Aminn canim Allah hepsine rahatlik saglik versin inşallahAynen bizimkide çıkarıyor.. Ama yetmiyor.. Hala var.. Hala var.. Allah yardımcımız olsun..
benim kızım da 54 günlük ve aynı sıkıntılar bizde de var s. Simplex kullanıyorum ben de. Ama bşzim bir de kusma sıkıntımız var her memeden sonra mutlaka kusuyor kızım 12 martta kontrolümüz var inş kilo alımına engel olmuyordur bu kusmalar. Sizde ne durumda kusma var mı ?
Bizde 9 ocak 59 günlüğüz 2 gün var aramızda bizim elhamdürillah çok gaz sıkıntımız olmadı baştan beri biogio kullanıyoruz..Kızlaarrr bebişlerin kaçar günlük olduğunu da yazalım mı? Ona göre bilgi alışverişi yaparız. Çünkü yenidoğan döneminde bazen bir günün bile farkı olabiliyor... Benim meleğim 7 ocakta doğdu. Yani 57 günlüğüz.. Gaz sıkıntımız eskisi kadar olmasada hala var. Bide eskiden gaz geldimi direk ağlıyordu.. Artık yüzü ağlıyorda sesi çıkmıyor gibi 2 gündür ıkınıyormu ne yapıyor anlamış değilim.. Sizler??
Kızlaarrr bebişlerin kaçar günlük olduğunu da yazalım mı? Ona göre bilgi alışverişi yaparız. Çünkü yenidoğan döneminde bazen bir günün bile farkı olabiliyor... Benim meleğim 7 ocakta doğdu. Yani 57 günlüğüz.. Gaz sıkıntımız eskisi kadar olmasada hala var. Bide eskiden gaz geldimi direk ağlıyordu.. Artık yüzü ağlıyorda sesi çıkmıyor gibi 2 gündür ıkınıyormu ne yapıyor anlamış değilim.. Sizler??
Yanlış anlaşılmaya sebep oldum, kızlar.. Kuura bakmayın..
Butest abr, sarılık tedavisi görenler, genetik yatkınlığı olanlar, tarama testini geçemeyenlet vs yaptırıyor.. Herkese değil."
anladım kızlar. sıkıntısı olanlar umarım iyi sonuçlar alırlar...Yok cnm,kizimda ilk gün yaoildi,oglumda 2 aylikken yaptirdik..
17 ocak doğumluyuz. 45 gunluk olduk sanırım. oğluşumu ilk günden beri emziremedim. gaz gelince domates gibi kıpkırmızı oluyor oğluşum. ama ıkına ıkına yapıyor. düne kadar kimyon veriyordum bıraktım. bakalım ne olacak..
evet canım idare edicez. ama bu anne sütünü sıkma olayı bakteri üremezmi ki süt yani bu. ama anne sütünün yapısı arklı belk hemen bakteri üretmez. sütle sildikten bi süre sonrada suyla durulasak olur belki...
Kızlar bebişlerinize araba aldınız mı? Ben alıcam ama karar veremedim tavsiyelerinizi bekliyorum..😊
Biz sarılık için fototerapi aldığımızdan her yenidoğana yapılan tarama testi değil. Abr diye bir test yapılscak..o yüzden değişik...
İnş, canım uyurda rahatça atlatırız, 15 20dk sürmesine de sevindim ne kadar az, o kadar iyi...
Ben de aldım o yastıktan ama benim kızım kayıyor ya, gece bir kalkıyorum yastık bir tarafta zehra bir tarafta, sizde de oluyor mu, zehrada mı bir tuhaflık var...
Benim oğlumda 17 ocakta doğdu :))
:) gündaş olmuşlar canım ... umarım iyisinizdir. herşey yolunda gidiyordur oğluşunla...
Canim biz de 2 gün fototerapi aldik bize hic öyle bisey demediler? Bi arastirayim iyi oldu söylediğin sağol.
Bizimki kaymadi su ana kadar kafasi hala sağa dönük ama. Umarim sonuç aliriz ben kafaya takmaya basladim bu işi. Zehra da şekil değişikliği var mi basinda?
Benim izinim 31 martta bitiyor ama bu donem ise gitmiycem . senin kim bakacak çocuklara?
Biz de 18 ocak doğumluyuz, şimdi saydım 47 günlük olmuşuz, hiç de saymak istemiyorum, iznim bitiyor, içim bunaldı...
Bu arada emzik kullanan arkadaşlar, zehra hanım da yeni yeni emzik almaya başladı da uykuya dalarken veriyorum, uyuduktan sonra alıyorum, siz nasıl yapıyorsunuz, uyku süresince eme eme yorulur gibi geliyor...
:) gündaş olmuşlar canım ... umarım iyisinizdir. herşey yolunda gidiyordur oğluşunla...
kızlarr benim nehir imde 17 ocak doğumlu biz de gündaş olduk sizinlee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?