2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

sorma canım ya. ben çaycıyım. canımda nasıl çay çekiyor bi bilsen . içsemmi içmesemmi bilemiyorum valla... sabahları bardak bardak çay içerdim ben.... şimdi bi bardak içip bırakıyorum

Kızlar bir de bugun 31. günümüz ben hala orkıd kullanıyorum azcık da olsa kan ya da akıntı var dıye. sız kullanıyor musunuz hala? bir de bu ne zaman geçer ki? geçtikten sonra da adeti bekle:)

eşim hamileyken adet olmamak nası bi duygu diye sormuştu. bende adet olmasam ne kaç aydır orkiddi, peddi, peçeteydi hergün kullanıyorum demiştim. doğumdan sonrada aynı. azala azala devam etti. 45 günlük olduk. bitti gibi. ben kanama azaldıktan sonra tuvalet kagıdı koyar oldum. hamileliktede akıntılarıma wc kağıdı koyardım evdeyken,düzenli değiştiriyordum iyi oluyordu. dışarı çıkarken günlük ped koyardım. mantar yada pişik sorunum olmadı hiç çok şükür.

Kanamalar iki aya kadar normal kizlar,endise etmeyin...
Bugün ilk defa kızımi yalniz yikadım annemler gidince is basa dustü..neyseki aglamadan hallettim.uyusada yemek yesem aciktim..yarinda doktora gidicez,2 ay kontrolu var..kilosunu cok merak ediyom..

Bende büyük bez aliyim bari rahat edemez diye 2 kullanıyorum ben. Bu gün kontrolü vardı öğleden sonra doktorada bir baktırıyım dediğin video yada bakıcam sağol canım. .

Kizlar sag gogsumde mastit olusmustu cuma dktora gttm antibiyotik tedavisine basladk sag gogsunu bebege verme dedi.bende sagmak zorunda kaldm hep bugunde kontrole geldm bakalim ne durumdayz dua edin kizlr ne olur birazdan gogus ultrasonu cektrcem eger apse varsa gogsumu kesip apseyi alicaklar korkuyrm cnku bozuk para kadar bi kitle var ve cok sert gecmek bilmedi ovdum sicak suyla ama yumusamadi bakalim birazdan belli olcak (

slm anneler nasılsınız
paşamdan fırsat bulup giremiyorum?
bebişleriniz nasıl ? benim kuzum kakasını yapamıyor sabaha kadar durmadı kuzum içim gitti zeytin yağı da fayda etmedi...

Cok gecmis olsun cnm,ins.apse yoktur gerek kalmaz..neden oluyor bu mastit cnm biliyonmu sebebini..

slm anneler nasılsınız
bebişleriniz nasıl ? benim kuzum kakasını yapamıyor sabaha kadar durmadı kuzum içim gitti zeytin yağı da fayda etmedi...

Slm cnm,iyiyiz biz kizimla evdeyiz..annemler burdaydi cmt. Gittiler yalniz kaldik..crs. 2 aylik olcaz,yarindadoktora gitcez.. benimkide ayni ya surekli ikıniyor yavrum,gece 4 ten sonra uyumadik hic.,1 saat ikındi,bezi dolmus kakayla,hem su gibi nasil zorlaniyor anlamadım..cnm kaka cikan deligi pamuk cubuga z.yagi sur uyar biraz fayda eder belki..nette okudum bende cok zorlanip aglarsa yapiliyormus..

slm anneler nasılsınız

dun biz de aynı sıkıntıyı yaşadık ama çok şukur sabaha karşı halletti ben de zeytinyağı surdum karnına masaj yaptım sonunda pırtlatıverdi kızım. İnşallah senin paşa da bir an önce yapar onun stresi de kotu ya :/

Bende büyük bez aliyim bari rahat edemez diye 2 kullanıyorum ben. Bu gün kontrolü vardı öğleden sonra doktorada bir baktırıyım dediğin video yada bakıcam sağol canım. .

ödümü patlattınınz kızlar. allah korusun kalça çıkığını düşünüp duruyorum sürekli. bende 2 numara kullanıyorum. paket bitince 3 alayım bari. ama az önce badisini açıp havlu katlayıp koydum bezinin üstüne badisini öyle kapattım. dr. feridunu izledimde demin o gösterdi :)

canım çok geçmiş olsun inşallah sıkıntı yaşamadan kurtulursun dualarımdasın

kızlar okuyorum tek tek alıntı yapamıyorum şimdi. kalça çıkığı olan arkadaşlar geçenlerde tvde rastladım kanal 7 de dr feridun kunak show diye bi program adam anlatıyodu orda çift bez demedi de havlu koyun falan diye kızla uğraşırken pek dinleyemedim ama çift bezden daha mantıklı geldi bana
çok geçmiş olsun bu arada düzelir inşallah sıkmayın canınızı

Bende nette okudum simdi..dar tulum,kulotlu corap giydirmeyin diyor..kundaklamakta yanlismuis birde kucuk bez kulanmayin yaziyor..off ya bizde hala 1 numara kullaniyoz,birsey olmaz ins.birde ilk 3 ay teshis edilirse arabez,ciftbezle duzeliyirmus...insallah bebislerimizde olmaz..

bende çarşamba günü memleketten geldim yalnız kaldık :) gaz sorunumuz yetmez gibi birde kakasını yapamıyor anneye çekmiş

zeytinyağı içirdim karnına sürmedim canım karnına ayak altına gaz için adaçayı yağı sürüyodum..

cnm 1 numara kucuk gelmıyor mu ? bebıs kac kılo dogdu ve kac aylık? bızımkı 4 kılo dogdu sımdı tam 1 aylık ve 3 numaraya gectık azcık daha buyuk gıbı ama ıyı oldu

cnm 1 numara kucuk gelmıyor mu ? bebıs kac kılo dogdu ve kac aylık? bızımkı 4 kılo dogdu sımdı tam 1 aylık ve 3 numaraya gectık azcık daha buyuk gıbı ama ıyı oldu

Kucuk geliyor artik,esim almisti yaa,bitiyor zaten..bana dr hic demedi buyuk bez kullan diye,bende bilmiyrdum..2 aylik olcaz cnm crsambaya..3 kilo dogdu kizim..2-5 kilo zaten bir numarasi..belki 5 olmustur yarin gorcez artik..
Sende yikarsin cnm,filede olunca kolay oldu,korktum basta aglarsa diye ama aglamadi..salona tasidim kuveti,klimayi actim sicacik oldu oda

Son düzenleme:

Evet canım inşallah unutma konusundada öyle ben saatlerce uğraşıyorum yok uyumuyoruz.annem yarım saatte uyutuyor. Bazen diyorum anneme mı alıştı acaba? Hele bir de ağlamaya başlayınca yandım Allah ki ne yandım 15 dakika sonra strese giriyorum elim ayağım birbirine karışıyor. Ama annem ne yapiyo ne ediyo susturuyor bir sekilde. Annesiz günlerin nasil geciyo canım? Benimde annem yavaş yavaş gidecek gündüzleri zaten annem durmuyo ama idare edebiliyorum ama geceleri cok kötü...

Arkadaşlar benim kızım (genellikle) emdikten bir süre sonra "hiiii" diye içini çekiyor.. Sizinkilerde de varmı böyle bişey! Bide ben emziriyorum aradan yarım saat-bir saat geçiyor hala yutkunuyor.. Ağzındamı tutuyor sütü diye emzirdikten sonra kucağımda bir süre dik tutyuorum, yatırırken yastığını biraz daha yüksek koyuyorum ama farketmiyor. Aynen böyle devam.. Bilgisi olan varmı bu konu hakkında ???

allah yardımcın olsun. dönmüşsündür ne oldu sonuç?

yutkunma fazla emmekten olabiliyor. bir de gaz ilacı hafif geldiğinde gazdan oluyormuş. bu yüzden doktor gaz ilacımızı değiştirdi. değiştirince geçti, haklıymış adam

Gaz ilacı dediğiniz bu sancı için verilen ilaç mı? Gazı için dr dan hiç ilaç almadım ben.. Sadece tavsiye üzerine çok sıkıntı çıkardığında metsil kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…