadı da başladı bugün of of 4. aya bi gelse tamamdırrr kızlar ondan sonra daha rahatız
7 haftanın içindeydim cnm hatta 8'e bile girmiş olabilirim şimdi,durum netleşince takip etmedim çünkü...çok üzüldüm canımm yaaa ne kadarlıktıRabbim en kısa zamanda bir daha nasip etsin kürtajdan korkma ben 8 ay önce oldum h sorun olmuyor hissetmiyorsun kediliğinden düşük de yaptım o daha ağrılı malesef dularıız seninle yetiş hemen bizeee
ben hemen deneyemem cnm testler yapılcak sonuçlara bakılcak vs..onları bi atlatayımda...Daha 2 aylığız canım. Hemen hamile kalsan yetişirsin :)
korkma seni birakmiycak hic yawrunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?