2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Canim haddime degil belki bana da sormadin ama eger abse varligindan suphelenildiyse emzirme denmistir. Mastit varsa emzirilir ama meme absesinde emzirilmez dr un dedigi doğru bir bilgi kafan karismasin yani..

kızlar esıme aldırdım gaz sancısı ıcın nasıl kullanılır bazı yerlerde de dıkkatlı kullanımalı keskındır falan demıs kullanmasam mı cesaret edemedım

Anladım cnm,biz dogdugu gun yaptirdik isitme testini,yarim saar falan degil cnm,1 dk surdu anca..oglumda 2 aylik civari gitmistik,dedigin gibi uyumasi lazim dediler,emzirirken yaptilar..ins.uyur cnm kolayca yaparlar..

canım doğumundan bikaç gün sonra bizede yaptılar işitme testini. bi aletle. 1-2 dk. sürdü. sonra 2 aylıkken tekrarmı yapılacakmış bu işitme testi. yarım saat sürüyor dediğiniz ?

Anladım cnm,biz dogdugu gun yaptirdik isitme testini,yarim saar falan degil cnm,1 dk surdu anca..oglumda 2 aylik civari gitmistik,dedigin gibi uyumasi lazim dediler,emzirirken yaptilar..ins.uyur cnm kolayca yaparlar..

Biz sarılık için fototerapi aldığımızdan her yenidoğana yapılan tarama testi değil. Abr diye bir test yapılscak..o yüzden değişik...

İnş, canım uyurda rahatça atlatırız, 15 20dk sürmesine de sevindim ne kadar az, o kadar iyi...

canım doğumundan bikaç gün sonra bizede yaptılar işitme testini. bi aletle. 1-2 dk. sürdü. sonra 2 aylıkken tekrarmı yapılacakmış bu işitme testi. yarım saat sürüyor dediğiniz ?

Yanlış anlaşılmaya sebep oldum, kızlar.. Kuura bakmayın..

Butest abr, sarılık tedavisi görenler, genetik yatkınlığı olanlar, tarama testini geçemeyenlet vs yaptırıyor.. Herkese değil."

Yok cnm,kizimda ilk gün yaoildi,oglumda 2 aylikken yaptirdik..

Canim haddime degil belki bana da sormadin ama eger abse varligindan suphelenildiyse emzirme denmistir. Mastit varsa emzirilir ama meme absesinde emzirilmez dr un dedigi doğru bir bilgi kafan karismasin yani..

O nasil soz canim ya cok saol ilgin icin haklisn galiba banada mantikli geldi sonucta iltihap var göğsümde bebege zarar verebilir en iyisi emzirmemek canm haklisin

Bizde fototerapi gördüğümüz için geçen hafta yaptırdık uyutmadım birkaç saat, giderken yolda uyudu çok rahat oldu uyanmadı 10 bilemedin 15 dk sürdü. Sende uyutma çıkmadanda doyur o yolda bir güzel uyur inşaallah..

kızlar esıme aldırdım gaz sancısı ıcın nasıl kullanılır bazı yerlerde de dıkkatlı kullanımalı keskındır falan demıs kullanmasam mı cesaret edemedım

Canım ben kullanıyorum korkacak bişey yok içirmiceksin sonuçta. Parmağımı şişeye daldırıp o yağı iki ayağının altına sürüyorum 1 dk kadar ayak altına masaj yapıyorum. Hergün yapıyorum ben korkma bişey olcak olsa şimdiye kadar bizde çıkardı

Çok sağol, ben de daha uzun sürüyor sanıyordum, iyiymiş..
İnş, canım uyur da sıkıntısız atlatırız...

Iyi yapmissin bizde gazi oldugunda karnina ve ayak altina suruyoruz masaj yaparak. Insallah faydasini gorursun. Biz hic bir yan etki yasamadik :)

Kızlaarrr bebişlerin kaçar günlük olduğunu da yazalım mı? Ona göre bilgi alışverişi yaparız. Çünkü yenidoğan döneminde bazen bir günün bile farkı olabiliyor... Benim meleğim 7 ocakta doğdu. Yani 57 günlüğüz.. Gaz sıkıntımız eskisi kadar olmasada hala var. Bide eskiden gaz geldimi direk ağlıyordu.. Artık yüzü ağlıyorda sesi çıkmıyor gibi 2 gündür ıkınıyormu ne yapıyor anlamış değilim.. Sizler??

Gunaydin herkese..benim kizimda 5 ocak dogumlu,dun kontrol vardi..hersey iyi sükur..gaz bizdede var ama sizinki gibi aglama az,ikınma surekli var..emzirirken zorlaniyor,sab kullaniyorduk dr dun biogaia yazdi.sen kullaniyinmu cnm..birde uyanikken hgep kucak istiyor ya,dun mahvoldum,uyumadi hic,,memede daldi birakinca uyandi.5 dk duruyor agliyor.birde gezmek stiyor kucakta,yandim ben((

Slm benim oglum 61 gunluk gaz problemimiz hala var masallah cikariyorda ama yetmiyor dun gozunden asagi yas suzuldu oyle uzuldum ki

Sanırım bizimkide kucağın farkına varmaya başladı... Etrafa bakıyor ağlıyor.. Alacağımı anlayınca susuyor:) .. Bu arada gaz ilacı olarak metsil kullanıyorum.. Oda dr dediği için değil tavsiye üzerine aldım.. Az az kullanıyorum. Perşembe kontrolümüz var bizimde o zaman dr uyla görüşüp yeni bi ilaç isteyeceğim. Yada buna devam et derse bunu kullanacağım..

benim kızım da 54 günlük ve aynı sıkıntılar bizde de var s. Simplex kullanıyorum ben de. Ama bşzim bir de kusma sıkıntımız var her memeden sonra mutlaka kusuyor kızım 12 martta kontrolümüz var inş kilo alımına engel olmuyordur bu kusmalar. Sizde ne durumda kusma var mı ?

Slm cnm.bende dun sorcaktim doktora unuttum.kizimda cok kusuyor,bazen her emmesinde.mesela dün surekli kustu ,offf annemde fazlasini cikariyor dedi.bazen su gibi bazen lor peyniri gibi..bizim kilo alimimkiz iyi cikti dun..

Ayni durumdayim hic birakmaya gelmiyor kucakta gezsin uyusun istiyor uyku hak getire. Atiyorum omzumun terkine :) gez bakalim. Gun icinde 2 saat kadar ayakta yatirabiliyorum oda kucakta memede uyuyacak iyice dalacak ayaga alınacak küçük bey. Evin reisi oldular ne derlerse o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…