Canım benim ya seni cok iyi anlıyorum bizimde sadece gaz problemimiz var bende annemi evine yolladığım zaman o geceyi sabah ediyoruz hiç uyumuyor sürekli ağlıyor sebebini çözemedim bende galiba annelerimiz bizden daha sabırlı
Hakikaten kızlar bu kaka olayı çok garip. Sadece anne sütü alıyp bebeğim. 46 günlüğüz. Şimdiye kadar her bezini kaka lı aldım ben az az her bezde muhakkak kaka oluyor. Bi kere annem Çişli bez almış o kadar. 1 aylık kontrol de normal dendi ama... insan endişe ediyo. Var mı hiç bizim gibi olan. Bide şimdi çift bez kullanıyoz. Ödüm kopuyor pişik olcak diye.
Aklımda bulunsun canım ben de öyle yapayım bari. Teşekkür ederim
Canım çok geçmiş olsun, inşallah en kısa sürede kurtulursunuz. Yani gaz falan da kötü ama bu pişik deha fena bence gazdan. Her an canı acıyo çocuğun düşünsene. Bazen ben adet olduğumda olurdum pişik. 6-7 gün sürerdi benim adet dönemi de ped pişik yapardı benim bile nasıl canım acırdı. Bebişleri düşünemiyorum. Allah şifa versin en kısa sürede.
Ben kaka yaptıysa muhakkak yıkıyorum. Duşun altına sokuveriyorum poposunuçişini de dediğin gibi kaba sıcak su koyup ıslak mendili içine koyup siliyorum, mendil soğuk geliyo yoksa kuzuma içini çekiyo bu suya zeytinyağı damlatma olayını ben de yapayım aklıma gelmemişti hiç. Ben de kapaklı bi saklama kabına koydum, her seferinde aç kapa zor oluyo, püskürtmeli bişeyler olsa sanki daha rahat olcak gibi.
Günaydin cnm..ben bazen kahvaltida yada aksam Q1 bardak ca y iciyorum..cnm istiyor nescafe yada kahveyi sevmiyorum zaten..Günaydın kızlar, ya siz hiç nescafe çay falan içmiyor musunuz? Bir tek ben mi içiyorum şu anda nette dolanırken mesela gir bir çay daha al diyorum ama acaba zararlı mı günde 2 bardak çay ve bir fincan nescafe? özlemişim hamileliğimde pek içemedim ya....
şu an bebişim de uyuyor, arada gazı geliyor ıkınıyor ıkınıyor çok ıkınıyor yaa kıpkırmızı oluyor sonra uykuya devam ama birazdan çığlığı basacak:)
Benim kırkina yaklasirken azaldi kanamam ve birkac gunde bitti.ben gunluk orkid kullandim son gunkerde,pisik oldum ya orkidden..Kızlar bir de bugun 31. günümüz ben hala orkıd kullanıyorum azcık da olsa kan ya da akıntı var dıye. sız kullanıyor musunuz hala? bir de bu ne zaman geçer ki? geçtikten sonra da adeti bekle:)
arkadaşlar bugün 51.günüm kanamm bitmedi.öğle sonu doktora gideceğim.var mı çevrenizde filan böyle bir şey yaşayan?ne olabilir ki
Günaydin cnm..ben bazen kahvaltida yada aksam Q1 bardak ca y iciyorum..cnm istiyor nescafe yada kahveyi sevmiyorum zaten..
Benim kizde hep ikiniyor,bugun 4de kalkti emmeye,sonra dalamadi ikinmaktan,hep ayaktayiz ya ne gaz boyle.kakayida zor cikariyor..sabah bez kakayla doluydu..
Benim kırkina yaklasirken azaldi kanamam ve birkac gunde bitti.ben gunluk orkid kullandim son gunkerde,pisik oldum ya orkidden..
canım benım de bugun 31. gunum, kanama gıbı degıl de bır cay kasıgı kanama gıbı ya da akıntı seklınde gelıyor hala bıtmedı ben de merak ettım,
Azalmis artik biter yakinda,bazilarinin iki ay suruyormus..canım benım de bugun 31. gunum, kanama gıbı degıl de bır cay kasıgı kanama gıbı ya da akıntı seklınde gelıyor hala bıtmedı ben de merak ettım,
gunluk kucuk pedlerden mı kullandın? ben hala ne bılım orkıd kullanıyorum olur da bırdn cok gelır falan dıye....
Günaydın kızlar, ya siz hiç nescafe çay falan içmiyor musunuz? Bir tek ben mi içiyorum şu anda nette dolanırken mesela gir bir çay daha al diyorum ama acaba zararlı mı günde 2 bardak çay ve bir fincan nescafe? özlemişim hamileliğimde pek içemedim ya....
şu an bebişim de uyuyor, arada gazı geliyor ıkınıyor ıkınıyor çok ıkınıyor yaa kıpkırmızı oluyor sonra uykuya devam ama birazdan çığlığı basacak:)[/QUOTE
Gunaydinlar canim ben acik cay iciyorum kahvaltida falan kahve sevmedigim icin icmiyorum. Kanamanda normaldir diye dusunuyorum benimde oyle var la yok arasi sürmüştü bugun 2 aylik oldu yavrum ben regl olmadim dr 1 yila kadar olmama durumunda olabilir dedi. Bu arada bu gaz varya yedi bitirdi beni oturdum cocugumun gaziyla konusuyorun yalvar yakar cik nolur diye neredeyse rüşvet teklif edicem o gaza yaa
Günaydin cnm..ben bazen kahvaltida yada aksam Q1 bardak ca y iciyorum..cnm istiyor nescafe yada kahveyi sevmiyorum zaten..
Benim kizde hep ikiniyor,bugun 4de kalkti emmeye,sonra dalamadi ikinmaktan,hep ayaktayiz ya ne gaz boyle.kakayida zor cikariyor..sabah bez kakayla doluydu..
Benim kırkina yaklasirken azaldi kanamam ve birkac gunde bitti.ben gunluk orkid kullandim son gunkerde,pisik oldum ya orkidden..
Günaydın kızlar, ya siz hiç nescafe çay falan içmiyor musunuz? Bir tek ben mi içiyorum şu anda nette dolanırken mesela gir bir çay daha al diyorum ama acaba zararlı mı günde 2 bardak çay ve bir fincan nescafe? özlemişim hamileliğimde pek içemedim ya....
şu an bebişim de uyuyor, arada gazı geliyor ıkınıyor ıkınıyor çok ıkınıyor yaa kıpkırmızı oluyor sonra uykuya devam ama birazdan çığlığı basacak:)[/QUOTE
Gunaydinlar canim ben acik cay iciyorum kahvaltida falan kahve sevmedigim icin icmiyorum. Kanamanda normaldir diye dusunuyorum benimde oyle var la yok arasi sürmüştü bugun 2 aylik oldu yavrum ben regl olmadim dr 1 yila kadar olmama durumunda olabilir dedi. Bu arada bu gaz varya yedi bitirdi beni oturdum cocugumun gaziyla konusuyorun yalvar yakar cik nolur diye neredeyse rüşvet teklif edicem o gaza yaa
ben cok da acık ıcmıyorum:) ne yapıyorum ben yaa:) evet kanamam demek kı bıtecek . 1 yıl sonra adet olmak da uzun sureymıs yaa ben zaten pcos luyum gec adet olurdum bakalım ne zaman olacam.
evet yaa gaz olayı da bı gecse, ama normak bır surec Allah baska sıkıntı vermesın saglıklı olsunlar da her bebek gazlı sonucta, ınsallah zamanla azalacak.
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin tez zaman da inşaallah .1 aylıkken bizede ultrason çekildi bir şey çıkmadı şimdi siz söyleyince bende baktım altını değiştirirken sanki banada çok çok hafif fark var gibi geldi içime kurt düştü. Sizin nasıl çokmu fark var. Of insan duyduğu neye dikkat etse kuşkulanıyor.kızlar çok geçmiş olsun. doğum ve lohusalık zaten zorlu bi süreç. etraftakilerin anlayışlı ve yardımcı olması lazım ama böyle insanlar herkese nasip olmuyo. Allah kolaylık versin hepimize.
canım ben buraya ilk yazdığımda beni ne güzel teselli etmiştin hatırlamıyor musun? bbeklerimiz daha çok küçük, çift bezle hallolacak Allah ın izniyle . bu kadar üzme kendini şimdiden, şükür ki erken farkedildi.
ben cok da acık ıcmıyorum:) ne yapıyorum ben yaa:) evet kanamam demek kı bıtecek . 1 yıl sonra adet olmak da uzun sureymıs yaa ben zaten pcos luyum gec adet olurdum bakalım ne zaman olacam.
evet yaa gaz olayı da bı gecse, ama normak bır surec Allah baska sıkıntı vermesın saglıklı olsunlar da her bebek gazlı sonucta, ınsallah zamanla azalacak.
Bi de koyu cay he az ic o halde kansizligi tetiklemesin :) hani sut koruyor diyorlarya dr ona guvenme korunma isini at esine gitsin bi de onunla mi ugrasacaksin dedi. Benim adet gunlerim cok sancili gectigi icin ben 1 yil fikrine bayildim :)
Haklisin Allah baska sıkıntı vermesin biz pirt nobeti dw tutariz :)
canım bende 47. gündeyim benimde hala açık renkte leke şeklinde geliyor. bu hafta gitmeyi düşünüyodum doktora. sen gidip geldikten sonra haber verebilir misin?sana normal derse gitmiyim bende. çocukla zor olacak çünkü.arkadaşlar bugün 51.günüm kanamm bitmedi.öğle sonu doktora gideceğim.var mı çevrenizde filan böyle bir şey yaşayan?ne olabilir ki
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin tez zaman da inşaallah .1 aylıkken bizede ultrason çekildi bir şey çıkmadı şimdi siz söyleyince bende baktım altını değiştirirken sanki banada çok çok hafif fark var gibi geldi içime kurt düştü. Sizin nasıl çokmu fark var. Of insan duyduğu neye dikkat etse kuşkulanıyor.
şu an bebişim de uyuyor, arada gazı geliyor ıkınıyor ıkınıyor çok ıkınıyor yaa kıpkırmızı oluyor sonra uykuya devam ama birazdan çığlığı basacak:)
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin tez zaman da inşaallah .1 aylıkken bizede ultrason çekildi bir şey çıkmadı şimdi siz söyleyince bende baktım altını değiştirirken sanki banada çok çok hafif fark var gibi geldi içime kurt düştü. Sizin nasıl çokmu fark var. Of insan duyduğu neye dikkat etse kuşkulanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?