Tatlm benim mememde kirmizi hemde bastan asagi ama ilaclara basladigimdan beri kirmiziliklar azalmaya basladi ben 2 kere ateslendm bi titreme tuttu beni anlatamam atesim 39 bucuklara ckti ama smdi braz daha iyiym cok sukur sdece gogsumun üst kisminda bi sertlik var o gecmiyo apse odagi oluşmuş galiba kesip alicak doktr oyle gözüküyor emzirme konusunda bende kararsizm camm ama doktorun bi bildigi vardr diyip emzirmiyrm sagmaya pek vaktm olmuyr bnm zilli rahat durmuyo hic insallah sutum gitmez korkuyorm
Anladım cnm,biz dogdugu gun yaptirdik isitme testini,yarim saar falan degil cnm,1 dk surdu anca..oglumda 2 aylik civari gitmistik,dedigin gibi uyumasi lazim dediler,emzirirken yaptilar..ins.uyur cnm kolayca yaparlar..
Anladım cnm,biz dogdugu gun yaptirdik isitme testini,yarim saar falan degil cnm,1 dk surdu anca..oglumda 2 aylik civari gitmistik,dedigin gibi uyumasi lazim dediler,emzirirken yaptilar..ins.uyur cnm kolayca yaparlar..
Bizde işitme testi için gittiğimizde sadece bir kulağını yapmışlardı çünkü diğerine geçtiğinde ağlamaya başladı ertesi gün tekrar gittik diğerinide o zaman yaptı Yani ağlamasın die uyuması lazım demişlerdir yarım saat değilde 15-20 dk sürmüştü bizim ki Neyseki bi sorun çıkmadı inşallah sizde sağlıkla atlatırsınız canım
canım doğumundan bikaç gün sonra bizede yaptılar işitme testini. bi aletle. 1-2 dk. sürdü. sonra 2 aylıkken tekrarmı yapılacakmış bu işitme testi. yarım saat sürüyor dediğiniz ?
canım doğumundan bikaç gün sonra bizede yaptılar işitme testini. bi aletle. 1-2 dk. sürdü. sonra 2 aylıkken tekrarmı yapılacakmış bu işitme testi. yarım saat sürüyor dediğiniz ?
Canim haddime degil belki bana da sormadin ama eger abse varligindan suphelenildiyse emzirme denmistir. Mastit varsa emzirilir ama meme absesinde emzirilmez dr un dedigi doğru bir bilgi kafan karismasin yani..
Bizde fototerapi gördüğümüz için geçen hafta yaptırdık uyutmadım birkaç saat, giderken yolda uyudu çok rahat oldu uyanmadı 10 bilemedin 15 dk sürdü. Sende uyutma çıkmadanda doyur o yolda bir güzel uyur inşaallah..Biz sarılık için fototerapi aldığımızdan her yenidoğana yapılan tarama testi değil. Abr diye bir test yapılscak..o yüzden değişik...
İnş, canım uyurda rahatça atlatırız, 15 20dk sürmesine de sevindim ne kadar az, o kadar iyi...
kızlar esıme aldırdım gaz sancısı ıcın nasıl kullanılır bazı yerlerde de dıkkatlı kullanımalı keskındır falan demıs kullanmasam mı cesaret edemedım
Çok sağol, ben de daha uzun sürüyor sanıyordum, iyiymiş..Bizde fototerapi gördüğümüz için geçen hafta yaptırdık uyutmadım birkaç saat, giderken yolda uyudu çok rahat oldu uyanmadı 10 bilemedin 15 dk sürdü. Sende uyutma çıkmadanda doyur o yolda bir güzel uyur inşaallah..
kızlar esıme aldırdım gaz sancısı ıcın nasıl kullanılır bazı yerlerde de dıkkatlı kullanımalı keskındır falan demıs kullanmasam mı cesaret edemedım
Kızlaarrr bebişlerin kaçar günlük olduğunu da yazalım mı? Ona göre bilgi alışverişi yaparız. Çünkü yenidoğan döneminde bazen bir günün bile farkı olabiliyor... Benim meleğim 7 ocakta doğdu. Yani 57 günlüğüz.. Gaz sıkıntımız eskisi kadar olmasada hala var. Bide eskiden gaz geldimi direk ağlıyordu.. Artık yüzü ağlıyorda sesi çıkmıyor gibi 2 gündür ıkınıyormu ne yapıyor anlamış değilim.. Sizler??
Kızlaarrr bebişlerin kaçar günlük olduğunu da yazalım mı? Ona göre bilgi alışverişi yaparız. Çünkü yenidoğan döneminde bazen bir günün bile farkı olabiliyor... Benim meleğim 7 ocakta doğdu. Yani 57 günlüğüz.. Gaz sıkıntımız eskisi kadar olmasada hala var. Bide eskiden gaz geldimi direk ağlıyordu.. Artık yüzü ağlıyorda sesi çıkmıyor gibi 2 gündür ıkınıyormu ne yapıyor anlamış değilim.. Sizler??
Slm benim oglum 61 gunluk gaz problemimiz hala var masallah cikariyorda ama yetmiyor dun gozunden asagi yas suzuldu oyle uzuldum ki
benim kızım da 54 günlük ve aynı sıkıntılar bizde de var s. Simplex kullanıyorum ben de. Ama bşzim bir de kusma sıkıntımız var her memeden sonra mutlaka kusuyor kızım 12 martta kontrolümüz var inş kilo alımına engel olmuyordur bu kusmalar. Sizde ne durumda kusma var mı ?
Gunaydin herkese..benim kizimda 5 ocak dogumlu,dun kontrol vardi..hersey iyi sükur..gaz bizdede var ama sizinki gibi aglama az,ikınma surekli var..emzirirken zorlaniyor,sab kullaniyorduk dr dun biogaia yazdi.sen kullaniyinmu cnm..birde uyanikken hgep kucak istiyor ya,dun mahvoldum,uyumadi hic,,memede daldi birakinca uyandi.5 dk duruyor agliyor.birde gezmek stiyor kucakta,yandim ben((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?