Merhaba kızlar,
benim kızım son bir haftadır dilini emiyor özellikle uykudayken aynı durumda olan var mı. Aslında beni de emiyor ama niye dilini emme gereksinimi duyuyor ki anlamadım gitti doktor kontrolümüz bir hafta var ikinci aayımız bitecek ama içime kurt düştü size de bir sorayım dedim.
Geçmiş olsun canım, inş iyileşirsin de alınmasına gerek kalmaz...Kizlar sag gogsumde mastit olusmustu cuma dktora gttm antibiyotik tedavisine basladk sag gogsunu bebege verme dedi.bende sagmak zorunda kaldm hep bugunde kontrole geldm bakalim ne durumdayz dua edin kizlr ne olur birazdan gogus ultrasonu cektrcem eger apse varsa gogsumu kesip apseyi alicaklar korkuyrm cnku bozuk para kadar bi kitle var ve cok sert gecmek bilmedi ovdum sicak suyla ama yumusamadi bakalim birazdan belli olcak(
Canım, ben bir tas suyu normal banyo suyundan daha sıcak hazırlıyorum, fileye onu döküyorum, böylece soğuk olmuyor, yatınca çok hoşuna gidiyor... Annem gittikten sonra, ilk banyosunda normal banyo suyundan dökmüştüm, yatırınca ağlamıştı... Şimdi banyodan çıktıktan sonra ağlıyor...hep orda kalacak sanki...bir de filemiz bez şeklinde bizim...Kızlar oğlumu yıkarken fileye yatırıyoruz ama hemen ağlamaya başlıyor Eşim tutuyor ben yıkıyorum Acaba file ıslanınca soğuk soğuk değiyor vücuduna o yüzden mi acaba ?sizlerde böyle bi sorun var mı
Merhaba kızlar,
benim kızım son bir haftadır dilini emiyor özellikle uykudayken aynı durumda olan var mı. Aslında beni de emiyor ama niye dilini emme gereksinimi duyuyor ki anlamadım gitti doktor kontrolümüz bir hafta var ikinci aayımız bitecek ama içime kurt düştü size de bir sorayım dedim.
Normaldir herhalde cnm ,emzik ver bence emmesi azalir belki..Merhaba kızlar,
Cok gecmis olsun cnm bebisine..kis bebekkleri bizimkiler maalesef hastaliklar da cok..bende cok korkuyorum,arad burnu tikaniyor,her sabah aciyorum..Kizlar selam gelemedim kac gundur malesef bebegime benden grip bulasti halsizlik zaten olan gaz oksuruk burun tikanikligi vok zordu halada iyilesemedi onu oyle gormek cok uzucu carsamba asimiz var ama dr yapicak mi bilmiyorum yarinda kalca usg var ondanda ayrica cok korkuyorum insallah cikmaz
Allah yavrularimiza saglik versin ama hep sukretmeliyiz dermansiz dert olmasin yeter ki annelik boyle biseymis iste bebisi hasta olanlara gecmis olsun diyorum kalca cikigi cikanlardazor kizlar ama gecicek insallah dedim ya dermansiz dert olmasin yeter ki
Sudocerem ben kullaniyorum memnunum ama ciddi bi pisige nasil gelir bilemem yani oyle bi durumda mutlaka dr a gostermek gerek birde bez olarak prima premium care den sasmayin arkadaslar
Arkadaşlar sudocrem kullanan ya da fikri olan var mı. Zeytınyağı bizde işe yaramadı. Bir de bunu deniyim diyorum ama emin olamadım
canım bende 47. gündeyim benimde hala açık renkte leke şeklinde geliyor. bu hafta gitmeyi düşünüyodum doktora. sen gidip geldikten sonra haber verebilir misin?sana normal derse gitmiyim bende. çocukla zor olacak çünkü.
canım bugün apar topar gidip geldik hastaneye.ameliyatımı yapan doktorum şikayetimi söyleyince bitmesi mi gerekiyor ki diye ters bir cevap verdi.muayene için sıra aldım ama olmadım iptal ettirdim.sonra içimin rahat etmesi için hamileliğimde kontrollerimi yapan doktora gittim onun kliniği yoktu bugün ama hastanede buldum.söyledim durumu çok fazla değilse bir şey yoktur olabilir dedi.bu durumda yapılacak bir şeyde yok dedi.ama haftaya bitmezse gel ben muayene edeyim yine dedi.enfeksiyon olabilir mi dedim ateşin yoksa olmaz dedi.içim rahatladı açıkçası.bakılması gereken bir durum olsa söylerlerdi.
işin ilginç yanı sabah oldu kanamam sonra kesildi.şimdi de yok.bakalım bitmiştir inş.
Kızlar oğlumu yıkarken fileye yatırıyoruz ama hemen ağlamaya başlıyor Eşim tutuyor ben yıkıyorum Acaba file ıslanınca soğuk soğuk değiyor vücuduna o yüzden mi acaba ?sizlerde böyle bi sorun var mı
benim kızım da hapşırıyo hala ve arada da aynı dediğin gibi tükürüğünü yutamıyomuş da boğuluyomuş gibi oksuruyo ama çok şukur hasta değil ateş halsizlik huysuzluk olmadığı için hasta olarak düşünmüyorum canım. Rabbim bebeklerimizi korusun.
Amin dilzarcim cok saol atlatırım insallah.... bide su sorunum var şimdi sag göğsümu emziremedigm icin mamaya baslamk zorunda kaldm 2 3 saatte bir sol gogsumu emzirip ardindan 60 cc mama veriyorum ama cok mu bilemedim kuzum daha 1 aylik bazen 90 yapiyodm doymuyor cunku nasıl sizce bana bi akil verin fazla mama vermk istemiyorum biran once iyilesip eskisi gbi emzirmek istiyorm kizimi inanin emzirmek gbisi yok mama verince kendimi eksik hissediyorm gbi sanki ben olmasamda olur gbi geliyor cok üzülüyorum(
Kızlar bugün 2. Ay kontrolüne gittik ayın 6 sında aşılarımız var çok korkuyorum. Doktorumu aşıdan sonra ateşi olursa calpol adında şurup önerdi. aşıdan önce kullan diye tavsiye edenler olmuştu bana doktor Aşıdan önce kullanma aşının etkisi azalır dedi . Çok korkuyorum geçen aşıda çok ağlamıştı
Kizlar alinti yapamiyorm ama hepsini okudum hepinize teşekkür ediyorm dualarinz iyi dileklerinz icin iyiki burasi var yoksa kimle paylascaz dertleri skintilari sevincleri iyiki varsiniz... doktordan geldm meme usg cekildi ve sag göğsümde apse baslangici.var persembeye kadar ilac tedavisine devam edicem persmbe yine gidicem eger duzelme yoksa kesip alicak apseyi ilacla gecebilir hemen kesmek istemiyrm dedi bakalm artk kizlar hayirlisi allahtan.. canim eger göğsünde sut kaliyosa bu sebep olabiliyor ve gogus ucunda catlak yara falan varsa ordanda mikrop girip mastite sebep olabiliyr onun icn emzirdikten snra göğsünü sagman lazm rahatlamasi icin
Engteacher86
Canim doktor bana sag göğsünden emzirme dedi bende sagiyorm sebebini sordugumda bebekte ishal yapabilir dedi ama saginca da tam bosalmiyor kafam karisti iyice emzirsem mi acaba herkes emzir diyo ama doktor emzirme diyo
Amin dilzarcim cok saol atlatırım insallah.... bide su sorunum var şimdi sag göğsümu emziremedigm icin mamaya baslamk zorunda kaldm 2 3 saatte bir sol gogsumu emzirip ardindan 60 cc mama veriyorum ama cok mu bilemedim kuzum daha 1 aylik bazen 90 yapiyodm doymuyor cunku nasıl sizce bana bi akil verin fazla mama vermk istemiyorum biran once iyilesip eskisi gbi emzirmek istiyorm kizimi inanin emzirmek gbisi yok mama verince kendimi eksik hissediyorm gbi sanki ben olmasamda olur gbi geliyor cok üzülüyorum(
Canım telaş etme ama benim kızımda da vardı tek tük öksürük hafif boğazında bişiy kalmış gibi bi doktora gösteriyim dedim nema lazım iyikide gitmişiz laranjit olmuş boğazları kızarmış 10 gündür gidip geliyoz bu gün kontrole gittik Hamdolsun düzelmiş ihmal etme bebeklerde çabuk ilerliyormuş gözlemle fazlalaşır sa götürürsün. Bu arada kalça çıkıklığı nıda sordum ultrason da bir şey çıkmadıysa sonradan çıkması çok zor binde bir görülür her okuyup duyduğunuzu takmayın rahat olun tabiki dikkatli ve gözlemcide dedi güldü her gittiğimde başka bir şey takıp gidiyorumda of ne biliyim annelik zor zanaat 😊Benım kanımca eger kalça çıkıklığı yoksa her hangı bır önlem babında bosuna cıft bez yada havlu koymayın derımm .sonra bacakları ayrık olur ..dğoru yapalım derken baska seylere kapı açmayalım ...neyse benım sorum olacak gın ıçinde benım olsn 1 2 kere öksuruyo hastalıktan dolayı degıldır ama kafama takıldı acaba yutkunamıyodamı ondan tükürüğüylemı boğuluyo anlamadım hasta olmadı ama bu öksuruk neyın nesı böyle olan varmı yada bilgisi olann brde benımkı hala arada hapşırıyo sızdede varmı yoksa bız alerjıkmıyızz:44:
Bizde bu gün gittik kontrolümüz vardı haftayada aşımız var gitmeden önce yarım fitil ata bilirsin huysuzluğunu ve ateşi önler dedi birinin dediği değerini tutmuyor bu doktorların ...Bende gitmeden veririm diyordum surubu ateslenmesinden korkuyorum asinin etkisinimi azaltiyormuss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?