leslie mi acaba
Aa gercekten canim ya bizimkinde de cis oluyo.Ben once birini emziriyom,uyuyor uyansin diye bezini degistiriyom uyaniyor.,bir daha sabaha degisiyor..uykua dalinca kaka yapmiyirlar zaten,artik cis oluyir gece bezde..
Aa gercekten canim ya bizimkinde de cis oluyo.
Selamlar herkese..sabah kontrolumuz vardı..kızım 5200 gr 57 cm olmus..1 kilo almis,cok mutlu oldumdoktor artik 3 saatte bi emzir dedi..gecde bazen uyuyor dedim sakin uyandirma kendi acikinca uyanir dedi..kalca uot.dogum yaptigim hast.doktoru 1 aylikken cektirdi,bu dr erken dedi..hepsi ayri sey soyluyor,offf filmide evde unutmusuz neyse artik bir ay sonra bakar olmai tekrarlariz..3.#ay kontrolde göz muayenesi ve batin ultrasonu istedi..birde sab simplex kulaniyoz ama fayda eymedi dedim,biogaia yazdı.
Rota asisinida 3-5-7.aylarda asi yok o zaman yaptirın dedi..bizden haberler boyle...
yine bir sürü sorun...gözümü kapatıp açsam duru 4 yaşında olsa............................
dünden beri bi huysuzluk bi ağlama.3 te yattı sabah kalktı şimdi yeni uyudu.o da ayağımda...
kalça için dün ortopediye gittik özlede.adam yüzde 99 bişey yok dedi.muayene etti falan ama ben adamı lakayt buldum eşim de öle.ddedim ki adama.biz yinede çift bez saralımmı yok diyo ne gerek var diyo beze yazık diyo sanki bez düşünen var. bi de eşime diyo ki senin bu ablayla işin var diyo...gerzek
neyse çıktık ikna olmadık sağlık oc.daki dr umuza gösterdik başka bi şekilde muayene etti sağ bacağı farklı çekiyo dedi.kadın süper yaa her konuya hakim.biz de yarın devletteki ortopediye gitcez kadının önerisiyle.cumartesi de başka bi özele....
Allahım yavruma şifalar versin tüm yavrularla birlikte
kızlar geçenlerde spor için bi isimden bahsediyordunuz. kimdi o. bulamadım tekrar. bi bakayım artık bende...
walla benimkide hep sağa çevirip yatıyo kafayı. bende bi çare bulamadım...
Ben once birini emziriyom,uyuyor uyansin diye bezini degistiriyom uyaniyor.,bir daha sabaha degisiyor..uykua dalinca kaka yapmiyirlar zaten,artik cis oluyir gece bezde..
Selamlar herkese..sabah kontrolumuz vardı..kızım 5200 gr 57 cm olmus..1 kilo almis,cok mutlu oldumdoktor artik 3 saatte bi emzir dedi..gecde bazen uyuyor dedim sakin uyandirma kendi acikinca uyanir dedi..kalca uot.dogum yaptigim hast.doktoru 1 aylikken cektirdi,bu dr erken dedi..hepsi ayri sey soyluyor,offf filmide evde unutmusuz neyse artik bir ay sonra bakar olmai tekrarlariz..3.#ay kontrolde göz muayenesi ve batin ultrasonu istedi..birde sab simplex kulaniyoz ama fayda eymedi dedim,biogaia yazdı.
Rota asisinida 3-5-7.aylarda asi yok o zaman yaptirın dedi..bizden haberler boyle...
Cok sagol cnm,tesekkurler...Herşey yolunda gitmiş çok şükür bebeğinin de iyi olmasına sevindim maşallah
Bir göğsünden ne kadar süt geliyor acaba ikisinide emiyor ya, benim oğlan tekini emince doyuyor başka istemiyor 60-70 ml çıkıyor birinden azmı acaba
Maşallah kuzucuğuna, bende meraktayım nekadar olduk acaba 17 sinde kontrolümüz var.
Cok sagol cnm,tesekkurler...
Cnm aslinda boyle yazdim ama son zamanlarda ikinciyi pek emmiyor,yada 3-5 dk emip uyuyr..ben sagmiyorum hic bilmiyorum miktarini..bugun unuttum sormayı,azaldi gibi emme süresi..zaten doktorda 3 saatte bir emzir dedi..seninkide yetiirdur tek meme,ben oyle dusunuyorum yetmese emmezmi yada aglar demi..
Yetmese tabiki ağlardı ama, iştahsızmı acaba az sütle yetiniyor, gece 2 saatte bir kalkıyor emip yatıyor geri
Cok sağol cnm,neden siz tam ayinda gitmiyonuz,.ins.iyi cikar sonuclarMaşallah minik kuzuya, allah nazarlardan saklasın,
bizim de perşembe günü kontrolümüz var ama iki aylık olmayacak, 49 günlük... En son .20 günlüktü, kayıyor bizim kontroller,,, abr işitme testi ve kalça ultrasonu var...bakalım inş biz de iyi haberleralırız böyle...
Cok sağol cnm,neden siz tam ayinda gitmiyonuz,.ins.iyi cikar sonuclar
Sarılık yüzünden en son 20 günlük gitmiştik, dr bir ay sonra gelin dedi, işitme testi de yapılması lazım, o yüzden geciktirmek istemiyorum... Yarım saat sürüyormuş, uyuması gerekmiş, büyüdükçe daha zor olur gibi geliyor....inş uyur da yaptırıp geliriz...
Sarılık yüzünden en son 20 günlük gitmiştik, dr bir ay sonra gelin dedi, işitme testi de yapılması lazım, o yüzden geciktirmek istemiyorum... Yarım saat sürüyormuş, uyuması gerekmiş, büyüdükçe daha zor olur gibi geliyor....inş uyur da yaptırıp geliriz...
Maşallah canım ne güzel kilo almış. Ben de çok merak ediyorum 2. ayındaki kilosu kadar olcak acaba:)
Bu arada rota aşısının ilk dozunun 2,5 aylık olana kadar yapılması gerekiyo demişti benim doktorum. Bi sor istersen canım, ben yaptırcam.
Sağol cnm,ins.senin bebiste güzel kilo alir..
Cnm 3.5 ay son sinir ilk doz icin,oglumda da baska dr vardi 3. Ay yapildi ilk dozu..acaba her dr farklımı uyguluyr dedim,nette kadir tugcuya baktim oda ilk doz 3.5 aydan once yapilmali demis..kimi dr 2. Ay baslatiyor..ama bu dr zaten üc asi var dedi bu ay ...
Aynen cnm,benimkide ikisini emdigi zaman 3-4 saat uyurdu..simdi seninde dedigin gibi birini emiyor daliyor uyandıramiyorum sonrada 2 saat sonra uyaniyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?