- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.111
- 1.123
Gaz ilacı dediğiniz bu sancı için verilen ilaç mı? Gazı için dr dan hiç ilaç almadım ben.. Sadece tavsiye üzerine çok sıkıntı çıkardığında metsil kullanıyorum.
ben de metsil kullanıyordum sab simplex önerdi. gerçekten de ondanmış geçti yutkunması. gaz ilacını arada değil düzenli ver, çok sıkıntısı yoksa günde 3 değil de 2 defa ver 12saat arayla ver etki etmeye başlaması yarın saat zaten, gerek yok boşa acı çektirmeye
Bende nette okudum simdi..dar tulum,kulotlu corap giydirmeyin diyor..kundaklamakta yanlismuis birde kucuk bez kulanmayin yaziyor..off ya bizde hala 1 numara kullaniyoz,birsey olmaz ins.birde ilk 3 ay teshis edilirse arabez,ciftbezle duzeliyirmus...insallah bebislerimizde olmaz..
Kizlar sag gogsumde mastit olusmustu cuma dktora gttm antibiyotik tedavisine basladk sag gogsunu bebege verme dedi.bende sagmak zorunda kaldm hep bugunde kontrole geldm bakalim ne durumdayz dua edin kizlr ne olur birazdan gogus ultrasonu cektrcem eger apse varsa gogsumu kesip apseyi alicaklar korkuyrm cnku bozuk para kadar bi kitle var ve cok sert gecmek bilmedi ovdum sicak suyla ama yumusamadi bakalim birazdan belli olcak(
ödümü patlattınınz kızlar. allah korusun kalça çıkığını düşünüp duruyorum sürekli. bende 2 numara kullanıyorum. paket bitince 3 alayım bari. ama az önce badisini açıp havlu katlayıp koydum bezinin üstüne badisini öyle kapattım. dr. feridunu izledimde demin o gösterdi :)
bende çarşamba günü memleketten geldim yalnız kaldık :) gaz sorunumuz yetmez gibi birde kakasını yapamıyor anneye çekmiş
zeytinyağı içirdim karnına sürmedim canım karnına ayak altına gaz için adaçayı yağı sürüyodum..
Kucuk geliyor artik,esim almisti yaa,bitiyor zaten..bana dr hic demedi buyuk bez kullan diye,bende bilmiyrdum..2 aylik olcaz cnm crsambaya..3 kilo dogdu kizim..2-5 kilo zaten bir numarasi..belki 5 olmustur yarin gorcez artik..
Sende yikarsin cnm,filede olunca kolay oldu,korktum basta aglarsa diye ama aglamadi..salona tasidim kuveti,klimayi actim sicacik oldu oda
Evet canım inşallah unutma konusundada öyle ben saatlerce uğraşıyorum yok uyumuyoruz.annem yarım saatte uyutuyor. Bazen diyorum anneme mı alıştı acaba? Hele bir de ağlamaya başlayınca yandım Allah ki ne yandım 15 dakika sonra strese giriyorum elim ayağım birbirine karışıyor. Ama annem ne yapiyo ne ediyo susturuyor bir sekilde. Annesiz günlerin nasil geciyo canım? Benimde annem yavaş yavaş gidecek gündüzleri zaten annem durmuyo ama idare edebiliyorum ama geceleri cok kötü...
Arkadaşlar benim kızım (genellikle) emdikten bir süre sonra "hiiii" diye içini çekiyor.. Sizinkilerde de varmı böyle bişey! Bide ben emziriyorum aradan yarım saat-bir saat geçiyor hala yutkunuyor.. Ağzındamı tutuyor sütü diye emzirdikten sonra kucağımda bir süre dik tutyuorum, yatırırken yastığını biraz daha yüksek koyuyorum ama farketmiyor. Aynen böyle devam.. Bilgisi olan varmı bu konu hakkında ???
Arkadaşlar benim kızım (genellikle) emdikten bir süre sonra "hiiii" diye içini çekiyor.. Sizinkilerde de varmı böyle bişey! Bide ben emziriyorum aradan yarım saat-bir saat geçiyor hala yutkunuyor.. Ağzındamı tutuyor sütü diye emzirdikten sonra kucağımda bir süre dik tutyuorum, yatırırken yastığını biraz daha yüksek koyuyorum ama farketmiyor. Aynen böyle devam.. Bilgisi olan varmı bu konu hakkında ???
Kızlar oğlumu yıkarken fileye yatırıyoruz ama hemen ağlamaya başlıyor Eşim tutuyor ben yıkıyorum Acaba file ıslanınca soğuk soğuk değiyor vücuduna o yüzden mi acaba ?sizlerde böyle bi sorun var mı
filede bizde yıkayamadık çocuk çok havada kalıyor üşüyor bide. Ben sünger aldım içine , file satılan yerde süngerde vardı. Onu dibine koyup biraz su dolduruyoruz içine, baş kısmınada bişey koyup yastık yapıyorum yavaşça yatırıyoruz suyun içinde daha rahat yıkıyoruz
geçmiş olsun. inşallah iyi şeyler duymuşsundur dr dan. gelince bizide bilgilendir.
boğumlarında farklılık mı gördünde havlu koydun? ben havluya cesaret edemiyom. belki yanlış koyarım diye korkuyom, düzelmezse dr çift bez dedi ben havlu koydum ondan düzelmedi diye de vicdan yaparım. inşallah sorunsuz atlatırız bu kalça olayını hepimiz.
o adaçayı yağının kokusu çok keskin geldi bana. cildini yakar diye süremiyorum. kakasını yapamadığında, karnı şiştiğinde kulak çöpünü zeytinyağına batırıp. makattan hafif içeri sokarak uyaracakmşsın. bize çocuk cerrahı göstermişti. inşallah denemk zorunda kalmyız hiç birimiz.
file bende de var ama kullanmadım hiç. rahat oluyo mu? suya değmiyor ya çocuk, üşür diye korkuyorum ben. bi de sırtını yıkarken çeviriyoruz ya bebeği, ağzı burnu fileye sürtünecek, rahat edebiliyor mu? nasıl yıkadın anlatırmısın :)
10 gün oldu biz geleli eve. başlarda çok zorlandım, depresyona gircem sandım yalnızlıktan çünkü annemlerde hep kalabalıktık. teyze abla yeğenler kuzenler. ama şimdi alıştım. arada bir iki saat biri gelse de hem eşimi hem beni dinlendirse çok iyi olacak ama nasip. gurbeti iliklerime kadar hissediyorum bazen. şükür ailesine daha uzak olanlarda var tabi şükür.
benim kide aynı anlattığın gibi içini çekiyo canım. bayılıyom hatta o sese:)
aynen bızde cabın senın gıbı yapıyoruz bızım paşamız fılede agladı ve fıle çok soğuk oluyo resmen tıtredı çocuk o yuzden filede yıkamıyuorm. Sızler kac gunde bır yıkıyosunuz
Benım kanımca eger kalça çıkıklığı yoksa her hangı bır önlem babında bosuna cıft bez yada havlu koymayın derımm .sonra bacakları ayrık olur ..dğoru yapalım derken baska seylere kapı açmayalım ...neyse benım sorum olacak gın ıçinde benım olsn 1 2 kere öksuruyo hastalıktan dolayı degıldır ama kafama takıldı acaba yutkunamıyodamı ondan tükürüğüylemı boğuluyo anlamadım hasta olmadı ama bu öksuruk neyın nesı böyle olan varmı yada bilgisi olann brde benımkı hala arada hapşırıyo sızdede varmı yoksa bız alerjıkmıyızz:44:
ay o hiiii hiiii sesını benım oglanda cıkarıyor hem de cok sevıyorum o sesı nasıl bır hiiiii dıye ıc cekıyor...:)
ben fıleye koyuyorum daha dgrusu annem aglamıyor banyoyu sevıyor masallah.... Haftada bır yıkıyorum evımız soguk
benim oğlanda günde 3-4 kez öksürüyor arada hapşırıkta var, çok şükür başka şikayet yok, abisi hasta dr çok bulaşıcı dedi aynı odada olmasınlar dedi ev 2+1 olunca nasıl aynı odada olmayacaklar ki mecbur aynı yerdeyiz, inşallah geçmez minik oğlana
Sprey şekşinde şişeler satılıyor plastik Ben gratisden almıştım hamileyken içine zeytinyağ koyup karnıma sürmek için çok kullanışlı oluyor Şimdi de oğlum için kullanıyorum
Günaydın kızlar, ya siz hiç nescafe çay falan içmiyor musunuz? Bir tek ben mi içiyorum şu anda nette dolanırken mesela gir bir çay daha al diyorum ama acaba zararlı mı günde 2 bardak çay ve bir fincan nescafe? özlemişim hamileliğimde pek içemedim ya....
şu an bebişim de uyuyor, arada gazı geliyor ıkınıyor ıkınıyor çok ıkınıyor yaa kıpkırmızı oluyor sonra uykuya devam ama birazdan çığlığı basacak:)
Kızlar bir de bugun 31. günümüz ben hala orkıd kullanıyorum azcık da olsa kan ya da akıntı var dıye. sız kullanıyor musunuz hala? bir de bu ne zaman geçer ki? geçtikten sonra da adeti bekle:)
Kizlar sag gogsumde mastit olusmustu cuma dktora gttm antibiyotik tedavisine basladk sag gogsunu bebege verme dedi.bende sagmak zorunda kaldm hep bugunde kontrole geldm bakalim ne durumdayz dua edin kizlr ne olur birazdan gogus ultrasonu cektrcem eger apse varsa gogsumu kesip apseyi alicaklar korkuyrm cnku bozuk para kadar bi kitle var ve cok sert gecmek bilmedi ovdum sicak suyla ama yumusamadi bakalim birazdan belli olcak(
slm anneler nasılsınız
paşamdan fırsat bulup giremiyorum?
bebişleriniz nasıl ? benim kuzum kakasını yapamıyor sabaha kadar durmadı kuzum içim gitti zeytin yağı da fayda etmedi...
Gaz ilacı dediğiniz bu sancı için verilen ilaç mı? Gazı için dr dan hiç ilaç almadım ben.. Sadece tavsiye üzerine çok sıkıntı çıkardığında metsil kullanıyorum.
aynen bızde cabın senın gıbı yapıyoruz bızım paşamız fılede agladı ve fıle çok soğuk oluyo resmen tıtredı çocuk o yuzden filede yıkamıyuorm. Sızler kac gunde bır yıkıyosunuz
Arkadaşlar sudocrem kullanan ya da fikri olan var mı. Zeytınyağı bizde işe yaramadı. Bir de bunu deniyim diyorum ama emin olamadım
Benım kanımca eger kalça çıkıklığı yoksa her hangı bır önlem babında bosuna cıft bez yada havlu koymayın derımm .sonra bacakları ayrık olur ..dğoru yapalım derken baska seylere kapı açmayalım ...neyse benım sorum olacak gın ıçinde benım olsn 1 2 kere öksuruyo hastalıktan dolayı degıldır ama kafama takıldı acaba yutkunamıyodamı ondan tükürüğüylemı boğuluyo anlamadım hasta olmadı ama bu öksuruk neyın nesı böyle olan varmı yada bilgisi olann brde benımkı hala arada hapşırıyo sızdede varmı yoksa bız alerjıkmıyızz:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?