2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Maşallah canım ne güzel kilo almış. Ben de çok merak ediyorum 2. ayındaki kilosu kadar olcak acaba:)
Bu arada rota aşısının ilk dozunun 2,5 aylık olana kadar yapılması gerekiyo demişti benim doktorum. Bi sor istersen canım, ben yaptırcam.
Sağol cnm,ins.senin bebiste güzel kilo alir..
Cnm 3.5 ay son sinir ilk doz icin,oglumda da baska dr vardi 3. Ay yapildi ilk dozu..acaba her dr farklımı uyguluyr dedim,nette kadir tugcuya baktim oda ilk doz 3.5 aydan once yapilmali demis..kimi dr 2. Ay baslatiyor..ama bu dr zaten üc asi var dedi bu ay ...

Son düzenleme:

Herşey yolunda gitmiş çok şükür bebeğinin de iyi olmasına sevindim maşallah

Geçmiş olsun gönlünü ferah tut inşallah herşey düzelir Olumlu düşün ablamın kızında da vardı çift bezle düzeldi merak etme senin bebeğinde iyi olur inşallah

walla benimkide hep sağa çevirip yatıyo kafayı. bende bi çare bulamadım...

Maalesef benimkide sağa yatıyor sürekli, yamuldu kafası yaa, diğer tarafa çeviriyorum yine döndürüyor arkasını doldurup yan yatırıyorum nasıl oluyorsa itikleyip sıyrılıyor ordan sonra yine sağa yatıryor (((

Ben once birini emziriyom,uyuyor uyansin diye bezini degistiriyom uyaniyor.,bir daha sabaha degisiyor..uykua dalinca kaka yapmiyirlar zaten,artik cis oluyir gece bezde..

Bir göğsünden ne kadar süt geliyor acaba ikisinide emiyor ya, benim oğlan tekini emince doyuyor başka istemiyor 60-70 ml çıkıyor birinden azmı acaba

Maşallah kuzucuğuna, bende meraktayım nekadar olduk acaba 17 sinde kontrolümüz var.

Herşey yolunda gitmiş çok şükür bebeğinin de iyi olmasına sevindim maşallah
Cok sagol cnm,tesekkurler...

Bir göğsünden ne kadar süt geliyor acaba ikisinide emiyor ya, benim oğlan tekini emince doyuyor başka istemiyor 60-70 ml çıkıyor birinden azmı acaba

Cnm aslinda boyle yazdim ama son zamanlarda ikinciyi pek emmiyor,yada 3-5 dk emip uyuyr..ben sagmiyorum hic bilmiyorum miktarini..bugun unuttum sormayı,azaldi gibi emme süresi..zaten doktorda 3 saatte bir emzir dedi..seninkide yetiirdur tek meme,ben oyle dusunuyorum yetmese emmezmi yada aglar demi..

Yetmese tabiki ağlardı ama, iştahsızmı acaba az sütle yetiniyor, gece 2 saatte bir kalkıyor emip yatıyor geri

Maşallah minik kuzuya, allah nazarlardan saklasın,

bizim de perşembe günü kontrolümüz var ama iki aylık olmayacak, 49 günlük... En son .20 günlüktü, kayıyor bizim kontroller,,, abr işitme testi ve kalça ultrasonu var...bakalım inş biz de iyi haberleralırız böyle...

Yetmese tabiki ağlardı ama, iştahsızmı acaba az sütle yetiniyor, gece 2 saatte bir kalkıyor emip yatıyor geri

Aynen cnm,benimkide ikisini emdigi zaman 3-4 saat uyurdu..simdi seninde dedigin gibi birini emiyor daliyor uyandıramiyorum sonrada 2 saat sonra uyaniyor..

Cok sağol cnm,neden siz tam ayinda gitmiyonuz,.ins.iyi cikar sonuclar

Cok sağol cnm,neden siz tam ayinda gitmiyonuz,.ins.iyi cikar sonuclar

Sarılık yüzünden en son 20 günlük gitmiştik, dr bir ay sonra gelin dedi, işitme testi de yapılması lazım, o yüzden geciktirmek istemiyorum... Yarım saat sürüyormuş, uyuması gerekmiş, büyüdükçe daha zor olur gibi geliyor....inş uyur da yaptırıp geliriz...

Anladım cnm,biz dogdugu gun yaptirdik isitme testini,yarim saar falan degil cnm,1 dk surdu anca..oglumda 2 aylik civari gitmistik,dedigin gibi uyumasi lazim dediler,emzirirken yaptilar..ins.uyur cnm kolayca yaparlar..

Bizde işitme testi için gittiğimizde sadece bir kulağını yapmışlardı çünkü diğerine geçtiğinde ağlamaya başladı ertesi gün tekrar gittik diğerinide o zaman yaptı Yani ağlamasın die uyuması lazım demişlerdir yarım saat değilde 15-20 dk sürmüştü bizim ki Neyseki bi sorun çıkmadı inşallah sizde sağlıkla atlatırsınız canım

Doğru söylüyosun. Zaten 2. ay kontrolünde yaptırmam 1 hafta 10 gün sonra yaptırırım rotayı. Aynı gün 4 alı yaptırırsak canımıza okur Zeyno

Aynen cnm,benimkide ikisini emdigi zaman 3-4 saat uyurdu..simdi seninde dedigin gibi birini emiyor daliyor uyandıramiyorum sonrada 2 saat sonra uyaniyor..

Benimki de bir iki kere iki memeyi de emip uyumuştu gece, sonra 4 saat uyumuş ne olduğumu şaşırmıştım uyandığımda gözlerim saati yanlış gördü sanmıştım
her zaman 2 saatte bir kalkıyo benim kızım tek meme emiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…