2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Hakikaten kızlar bu kaka olayı çok garip. Sadece anne sütü alıyp bebeğim. 46 günlüğüz. Şimdiye kadar her bezini kaka lı aldım ben az az her bezde muhakkak kaka oluyor. Bi kere annem Çişli bez almış o kadar. 1 aylık kontrol de normal dendi ama... insan endişe ediyo. Var mı hiç bizim gibi olan. Bide şimdi çift bez kullanıyoz. Ödüm kopuyor pişik olcak diye.

Bide anneler bebeği tutma konusunda çok tecrübeliler. Benimki mesela öyle bi pozisyon yakalıyordu ki kızım anında susuyodu. Ben eviriyom çeviriyom yok bi türlü susturamıyom. Bizde öğrencez yavaş yavaş inşallah

Aynen canim ya mubarek sanki sutume musil ilaci katilmis cir cirrr kaka:)

Sprey şekşinde şişeler satılıyor plastik Ben gratisden almıştım hamileyken içine zeytinyağ koyup karnıma sürmek için çok kullanışlı oluyor Şimdi de oğlum için kullanıyorum

Kaynanamla ve eltine ragmen kalabalik bir misafir grubunu agirlayip gonderdim hic mi yardim edilmez etmediler amaclari bebeke bakmak oldu bide birbirleriyle kusler kaynansm bana verseydi o hizmet etseydi diyot nerde akdi cocugu pispisledi tabak kaldirmadi bide 4 kisilik ailesiyle kalabalik etti kaynana ayri alem misafir gelmeden diyoki ben eve gidiyip uyku bastirdi bebege gelenkerden biri bakar ebedi uykuna yat der gibi bakip sen bilirsin dedim

Günaydın kızlar, ya siz hiç nescafe çay falan içmiyor musunuz? Bir tek ben mi içiyorum şu anda nette dolanırken mesela gir bir çay daha al diyorum ama acaba zararlı mı günde 2 bardak çay ve bir fincan nescafe? özlemişim hamileliğimde pek içemedim ya....

şu an bebişim de uyuyor, arada gazı geliyor ıkınıyor ıkınıyor çok ıkınıyor yaa kıpkırmızı oluyor sonra uykuya devam ama birazdan çığlığı basacak:)

Kızlar bir de bugun 31. günümüz ben hala orkıd kullanıyorum azcık da olsa kan ya da akıntı var dıye. sız kullanıyor musunuz hala? bir de bu ne zaman geçer ki? geçtikten sonra da adeti bekle:)

arkadaşlar bugün 51.günüm kanamm bitmedi.öğle sonu doktora gideceğim.var mı çevrenizde filan böyle bir şey yaşayan?ne olabilir ki

Günaydin cnm..ben bazen kahvaltida yada aksam Q1 bardak ca y iciyorum..cnm istiyor nescafe yada kahveyi sevmiyorum zaten..
Benim kizde hep ikiniyor,bugun 4de kalkti emmeye,sonra dalamadi ikinmaktan,hep ayaktayiz ya ne gaz boyle.kakayida zor cikariyor..sabah bez kakayla doluydu..
Kızlar bir de bugun 31. günümüz ben hala orkıd kullanıyorum azcık da olsa kan ya da akıntı var dıye. sız kullanıyor musunuz hala? bir de bu ne zaman geçer ki? geçtikten sonra da adeti bekle:)
Benim kırkina yaklasirken azaldi kanamam ve birkac gunde bitti.ben gunluk orkid kullandim son gunkerde,pisik oldum ya orkidden..

arkadaşlar bugün 51.günüm kanamm bitmedi.öğle sonu doktora gideceğim.var mı çevrenizde filan böyle bir şey yaşayan?ne olabilir ki

canım benım de bugun 31. gunum, kanama gıbı degıl de bır cay kasıgı kanama gıbı ya da akıntı seklınde gelıyor hala bıtmedı ben de merak ettım,

gunluk kucuk pedlerden mı kullandın? ben hala ne bılım orkıd kullanıyorum olur da bırdn cok gelır falan dıye....

canım benım de bugun 31. gunum, kanama gıbı degıl de bır cay kasıgı kanama gıbı ya da akıntı seklınde gelıyor hala bıtmedı ben de merak ettım,
Azalmis artik biter yakinda,bazilarinin iki ay suruyormus..

gunluk kucuk pedlerden mı kullandın? ben hala ne bılım orkıd kullanıyorum olur da bırdn cok gelır falan dıye....

Evt cnm yaprak orkid ..dayanamadim artik gece boyu almistim cok,birsey olma ya evdesin sonucta cok gelirse degistirirsin..

Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin tez zaman da inşaallah .1 aylıkken bizede ultrason çekildi bir şey çıkmadı şimdi siz söyleyince bende baktım altını değiştirirken sanki banada çok çok hafif fark var gibi geldi içime kurt düştü. Sizin nasıl çokmu fark var. Of insan duyduğu neye dikkat etse kuşkulanıyor.

canım bende 47. gündeyim benimde hala açık renkte leke şeklinde geliyor. bu hafta gitmeyi düşünüyodum doktora. sen gidip geldikten sonra haber verebilir misin?sana normal derse gitmiyim bende. çocukla zor olacak çünkü.

amin canım sağol. annelik=endişe :) ben bacaklarını uzatıyorum. topuklar birbirine eşit olmuyo, 2-3 cm fark oluyo arada. bide kasığında boğumları var, biri diğerinden 1-2cm büyük. ben internette Feridun kunak diye bi doktoru dinledim. ilk altı ay bezin üstüne havlu koyun diyo. annem geçenlerde tvde izlemiş aynı doktoru kendi çocuğuna 3 haftalıkken havlu sarmaya başlamış. tedbir amaçlı yapıyolıyo heralde. ben 3 numara bez kullanıyorum ve çift bez takıyorum. youtube tan bi bak videolara istersen.

Afiyet olsun canım :)) benim çayla hiç aram yoktur sadece kahvaltıda bir bardak içerim Nescafe de hiç sevmem Ama sade bi türk kahvasinede hayır demem Vaktim olursa bazen yapıyorum bi zararı olmadı

herkes bi farklı diyo kızlar. bizim doktorumuz şimdi erken 2,5 - 3 ay arası çektirin ultrason dedi. daha önce küçük kaymalar görülmez dedi. en garantisi 2,5 - 3 ay dedi. bende bekliyorum o yüzden daha çektirmedim. ama hep kontrol ediyorum bacaklarını. Allah bütün bebişlere şifa versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…